Vagy nem magyarázza meg Kubo mert sosem szokta. Ő ilyenekre nem képes. Álmodik valami marhaságot megrajzolja és leírja támad egy érzése, hogy huh erre senki nem számított milyen menő vagyok már és veri a mellétXD Tuti most is azt hiszi milyen király:D Egyszerűen nevetséges ez a manga. Mint valami rossz paródiaxD
Sajnálatos de egyet kell értenem. Szerintem is Kubo megálmodja mi legyen és az lesz. Igazából ha belegondolok, eddig még semelyik kérdésre nem kaptunk választ, amit eddig fel lehet tenni Bleach-el kapcsolatban.
Ez tuti valami rekord lehet.
Én azért bízok abban hogy Kubo azért valamennyire előre kigondolta és rendesen felépíti az eddig történtek hátterét,vagy legalább értelmes magyarázatot adjon,még ha rögtönzöttnek is tűnik,csak nehogy tényleg az legyen
Hidd el nekem, hogy ha kigondolná jó előre, nem lépne meg ilyen dolgokat, hogy Quincy erő Ichinek.
Én már azt sem értem, hogy került ide ilyen hamar. Meg, hogy mi a francért léptünk túl a HM-ben történteken, elvégre a két dolog közt nem telt annyi idő, hogy közben Ichinek lehessen ideje kivánszorogni a cellából.
Remélem szanaszét kaszabolják ezt a szerencsétlen narancshajút.
Amúgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki feltette ezt a kérdést de.... Miért van az, hogy Ichinek már van 4 féle képessége, közben meg van egyetlen egy skillje, a Getsuga Tenshou.
Kész röhej. Ennek ugye egyetlen tovább fejlesztett formája létezik jelenleg, amit ugye nem is használhat többé, az pedig a Mugetsu. Szóval ha kedves akarok lenni akkor is csak 2 skillje van. Hollow erő ide vagy oda mert akkor is csak azt lövöldözi.
Én már ott tartok hogy cseréljünk főhőst. Kubo maci világába úgyis beleférne elvégre sosem válaszol meg egy kérdést sem és mindent random csinál meg, ahogy épp kedve tartja.
Kubo-nak hihetetlen képessége van arra, hogy az emberben felkeltse a reménykedést aztán egyetlen képkockával eloszlatja örökre.