stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12870 Dátum: 12 okt 17, 09:19:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12871 Dátum: 12 okt 17, 09:22:19 » |
|
Eleje kicsit zavaros. Akon szabadította ki Ichigot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 14:06:06 írta Daishi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szubotics-Kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12872 Dátum: 12 okt 17, 09:47:03 » |
|
Csak szerintem egyre kevesebb dolog történik egy manga fejezetben, pl a One piece mangák ezerszer tartalmasabbak, ebbe a fejezetben alig történt valami -.-, ez anime szinten 5 perc kb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12873 Dátum: 12 okt 17, 10:54:11 » |
|
A szokásos időhúzós, egyoldalas képekkel teletűzdelt, Ichigo megjelenését húzó troll fejezet Most mit mondjak még? Megint lecsaptak egy Sternrittert a semmiből és megint nem tudtuk meg a képességét, mert Kubo nem is adott neki, ezért elintézte ugyanúgy mint a Q-t. Lefogadom, hogy Haschwaldot se tudja még leverni Ichigo, ezért kezdődhet előről az Ulquiorra-Aizen vonal, de most Haschwalddal és Bach-al... @Szubotics-kun A One Piecehez nem érdemes Bleach fejezetet nézni terjedelemben. Ég és Föld a kettő, de ez mindig így volt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 12:58:48 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12874 Dátum: 12 okt 17, 11:03:35 » |
|
Végülis mégis Ichigo jött(egyenlőre) azért a belépője nem volt semmi,egy újabb quincynek annyi,ami kár hogy ilyen rövid lett,és byakuya meglepett hogy még mindig él(legalább átadta Ichigonak a stafétát). Legalább most elég elhatározottnak tünik az arca,csak hát kitudja meddig
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 11:04:12 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12875 Dátum: 12 okt 17, 11:17:10 » |
|
Szóval mégis Ichigo jött. Hát a nulladik osztagra vártam inkább de azért igen jó lett Byakuya meg az utolsò szavait mondta vagy csak most kihagyja a harcolak hogy erőt gyűjtsön? Rukiáék meg remélhetőleg még egyben vannak... valamennyire. Remélem kövi fejezetbem megtudjuk hogy mi történt HM-ben és hogy hogyan jutott ki Ichigo a celláiból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 12:38:43 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12876 Dátum: 12 okt 17, 11:18:03 » |
|
De Ichigo honnan szerezte ezeket a sérüléseket? Mert amikor belépett az átjáróba még nem volt ilyen leharcolt... És még mindig nem tudjuk,hogy ki van ott Uruharával xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12877 Dátum: 12 okt 17, 12:37:42 » |
|
Engem is meglepett, hogy Ichigo verte el magát idáig. Nem rá számítottam bár ki sem zártam ennek a lehetőségét. Azért vannak képek a börtönből amikor eléggé le volt strapálva már így kinézetileg. Tehát ez mondjuk nem lepett meg mert most viszont egész képet kaptunk róla. Az viszont meglepett, hogy milyen jól tájékozódik a harcmezőn. Semmi perc alatt megtalálta Rukiát és Renjit valamint Byakuyát. Igaz, adta már ennek jelét még az Aizenes harc előtt is amikor a családját ellenőrizte. Az nem lepett meg, hogy Byakuya még él mert szinte biztos voltam benne. Azért nem érzik a szellemi erejét mások mert annyira lecsökkent, hogy nem igazán érzékelhető. Mondhatjuk azt is, hogy a halál szélén áll. Szerintem Kira is így van jelenleg. Alapjában a részt egy jó belépőnek tartom Ichigo részéről és egy újnak a kezdetét. Szerintem Ichigo veszi át Yama helyét abból a célból, hogy lelkesítse a shinigamikat. Ő fogja kitölteni ezt az veszteség alkotta űrt és ez teszi lehetővé, hogy rendezzék soraikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12878 Dátum: 12 okt 17, 13:18:11 » |
|
...ennyi? Még nekem sem lenne pofán ilyen semmitmondó "fejezetet" kiadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12879 Dátum: 12 okt 17, 13:22:28 » |
|
Most mit mondjak még? Megint lecsaptak egy Sternrittert a semmiből és megint nem tudtuk meg a képességét, mert Kubo nem is adott neki, ezért elintézte ugyanúgy mint a Q-t.
Melyikre gondolsz most? Amúgy ez most egy marha nagy csalódás volt ..... ennyi? erre várni egy hetet.... Ebben most tényleg semmi se történt.... Byakuya meg mégse halott?.... a végén még Yamamotoról is kiderül, hogy túlélte a félbevágást, a karlevágást és hogy szétlövöldözték... Vagy Inoue összerakja. Amúgy meg most nagyon elfogják picsázni Ichigot, köze nincs ehhez a szinthez.....Még Yama Shikaia is kemény falat lenne neki, nem hogy a Bankaia.... Amúgy meg: Hogy jött ki a börtönből Ichigo? és Ki a franc volt a kardos? És ki Eric Cartmen apja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 13:26:08 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12880 Dátum: 12 okt 17, 13:29:47 » |
|
Az lett amire számítottam és írtam is a forumon. Ichigo jött meg. Nekem nagyon tetszett a belépője hogy odavágta a kardot Bach elé. Nem kis sebessége van az biztos Ichigonak. A sérüléseket én annak fogom fel hogy a ketrecből/börtönből akart kiszabadulni, biztos Getsuga Tenshou-val is próbálkozott onnan kitörni de egy ilyen kis helyen a robbanás őt is megsebesítette és ez látszik a ruháján meg a bőrén.
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12881 Dátum: 12 okt 17, 13:45:50 » |
|
@Sobbi
Shaz Dominora gondolok. Szerintem miután Akon kinyitja az átjárót, azután Ichi rögtön lecsapta Dominot, miután elkezdi mondani, hogy miben rejlik az ereje, és attól volt az a robbanás. Persze az is lehet hogy hatalmasat tévedek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 13:46:39 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12882 Dátum: 12 okt 17, 13:50:23 » |
|
Ahogy rini mondta, lehetett számítani arra hogy Byakuya még lélegzik. Persze ettől függetlenül nem biztos hogy túléli, nagyon ramaty állapotban van. A belépőről: Ichigot túlontúl kiszámíthatónak véltem ezért őt rögtön el is vetettem. Hát úgylátszik ezt nem kellett volna -_- . Lényegtelen, kétlem hogy a quincí sereget olyan nagy hátrányba juttatná. Még mindig várom, hogy Aizen a börtönből valamilyen hihetetlen módon kiszabadulva előbukkanjon a sötétből, annyira rá illene .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #12883 Dátum: 12 okt 17, 14:02:41 » |
|
Végre ichigo meg emberesedett:D ennek is eljött az ideje. pont olyan mint mikor aizen ellen ment a dangaios edzés után. Tudja mit akar. nem rinyál . tetszik. pont.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12884 Dátum: 12 okt 17, 14:03:15 » |
|
Ez tényleg rövid fejezet volt, még a fél fogamra sem volt elég. Ichigo most elég nagy In medias res-t nyomott. Máris megölt egy egy Sternritter és megjelent Bach előtt. Most azon gondolkozom, hogy honnan tudta, hogy ő a főnök ? Arról tudta, hogy rajta kívül, mindenki fehérben van, vagy a Reatsujából ? Éééésssss még mindig nem tudtuk meg HM-ben a kardos kilétét. És valószínű, most egy pár hétig esély se lesz rá. Ichigo már megint önzőik és egyedül akarja megmenteni a világot. Hány verés kell neki, hogy felfogja, hogy társakkal erősebb ? Remélem, hogy Renji és Rukia, Ichigo Reatsuját megérezve feltápászkodnak valahára. Urahara is befuthat majd segíteni Orihimével meggyógyítani Byakuyát, míg Nel és az ismeretlen megy segíteni Ichigónak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 14:43:33 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|