Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12795 Dátum: 12 okt 11, 20:57:37 » |
|
A hozzászólásod olvashatatlan, érthetetlen és értelmezhetetlen. A helyesírásod még az enyémet is felülmúlja. A jövőben erre figyelj oda különben törlésre kerülnek a hozzászólásaid.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12796 Dátum: 12 okt 11, 21:01:26 » |
|
theshadowati
Tisztázzuk Ichigo Aizen fölött állt a Végső Getsuga Tenshou-os formájával hiszen Aizen nem érezte az ő reiatsuját. Azt nem tudom hogy milyen lett volna Aizen következő szintje.
A robbanás mögött meg nem lehet Aizen, értelmetlen is lenne ha ő, főként hogy ha tényleg ő az akkor föld alól kéne jönnie ahol elzárták, mit keresne egy másik dimenzióban?
Ichigo lesz ebbe 80%-ig biztos vagyok bár nem tudni Kubo mit talál ki.
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12797 Dátum: 12 okt 11, 21:07:30 » |
|
Mondjuk lehet,hogy Kubo pont erre épít. Mindenki most azt várja,hogy majd Ichigo lesz az ,erre ő meg direkt egy újabb fordulatot tesz be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomo96
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12798 Dátum: 12 okt 11, 21:19:40 » |
|
Tudjátok mi lenne még epic?? Ha az Uraharás résznél a kard végén Issin vagy Yourichi (valószínűleg szarul írom) lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12799 Dátum: 12 okt 11, 21:23:52 » |
|
Hopp, nekem most ugrott be valami. Anno amikor Ichigoék, betörtek Seireitei-be ők is az égből érkeztek, (nyilván ha kilőtték őket...) és amikor nekimentek a pajzsnak az is olyan volt mint egy robbanás. Lehet a Krakurai osztag futott be, csak mivel káosz van és a kapuk zárva vannak megint kilőtték magukat, hogy bejussanak. (kifelé menet majd belövik magukat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
theshadowati
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12800 Dátum: 12 okt 11, 21:26:08 » |
|
Ichigo aizen fölött állt? Csak aizent mégsem tudta kinyírni. Plusz ichigo azért minden erejével fizetett a semmiért mert ha nincs kisuke akkor már ichigo sem lenne.és ahogy mobdtad: aizen erejét senkisem ismeri teljesen. Még a mangába mondta hogy egy ujjszintet ér el a hollow formája után. Hozzáteszem hogy Aizen azért nem érezte ichigo lélekenergiáját mer Ichigonak nemis volt.. Nézd vissza. Minden reitasuját elcserélte fizikai erőre! Mivel belátta hogy aizen szellemi erejéhez nincs fogható.!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 11, 21:30:23 írta theshadowati »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12801 Dátum: 12 okt 11, 21:27:38 » |
|
Lehetséges. De Bachék szerintem akkor is le fognak lépni. Úgyis azt akarják.....Minek időzennek ott sokat.Ráadásul a 0. Osztag és remélhetőleg Ichigo is közeledik már,ami pedig nem egy szerencsés összesség Bachéknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #12802 Dátum: 12 okt 11, 21:28:28 » |
|
Hopp, nekem most ugrott be valami. Anno amikor Ichigoék, betörtek Seireitei-be ők is az égből érkeztek, (nyilván ha kilőtték őket...) és amikor nekimentek a pajzsnak az is olyan volt mint egy robbanás. Lehet a Krakurai osztag futott be, csak mivel káosz van és a kapuk zárva vannak megint kilőtték magukat, hogy bejussanak. (kifelé menet majd belövik magukat)
Igazából még az is lehet, de szerintem nem Ichigo Arra lennék kíváncs, hogy vajon Ryouken melyik oldalán száll be a harcba, ha beszáll Mert ugye a shinigamikat utálja, viszont úgy tűnik, hogy a többi quincyt (tuti rosszul írtam...) is. Ha Ishida beszáll akkor szerintem, bár nem mutatja van benne annyi apai szeretet, hogy nem a fia ellen küzd.
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
barkoo
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12803 Dátum: 12 okt 12, 00:06:48 » |
|
Véleményem szerint ss oldalán. mondjuk ez eléggé egyértelmű, tekintve isshin ichigo, és ishida nézőpontját furcsa enne ha a másik oldalra állnaXD mellesleg szerintem tuti hogy nemsokára színre lép a 0. osztag is, tekintve, hogy ugye a lélek király védelme a feladatuk, azonban jelen helyzetben ő is igencsak veszélyeztetve lesz. És ahogy hallottam, állítólag nem sokára láthatjuk kyoraku bankaiát:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12804 Dátum: 12 okt 12, 00:13:55 » |
|
Igazából ha a 0. osztag feladata csak a lélek király védelme lenne, akkor semmi mást nem kéne csinálniuk, mint hátra dőlni, és végig "nézni" ahogy elpusztul a 2 dimenzió, majd elmenni alukálni. Mivel ők egy teljesen független dimenzióban léteznek. Rájuk semmi sem fenyegető, csak az ami bejön az átjárón. De sok sikert egy új kulcs elkészítéséhez. Ha meg sikerülne is, spártai 300 ként zúzhatják le azt, aki beakar jönni a szük átjárón a dimenziójukba. Szóval, nyílván az is a feladatuk része a lélek király védelmén kívül, hogy ha elbukik SS, akkor legyőzni az ellenséget, és helyre állítani SS-t és a rendet. De ehez védtelenül kell hagyni a királyt, vagy kétfelé oszlani. Meg ha átjönnek, és bezárul utánuk a kapu, akkor hogyan mennek vissza? nem hinném hogy mindenki kap egy kulcsot a zsebébe. Vagy lehet hogy csipogójuk van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12805 Dátum: 12 okt 12, 03:18:25 » |
|
Lehetséges. De Bachék szerintem akkor is le fognak lépni. Úgyis azt akarják.....Minek időzennek ott sokat.Ráadásul a 0. Osztag és remélhetőleg Ichigo is közeledik már,ami pedig nem egy szerencsés összesség Bachéknak.
De azt nem tudhatjuk, hogy Bachék milyen erősek. Lehet, hogy màr annyira, hogy a 0. osztagra is fölkészültek, hogy egy "rohamban" lerohanjanak mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12806 Dátum: 12 okt 12, 04:20:38 » |
|
Ichigo aizen fölött állt? Csak aizent mégsem tudta kinyírni. Plusz ichigo azért minden erejével fizetett a semmiért mert ha nincs kisuke akkor már ichigo sem lenne.és ahogy mobdtad: aizen erejét senkisem ismeri teljesen. Még a mangába mondta hogy egy ujjszintet ér el a hollow formája után. Hozzáteszem hogy Aizen azért nem érezte ichigo lélekenergiáját mer Ichigonak nemis volt.. Nézd vissza. Minden reitasuját elcserélte fizikai erőre! Mivel belátta hogy aizen szellemi erejéhez nincs fogható.!
Te megis mirol beszelsz?? Hogy olvasod te a mangat? Aizen maga mondja, hogy Ichigo felette all mivel egybe olvadt a kardjaval. Csak eloszor hitre azt hogy felcserelte a lelekenergiajat fizikai erore es azert nem tudta megolni mert benne volt a hogolyo. Ha Ichigo jonne a robbanassal az tul kiszamithato lenne ha vvalami varstlant akar huzni Kubo akkor mast kuld
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12807 Dátum: 12 okt 12, 06:34:27 » |
|
Nem lehet Icsigo mert jelenleg nincs nagy ereje 1 erősebb csilaglovag is légyőzheti. Na és ott van szuper mega Booss is Yamato erejével.... Ez valami sereg lesz szerintem. Nem lehet hogy elgyengült SS be most akarnak betörni a Vastolordek?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
theshadowati
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12808 Dátum: 12 okt 12, 07:01:52 » |
|
Titius teljesen mindegy ichigo minden erejét beleadta ami az erejébe került. De aizennek megsem kottyant sőtt ichigo feküdne ha nincs urahara azonkívül aizennek nemláttuk még minden erejét ichigo maga mondja hogy neki minden erejét felkellett áldoznia hogy aizennel egyenlőfélként harcoljon :p és pl Aizen bankaiát nemis láttuk pedig biztos van neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #12809 Dátum: 12 okt 12, 07:07:54 » |
|
Én Ryuken-Ishida-Isshin trió vagy a "titokzatos kardos alakra" számítok HM-ből aki csak lazán lemetszette Kirgét hosszában De az se kizárt amit rini67 jól megfogalmazott hogyha Yama reiatsuja eltűnik akkor azt megérzi a 0. osztag ( egy kiváló reiatsu érzékelő kapitány ) és mint egy "szíréna" jelez nekik hogy: Hogy baj van skacok eltűnt Yama apó reiatsuja.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
|