24 nov 23, 23:20:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 948 949 [950] 951 952 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764911 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14235 Dátum: 12 dec 28, 13:17:32 »

Pontosan az együttes erejük meghaladja a Gotei 13 teljes erejét. Ebben benne van Yamamoto, a többi kapitány, a hadnagyok és az összes átlagos Shinigami is.

Mekkora lenne, hogy mire Ichigo és Renji eljut az utolsó Zeros palotába, addigra Rukia és Byakuya már rég végzetek az összessel. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #14236 Dátum: 12 dec 28, 13:28:08 »

Hát az biztos, hogy Rukiáék nem akkora idióták, hogy mindenen összevesznek, mint Renjiék Nevet
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14237 Dátum: 12 dec 28, 13:34:59 »

Az tényleg nagy lenne, de szerintem ők többet időznek a fürdőben mert csúnyán ellátták a bajukat.
Számomra egy kicsit furcsa volt hogy csak női zanpakutokat láthattunk. Nem tudom mit javasolna Nimaiya Oetsu Zarakinak hogy kapcsolatba lépjen a kardjával. Sebaj majd Unohana rákényszeríti a zanpakutoja használatára/megszólítására Zarakit vagy nem ikszdé.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14238 Dátum: 12 dec 28, 13:40:05 »

Eszembe jutott valami. Még a Quicy inváziókor nem emlegettek vmi 5 embert, akit meg kell semmisíteni. Nem keresgélem most a fejezetet, de ilyesmi rémlik. Emlékszem régebben ment a találgatás, hogy kik tartoznak közéjük. Szerintem az 5 ember, az 5 0. osztagost takarja.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14239 Dátum: 12 dec 28, 13:45:39 »

Igen, ment a találgatás, csak közben rajtam kívül arról mindenki megfeledkezett, hogy Kubo leírja, hogy Ichigo és Kenpachi (főleg róla feledkezett meg mindenki) is beletartozik ebbe az öt személybe. Így már csak 3 szabad hely van.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 13:46:34 írta akym17 » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #14240 Dátum: 12 dec 28, 13:49:19 »

Byakuya állapotára azt mondták nagyon súlyos. Nem szeretném, hogy idejekorán felébredjen. Szegény így is meg lett gyalázva jobb szeretném ,ha valóban súlyosak lennének a sérülések és maximum " tolókocsiban " látnánk sokáig.
Rukia egyik kedvenc karakterem, de valamiért nem hiszem, hogy látjuk majd harcolni valami inba ellenfél ellen. Ő csak Ichigó lelkitámasza és testének megnyomorítója lesz:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14241 Dátum: 12 dec 28, 14:09:56 »

Nekem kedvencem Byakuya, de én is azt mondom, hogy most még ne épüljön fel. Az túlságosan is gyors lenne, elvégre haldoklott, amikor áthozták. Rukia viszont feltűnhetne már, hiszen az ő állapota kb. olyan súlyos volt, mint Renjié, ő pedig Ichigoval szórakozik, mint látjuk. Azt meg remélem nem engedik meg neki, hogy miután felépül ott várja tovább a fürdőben lubickolva az ő nii-samaját, hogy majd azután közösen menjenek tovább... bár van egy sejtésem, hogy ez pedig így lesz (majd mennek tovább kézen fogva, mint Naruto és Hinata ikszdé)...
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14242 Dátum: 12 dec 28, 14:21:56 »

Nekem sem Ichigo, sem Renji, sem Byakuya nem kedvencem, szóval felőlem azt csinálnak, és akkor épülnek fel, amikor akarnak, az én figyelmemet most a 0. osztag köti le Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14243 Dátum: 12 dec 28, 15:47:58 »

Én nem hiszem, hogy Rukia sokkal tovább menne ha felépül. Neki nincs bankaia, így nem is kellene eljutnia odáig ahol most Ichigóék vannak, hacsak Kubonak nem az a célja, hogy Rukia is megkapja a saját bankaiát. Elég lenne számára a nagy zabálásig eljutni.

Azt én is remélem, hogy Byakuya egy darabig még lábadozik. Másrészt nem hiszem, hogy másik bankait kapna. Byakuya nagyon elégedett volt és szerette a kardját, baromira büszke volt rá. Nála inkább azt tudnám elképzelni, hogy csak a csaták végső részében jelenik meg, főleg ha Mayuirék végre rájönnek, hogy hogyan lehet megakadályozni a lopást és az ellopottakat visszaszerezni. Itt látok némi rációt abban, hogy ha sikerül visszaszerezni a bankaiát akkor ennek a képzésnek részeként sokkal erősebb lehet Byakuya bankaia. Mondjuk az sem lepne meg különösebben ha ideiglenesen kapna vagy szerezne egy bankait. Mint láthattuk, van belőle elég sok szemrevaló példány. Tehát az sem biztos, hogy valakinek csak egy legyen, legalábbis nincs leírva sehova.
Naplózva
heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #14244 Dátum: 12 dec 28, 16:25:25 »

Csak engem emlékeztet ezz a főnix "palota" az urahara vegyesbolt alatti helyre?
Egyébként érdekes lenne ha kiderülne, hogy Kyouraku és Ukitake kardja emiatt a csávó miatt dupla pengés.(elvileg ez a 2 zp csak ilyen, ez meg magyarázná mért. oké hogy ritka meg minden, de elv van pár szaz(/ezer?) shinigami ss-ben nem igaz senki másé nem dupla pengés...)
Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14245 Dátum: 12 dec 28, 16:28:32 »

Hát lehetséges, de akkor az egész olyan idióta lenne.
majd kiderül hogy akkor az egész zanpakuto mizéria egy ilyen mesterséges dolog az egész, és úgy lehetne módosítani őket ahogy akarjuk, nagyon remélem hogy nincs ilyenről szó.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14246 Dátum: 12 dec 28, 18:29:20 »

Nem feltétlenül neki kellett kovácsolnia Kyoraku és  Ukitake Zanpaktouját,de abban segíthett ő vagy akár a nulladik osztag többi tagja is hogy felébresszék a teljes erejüket.
És akkor onnan van a másik kardjuk ami már teljesen beleépült a lelkükbe már shikai szinten is.

Mondjuk Ichigot megnézném dupla Tensa Zangetsuval,és erősebb csapásoknál egyesül a 2majd ismét különválik. Gondolkozik
Naplózva

alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14247 Dátum: 12 dec 28, 18:34:40 »

Csak engem emlékeztet ezz a főnix "palota" az urahara vegyesbolt alatti helyre?
Egyébként érdekes lenne ha kiderülne, hogy Kyouraku és Ukitake kardja emiatt a csávó miatt dupla pengés.(elvileg ez a 2 zp csak ilyen, ez meg magyarázná mért. oké hogy ritka meg minden, de elv van pár szaz(/ezer?) shinigami ss-ben nem igaz senki másé nem dupla pengés...)

Az a pár százezer shinigami kimerül kb 50 főben ugyanis a sima kis shinigamiknak nincs különleges zanpakutoja hanem valami kis sablon kardja van mindnek (nem tudom a nevét de valamelyik részben mondták). Mind ugyanolyan.
Szerk.: Mint Ichigo első kardja amit kapott. Ezek csak egyszerű kardok melyeknek a mérete függ a használó lélekenergiájától.

Ukitake és Kyoraku kardja sztem pedig csak simán különleges és ennyi Nevet Ők már nagyon öregek nem hiszem hogy módosítottak volna vagy ilyesmi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:37:07 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14248 Dátum: 12 dec 28, 18:46:38 »

Asauchi-nak hívják.
Amúgy minden tiszti rangú shinigaminak már van shikaija még ha alacsonyabban szinten nem is ér sokat de azért van Nyelvesít
Úgy emlékszem minden osztagban 20ik tisztig van a számozás tehát legalább 460+ shikai van(általában).
Kyorakuék shikiara biztos lesz magyarázat mert még Yama bá is megjegyezte hogy a lelkek világának történetében egyedi
a dupla zp. Gondolkozik

ui:írás közbe befagyott, írhattam újra smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:47:11 írta K ichigo » Naplózva

heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #14249 Dátum: 12 dec 28, 19:08:08 »

Nem feltétlenül neki kellett kovácsolnia Kyoraku és  Ukitake Zanpaktouját,de abban segíthett ő vagy akár a nulladik osztag többi tagja is hogy felébresszék a teljes erejüket.
És akkor onnan van a másik kardjuk ami már teljesen beleépült a lelkükbe már shikai szinten is.

én is arra gondoltam, hogy csak a második penge van tőle
Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
Oldalak: 1 ... 948 949 [950] 951 952 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins