Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #14265 Dátum: 12 dec 28, 23:34:30 » |
|
Jo ok félreértelmeztük én Ichigora gondoltam xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
heckles04
Gennin
Nem elérhető
Moslék/Pálinka-főző Ninja
|
|
« Válasz #14266 Dátum: 12 dec 29, 00:08:18 » |
|
bachról meg majd jól kiderül hogy ichigo nagy faterja.
mekkora epic lenne, ha a végén ichigónak arról kéne döntenie, hogy Bach vagy Isshin mellé áll
|
|
|
Naplózva
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem, de lehetne.
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14267 Dátum: 12 dec 29, 00:33:26 » |
|
Az elmúlt részeket figyelembe véve nem tartom kizártnak hogy azok a szemek a sötétben ( a zanpakutok haragja ) egy csapat nagy dudáju néni lesz, és Renji meg Ichigo haját kezdik tépni, és az egész megint átvált full komikusba, hisz eddig kb semmi komolyság nemvolt a király dimenzióban, miért fordulna pont most 180 fokot a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #14268 Dátum: 12 dec 29, 00:43:24 » |
|
Attól még lehetnek nagyon kegyetlenek és agresszívak ha harcról van szó. Sötétebb hangulat pedig meg van jósolva és itt épp alkalmas lenne elkezdeni. Maximum ha kész vannak,utána egy nagyot behúznak,vagy belerúgnak a "Kardok Istenébe" csak hogy puffanjon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14269 Dátum: 12 dec 29, 00:56:03 » |
|
Én még abban sem vagyok biztos, főleg így utólag belegondolva, hogy Bach valóban él. Nem tartom kizártnak így utólag belegondolva, hogy ő is már egy feltámasztott személy. Lehet, hogy ez az oka amiért nem képes huzamosabb ideig a területén kívül tartózkodni. A többieket nem zavarta az idő múlása.
Ichigoék edzéséről nekem inkább az jutott eszembe amit a bankaiának elsajátításakor vagy még inkább a Bountos fillerekben láttunk. Tulajdonképpen meg kell találniuk újra a kardjuk lelkét (Zangetsut és Zabimarut) és fel kell venni velük újra a kapcsolatot. Egyszóval, új köteléket kell velük kiépíteni ahhoz, hogy újraszülethessenek. Ehhez kell ez a speciális edzés. Egy kicsit még hasonlít is Urahara gödörkínzásához csak itt kapnak néhány ellenfelet néhány zanpakuto formájában.
Ami még számomra meglepő, hogy Yama halála felet milyen egyszerűen átsiklott mindenki az ott levők közül. Igaz, nincs elég idejük, de azért egy illendő tiszteletadást megnéztem volna tőlük. Beleértve a 0. osztagosokat is. Így csak az a kép maradt meg ahol a törött kardját mutatták és azóta egy szó vagy kép sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 29, 01:03:10 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatuma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14270 Dátum: 12 dec 29, 08:57:41 » |
|
A quincy rokonság szerintem az hogy Ichigo anyja Ryuuken húga lehetett, így uryuu az unokatesója.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14271 Dátum: 12 dec 29, 09:20:24 » |
|
Ezt még nem tudjuk biztosra, de ha igen Ryukenn a testvére volt Masakinak akkor érthető lenne Isshin és Ryukenn nem annyira barátságos viszonya/kapcsolata egymás közt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #14272 Dátum: 12 dec 29, 12:14:12 » |
|
Az nagyon is elképzelhető, hogy Masaki és Ryuuken között van valami kapcsolat (akár családi), de számomra az azért elég merész állítás, hogy Bach Masaki apja. Max. valami nagyon távoli rokona/őse, elvégre a quincyk nem shinigamik, nem élnek több száz évig, Bach pedig ugye 1000+ éves, így lehetetlen, hogy simán Ichigo nagyapja legyen. Azért maradjunk a realitások talaján, még akkor is, ha ezt egy mangáról írom. Vagy... időutazás? Ha meg úgy vesszük, hogy Bachot feltámasztották (ami nagyon is valószínű), akkor is élt több, mint 1000 éve, ezért így nézve is csak valami távoli ős lehet. 1. Isshin és Ryuuken közt pedig szerintem ugyan olyan viszony lehet, mint Ishida és Ichigo között. Tutira ők is rivalizáltak... jobban mondva ők még mindig rivalizálnak. 2. A másik lehetőség meg a quincyk nincsenek jóban a shinigamikkal, ezért HA TEGYÜK FEL TÉNYLEG Masaki Ryuuken testvére, akkor azért se lehet fényes a kapcsolatuk, mert a nő quincy létére egy shinigamihoz ment feleségül, de éppen emiatt a fivér tiszteletben tartja a húga döntését, így kénytelen volt valamilyen kapcsolatot kialakítani Ishinnel. Itt pedig akár jöhet az 1. pontom folytatásként. Na de ez már túl van bonyolítva/túl van gondolva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 29, 12:15:51 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14273 Dátum: 12 dec 31, 19:50:31 » |
|
FelvetésFőnix barlang lényege, hogy megtalálják a kardjukat újra, és, hogy igazán erősek-e, egy kötelező halott kell a végére, egy párbajban Ichigo és Renji között ? Így készítve fel Ichigot lelkileg, a következő harcokra (,tudván, hogy quincy erő is van benne ergo picit maga ellen is kell mennie), hogy meg van-e benne az elszántság a gyilkolásra, vagy egy esetleges erős döntésre az elhatározás. Nekem tetszene, kár, hogy ilyen nem lesz. Isshin és Ryuuken közt pedig szerintem ugyan olyan viszony lehet, mint Ishida és Ichigo között. Tutira ők is rivalizáltak... jobban mondva ők még mindig rivalizálnak. És ez az, amit én nagyon sajnálok, hogy Uryuut elhanyagolta Kubo, túl messze van most Ichigotól, remélem kap valami értelmes uppot, és visszajön a quincy büszkesége, most már tényleges erőre alapozottan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 31, 19:52:57 írta DasOmen »
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14274 Dátum: 12 dec 31, 20:39:19 » |
|
Kétlem, hogy egy halott kellene ehhez. ha belegondolunk akkor Renji még nem is is kellene, hogy itt legyen, tehát Ichigo egyedül lenne itt. Akkor honnét lenne egy halott. Ez nem a MS megszerzésének egy módja. Egyszerűen újra meg kell találniuk magukban a kardjuk lelkét vagy újra kell alkotniuk a kapcsolatot velük hiszen a lélek már megvan. Ráadásul most már hosszabb ideje rendelkeznek ezekkel a képességekkel és maguk is változtak, fejlődtek. Ebből következik, hogy esetleg amikor azt újra alkotják akkor már a kardjuk is más, további képességekkel is fog rendelkezni. Erre a változásra gondolok amikor Ichigo újra megkapta a kardját. Tehát akár további változásokra is lehetne számítani. Azt viszont nem gondolnám, hogy a formájuk komolyabban megváltozna. Inkább az alapjuk marad ugyan az de erősebb és esetlegesen az összegyűjtött tapasztalataik alapján új képességekre is szert tesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14276 Dátum: 13 jan 01, 15:43:46 » |
|
Renjinek biztos vmi fontos szerepe lesz a későbbiekben, mert akkor nem hiába tápolta volna fel őt Kubo a fullbring arc előtt ennyire... ami pedig a képességeket illeti, mivel egybeolvadt zangetsu és ogichi akkor legalább egy cero végre jöhetne mint plusz képesség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14277 Dátum: 13 jan 01, 18:15:04 » |
|
Biztos Renji lesz majd a háború és Byakuya halála után az új kapitány.
Az tökjó lenne ha valahogy majd visszaszerezné a bankaiját, és egy fer közdelembe megküzd As Nodt-al, mindenüket kijátszák, azt az angyalszárnyas formát is amit Ichigonak mutatott, majd nyer, és visszaszerezte a becsületét, majd megmurdel. Végleg. És így egy hősi halállal zárná a már így is hosszúra nyúlt életét, a fináléban.
Remélem nemsüti el azt a poént hogy az 5 város után megy a lélek királyhoz Ichigo, beszélnek majd benyögi a király hogy jajj már öreg vagyok, megfogok halni és kell egy utód, és te olyan szuper erős és igazságos vagy hogyha megnyered a háborút, teleszel az utódom, mert minden erő birtokában vagy és lassan istenné válasz.
Mi van ha a lélek király is birtokol minden erős? shinigami, hollow, quincy, stb stb, és még életet is tud teremteni, és ezért ő a király?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 01, 18:21:10 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14278 Dátum: 13 jan 01, 18:37:36 » |
|
Én még valahol írtam hogy ezek mind olyan erők amit elérhet egy lélek, kis segítséggel. Emberként lehet guincy vagy fullbringer, lélekként meg hollow halálisten és a változatai. Simán elképzelhető hogy maga a lélekkirály is ezeket az erőket birtokolja így ő lett a tökéletes lélek. Ichigo is ehhez az állapothoz igen közel van mert igaz már felébredt benne a quincy erő de még nem képes akaratosan irányítani. Azért én remélem nem lesz az amit leírtál szofron hogy csak azért hívta magához Ichigot hogy ő legyen az új lélekkirály. Nem az a típus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #14279 Dátum: 13 jan 01, 19:34:12 » |
|
Ő a Lélek Király, és nem öregedik gondolom ha képes életet teremteni. Már láttuk valamennyire és nem volt ráncos Öregedés - kilőve. Bach megölné(?) - halvány esély Helyettes lélek király Nem hinném hogy, Ichigo-t azért kereste volna fel, mert kell neki utód. Szimplán megakarja védeni SS-t anélkül hogy, ő harcba szállna. (én véleményem, lehet javítani )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|