24 nov 05, 05:56:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 934 935 [936] 937 938 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742429 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Szofron
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14025 Dátum: 12 dec 16, 18:08:50 »

Ichigoék eredetileg azért mentek HM-be hogy kiszabadítsák Halibelt és Nel dagi fraccionját. Ez a szál is csak úgy hírtelen eltűnt. Eltudom képzelni hogy ez lesz a következő, feltápolják őket a király dimenzióba, aztán valahogy átjuknak a Quincykhez, Ichigo, Rukia, Renji, a szokásos csapat, és ott marháskodnak, futkosnak, kis harc, megismerjük az ő dimenziójukat, stb stb. Amit igazából már 2 szer eljátszott Kubo. SS-be hatolás, HM-be hatolás. És most ugyan ez csak a Quincy dimenzióval.
Naplózva
paionss
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14026 Dátum: 12 dec 16, 18:13:56 »

Mi lenne ha a szokásos trió-hoz csatlakozna grimmjow vele biztos
jó  lehet kalandozni
Naplózva
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14027 Dátum: 12 dec 16, 18:28:07 »

Szofron:
Szerintem azért mentek HM-ba az ott lévő Quicyket legyőzzék hogy HM felszabaduljon, bár ez csak egy tipp. Végül is ha jól emlékszem Halibel jelenleg a Quincyk palotájában raboskodik, Dondochakka holléte meg ismeretlen eddig. Szerintem majd Grimmjow segít a HM ban lévő helyzetet lerendezni és utána mennek Ichigohoz mindannyian. Viszont nem hiszem hogy be fognak hárman rontani a Quincyk dimenziójába ahhoz nagyon hülyének kell lenni ( Mondjuk Ichigoról van szó ikszdé ) de szerintem ezúttal kicsit összeszedettebb csapat fog menni.

Igaz hogy 2x el volt sütve de valahogy meg kell ismerünk a dimenziójukat és ehhez vagy be kell oda hatolniuk vagy a Quincyknél történő egy két esemény kapcsán kapnánk betekintést a helyről.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14028 Dátum: 12 dec 16, 18:32:04 »

Nem tudom mit vagytok úgy oda, régebben sokkal "gyengébb" rajzolásnál bevállaltak ugyanazon kategóriában durvábbakat,,,, http://www.youtube.com/watch?v=BfJZ6nwxD38
@&#&#@#MINDFUCK&#&#@...
Egy felnőtteket megcélzó műben természetes, h nem cenzúráznak . De a Bleach egy shounen barátom.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14029 Dátum: 12 dec 16, 18:36:19 »

Csak hozzáfűzném de Dondochakka holléte nem ismeretlen mivel már visszaszerezték őt a toborzó osztagtól.
Urahara meg beletette a puttonyába karácsonyra Nyelvesít
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/490/16
Naplózva

nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14030 Dátum: 12 dec 16, 18:42:44 »

Igazad van K ichigo Nevet Akkor csak Halibel vár a megmentésre ( Mekkora poén lenne ha mondjuk pont Toshiro szabadítani ki Nevet )

Én nem tudom ki lehetett olyan rossz gyerek hogy az öreg vegyesboltos egy ilyen ajándékot varázsoljon majd elő neki a zsákból karácsony napján ikszdé
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14031 Dátum: 12 dec 16, 19:20:57 »

Aizennek ajándék hogy nem szökött meg a börtönből.

Halibel azért remélem hogy ha lehetséges magától szabadul ki majd a zűrzavarban és Toshiroval elkezdenék ölni a quincyket.

A quincyk dimenziójába lehet hogy nem betörni fognak először. Tán az történne hogy Bach jönne és legyőzi Ichigot mint ahogy már az előbb akarta és úgy ismerhetjük meg a helyüket. Ichigonak elmondaná miért teszik, miért kéne átállni hozzájuk stb. És akkor mielőtt Ichigonak kimosnák az agyát jönnének Isshinnék és meglenne a végső összecsapások SS, HM, és a quincyk helyén.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 16, 19:22:21 írta zitagirl » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14032 Dátum: 12 dec 16, 19:37:30 »

Bach elmondta, hogy mit fog csinálni. Azt mondta "Visszavonulunk és kivárunk. A 0. osztagnak hamarosan meg kell érkeznie." Röviden a saját pályáján hajlandó csak velük harcolni. Ahogy láttuk, itt nem is igen tudna az időkorlátja miatt harcolni ezekkel az emberekkel. Azt is mondta, hogy a katonák nem aggasztják mert annyi hollowot tud csatarendbe állítani amennyit csak akar. Tehát rendelkezhet most már egy elég tekintélyes sereggel közkatonákból és valószínű néhány komolyabb hollow/quincy keverékkel is mint Ivan volt. Ők talán a hadnagyok ellenfelei lehetnek. Az is igaz most már, hogy talán a hollow utánpótlásuk megtorpanhat Grimmjow megjelenésével HM-ben.
Naplózva
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14033 Dátum: 12 dec 16, 20:21:01 »

zitagirl:Az is lehet hogy a végén tényleg egymás mellett harcolnak majd nem ez lenne az első példa az animékben hogy ellenségből barát lesz Mosolyog ( Mondjuk Halibelt ismerve nem sok esély van rá de azért érdekes lenne.

Ichigonál meg szerintem nem tudnák átmosni az agyát, hisz a Fullbring arcban is egy nagy döntésre lett kényszerítve és helyesen választott. Legyen akármiről szó szerintem nem árulná el a barátait. Viszont arra hogy végre az olyan szereplők akik eddig visszafogták magukat pl.: Unohana, Kyouraku, Ukitake (bár lehet a betegség miatt) Urahara vagy akár Yachiru ( mert ő sem harcolt eddig ) kíváncsi leszek milyen mikor teljes erőből küzdenek.

rini67:Érdekes lesz mert a Quincyk várnak rájuk és ha pl Uraharáról meg Mayuriról van szó lehet hamar kieszelnének valamit hogy miként lehetne eljutni a Quincyk dimenziójához. Azért kíváncsi lennék ha így lenne ki menne és ki maradna SS-ben mert ugye azt is védeni kellene.

Ichigonál meg szerintem nem tudnák átmosni az agyát, hisz a Fullbring arcban is egy nagy döntésre lett kényszerítve és helyesen választott. Legyen akármiről szó szerintem nem árulná el a barátait. Viszont arra hogy végre az olyan szereplők akik eddig visszafogták magukat pl.: Unohana, Kyouraku, Ukitake (bár lehet a betegség miatt) Urahara vagy akár Yachiru ( mert ő sem harcolt eddig ) kíváncsi leszek milyen mikor teljes erőből küzdenek.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14034 Dátum: 12 dec 16, 20:33:41 »

Hidd el hogy simán áttudnák mosni az agyát,hisz nem meggyőzni akarják hogy álljon az ő oldalukra.
Hanem előbb elintézik aztán "feltámasztanák" (lehet ténylegesen is) és utána a saját oldalukra állítanák.
Sima emléktörlés mint a 3ik Moziban A kaszás csinált Rukián,Mayurin stb csak itt róla(uk) nem feledkeznének meg. Gondolkozik
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14035 Dátum: 12 dec 16, 20:33:54 »

nb940612
Magától biztos nem döntene úgy de itt is mondják hogy átakarják állítani erővel
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/513/15
Simán eltudnám képzelni hogy valamivel képesek a lelkét módosítani így az emlékeit is módosítani netán teljesen kitörölni és megmaradna az ereje. Lehet hogy Masakit is újjá élesztették és most ott van nem emlékezve teljesen arra hogy ki volt.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14036 Dátum: 12 dec 16, 20:36:47 »

Csak én gondoltam erre? Nevet :
 Amikor Bach és Haschwald szerepelt egyszer se mondták hogy, milyen hatalmas a lélekenergiájuk  smirksweat
(Ami arra utalhat mint az Ichigo vs Aizen küzdelem Nevet )

Biztos hogy, tudják módosítani a lelkeket hiszen, Mayuri se érti még ezeket a medálokat. Ami arra utal hogy, technikailag, gondolkodásilag is ők vannak fölényben.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14037 Dátum: 12 dec 16, 20:43:05 »

Ha Ichigót nem is tudják átállítani ez nem mondható el Ishidáról és Ryukenról. Az ő döntésük nagy mértékben ki fog hatni a történésekre. Még az is lehet, hogy látunk majd egy apa-fia harcot. Vajon Ryuken tud egyáltalán erről az egész háborúról ? Vajon kinek az oldalára állnak majd ? Azért jó, hogy senkiről sem lehet 100%-ig megmondani, hogy mit fog tenni: Ishida, Ryuken, Ginjo, Tsukishima, Grimmjow és Harribel. Igaz, hogy Grimmjow most látszólag Urajara oldalán van de vajon ez Ichigo oldalát is jelenti ? Kubo erről nyilatkozott de addig még sok minden lehet. Harribel meg ki tudja, hogy mikor állítják át Bachék a  saját oldalukra. Azért remélem, hogy ő is kap majd egy jó harcot.^^

Harribel megmentésétől rögtön ez a kép jut eszembe: http://rtenzo.deviantart.com/art/Saving-the-Day-292011510 Jó lenne, ha valami ilyesmi lenne.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14038 Dátum: 12 dec 16, 20:48:56 »

Ezt képet is már rég láttam,nem hiába Rtenzo vagyis Metthew Wongnak nagyon jó a fantáziája és még jól is ábrázolja Nevet
Kösz Tilon ez eszembe juttatta hogy megnézzem a legújabb rajzait bow
Naplózva

nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14039 Dátum: 12 dec 16, 20:53:07 »

zitagirl:Nekem csak azért volt ez a meggyőződésem mert Ichigo jellemét nézve nem hittem hogy hatni lehetne ilyen mértékben rá.
Meg a másik hogy nekem furcsa lenne ha a főszereplőt aki igen kivételes erőkkel bír átállítják egy módosítással, bár ezt csak én gondoltam szóval lehet a végén én nézek majd nagyot Nevet

Valószínűleg az biztos betenne Ichigonak ha tényleg visszahozták az anyját a saját oldalukra.

K ichigo: Igaz mert nem valószínű hogy szórakoznak a meggyőzéssel meg Bach sem úgy nézett ki mint aki azon tűnődik hogy is győzze meg hanem konkrétan látszik rajta hogy eltervezte és meg is akarja tenni.Mondjuk ha emléktörlés lesz Ichigonál szerintem úgy ahogy a 3. mozifilmben is majd jön pl.:Rukia, Renji,Orihime vagy Isshin  és megpróbálná visszatéríteni.

Ahate Naraku:
Lehet hogy tényleg iszonyat nagy erejük van de még az is közrejátszik amit korábban már említettek a Bleach-ben hogy a Quincyk képesek a környezetben található lélekrészecskéket is a maguk javára fordítani a saját erejükön kívül.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 934 935 [936] 937 938 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins