24 nov 27, 17:02:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 873 874 [875] 876 877 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1772272 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13110 Dátum: 12 okt 27, 13:10:20 »

Ezt nézzétek milyen képet találtam....Azt gondolom ezt is szívesen elfogadnánk Ichigo új Hollow formájának:
http://dailyanimeart.files.wordpress.com/2012/07/i_will_protect_you___by_arrancarfighter-d4hilku.png

Nagyot ütne,megjelenne egy ilyennel Bach előtt..... Nevet Nevet Nevet Nevet
Remélem Ichigo új technikája is a Hollow erejéből van valahogy,ne Quincy ereje legyen már....Maradjon inkább továbbra is a Hollow, Shinigami páros Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 13:12:32 írta Tensa-Zanka no Tachi » Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13111 Dátum: 12 okt 27, 13:19:20 »

Nekem tetszik. ^^ Bizony sok lenne már ha Eperke guincy is lenne.
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13112 Dátum: 12 okt 27, 13:20:08 »

A Blut Vene okát már tutira tudjuk.... Valahogy lekell majd a story végén győznie Bachot, vagy hogy felvegye a versenyt vele, mivel egyenlőre elég lenne csak aktiválnia Yama bankaiját és Ichigo a jelenlététől is hamuvá porladna.... Ezt Loyd Royd is elmondta, hogy csak a Blut Vene miatt képes elviselni.

Az, hogy miképp van meg ez a képesség neki, az a kérdés. Amúgy lehet akár, hogy nem is Ichigo az... :DD Hanem valaki aki felvette az alakját, Nagy Trollkodás lenne Kubotól.

Ha tényleg az anyja miatt van ez a képessége, miért pont most ébredt fel? miért nem korábban? Régen is kapott halálos sérülést....
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13113 Dátum: 12 okt 27, 13:31:28 »

Ha tényleg halálos sérülés alapján lenne akkor lehet azért most,mert quincy először szorította halálos helyzetbe.
Pl ulqiorra után lett full hollow,de én még mindig tartom magam ahhoz hogy fullbring erejével szerezte meg,quincy anyát meg talonba teszem.

Am Tensa-Zanka no Tachi az a kép egész jó kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 13:32:48 írta K ichigo » Naplózva

TNTV
Újonc
*

« Válasz #13114 Dátum: 12 okt 27, 16:36:32 »

Én megmondom miért ébredt fel most a Kvinsi ereje. Nyelvesít Azért mert Kubo maci hétről hétre találja ki mi legyen.  Kúl
Két dolog lehet amúgy csak. Vagy elszívta a börtönből a Kvinsi erőt, úgy, hogy nem tudott róla, mert hát Ichi sose tud semmiről, csak megkapja. Nevet Vagy pedig a mutter volt Quincy. Utóbbi álláspont legalább nem egy újabb random szarság lenne Kubotól, ahogy eddig szinte minden, hanem egy folyamat lenne mögötte. Bár ezen erősen meglepődnék.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13115 Dátum: 12 okt 27, 16:44:47 »

Kíváncsi leszek Ichigo mit fog hozzáfűzni a újonnan szerzett képességhez. Vagy azt mondja hogy ez még neki is új vagy talán ő maga magyarázza meg hogy elsajátította Kirge-től. Az 1. opcíóban teljesen várjó pár ember szerint a flashback ---> Ichigo születésére miszerint Masaki quincy volt. Amit én sem így gondolom, de ki tudja lehet hogy tévedek/ünk.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13116 Dátum: 12 okt 27, 16:52:20 »

Vagy nem magyarázza meg Kubo mert sosem szokta. Ő ilyenekre nem képes. Álmodik valami marhaságot megrajzolja és leírja támad egy érzése, hogy huh erre senki nem számított milyen menő vagyok már és veri a mellétXD Tuti most is azt hiszi milyen király:D Egyszerűen nevetséges ez a manga. Mint valami rossz paródiaxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13117 Dátum: 12 okt 27, 17:00:14 »

Én azért bízok abban hogy Kubo azért valamennyire előre kigondolta és rendesen felépíti az eddig történtek hátterét,vagy legalább értelmes magyarázatot adjon,még ha rögtönzöttnek is tűnik,csak nehogy tényleg az legyen smirksweat
Naplózva

smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13118 Dátum: 12 okt 27, 18:32:41 »

smylee, az szerintem a Fullbring ereje miatt van, a változás a ruhában. De attól még meg kellene, hogy legyen a hollow ereje hogy összeolvadt Zangetsuval, még ha nem is vesz fel maszkot, de akkor is megvan, csak nem hívta még elő, vagy nem tudta, de ez nem valószínű.

remélem igazad van mert bírtam nagyon a hollow maszkokat meg az egész sztorivonalát Nevet
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13119 Dátum: 12 okt 27, 19:04:30 »

Szerintem a leges legelső alkalomkor ahogy Ichigo megtanult Getsuga Tenshou-t használni az a vörös-fekete getsuga a hollow erejére utal. Még mindig ugyanolyan sötét reiatsut árasztó tenshou-kat lövöldöz úgyhogy a hollow ereje megvan csak ahogy írták már öszzeolvadt Zangetsuval. Talán az lenne az egyik megoldás hogy láthassuk Shirosaki-t hogyha ellopnák Zangetsut is a Quincy-k és akkor talán fel bírna törni a hollow ereje de szerintem hamár egybeolvadtak az is eltünne a Bankai-ával együtt amit ugye nem tudnak ellopni Ichigótól.
Naplózva

TNTV
Újonc
*

« Válasz #13120 Dátum: 12 okt 28, 14:18:12 »

Vagy nem magyarázza meg Kubo mert sosem szokta. Ő ilyenekre nem képes. Álmodik valami marhaságot megrajzolja és leírja támad egy érzése, hogy huh erre senki nem számított milyen menő vagyok már és veri a mellétXD Tuti most is azt hiszi milyen király:D Egyszerűen nevetséges ez a manga. Mint valami rossz paródiaxD

Sajnálatos de egyet kell értenem. Szerintem is Kubo megálmodja mi legyen és az lesz. Igazából ha belegondolok, eddig még semelyik kérdésre nem kaptunk választ, amit eddig fel lehet tenni Bleach-el kapcsolatban. Nevet Ez tuti valami rekord lehet.

Én azért bízok abban hogy Kubo azért valamennyire előre kigondolta és rendesen felépíti az eddig történtek hátterét,vagy legalább értelmes magyarázatot adjon,még ha rögtönzöttnek is tűnik,csak nehogy tényleg az legyen smirksweat

Hidd el nekem, hogy ha kigondolná jó előre, nem lépne meg ilyen dolgokat, hogy Quincy erő Ichinek.
Én már azt sem értem, hogy került ide ilyen hamar. Meg, hogy mi a francért léptünk túl a HM-ben történteken, elvégre a két dolog közt nem telt annyi idő, hogy közben Ichinek lehessen ideje kivánszorogni a cellából.
Remélem szanaszét kaszabolják ezt a szerencsétlen narancshajút. Nevet

Amúgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki feltette ezt a kérdést de.... Miért van az, hogy Ichinek már van 4 féle képessége, közben meg van egyetlen egy skillje, a Getsuga Tenshou. Nevet Kész röhej. Ennek ugye egyetlen tovább fejlesztett formája létezik jelenleg, amit ugye nem is használhat többé, az pedig a Mugetsu. Szóval ha kedves akarok lenni akkor is csak 2 skillje van. Hollow erő ide vagy oda mert akkor is csak azt lövöldözi. Nevet Én már ott tartok hogy cseréljünk főhőst. Kubo maci világába úgyis beleférne elvégre sosem válaszol meg egy kérdést sem és mindent random csinál meg, ahogy épp kedve tartja.  smirksweat

Kubo-nak hihetetlen képessége van arra, hogy az emberben felkeltse a reménykedést aztán egyetlen képkockával eloszlatja örökre. Nevet
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #13121 Dátum: 12 okt 28, 16:07:42 »

na jól van asszem idejelenne kivárni mit hoz ki Kubo az elhintett magból a következő fejezetben mert már kezd fárasztó lenni hogy egyetlen oldalból (amiből még csak kérdések merültek fel válasz egysem) egyesek már egyből negatívan szemlélik, Ichi lehet Quincy lehet nem, de én az elöbbinek jobban örülnék a várható hozama miat. Képzeljétek ha Ichi Quincy akkor kapna új technikákat (bár akárhogy próbálom nem tudom elképzelni nyílal de vannak más technikák is).
Megértem a pesszimizmust de ha elve így keresitek benne  hibákat akkor olyanba is negatívumot láttok amiben a fordítottja is lehetséges, komolyan írom le hogy néha az az érzésem, hogy egyesek már konkrétan azért olvassák, hogy kikeressék hogy a héten mit szúrt el a mester. Kubo lehet hogy a fejezetek többségét hétről hétre találja ki de kizárt hogy ne lenne meg az arc váza a fejében (akár menyire csupasz még), olyat hogy Ichigo Quincy erőt kap, senki nem dob bele találomra a storyba.
Jó magam hajlamos vagyok optimistán tekinteni az elejtett információkra s nem egyből hajítok dárdát Kubo szívébe ha esetleg nem tetszik az ötlet.
Lehet engem szidni ha gondoljátok de ez már nagyon kiakart jönni.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13122 Dátum: 12 okt 28, 17:40:56 »

Mindenkinek megvan a saját véleménye. Vannak pesszimisták és optimisták. Én is bizakodó vagyok a Bleach-el kapcsolatban, hogy nagyvonalakban a történet megvan már  csak ki kell kereíteni Kubo-nak hogy értelmes legyen.
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13123 Dátum: 12 okt 28, 19:22:30 »

Az 512. fejezetben azt mondta a Quincy hogy "az erő amit nekem ajándékoztak". Ajándékoztak? Ezekszerint ezek a képességek nem természetes módon alakultak ki, hanem valaki vagy valami beavatkozása lévén jöttek létre.

( Az első kép ami beugrott, az az hogy Aizen a hougyokuval átalakítja a Quincyket és ilyen képességek alakulnak ki bennük, úgy ahogy a lidérceket is arrancarrokká alakította, de persze ez nagy baromság lenne. Nevet )

Bach képes lenne csak úgy ilyen képességeket adni a többieknek? Hát nem tudom, lehet tényleg van még valaki vagy valami a háttérben. Vagy nekik is van egy privág hougyokujuk...
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #13124 Dátum: 12 okt 28, 21:54:17 »

Vagy fordítási/fogalmazási hiba.
Az eredeti szöveg lektorálással és fordítással együtt 5 változtatáson esik át minimum, ezalatt egy-egy szó jelentéstartalma csökkenhet, minden más csak szőrszálhasogatás.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 873 874 [875] 876 877 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins