24 nov 05, 06:30:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 940 941 [942] 943 944 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742789 alkalommal)
0 Felhasználó és 149 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14115 Dátum: 12 dec 19, 00:42:04 »

Ha jobban belegondolunk akkor ezek a 0 osztagosok elég érdekesek. Például amit most Kirio elmondott, annak alapján akár több 0. osztagos is lehetne. Az alapján választják ki őket aki valami olyat tesz ami rendkívül különleges dolgot tud felmutatni. Ebből következően akár többen is lehetnének hacsak nincs a számuk ötre korlátozva. Ilyen korlátozást viszont nem említettek csak annyit, hogy öten vannak. A másik, hogy tulajdonképpen logikus a sorrend ahogy haladnak Ichigoék. Első a teljes gyógyítás, második az elvesztegetett energia pótlása vagy feltöltése.

Azt mondjuk valahogy nem értem, hogy miképpen lesz a következőnél ez a Zanpakuto létrehozása. Azért nem értem mert eddig úgy tudtuk, hogy az a shinigami lelkéből születik. Tehát egy automata dolognak kellene lennie. Lehet, hogy a fordítások nem teljesen tiszták mert azt inkább el tudom képzelni, hogy esetleg segít azt létrejönni vagy akár annak születésekor a tulajdonságait/képességeit meghatározni, változtatni. Még azt is ide tudom képzelni, hogy újra megalkotni annak szellemét.

Gondolom a tényleges megalkotás lehet a következő szint a tudomány szellemében. Ezt a sokkezű nőre tippelném aki esetleg képes lenne véglegesen újra összeilleszteni vagy megjavítani a kardokat.

Az utolsónak minden bizonnyal a szerzetes fog következni szerintem. Ő lehet az igazi fizikai és szellemi harci oktató aki valamilyen formában képezheti Ichigoékat. Nem lepne meg ha hasonlatos lenne a képzés mint ami a Fullbrigerek vagy a Dangaiban történtek. Egyszóval játszana az idővel is.

Van még pár dolog ami zavar, például ha Urahara kielemezte a gyógyító forrást akkor miért nem használják SS-ben is ilyen esetben. Unohanának illene tudnia ilyenről. Még az a fajta forrás is óriási segítség lenne amit Uraharáék csináltak. Miért csak Ichigoék kapnak ilyen képzést és például a többi kapitány, hadnagy pedig nem? Így ők is jóval erősebbek lehetnének és eredményesebben harcolhatnának.

Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14116 Dátum: 12 dec 19, 02:51:24 »

Egyébként nem tudja valaki hogy lesz-e még idén Bleach manga, vagy ennyi volt, mert most jönnek az ünnepek és Naruto-se lesz már ha jóltudom.

Csomószor van olyan hogy elmarad a manga ilyen olyan okok miatt, de egyszer miért nem tudnak olyat csinálni hogy egy héten dupla fejezet?? kacsint Mindíg csak elvenni tudnak.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14117 Dátum: 12 dec 19, 11:17:23 »

Ki tudja? Persze a kiadón kívül. Mindig változó ez a megjelenés Karácsony környékén. Tavaly is sokan mondták, hogy nem lesz kiadás aztán mégis csak volt megjelenés azon a héten, viszont nem volt megjelenés az előtte lévő héten és az utána lévő héten sem. Ez év Január 4. én volt csak az első publikálás. Én nem zárnám ki annak lehetőségét, hogy ebben az évben is lesz valami Karácsony környékén de az sem fog meglepni ha nem lesz ilyen. Mondjuk én inkább hétvégére várom az a megjelenést. Fontosabb oldalakon biztos fent lesz, de talán már fent is van a Jump megjelenésének időrendje.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 11:47:42 írta rini67 » Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #14118 Dátum: 12 dec 19, 13:14:29 »

Van még pár dolog ami zavar, például ha Urahara kielemezte a gyógyító forrást akkor miért nem használják SS-ben is ilyen esetben. Unohanának illene tudnia ilyenről. Még az a fajta forrás is óriási segítség lenne amit Uraharáék csináltak. Miért csak Ichigoék kapnak ilyen képzést és például a többi kapitány, hadnagy pedig nem? Így ők is jóval erősebbek lehetnének és eredményesebben harcolhatnának

Erre azt hiszem a forrásos ember válaszolt áttételesen (urahara forrása csak gyógyít de nem erősít, urahara mértéke a saját forrásánál kb hadnagy fölött és erősebb kapitány között van, azt meg unohanáék lazán tudják pl hanataró is szinte sec perc alatt rendebe hozta ichigot, pedig vannak nála sokkal jobb  gyógyítok is) urahara vize arra jó hogy titokban és gyorsan gyógyítson de elsősorban a fáradság és gyógyítható sebek ellen jó, arra nem ha pl. átdöfik a lélekágyadat, vagy ha erősebb akarsz lenni ).
Naplózva
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14119 Dátum: 12 dec 19, 13:57:29 »

Szerintem azért nem alkalmazták mert lehet nem olyan egyszerű előállítani ezt a gyógyító vizet. Végül is Urahara is elemezte (aki eddig a Bleach legnagyobb IQ-ja) és csak egy ,,gyenge" (az eredetihez képest) másolata a palotában lévőnek.

Azért én örülnék egy karácsonyi dupla fejezetnek Mosolyog

rini67:Lehet nem olyan ,,egyszerű" 0.osztagba bekerülni, hisz ha tényleg az alapján ahogy mondtad akkor tényleg kicsit nagyobb lehetne a létszám. Biztos van egy csomó szempont aminek meg kell felelni hisz a Lelkek királya után ők a legfontosabb és legbefolyásosabbak szerintem.

Szerintem nem létre fog hozni egyet, hanem a már meglévő sérültet fogja újra életre kelteni. Shutara meg tényleg érdekes egy nő és kíváncsi leszek milyen tréninget fog csináltatni a power up-ra vágyó párossal,de szerintem Zangetsu helyreállítása elejétől a végéig a Hikifune után következő 0.osztagosnál fog zajlani.

Az még a legjobb a dologban hogy ahogy Ichigonak úgy Renjinek is kezdetleges a Bankaija (lévén szinte egyszerre szerezték meg ) és Yama bá is megmondta hogy mivel még nem régóta van meg így még mindig tudnak tovább fejlődni. Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14120 Dátum: 12 dec 19, 14:31:46 »

Amúgy csak szerintem baki hogy a következő 0. oszatgos találta fel elvileg a zanpakutokat, de fiatalabb mint yamato?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14121 Dátum: 12 dec 19, 14:57:25 »

hmmmhhhmhm szerintem a manga most nagyon szépen felvan építve.ha összegezzük a Bleach arról szólt végig,hogy harcolás aztán tápolás,harcolás utánna tápolás.így legalább tudjuk,hogy lesz powerebb Ichigo szépen fokozatosan.most vissza kapja Zangetsut vagy valami hasonlót csak táposabb formában aztán jön a sokkezű csaj és legvégül a kopasszal való harci edzés szerintem utánna meg harc Nevet  Ördögi
Naplózva
Csavesz
Újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #14122 Dátum: 12 dec 19, 15:00:37 »

Amúgy csak szerintem baki hogy a következő 0. oszatgos találta fel elvileg a zanpakutokat, de fiatalabb mint yamato?

Nem biztos hogy fiatalabb. A kinézetre nem lehet adni a bleachben Nevet
Vagy ha ő találta fel akkor addig Yamato a pusztakezes harcot gyakorolta, ami meg is látszott Aizen elleni csatájában.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14123 Dátum: 12 dec 19, 15:51:10 »

Pont ezért hoztam fel azokat a kételyeket a zanpakuto létrehozásával kapcsolatban. Lehet, hogy valamilyen félrefordítás vagy félreértés játszik itt közbe. Az biztos, hogy köze van a zanpakutohoz de nem gondolnám, hogy ő találta fel mivel már korábban is láttuk, hogy az valamiképp a shinigami lelkével van kapcsolatban. Viszont rengeteg más mód is lehetséges, hogy köze illetve kapcsolata legyen ezekkel a kardokkal.

A gyógyító forrást nem azért hoztam fel mert olyan fontos lenne, illetve lehetne az is. A 4. osztag kezében. Például tökéletesen jó kisebb sérülések kezelésére és ezáltal az osztag tagjainak kisegítésére. Kevesebbet kellene foglalkozniuk a 11. osztag nyomijaival. Csak beledobálják őket aztán egy óra múlva már ki is rúghatják őket a gyengélkedőről. Tehát nem arra gondolok itt, hogy halálos betegeket kellene ebben áztatni hanem kisebb sérülések ellátására. Mint Ichigo is amikor megszerezte a bankait.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14124 Dátum: 12 dec 19, 16:13:05 »

Byakuyával most mi van? Belefulladt a medencébe vagy mi? Nevet Legalább magáhoztérhetett volna. De ha ilyen szuper forrás ez hogy a két segédnek védö ruha kellet akkor KON hogyélte túl?? Gondolkozik
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14125 Dátum: 12 dec 19, 16:32:02 »

KON szerintem Ichigo ruhájába volt, nem az alsó gatyájába ikszdé , hiszen láthattuk nem a ruhájába volt pancsolni Ichigo Nevet
De ha mégis megkockáztatta az alsógatyát akkor valószínűleg, azért mert mesterséges lélek
Naplózva
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14126 Dátum: 12 dec 19, 16:46:19 »

Én is ezt mondom hogy nem létrehozza őket csak van valami képessége amivel képes babrálni a zanpakutokkal. Igazad van lehet csak nem jól lett megfogalmazva a fordításban akár a magyar akár már az angol változatnál. Szerintem is enyhén mellélőttek ezzel az elmélettel mert ahogy mondtad az a Shinigamival lelkéből születik. Szerintem ennek a Nimaiya Ouetsunak sikerült a Zanpakutók születésével kapcsolatos kisebb részletekre is rájönnie plusz van valami adottsága vagy utólag kifejlesztett technikája.

Szerintem a gyógyító forrás igenis fontos lehetne és nagy segítség is csak több figyelmet kellene rá fordítani SS-nek. Én arra gondoltam hogy Urahara és Mayuri készítenének a 4. osztagnál külön erre egy részleget kisebb medencékkel. (Bár vagy poénosan nézne ki vagy bizar lenne ) Mondjuk Kenpachi osztagát figyelembe véve lehet mindig nagy lenne ott a forgalom Nevet  

Byakuyát amikor utoljára láttam szállt mint a győzelmi zászló Nevet Szerintem ő egy kicsit hosszabb kezelést kap, bár lehet jobb hogy komában van mert csúnyán sértené a büszkeségét ha észrevenné hogy bánnak vele Nevet

Kon meg sokáig ki volt szedve a mangából én örülök hogy visszatették Nevet
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14127 Dátum: 12 dec 19, 18:01:19 »

Nincs arról információ, hogy milyen folyamat az ami a shinigamivá váláshoz kell. Arról sincs, hogy a zanpakutóban élő lélek honnan jön és micsoda valójában.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14128 Dátum: 12 dec 19, 18:18:37 »

Szerintem egyszerű az oka, hogy a Zerosok, miért tartották meg maguknak a fürdőt és, miért nem adtak hivatalosan egyet a Gotei 13-nak:
A Gotei 13 nem megbízható. Nem bízhatnak meg egyetlen kapitányban sem 100%-ban, hisz 3 kapitány is árulónak bizonyult, 100 éve is kikiáltottak két árulót Urahara és Yoruichi személyében, A Vaizardok sem megbízhatók a bennük lévő Hollow miatt.
Arra akarok kilyukadni, hogy semmi garancia nincs arra, hogy nem jutnak arra a következtetésre a Shinigamik, mint Aizen, hogy a Királynak pusztulnia kell. Extrém esetben még teljes Gotei 13 ellenük fordulhat. Szerintem ezért tartották meg maguknak ezt a gyógyítási technikát/eljárást, hogy ne kerüljön rossz kezekbe és, hogy ezzel is előnyben legyenek az ellenséggel szemben.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14129 Dátum: 12 dec 19, 18:23:15 »

De igen, van arról információnk, hogy mi kell a shinigamisághoz. Aztán, hogy kit hívunk végül shinigaminak az már egy dolog. Nem csak azok a személyek a shinigamik akik SS-ben tanyáznak, hanem mindazok összessége akikben felébred a szellemi erő és képesek létrehozni a zanpakutoikat. Másrészt szinte mindegyik fejezet úgy kezdődik, hogy a zanpakuto a shinigami lelkéből születik. Vicces is lenne, ha valakinek zanpkutora lenne szüksége akkor ez a fickó a lelkek palotájában alkotná meg mindet és még azzal is tisztába lenne, hogy kinek milyen a beállítottsága. Ebben az esetben akkor nem is számítana ha mindenkinek ellopnák a bankaiát mert úgy is tudnának újat készíteni. Szóval Bach megszívná a lopásokat mert nem érne vele semmit.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 940 941 [942] 943 944 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins