Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12810 Dátum: 12 okt 12, 09:25:21 » |
|
Én azt nem értem, hogy mi a fenéért jönnének ide a 0. osztagból. MEghalt Yama? Who cares, a shinigamik dolga ez. NEkik az a dolguk, hogy a másik dimenzióban teával és sütivel várják a kivégzendő behatolókat. De lehet a probléma az én készülékemben van... Extrákat vártok, de szerintem csak olyan kapitányok jönnek, akiknek nem volt ellenfelük. Pl. Hirakot várom, Unohanat, Ukitaket... Vagy Ukitakenek van ellenfele? Mert nem emlékszem arra... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12811 Dátum: 12 okt 12, 09:47:52 » |
|
Én is jobban várnám, azt h az eddigi kapitányainktól lássunk vmit...mint hogy új szereplők jönnek, minek jönnek , ha a régieket is alig láttuk harcolni, sőt a max erejüket ( bankai) sem ismerjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12812 Dátum: 12 okt 12, 09:54:32 » |
|
Igen De most nem használhatnak Bankait mert ugy járnak mint Yama... Szerintem Koryaku bankaia még yamánál is jobb lesz) Vagy valami igen durva. Ugye utaltak rá a amikor starkal harcolt. Az biztos aki még nem használta bankait az nem fog most meghalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12813 Dátum: 12 okt 12, 11:50:33 » |
|
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy csak ott helyben védem a királyt mint testőr. Normális körülmények között rendben van ez de ilyen esetekben ez igen csak rossz döntés lenne. Mit tudnának csinálni ha csak ők maradnának szembe az ellenféllel akik legyőzték Yamát és egész SS-t. Ők is csak prédák lennének magukban ha SS teljes mértékben elesik hiszen segítséget már nem várhatnának sehonnét. Inkább néhányan előjönnek és áthelyezik a harcteret egy olyan helyre ahol nem veszélyeztetik a Lélekirály épségét. Ezzel ők maguk is erősödnek hiszen összekapcsolják erejüket az itt még életben lévő és harcolni képes egységekkel. Ha valóban ők azok akkor pedig még a bankaiukkból előny születhetik hiszen azt nem ismerheti az ellenfél. Itt most szerintem SS-nek a legfontosabb, hogy időt nyerjenek, elemezzék a helyzetet, felkutassák az ellenfél búvóhelyét, megoldják a bankaiok problémáját. Ehhez egy beérkező segítség nagyon is jól jön amelyik meghátrálásra készteti az ellenfelet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkoo
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12814 Dátum: 12 okt 12, 11:52:51 » |
|
hát kyoraku biztos használnio fogja, a kérdés csak az mikorXD mivel ugye említette korábban, hogy azért nem használja, mert túl sokan látnák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12815 Dátum: 12 okt 12, 16:10:12 » |
|
Én azt nem értem, hogy mi a fenéért jönnének ide a 0. osztagból. MEghalt Yama? Who cares, a shinigamik dolga ez. NEkik az a dolguk, hogy a másik dimenzióban teával és sütivel várják a kivégzendő behatolókat. De lehet a probléma az én készülékemben van... Igen de elfeledkezünk valami fontosról... Miért kell a Királyt védeni? Nem azért mert egy aranyos kis papó, aki jaj de szeretünk... http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/421/20Hanem mert a világ fennmaradásához szükséges. Ahogy az is szükséges, hogy a hollowokat, ne irtsák ki a qunicik, mert különben ott tartanak ahol a part szakad vagyis jön az apokalipszis, és mindenkinek kampec. Vagyis elsősorban a világok fennmaradásáért felelnek a 0. osztagosok. Nem teázhatnak miközben Hueco Mundo, Soul Society és az emberei világ össze omlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12816 Dátum: 12 okt 12, 16:18:10 » |
|
Szép is lenne, ha csak teázgatnának. xD Ha meg elkezdenének egybezuhanni a világok, akkor meg ezt mondanák a Királynak: - Bocsi öreg, itt a vége. De legalább a tea meg a süti finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12817 Dátum: 12 okt 12, 17:31:34 » |
|
És mivan ha egy gyenge kis kölyök a lélek király? Aizen látta, és nem volt képes elfogadni hogy ez a "valami" uralkodjon felette. Ha egy Jamához hasonló öreg lenne, annak már a puszta kinézete is tiszteleteméltóságot árasztana és nem készült volna ki tőle ennyire Aizen se. Figyeljétek meg, az a kölyök az arc elejéről, Ő lesz a lélek király Csak így jön, egy béna kölyök meg az idősebb csaj, és egyből boritóra kerül. ugyan ugyan. ez túl gyanús. Biztos elszökött, és most vették észre a király dimenzióban, és jönnek SS-be megkeresni. Egyébként simán nyílhatrobbanással az átjáró, mivel még senki se látta, és speciális kulcsal lehet csak odajutni, az az ez nem egy átlagos átjáró amiket eddig láttunk, hanem valami speciális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #12818 Dátum: 12 okt 12, 17:57:34 » |
|
Az a kölyök engem is foglalkoztatott egy darabig, hogy egyik pillanatról a másikra miért is tűnt fel és kapott ekkora szerepet. (jó, nem olyan nagyot, de egy teljesen új karaktertől ez is sok volt). Bár én ezt kicsit merész ötletnek tartanám. Amúgy már itt is többen említették, hogy ugye az 5 nem kívánatos személy között lehet ott van Urahara is, valamint már azt is olvastam, hogy esetleg ő is a 0. osztag tagja... Na ezek után (meg a belinkelt fejezetek után) jutott eszembe, hogy Urahara már látta a Lélek Királyt. De mégis mikor és miért volt erre alkalma???? Érdekelne nagyon a dolog háttere. Sőt, ha így belegondolunk, ez alapján lehet igaza volt azoknak, akik szerint a 0. osztag tagja lenne, elvégre ők mozgolódnak a Király körül. Én ezt mondjuk azért kétlem, de érdekes belegondolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12819 Dátum: 12 okt 12, 18:28:59 » |
|
Hát igen jó kérdés, hogy Urahara, meg Aizen mégis, hogyan láttak valamit ami egy teljesen elszigetelt dimenzióban van. Mondjuk Aizenről még eltudom képzelni, hogy láthatatlanná teszi magát, aztán ha valakit előléptetnek a 0. osztagba utána osonkodik, és meglesi a királyt. Meg mellesleg simán le is fotózhatta valaki... "Hikifune közétett az oldalán: Juj olyan szupcsi az osztagom, bár a háromnegyede izzadságszagú férfiakból, és mészárosokból áll, de olyan izgi minden. És itt a király, olyan fura le is fotóztam az új mobilommal, nézzétek meg! Like, ha szerintetek is undi..." Vagy valami hasonló.... Én amúgy valamiért mindig egy undi embrióféle lénynek képzeltem a királyt ami egy tartályban lebeg gépekre kötve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12820 Dátum: 12 okt 12, 18:45:38 » |
|
szerintem pedig a király maga is egy zanpakuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12821 Dátum: 12 okt 12, 19:25:01 » |
|
Na ezek után (meg a belinkelt fejezetek után) jutott eszembe, hogy Urahara már látta a Lélek Királyt. De mégis mikor és miért volt erre alkalma????
Van egy egyszerű spekulációm: Valószínüleg képen láthatták. Ha mobiljuk van a halálisteneknek, miért ne lenne fényképező gépük. Vagy egy szimpla festmény is lehetett. Elvégre ő a mindenek ura még ha csak pípíron is. A Népnek legalább egy festmény kell róla hogy egyáltalán bizonyítság létezését. ( Vagy mivan ha nem is létezik? és a 0. osztag valójában semmit nem őriz, hanem egyszeűen csak egy végső ütőkártya elzárva. Elvégre nagyon fontos a lélek király, ha nem létezne személyként, azzal megsemmisíthetetlen lenne, elég csak elhitetni mindenkivel hogy létezik és nagyon biztonságba van. Egy jelkép, ami elpusztíthatatlan. Jogos, akkor meg kit láthattak Aizenék? Lehet a kép is róla csak egy fikció. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #12822 Dátum: 12 okt 12, 19:38:25 » |
|
Szerintem Aizen azért láthatta mert jóval a shinigamik fellett áll, mint egy isten és ha csak egy pillanatra is de bepillantot valahogyan a királyi dimenzóba és megleste a lelkek királyát. Urahara jó kérdés hogy hogyan láthatta, lehet hogy a 0. osztag tagja, de szerintem ilyen eszesként inkább megbízták " a kulcs " elkészítésével vagy valami védelmi rendszer építésével.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12823 Dátum: 12 okt 12, 19:53:29 » |
|
Zaraki , ez hogy átlátott, már nagyon komikus. Ennyire azért neistenítsük Aizent, ez már túlzott fanatizmus, arról nem is beszélve hogy amikor látta Aizen a lélek király, még javában egy kapitány erejének kétszeresével bírt ugyan, de csak egy hétköznapi halálisten volt. Csak késöbb a hougyoku ébredése után tudott egyesülni vele, és szert tenni magasabb képességekre. Ezelött semmi képp, mert a sajátja nem fogadta el mesterének, Uraharáé meg alvó állapotban volt. És ez az egész "legyőzöm SS-t és én leszek a lélek király" hadjárat nyílván részben annak köszönhető hogy látta a királyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #12824 Dátum: 12 okt 12, 20:02:29 » |
|
Én nem istenítem Aizent, amúgy én úgy gondolom hogy akkor látta meg a lelkek királyát amikor már benne volt a hógyolyó. Szofron azt hogy érted hogy komikus? Urahara-t simán megkérhették hogy készítsen valamit ha már ilyen okos.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
|