24 nov 04, 22:42:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 954 955 [956] 957 958 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740529 alkalommal)
0 Felhasználó és 201 vendég van a témában
Blanco
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zero Division

« Válasz #14325 Dátum: 13 jan 06, 10:04:25 »

újra átolvastam ezt az arc-ot és valamin megakadt a figyelmem , itt Mayuri ugye azt mondja hogy csak egy valaki képes teljesen elpusztítani egy Hollow-t , innentől pedig az van magyarázva hogy mi a különbség a shinigami és a quincy között , hogy a quincy eltörli a Hollow lelkét de erre minden quincy képes ,meg ugye Bach is azt mondta hogy nem ő az ellenség
szóval szerintem van még valaki akit Kubo nem mutatott be
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14326 Dátum: 13 jan 06, 10:45:38 »

DE valahol Bach vagy Kirge mondott egy olyat, hogy Ishidáék megtagadták "az új quincy rendet" vagy valami hasonlót
Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #14327 Dátum: 13 jan 06, 12:12:37 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/513/7 Itt mondja Ichigónak Bach ,hogy.: "Ellenség? Igen és Nem."

Én ezt nem azzal magyaráznám ,hogy Bach fölött van valaki ,hanem hogy Ichigónak Bach igen az ellenség mint Shinigami ,DE nem ellensége mint Quincy. Mivel ugyebár Ichi mostmár Quincy és Shinigami is egyszemélyben.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14328 Dátum: 13 jan 06, 12:26:43 »

Biztos, hogy Bach mögött is állnak viszont nem úgy gondolok rájuk mint nála erősebbek. Nem szórakozásból hívják őfelségének. Valószínűleg ott is megvannak a családok amelyeket Bach is képvisel és egyben a vezetőjük is.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14329 Dátum: 13 jan 06, 15:51:51 »

Vagy Bach-ot azért hívják őfelségének és azért ő vezeti a háborút, mert van egy édesapja aki már halálán van/eszméletlen és ezt mondta Bach-nak, hogy pusztuljanak a Shinigami-k.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14330 Dátum: 13 jan 06, 17:44:17 »

Vagy csak Kubo trollkodott megint és direkt úgy fogalmazta meg hogy jól összezavarjon mindenkit ezzel a mondattal.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14331 Dátum: 13 jan 06, 19:29:33 »

Én is azt tartom a legvalószínűbbnek amit Tensa-Zanka no Tachi írt.
Mint ellenség csak nézőpont kérdése,akár az is lehet hogy csak ideiglenesen az ellenség,de nagyobb az esélye hogy Ichigóra vonatkozik,mint szinte minden  smirksweat
+kis kedvhozónak Ivan vs Ichigo Színesben: kacsint
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2012/058/7/5/aivan_vs_ichigo_by_benderzz-d4qw7f8.jpg
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14332 Dátum: 13 jan 06, 19:35:03 »

Tényleg, jövőhéten se lesz manga még? Szomorú
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14333 Dátum: 13 jan 06, 20:01:34 »

Sajna még nem, esetleg (jövő) vasárnap a szerdai előrehozottja. Bár lassan kidobhatnának egy ova-t (mint amikor elindult anno, tudjátok az Emlékek az esőben) anime terén,  olyan április eleje fele (akkor lenne, pont az 1 éves szünete),  hogy azért lesz majd tuti Bleach anime. Tudom kissé korai, de nyugtatásnak jó lenne.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14334 Dátum: 13 jan 06, 20:20:34 »

Egy ova tényleg nem lenne rossz. Akár még Kubo is írhatná meg olyan kis plusz infóként pl. mi történt az elmúlt 17 hónapban SS-ben, vagy a 20 évvel ezelőtti dolgokról, vagy netán még most lehetne a Shiba család is. Akár lehetne a quincy háborúról is hogy mi is történt 200 éve vagy netán még az 1000 évvel ezelőttiről is.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14335 Dátum: 13 jan 06, 20:46:46 »

Én amikor olvastam ezt az "Igen én nem" részt, akkor számomra egyértelmű volt, hogy ezt Bach hogy' érti. Egészen pontosan úgy, mint ahogy Tensa-Zanka no Tachi is írta. Ekkor másra nem tudtam gondolni, sőt még most sem tudok. Azt viszont én is elképzelhetőnek tartom, hogy a ellenség nem is Bach és bandája, hanem valaki egészen más. De ettől még Bachékkal sem lesznek jóban. Ez mondjuk az én privát véleményem. Bár amit...őő... megvagy! Nevet Szóval amit DasOmen írt, annak egy része az én fejemben is megfordult már, egészen pontosan a Lelkek Királya a valódi ellenség dolog. Nevet Nekem valahogy egyre gyanúsabb az a pasas(?), és valójában már a megjelenése előtt is furcsálltam a személyét. Bár ez elég merész húzás lenne (kicsit vad elképzelés, ezért sem említettem, de ha már más is így gondolja, akkor legyen xD), kétlem, hogy ilyet bejátszana Kubo. Szomorú Nekem pedig tetszene. Mosolyog
Egy ova igen csak jólesne. Felőlem bármiről szólhat, most minden jólesne. Rossz ez a szünet.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 20:47:25 írta akym17 » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14336 Dátum: 13 jan 06, 20:54:32 »

Ova tényleg már nagyon régen volt.
Szívesen néznék egy újat. Az se zavar ha nem feltétlenül ad új információt.
A lehetőség nagyon sok,de akár régebbi harcból is csinálhatnának részletesebb,ütősebb verziót mint Az emlékek az esőben(Grand Fisher) esetén.Akár megvalósíthatnák Ichigo vs Aizen harcát is újra feldolgozva külön Ovaként.
Lényeg tényleg megnyugtatna ha legalább valami is megjelenne ami fenn tartja a reményt az Anime visszatérésének. bow
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 20:55:36 írta K ichigo » Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14337 Dátum: 13 jan 06, 21:03:26 »

Vagy egy olyan OVA ami Uryuu-ról szólna, hogy mit csinált a 17hónap alatt stb.stb. Mert nagyon elvan tűnve most.
Szerk.: Esetleg még egy olyat hogy: Mi lett volna ha... Nevet Ha Ichigo nem power up-ol, ha Aizen feljut a palotába smirksweat
---

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/480/6
Még mindig aggaszt ez a kép Gondolkozik
Én is azon a véleményen vagyok(kissé voltam is), hogy nem feltétlenül Bach a főellenség, ő amolyan "végrehajtó vezér" lehet. Azért is gondolom így mert ha ő lenne a Boss akkor az ő szakállát csodálhatnánk ezen az oldalon. Viszont középen nem tudjuk ki áll. Sőt csak annyit tudunk, hogy a jobboldali aki megölte Sasakibe-t, utána Haschwald, ismeretlen, a punk, ismeretlen és ismét ismeretlen.( biztos hogy nem Kirge mert Kirge-nek nincs ennyire felhajtva a gallérja https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/2105238168/0_20KirgeOpieProfil.png )
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 21:21:04 írta Ahate Naraku » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14338 Dátum: 13 jan 06, 21:15:26 »

Igen az is jó lenne ha az Aizen vs Ichigo harcot csinálnák meg részletesebben.
Szeretném már látni jelét hogy folytatni fogják-e az animet. Tudom erre még sokat kell várni de egy ova simán lehetne.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14339 Dátum: 13 jan 06, 21:42:07 »

Vagy egy olyan OVA ami Uryuu-ról szólna, hogy mit csinált a 17hónap alatt

Na ez kifejezetten tetszik, látom már magam előtt edzése közbeni gondolatait;
"Kurosaki...egészen eddig, csak egy gyenge senki voltam melletted. Akármi is történt, mindig előttem jártál. Pedig én magam mondtam, riválisok vagyunk. Mégis...én vagyok az, aki ezt nem tudta betartani. És még mindig nem tudom, mit kéne megvédenem, amit nagyapám mondott. Ezért van ez ? Mert nem is vagyok igazi quincy ? Csak a képességük alapjait birtoklom és semmi más ? Tényleg egy tehetségtelen alak vagyok, ahogy apám mondta ? Erősebb akarok lenni...de mégis...hogyan tudnám olyan hatalmasan megnövelni az erőmet ? Talán...ha tökéletesíteni tudnám a Vollständigot, ha esélyem lenne rá...és nem kellene elveszítenem az erőmet a bevetése után...nem. Még ez is kevés lenne, de mégis... Ha a lehetetlen kevés, mit tudnék még tenni..."

Hú, túl sokáig tudnám ezt folytatni, de megnéznék egy Uryuus elmélkedést röpködő nyílzáporok mellett, okosan elhúzva, simán ki lehetne sajtolni egy 20 perces ovat.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/050/15

Ezeket a gondolatokat mindig is sajnáltam, hogy nem vitte tovább Kubo. Csak felszínes csipkelődést hagyott szópárbajok formájában.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 21:47:10 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Oldalak: 1 ... 954 955 [956] 957 958 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins