Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #13830 Dátum: 12 dec 05, 16:47:06 » |
|
Hátul a karok miatt leginkább talán az a 0.osztagos lehet 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #13831 Dátum: 12 dec 05, 16:56:24 » |
|
Ránézésre a Kulcsmesteres csaj a 0ik osztagból amikor megszerezte ezt az erejét(fiatalabban),vagy pedig Rukia megy hozzá és megtanulva az alakját,erejét, képességeit,ezt a formát venné fel Rukia
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 17:04:52 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #13832 Dátum: 12 dec 05, 17:17:11 » |
|
Csak én látom úgy, hogy az a gyógyító Yakuza csávó tiszta hülye?  Amúgy meg jó fejezet, csak megint várnunk kell 1hetet, hogy lássuk a Lélek Királyt teljes valójában 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13833 Dátum: 12 dec 05, 17:20:11 » |
|
Hehe..a múltheti eseménydús fejezet után Kubo rendesen leültetett minket pihenni. Az eheti Naruto fejezethez hasonló átvezető íze van a dolognak, viszont voltak benne érdekes dolgok (Rukia fenekét csak zárójelbe teszem). Megjelent a Lélekkirály, aki (nem Hitsugaya2.0 és nem is Yachiru) ahogy láttam vagy a legmenőbb kontaktlencsét használja, vagy rohadtul csípi a Scooby Snacket.  Bejött a kulcsos magyarázat is azzal az "életet akart teremteni és Istenné válni" vonulattal, tekintve, hogy Aizen valóban istenné akart válni és az életteremtés eléggé istenes, ha engem kérdeznek.
Byakuyát komolyan sajnálom most már. Én azok között voltam amúgy is, akik úgy gondolt(j)ák, hogy ez a fake-halál a karakter megtiprása...de ez a fürdős jelenet...kétségkívül vicces és sok karakterrel bírnám, ha megcsinálná Kubo, de Byakuya esete nem az egyik. Ide-oda dobálni meg hasonlók...hát. 
Meglepően a legjobban a gyógyító fürdő ötlete, vagyis inkább a visszakacsintás a múltra tetszett. Még ha nem is tervezte ezt ki olyan korán (és tuti, hogy nem!), akkor is szép húzás volt kihasználni. Összességében nem vagyok csalódott és szerintem átlagosan jó fejezet volt. 
Ami az eladásokat illeti szerintem már az is sikeres ha a top10 környékét megüti egy manga, szóval ahhoz képest, hogy Kubot legtöbben bökdösik a minőség miatt, még mindig a közelben van. Amit viszont nem szabad elfelejteni (mert minden érmének 2 oldala van) az az, hogy a romlás szemmellátható. Szerintem ezzel a végső arccal jövőre jobb eredményeket ér el majd a manga, legalábbis remélem 
Off-topic: Bocsi, hogy most lusta vagyok visszakeresni, de valaki említette, hogy szerinte a Naruto/Bleach/OnePiece hármas egyszerre fog befejeződni, mert már nincs kihasználható anyag a sztoriban. A Naruto és a Bleach szerintem is kb egyszerre fognak lezárulni (esetleg a Naruto pár hónappal tovább húzza majd), mert én is látom ezt a "nagyon the-end íze van már" dolgot az oldalak között. De bárki, aki olvassa a OnePiece-t vagy nézi az animét tud mondani legalább 20 okot arra, hogy ez a sorozat miért is fog még minimum 5 évig (én erősen hiszem azt a 10est is) folytatódni. OP-re azt mondani, hogy már függöny íze van egyenesen elárulja, hogy ezt csak abból szűrte le az illető, hogy már 1997 óta pörög a sztori. Plusz azt hiszem életemben először bólogattam ennyire Hiei egy kommentje után, mikor azt írta, hogy az OP olyan pillanatokat tartogat, amit leírni sem lehet. Én személy szerint mindenkit sajnálok, aki a korai arcok után otthagyta a történetet, és egyenesen irigylek aki még nem kezdett bele a sorozatba. bocs a hosszú offért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #13834 Dátum: 12 dec 05, 17:36:19 » |
|
Fürdős rész tényleg nagyon jó volt,Rukia is sokat dob rajta a maga módján  Már értem miért a régi módszert használja Unohana,ezzel a módszerrel együtt kellett volna velük fürödnie  Kevesen mernének  Azért az se semmi ahogy Renjit kiemeli mint egy (főtt) répát  Byakyuyanak háát ez eldobás ha úgy nézem vicces,mert időt spórol is,de azért ez nem illik hozzá,még jó hogy nincs öntudatánál. Van aki már nagyon türelmetlen a lélek király kinézetévek kapcsolatban: http://xeonemzis.deviantart.com/art/King-of-Souls-Bleach-341330901
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13835 Dátum: 12 dec 05, 18:30:30 » |
|
Már csak egy kérdésem maradt a Bleach-csel kapcsolatba , és abba is hagyom a mangát . A 0.osztagos csávót aki gyógyító azt már most bírom . De a vége amire már szinte mindenki vár .
A kérdésem : Aizennek mi a rasszista baja volt a királybácsival ? A szemein kívül egész normálisan néz ki .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13836 Dátum: 12 dec 05, 18:34:02 » |
|
Nem a királlyal volt baja Aizennek, hanem azzal ahogy működik SS. Meglátása szerint nem így kellene működnie a dolgoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #13837 Dátum: 12 dec 05, 18:36:00 » |
|
Továbbá nem biztos hogy éppen ebbe az alakjában látta meg,mivel tömény lélekrészecskékből van elvileg olyan alakot vehet fel amilyet akar(mint írták).Egyenlőre csak azt látjuk félig mien ha épp ébred 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
 |
« Válasz #13838 Dátum: 12 dec 05, 18:38:00 » |
|
Nem tudom... Szerintem még nagyon sokat kilehetne hozni a Bleach mangából, legalábbis ez az én meglátásom.
OP nekem első látásra nem tetszett pár anime részt néztem és nekem az a világ nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #13839 Dátum: 12 dec 05, 19:51:30 » |
|
Borítókép újra ??? Lazaság és még válaszokat is kapunk ?? Régi Bleach hangulatot érzek, hm hm. Nekem ez a rész tetszett, visszaköszönt nekem a régi hangulat, nem bánnék pár beszédesebb részt mostantól, harcok most ráérnek szerintem egy ideig. Személy szerint örülök, hogy egy teljesen új karakter a Lélekkirály, és átjön, hogy ellenszenves, legalábbis nekem. Aizen terve egyre csábítóbb így visszanézve. Nho majd Bach
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13840 Dátum: 12 dec 05, 19:53:08 » |
|
Én semmit nem éreztem a régi Bleach hangulatból, viszont kifejezetten tetszett a fejezet és mégjobban teret nyert a fejemben az, hogy Urahara egy nagyon furcsa karakter... x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13841 Dátum: 12 dec 05, 20:16:45 » |
|
Én éreztem valami régi hangulatot de rájöttem közben, hogy ez csak azért van mert Ichigo megint ugyan olyan értelmetlenül hülyén viselkedik mint régen. Megint a "visszaesők" közé kell sorolnom az értelmiségiek szintjén. Amúgy a viccesebb részek jók voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #13842 Dátum: 12 dec 05, 21:05:55 » |
|
Most már tudjuk hogy Byakuya már hallott lenne ha nincs ez a foszer:D Nem semmi a csávó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
murasaki
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
九番隊
|
 |
« Válasz #13843 Dátum: 12 dec 06, 00:16:40 » |
|
-Dante-: Kis segítségként, a fanarton szereplő karakter a novellából (ebből: http://myanimelist.net/manga/43605/Bleach:_Spirits_Are_Forever_With_You) van, és azt hiszem egy arrancar, de annyira nem tudom, mert azt hiszem még angolul sem jelent meg. És nem fanart, csak színezés. ^^ Azt hiszem ez az: http://img233.imageshack.us/img233/9308/bleach201.pnghttp://imageftw.com/uploads/20120606/AuYfHyHCMAAXotI.jpgAzt meg nem értem most ez miért megalázás Byakuyánál? Le kéne már állni erről és kicsit lazábban venni, nem mindent ilyen komolyan venni, na... ^^ Nekem nagyon tetszett, és a 0. osztagosok egyre szimpatikusabbak, főleg a "yakuza"-fickó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 00:19:49 írta murasaki »
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13844 Dátum: 12 dec 06, 00:39:22 » |
|
A borítón az emberke nem úgy nézz ki mint a lélekirály?  Arról beszélek amit murasaki linkelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|