24 nov 05, 06:36:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 953 954 [955] 956 957 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742891 alkalommal)
0 Felhasználó és 202 vendég van a témában
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14310 Dátum: 13 jan 02, 22:55:25 »

Urahara, az Ichigo vs Aizen bunyó végére SS-be ment. Ahol a nagy hegypusztítások voltak az már SS volt.

--

Ezekből kivehető hogy, nem csak Bach-nak van idő korlátja:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/514/15
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/514/16
idézem:"ElérTÜK a korlátját a Schatten Bereich-en kívül töltött időnek. Kérlek engedd meg hogy, visszatérjÜNK Vandenreich-be"
Itt van angolul is: "We"
http://mangafox.me/manga/bleach/v58/c514/16.html
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14311 Dátum: 13 jan 02, 23:15:30 »

Hoppá ezt már el is felejtettem.
Akkor viszont érdekel miért van nekik ilyen limit idejük SS-ben hogy visszatérjenek a Vanderich-be.
Hm-s meg még nem tisztázott hogy van e limit idejük mert Kirge például ráérősen üldögélt és szurkált.
Az is lehet hogy valami fontos "ceremóniára" készülnek és erre volt beidőzítve az "árnyék",előre.  Gondolkozik

Uraharának meg már rég megbocsáthattak,csak már semmi kedve sincs visszatérni,bár most hogy megüresedett 1-2poszt
lehet visszahívják.
Elítélőit már úgyis elintézte Aizen anno Nyelvesít
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14312 Dátum: 13 jan 03, 00:55:02 »

Urahara már járt azóta a lelkek világában hiszen az Ichigonak készített kardot is ő készítette és vitte Yamához. Yoruichi biztos, hogy nem kapott olyan büntetést, hogy kitiltották volna SS-ből. Azért ő mégis csak az egyik legnagyobb háznak a feje. Lehet, hogy addig nem is tudtak ítéletet hozni felette amíg nem tartózkodott ott személyesen. Persze tudom, hogy ítéletet hozni lehet jelenlét nélkül is, de kitudja, hogy ott SS-ben ez hogyan működik.

Az időlimittel kapcsolatban és is megfeledkeztem róla, hogy ez mindenkire hathat, bár még most sem vagyok benne biztos, hogy itt mindenkiről szó lenne. Jó példa erre Ivan is aki leskelődött Ichigoék után majd megküzdött vele. Lehet, hogy csak azokra a fontosabb quincykről van szó akik hasonlóan hosszú élettel rendelkeznek mint Bach. Például azok a személyek akik valamilyen betűt kaptak Bachtól. Ez például meg is magyarázná az erejük nagyságát. A többiek viszont akik utólag kerültek beosztásra mint Ivan, nem biztos az idő problémája. Idővel biztos, hogy többet tudunk meg erről.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14313 Dátum: 13 jan 03, 06:46:01 »

Ivannak azért nem volt időkorlátja mert ő nem igazi Quincy volt, hanem Arrancar.

Szerintem már SS megbocsátott Uraharának, mikor kiderült, hogy Aizen áruló. Mikor a kardot elvitte SS-be, akkor már 100% hogy volt már bejárása mert a Vaizard kapitányokat is visszavették a régi beosztásukba. Igazából, mikor mindenki készült a téli harcokra, Yama ellátta őt feladatokkal, szóval akkor már biztosan normális viszonyba került SS-el.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
farkas04
Újonc
*

« Válasz #14314 Dátum: 13 jan 03, 07:43:28 »

en aszt mondanam hogy csak azoknak a Quincy van ido korlatjuk, akiket anno kivegeztek a 0-sok. de ezzel csak az a gond hogy Bach mar 1000 eve halot, a Quincy meszarlas meg csak nem is olyan reg volt.
ha egy Quincy meghal akkor nem SS-be kerul? akor miert nem latunk egyet sem SS-ben?
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #14315 Dátum: 13 jan 03, 09:31:03 »

"Schatten bereich - en kívül töltött időnek".

Valószínűleg ez valami olyasmi lehet mint Madaránár a Gedou mazou ami életben tartotta, csak itt nincsennek közvetlenül hozzácsatlakozva vagy egy rövid ideig leválhatnak róla.
Schatten bereich véleményem szerint ez egy olyan erőtér szerűség lehet amin belül ha tartózkodnak képes őket tápolni s egyéb plusz dolgokkal ellátni s ezért is vonulhattak vissza s ott akarják bevárni a 0. osztagot.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 03, 09:31:57 írta Fr33man » Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14316 Dátum: 13 jan 03, 14:45:51 »

Szerintem pedig van egy saját dimenziójuk ami messze áll SS-től így csak korlátozott ideig lehetnek ott, vagy HM-n belűl van valami dimenzió szerűségük hisz, Kirge szót se említett időkorlátról. Nem hinném hogy, halott lenne minden Quincy vagy csak Bach, Bach szerintem "lefagyasztotta" magát közbe erőt gyűjtve, vagy amennyire lehetséges csökkentette az öregedést, ami összefüggésbe lehet az időkorláttal. Pl.: Ha minden jelentősebb Quincy-nél így történt, akkor azért lehet mert ha tovább maradnának elkezdenének rohamosan öregedni. Nevet ((Miket ki nem találok ikszdé smirksweat ))
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14317 Dátum: 13 jan 04, 11:02:16 »

Urahara már járt azóta a lelkek világában hiszen az Ichigonak készített kardot is ő készítette és vitte Yamához.

Igen, az ahogyan mondtam, a Deicide részek után volt, persze, ahogy szó volt róla valszeg neki az arrncar arcnál kezdtek megbocsájtani, csak neki addig nem volt kedve és oka visszamenni. Nem is ez volt a lényeg, csak az, hogy SS távolról is tudna lélekenergiát tiltani, ha ismeri.

Bár én is tartom azt, hogy van valami gépezet, vagy erő, ami "ott" tartja őket, amihez a fekete árnyék tartozik, és visszaszívja őket a kastélyba.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
fineri-kun
Újonc
*

« Válasz #14318 Dátum: 13 jan 05, 02:18:21 »

Emlékeim szerint Kirgének volt a J mint jail. Szóval ő is egy "elit".
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14319 Dátum: 13 jan 05, 09:14:52 »

Még szép, hogy elit. Viszont én úgy vettem észre, hogy a csillagharcosok olyan személyekből állnak, akiknek valami speckó képességiek vannak, nem feltétlen a "simán" erős quincyk, sem Uryuunak sem Ryükennek nem tudunk ilyesféle képességekről, ők simán quincyk. Míg Kirgének ott volt az áthatolhatatlan börtöne, amiből még Ichigo sem tudott volna szabadulni, ha nincs neki quincy ereje. Asnek a félelem, aki rátámadt a kutatási központra, neki mérgezett nyilai voltak, akikek Kenpachi vágott le, mindnek volt valami különleges ereje.

Így szerintem nem feltétlen ők voltak a legerősebbek, simán húzható, hogy vannak original quincyk, akiknek az erejük az íjászkodásban van, nem különleges képességekben. Pl ilyenre Kubo kihúzhatná Ishidáékat....
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 09:15:45 írta DasOmen » Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14320 Dátum: 13 jan 05, 11:27:22 »

Azért az durva lenne következő harcnál Ichigo-t hátulról átlövi egy nyíl, hátra néz és Ishida ott virítana Nevet
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14321 Dátum: 13 jan 05, 18:59:21 »

Egyet értek DasOmennel, szerintem is a legerősebbeknek nem feltétlenül kell valamilyen képességgel rendelkezniük. Elég csak megnézni Bachot. Bár igaz az ő teljes erejét nem ismerjük, így inkább akkor feltennék egy kérdést: szerintetek Bachnak van valamilyen képessége vagy csak simán erős, így igaza van DasOmennek? :O Vagy akár Haschwaldot is felhozhatom. Kúl
Szerintem Ishida nem fog a quincyk oldalán harcolni. Ő (és az apja?) inkább amolyan titkos fegyver lesz majd a shinigamiknak, hiszen ha nem is teljesen, ők azért ismerik, és tudhatnak a quincyk technikáiról. kacsint (szerintem az apja többet tud , mint hinnénk)
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 19:00:10 írta akym17 » Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14322 Dátum: 13 jan 05, 20:39:17 »

Ryüken pontosan az a személy, akit ha kibontana Kubo nagyobbat élvezne mindenki, mintha hőfehérkét uppolnák tovább. Konkrétan, akármit kihozhatna belőle, és mindenhol tökéletes lenne. Mellesleg nem pontosan úgy értettem, hogy feltétlen Bachék oldalán legyen az Ishida család, hanem, hogy úgy jöjjenek be a képbe, hogy erős íjászok, nem úgy, hogy pl Uryuu kap egy teljesen új skillt. Nekik az jobb lenne, ha batár erős nyilat lőnének és szinte akármit magukba emészthetnek, ami lélekenergiából van.

Bach meg...hát, róla konkrétan még azt sem tudjuk, hogy quincy-e,,,vagy pontosan mi is. Lehet Aizenhez hasonló többdimenziós lény, emberi világban fejlődött quincy, aki esetlegesen halálisten is, és most még itt van ez a fekete árnyék akármi, amiről még nem tudunk semmit...mint, ahogyan róla sem. Kevés ez az egy heti fejezet, főleg a sok baromkodással Nevet

Újabb saját felvetésem (onnan, hogy Ichigo elér a lélekkirályhoz)

A lelkek királya gratulál Ichigonak, hogy eljutott idáig, bízott benne, hogy sikerül neki, és részese lesz az új világnak, amit alkotni akar. Elmondja, hogy rájött, túl gyenge világot teremtett. SS túl gyenge, röpke 2 év alatt, aki csak tudta betört, vagy felforgatta az egészet, nem beszélve a hatalmas belső viszályokról. Így új SS-t akar teremteni, persze előbb kiirtani a régit kötelező. Ichigo persze magához hűen értetlenkedik meg ordibál, hogy ez őrültség stb. Majd a lélekkirály csalódottan megjegyzi, hogy "nem hiszem el, hogy ennyire szánalmas munkát végeztem még akkor, ennyi idő alatt összesen 5 shinigami ért annyit, hogy csatlakozzon is hozzám...nos, Kurosaki Ichigo, ha nemleges a válaszod, halj itt meg most".  Ichigo a kardjához kap, de azonnal megjelenik és körbeveszi a 0. osztag, majd a lélekkirály rátámad.

Pontosan mielőtt Ichigot újra szitává akarnák változtatni, egy hatalmas quincy nyíl repül el mellette, megszakítva az ellene intézett támadást. Mielőtt még Ichigo hátranézhetett volna, hogy ki volt az, annyit vesz észre, hogy valaki megragadja és egy fekete árnyék lepi be őket, és már el is tűntek.

Ahogy gyors és durva elejtésével már a földön találja magát, rögtön észre is veszi, hogy a teremben már egy kisebb csapat várta őt. Yoruichi, Urahara, Isshin, Ryüken, Uryuu (najó dobjuk még hozzájuk Chadot és Orihimét is). Ichigo persze, ismét elkezd ordibálni, hogy miért vitték el, a lélekkirály megölet mindenkit SS-ben. Utolsónak Bach lép be a terembe, ki elmagyarázza, hogy ezt a lélekkirály már rég óta tervezi, és előbb utóbb bekövetkezett volna ez az ő inváziójuk nélkül is, valaki úgy is fellázad, vagy betámadja SS-t, akkor a hatás ugyan az.

A különbség annyi, hogy így fel tudták ébreszteni Ichigo quincy erejét, és így ki tudják tanítani, hogy ő legyen az ultratáp főhős, aki képes lehet legyőzni a lélekkirályt. Másrészről az invázió alatt meg tudtak így menteni néhány bankait. A kis bankai lopó medált, mint akkor kiderül, Urahara készítette, egy mentsük, ami menthető elven Bachéknak. Másik előny, hogy ebben a fekete árnydimenzióba, nem tudják megtalálni őket, így idejük van bőven edzeni.

Ichigo edzőpartnere Haschwald lenne, míg Uryuut rendesen kiképezné apja, rá nagyon ráférne, főleg megtanítva neki az új végső alakot, és a vértechnikákat. Itt edzés kezdetével tökéletes lenne, bemutatni a 20 éve történteket. Természetesen edzés közben kapják a hírt, hogy Lélekkirályék a 0.osokkal teljesen kiirtották SS-t, és készek létrehozni az új lélekkörforgást, így, ha meg akarják menteni a barátaik lelkét, hogy még újjászülethessenek, akkor most kell indulniuk, különben késő lesz.

Ichigo természetesen már indulna is egyedül, és így (már....harmadszorra?) állna össze a mentőcsapat. Viszont jönne is a figyelmeztetés, hogy még messze nem fejezték be az edzést, persze ez Ichigot cseppet sem érdekelné és menne, így Bach beleegyezik, hogy menjen nyugodtan. Viszont ő is megy, a legerősebb embereivel, persze Urahara csapatával egyetemben. És megérkeznének a teljesen romba dőlt SS-be, ahol tapasztalhatnák az igazi népirtás utóhatásait (millió hulla stb).

Így megkapnánk a Bleach eddigi legnagyobb ellentmondását. Most a rengeteg ember, összesen 6 ellen (akikből 5nek az együttes ereje nagyobb mint a régi SSnek, a hatodikról meg nulla info, hogy pontosan mennyire erős). Másrészt, most pont azok próbálnák (nagyrészben) megmenteni a világot, akik épp, hogy pusztulásba húzták anno, a lelkek kiirtása végett....aztán lenne a vége, aminek lennie kell Mosolyog

+Szerk: Kirge halála nem volt betervezett. Őt is csak Grimmjow ölte meg végül, ki nagyobb erő vágyában szintén quincyzálta magát, így szintén megy SS-be. Igaz őt most valahogy kifelejtettem az egészből, de így remélem kerek az egész.

Ui: elnézést, ha ez most nagyon off, de valahogy nemigen találtam ennél megfelelőbb topicot ehhez, esetleg a dumatéma, de ott túl random lett volna.

Ui2: atyaég...ennyire nem akartam hosszúra.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 21:48:21 írta DasOmen » Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14323 Dátum: 13 jan 05, 21:24:35 »

Azért az durva lenne következő harcnál Ichigo-t hátulról átlövi egy nyíl, hátra néz és Ishida ott virítana Nevet

Ez meg is történhet simán. Nevet Ishidának is úgy adta vissza az erejét az apja hogy átlőtte a lélek láncot vagy mi a francot. Egy jólirányzott lövés és feléledt a Quincy erő. Utánna meg rögtön előkapna egy darkos zangetsus íjjat és getsugákat lövöldözne :DD

A test és a lélek végsőkig hajszolása és 19 miliméterrel a szív jobboldalába leadott lövés együttesen újrafelélesztheti a Quincy erőt.

------------

Ezek a mostani Quincyk mesterségesen feltápoltak, szerintem is egy igazi módosítatlan vérszerinti Quincy erősebb lehet nálluk. Szerintem Haschwald biztos ilyen. A Stern Rittereket nyílván direkt ezekre a harcokra fejlesztette ki Bach és társai. Bosszúra.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 21:35:44 írta Szofron » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14324 Dátum: 13 jan 05, 21:51:09 »

Feketés-vörös árnyalatú quincy nyilak ichigotól nagyot ütnének,szívesen megnézném a szokásos kék helyett. Nevet

DasOmen az ötleted eléggé fordulatos,főleg a közepénél.
A maga a sztori elég nagy fordulat lenne és kevés az esélye hogy Kubo épp ezt hozná ki belőle,de az biztos hogy egy ilyen történetszállal elég izgalmas befejezést tudna adni a mangának.Plusz eltudná húzni ameddig tervezte. Gondolkozik
A lényeg tetszett,és szívesen megnézném meg animálva is Kúl

Ishidát tényleg jobb lenne erősebben látni,de ahogy Kirge is megjegyezte nem kéne gyengébbnek lennie nála,tehát van benne potenciál.
Simán lehet stern ritter szinten is akár és a megfelelő pillanatra vár a csatlakozáshoz,de az is lehet hogy még edz az apjával.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 953 954 [955] 956 957 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins