24 nov 16, 20:32:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754283 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Doroko
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12840 Dátum: 12 okt 15, 15:14:48 »

A 271.- ben:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/271/20
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 15:15:34 írta Doroko » Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12841 Dátum: 12 okt 15, 16:33:47 »

Jajj könyörgök felejtsük már el egy kicsit Aizent, főleg ez a "kiszabadul és külön arcot kap" dolgot, a végén még akkora katyvasz lesz a vége mint most a Soul Eater Nevet btw Bach 100% hogy benne volt a gotei 13-ban anno, felteszem, hogy egymásnak ugrottak és csak Bach meg Yama élte túl, a végső harcban meg Bach elmenekült.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12842 Dátum: 12 okt 15, 17:18:03 »

DasOmen
Szerintem nem volt a tagja Bach, mert nem úgy beszél róluk mint ha közéjük tartozott volna.
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12843 Dátum: 12 okt 15, 17:32:19 »

Valahol ott tartottunk tegnap hogy az Ősi Gotei 13 képet boncolgattuk és jöttek a találgatások.
Egyben egyetértettünk hogy a jobb oldalinak magabiztos és erőt sugárzó beállása van, valószínűleg ő a No. 1 Kenpachi.
Hogy a bal oldali személy Unohana vagy a Kuchiki-ház egyik tagja, majd fény derül remélem, ha egyáltalán benne vannak a 0. osztagban.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12844 Dátum: 12 okt 15, 17:42:31 »

Nektek nem furcsa, hogy már ennyi Kenpachi volt 1000 év alatt?  Gondolkozik
Bár ha mindegyik úgy szerezte meg a tisztséget, ahogyan a méltán népszerű Zaraki.... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 17:44:21 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12845 Dátum: 12 okt 15, 17:54:49 »

1000 év alatt 10 és a mostani Zaraki Kenpachi a 11.
Hát 100 évente volt 1 és aztán mindig jött egy mégerősebb, szerintem az legelős ott van a 0. osztag ban aztán újjat választottak aki vagy meghalt egy nagy csata közepén vagy kihívták és legyőzték. Ez így ment mindaddig amíg el nem értünk a jelenbe ahol a kedvenc Kenpachink  Zaraki le nem vágta a 10.-et Kiganjó-t.
Naplózva

Elina Scarlet
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Szárnypróbálgató

« Válasz #12846 Dátum: 12 okt 15, 21:19:18 »

Huhh... Hát ez a manga mostanában nem kicsit odavág. Mosolyog Újabban minden mangakára rájött a gyilkolhatnék?
Az a robbanás nagyon remélem, hogy nem Ichigo lesz, már rég elegem van belőle. Inkább egy 0. osztag, bár ha Bach ennyire biztosra veszi, hogy csak később futnak be, akkor jó kérdés, hogy honnan a csodából gondolja? Össze kell gyűjteni a haderejüket? Vagy mi?
Ha meg mondjuk Vaizardok, akkor ez nem lesz egy hosszú életű támadás, hosszú életű tagokkal. Neeem Hollow erő ide vagy oda... De inkább tényleg 0. osztag, szerintem.

Sobbi, nem tudod véletlenül, hol lehet megtalálni azt az interjút? Nem rémlik... Gondolkozik
Naplózva

Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12847 Dátum: 12 okt 15, 21:31:04 »

Itt van egyik Interjúja az oldalon lefordítottak közül az utolsó válasza az Mosolyog
http://bleachfan.hu/readarticle.php?article_id=3
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12848 Dátum: 12 okt 15, 22:06:55 »

Ha most szerdán nemderül ki a kardos kiléte, felkötöm magam, lassan már 4 hónapja húzza...
Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12849 Dátum: 12 okt 15, 22:10:49 »

Szofron azt hiszem tartok veled. xD Addig is reménykedjünk.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12850 Dátum: 12 okt 16, 05:16:54 »

1000 év alatt 10 és a mostani Zaraki Kenpachi a 11.
Hát 100 évente volt 1 és aztán mindig jött egy mégerősebb, szerintem az legelős ott van a 0. osztag ban aztán újjat választottak aki vagy meghalt egy nagy csata közepén vagy kihívták és legyőzték. Ez így ment mindaddig amíg el nem értünk a jelenbe ahol a kedvenc Kenpachink  Zaraki le nem vágta a 10.-et Kiganjó-t.

A kérdésem inkább magára a kenpachi szóra irányult. Ahhoz képest furcsáltam kicsit Mosolyog Kontrasztnak ott van a most fűbe harapott Yama-Jii, Kyoraku, Unohana és Ukitake. Csak kiderül milyen erős is az 1. , vagy nem  Mosolyog
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #12851 Dátum: 12 okt 16, 07:27:43 »

Hi!
Emlékeim szerint az erő nem elég a kempachi címhez. Ahhoz a harc iránti olthatatlan imádat/vágy is kell hogy valaki elnyerje ezt a címet.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #12852 Dátum: 12 okt 16, 09:16:36 »

Üdv! Két kérdésem lenne így mára Mosolyog
1. Kubo rajzolja a borító képeket? Mert sokan mondjátok,hogy már tuti nem látjuk majd Ichigo hollow énjét de szerintem
ez hülyeség. Az igaz,hogy Aizen harcnál elhatározta magát és nem volt kétsége de azóta már hányszor hisztizet?xD És most is teljesen kétségbeesve vergődik ott bent. Ráadásul ott volt az a kapucnis borítókép is amikor a kiskölyök áll előtte az lehet valamilyen utalás arra,hogy visszatér még a hollow énje.
2. Szerintem tuti,hogy Grimmjow áll Uruhara előtt mivel tartózott Ichigonak amikor is a harcuk végén megmentette az életét eperke attól a disznótól:D De talán ma? Vagy holnap remélem úgyis kiderül Mosolyog
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12853 Dátum: 12 okt 16, 14:36:13 »

Ja értem Daishi mit mondasz, furcsállod hogy míg egyes osztagok kapítánya a kezdetektől vezetik az osztagukat, addig a 11. osztagban már 10-szer megtörtént. Ezt betudhatjuk annak, hogy mily módon lehet megszerezni ezt a posztot. Nekem az az érdekes hogy Zaraki még az SS-be lépése előtt is Kenpachinak hívta magát, nagyon magabiztos lehetett az erejében.
Remélem feltűnik majd a  primus Kenpachi a 0. osztagban Mosolyog

janos0166 a kérdéseidre válaszolva:
1) Nem tudom kirajzolja, nem is akarok hülyeséget mondani. Amúgy  meg szerintem Shirosaki már nem tér vissza.
2) Nem merném kijelenteni biztosra hogy Grimmjow áll Urahara előtt, de ő e legesélyesebb Gin mellett, csak Gin akkor hogyan jutott át HM-be?
Naplózva

Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12854 Dátum: 12 okt 16, 15:07:40 »

janos0166 1, Erről fogalmam sincs.  Gondolkozik
2, Szerintem is Grimmjow, hiszen szinte mindenki rá számít, ebben csak van valami. Nagyon remélem, hogy holnap kiderül, mert már rettenetesen kíváncsi vagyok.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins