24 nov 27, 22:32:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 941 942 [943] 944 945 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774927 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
heckles04
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #14130 Dátum: 12 dec 19, 18:40:08 »

"he is the man... who gave birth to the zanpakuto"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy képes életet adni zanpakuto-nak. Szóval szerintem az lesz a képessége, hogy képes életre kelteni a kardokat. Tehát a kard lelke a való világban fog mászkálni, szellem formában... és akkor innen lehet urahara bábus meg oldása a bankai fejlesztésre amivel anno ichigo is megtanulta a bankait....
Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14131 Dátum: 12 dec 19, 19:24:15 »

nem kell túlbonyolítani a dolgot , a pufi szerzetes itt már elmagyarázza a dolgot , Nimaiya Ouetsu "egy egyszerű kovács"  Nevet
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14132 Dátum: 12 dec 19, 19:42:39 »

És tényleg! pofon egyszerű lenne:)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14133 Dátum: 12 dec 19, 20:45:10 »

Eddig szinte túl jól halad a dolog, mindenki meggyógyul, power up 1000-el. Eddig így oké de fogadok hogy a Quincyk lépni fognak mielőtt Ichigo befejezhetné az edzést, vagy befejezi de Bach még így is leveri ekkor jönne megint a Hollow énje és rendbe tenné hirtelen a magabiztos vezért, így ezúttal ők vonulnának majd vissza:D
Na jó sok hülyeséget félretéve nekem most túl zökkenőmentesen halad a történet.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14134 Dátum: 12 dec 19, 21:00:01 »

Van benne valami de nem hiszem hogy a Quincy tudnának valamit Ichigo ellen tenni főleg ha királyi udvarban van.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14135 Dátum: 12 dec 19, 21:05:00 »

Nem is én arra gondoltam hogy Ichigo palotán kívül tartózkodó barátait célozzák meg mert akkor Ichigo képes törött kardal is a harc közepébe száguldani Nevet Meg akkor Bach kezére is játszana hogy kijön a palotából ahol valószínűleg a legbiztonságosabb most, és így el tudnák vinni. Viszont ez a 0. osztag se hagyná tuti jönne valaki aki még időben kihúzná a bajból.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14136 Dátum: 12 dec 19, 23:05:30 »

Szóval akkor fogyle a csaj, ha kezd kimerülni a lélekenergiája. Dagadtként kezdi a csatát, aztán majd a végefelé lesz sovány. Gondolom ő engedte be Kont, mivel ö teremtette alapvetően.

Jama ezekszerint ezért nemkerült be a 0. osztaba mert nemalkotott semmi maradandót, így hát ő lett a főkapitány.

Ááá mostmár értem, szóval Urahara azért hozta létre a hougyokut, és akarta eltörölni a határt lidérc és shinigami között, hogy bekerülhessen a 0. osztagba előbb utóbb. Csak rosszul sült el az egész, eléggé.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 23:38:54 írta Szofron » Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #14137 Dátum: 12 dec 19, 23:33:49 »

Yamamoto azert nem kerult be a 0.osztagba ,mert nem akart bekerulni ,egyebkent meg o volt az aki megalapitotta az akademiat es az egyik legerosebb shinigami volt ,ha valaki akkor o bekerulhetett volna a0.osztagba.

Egyaltalan nem biztos ,hogy azert alkotta meg a hogolyot ,hogy bekeruljon a 0.osztagosok koze.
Naplózva
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14138 Dátum: 12 dec 20, 00:06:47 »

csak én érzem úgy,hogy Ichigoból 0.osztagost akarnak faragni?Nevet egyre több infót tudnak meg és végig tápolják őket kb arra a szintre amin ők vannak meg mindenki kemény legénynek hiszi őt és a Lélek góré is csipázza őt.nameg hát csaklepüfölte Aizent Nevet
Naplózva
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14139 Dátum: 12 dec 20, 00:24:02 »

Nem biztos hogy Kirio engedte be Kon-t a palotába. Bár szerintem tök mindegy mert Kon nem nagyon okozhat kárt ott szóval igazából nem érdekli őket hogy ott van vagy nincs Ichigóval van szóval beengedték.

Szerintem is az öreg Yama nem akart bekerülni a 0.-ba, igaz ő alkotta az akadémiát meg valószínű kiképezett egy csomó shinigamit akik közül jó pár elég nagy ember lett. És az is igaz hogy Yama bának jobban megy az eltüntetés mint az alkotás Nevet

Urahara szerintem se a nullások közé vágyott inkább csak mint minden nagy elme meg akart alkotni valami rendkívülit amivel (csak találgatok ) valószínű SS-t akarta segíteni, csak nem jól sült el.

Nem hiszem hogy 0.osztagost akarnak belőle ,,nevelni". Meg Ichigo szerintem nem az a fajta aki ott lebzselne a palotában a király testőreként, inkább marad a barátaival és a családjával. Meg ha kell szokása szerint harcol mindenkiért a reménytelen csatákban is Nevet 
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #14140 Dátum: 12 dec 20, 04:52:42 »

Nem semmi, így a a fordítást elolvasva. Csaj meg jó bögyös . Tökre logikus és jó dolog  amit a reiatsuról mondott. Ichigóék elég táposak lesznek azt hiszem.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14141 Dátum: 12 dec 20, 12:10:53 »

Nem úgy értem hogy Urahara mindenképp beakart kerülni erőltetetten. De figyeljétek, hogy ki fog majd derülni hogy ez volt a nagy álma régen, hogy valami nagyot és maradandót alkosson, elismert legyen, és csatlakozni a 0. osztaghoz, ami önmagában nagy megtiszteltetés.

Kíváncsi leszek hogy lesz-e karácsonyi meglepetés, azaz manga jövő héten, és ha igen, akkor remélem hogy kiderül valami nagyon durva infó a kardokról, egy sima fejezet túl snassz lenne. De én úgykészülök hogy nem lesz.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #14142 Dátum: 12 dec 20, 15:10:27 »

én is gondolkodtam az Urahara és a 0dikosok kapcsolatán, és ami feltűnt, hogy ő is megalkotott vmi hatalmas és maradandót, és ha az ő története nem fajul el ahogy az történt akkor ő is egy lehetne a nulladikosok közül... Hmm?
nézzük meg azokat akikről tudjuk mit tettek le az asztalra:
A jakuza bevállt gyógyítási technikája amit tökéletesen lemásolni még mindig nem sikerült és nem került rosz kezekbe.
Hikifune lélekcukorkái szintén nem kerültek rosz kezekbe és ha nem nézzük a fillereket (márpedig mangában nem nézzük) akkor nem lett rosz következménye.
A többiekről még semmit sem tudunk e téren...
Viszont Urahara mint tudjuk elbukott Aizennek köszönhetően, rosz kezekbe került a hógolyó és még száműzték is.
Ha csak annyi lenne a feltétel, hogy Kapitánynak kell lennie akkor már ott elbukott amikor kirúgták. Viszont elismerik a tudását és félig mondhatjuk 0.osnak mert hát a királynak magának dolgozik és párszor volt már jelenése odafent amit más nem mondhat el magárol.

Amugy 3. olvasásra Oetsu képességére az ugrott be nekem, hogy most fent van egy Byakuya zanpakuto nélkül és mire ha nem erre használja majd a képességét, hisz ő életet ad a zanpakutoknak. Minő véletlen Nevet
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14143 Dátum: 12 dec 20, 15:25:17 »

Azt is eltudom képzelni, hogy Kubo kitalálja azt hogy hiába lopták el a bankaiját, a kard lelkének egy lenyomata, vagy magja még mindíg megtalálható lesz a shinigamikban, és ezt képes újra életrekelteni, és újra kifejlődik a zanpakuto lelke. Vagy képes bárki lelkéből leválasztani egy részt, és abból zanpakutot létrehozni. Mert alapetően a shinigamik lelkéből születnek.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14144 Dátum: 12 dec 20, 16:01:19 »

Én azt nézem ki belőle hogy, ő az egyetlen aki be tud menni más lelkébe. Képzeljük el hogy, Ichigo-t kómába küldi hogy találkozzon Zangetsu-val és ő is bemegy a felhőkarcoló részelgre Nevet Byakuya esetében azt is eltudom képzelni hogy ad neki egy új Zanpakuto-t, más erővel Pojén

-----------

Yama véleményem szerint szimplán azért nem lett nullás mert nem sok építő jellege van a kardjának. Főként csak pusztító erővel rendelkezik és ő benne volt a "régi" Gotei 13-ban ahol csak öltek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 941 942 [943] 944 945 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins