24 nov 24, 04:07:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 843 844 [845] 846 847 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766643 alkalommal)
0 Felhasználó és 90 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12660 Dátum: 12 okt 08, 20:13:39 »

Szerintem meg nem veri semmiben Ichigo végső formáját. Mint ahogy Aizen mondta. Egy kétdimenziós lény nem tudja még meg sebezni sem a háromdimenziós lényt. Egyszóval nem lenne hatásos a North sem Ichigo ellen. Ellenben ha Yamát a feje búbjától kettévágják, ő nem fog regenerálódni.
Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #12661 Dátum: 12 okt 08, 20:25:13 »

Fed: A hozzászólásod Yama-s részével nem értek egyet, meg Yama Zanka no Tachi North-a szerintem egy kicsivel, de veri Ichigo végső Getsuga Tenshou-ját. Gondolj bele legyintett egyett és kitörlődött az a része Royd-nak a testéből.
Az Aizen helyzetben viszont egyetértek nam lehet csak így kinyírni a LEGBADESSEBB főgonoszt.
Ahogy rini is említi akkor már ichigóék bőven a shinigami lét csúcsát súrolták, sőt már át is lépték, lévén hogy brutál erősségű, kapitány szintű emberek nem voltak képesek érzékelni, a lélekenergiájukat.
Bár yamának pusztító mint a reitatsuja, mint a kardja képessége, de ichiék akkor egyszerűen már más szinten voltak, pl míg yama bankaia folytogatja a hőmérsékletével az embereket, addig aizen szimplán már a létezésével ölte azokat.
Remélem leesett mire gondoltam! ikszdé
Szerk.: Sőt ha jól emlékszem Ichi energiáit még Aizen sem volt képes érzékelni, tehát még Aizen felett is sokkal volt narancshajú barátunk, szóval lehet lepattant volna róla az a North. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 20:31:18 írta Fed » Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12662 Dátum: 12 okt 08, 20:39:19 »

rin67 és Fed veletek egy részig egyetértek, csakhogy Yama bá Zanka no Tach East-je amihez hozzáér az kirötlődik a létezésből.
Szerintem a North ugyanennek az alapján működhet csak ott a vágás mentén, mint egy hullám töröl ki mindent a létezésből. Hamár most megvágta volna Aizen-t a melkasán akkor hogyolyó eltünt volna a testével együtt vagy lehet hogy az egész teste kitörlődött volna. Kíváncsian várom a véleményeteket.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 13:16:45 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12663 Dátum: 12 okt 08, 20:54:10 »

De azt is mondta Yama, hogy visszamenőlegesen is kitörlődik mintha nem is létezett volna. Ha pedig így lenne akkor Bachnak fogalma sem lenne Yama bankaiáról hiszen nem is ismerte volna a másoló ikreket, sőt itt sem lettek volna. Egyszóval csak duma rész és a hangzatos szavak, kijelentések özöne. Körülbelül olyan mint a milliárd vagy mennyi halott menetelése.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 22:12:46 írta rini67 » Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12664 Dátum: 12 okt 09, 15:36:03 »

De azt is mondta Yama, hogy visszamenőlegesen is kitörlődik mintha nem is létezett volna. Ha pedig így lenne akkor Bachnak fogalma sem lenne Yama bankaiáról hiszen nem is ismerte volna a másoló ikreket, sőt itt sem lettek volna. Egyszóval csak duma rész és a hangzatos szavak, kijelentések özöne. Körülbelül olyan mint a milliárd vagy mennyi halott menetelése.

Húha ezt most nem 100ra értem de, Yourselfből csak egy darabot pusztított el Yama, nem az egész lényét, ergo olyan mintha Bach nem emlékezne a csávesz szívére meg a fél kezére, és Bachnak még mindig nem kell ismernie az ikrektől a bankaiát mert már 1000 éve látta ergo tudta, hogy csak Ő tudja ellopni azt és senki már, ez az egész csak időhúzás volt, hogy elmehessen Aizenhez, semmi több.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12665 Dátum: 12 okt 09, 16:07:34 »

Azt csak feltételeztem hogy North az East technikáján alapul, de ha mondjuk azon alapulna akkor erősebb mint a Végső Getsuga Tenshou mert az ugyan hosszában megvágta Aizen-t de a North ki is törölte volna a létezésből.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12666 Dátum: 12 okt 09, 18:25:13 »

Ha így nézzük az erőt akkor igazad van de még mindig van egy kis probléma ezzel mert akit szétvágnak annak teljesen mindegy, hogy kitörlődik vagy nem. A kitörlődésnek inkább másokra kellene tatással lenni. Tisztára annak kellett volna bekövetkezni mint a 3. Bleach moziban Rukiával történt. Másrészt azt is láttuk, hogy Ichigonak nem kellett odamenni és megvágni Aizent, hanem távolról vágta ketté, mintha szétválasztotta volna a fekete és fehér mentén. 
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 18:31:21 írta rini67 » Naplózva
badboy10
Újonc
*

« Válasz #12667 Dátum: 12 okt 09, 18:49:35 »

Hát én még új tag vagyok itt, de szerény véleményem szerint Ichigo végső formában még mindig magasan a főkapitány felett áll, csak egy egyszerű példa: mikor a kardok elszabadultak, akkor az Aranyfejű démonlárva méregfelhője elvileg mindenkit meg kellett volna mérgeznie, azonban Zaraki-ra hatástalan volt, mert egyszerűen elnyomta a lélek energiájával. Nos ezen példán felbuzdolva: mennyi esélye lenne North támadásnak Ichigo végső formájára?
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12668 Dátum: 12 okt 09, 18:50:32 »

Hát ha Yamát szétkapják, tuti oda lesz majd a harci lelkesedés, és csak pislognak a kapitányok, hogy most mi legyen. Fussanak, vagy menjenek ők is hősi halált halni, esetleg sikítsanak Ichigoért...  >.<# Uraharát eltudnám képzelni mint új főkapitány...

Amúgy honnan szeditek, hogy egy medálba, csak egy bankait lehet elzárni? Mondjuk valószínű, de akkor csak előkap egy másik medált, és kész. Mert nem hiszem, hogy abból is csak egyet tarthatnának maguknál.

Nem tudom, hogy előttem is felvetette e már más, de én emlékszem, hogy mondtam ilyet a medálokról. Azért feltételezem ezt, mert ha többet tudnak elzárni vagy több medál lenne náluk akkor legyőzhetetlenek lennének.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12669 Dátum: 12 okt 09, 18:55:55 »

badboy10 az filler volt, annak nincs köze a storylinehoz.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12670 Dátum: 12 okt 09, 19:04:29 »

Attól, hogy egy vagy több medált is megtölt bankaival nem lesz egyik sem legyőzhetetlen. Láthattuk már, hogy a bankaiok is elpusztíthatók. Például Ishida is szétkapta pedig akkor még nagyon az elején volt az erejének. Ráadásul egyáltalán nem mindegy, hogy ki és mikor, legfőképpen ki ellen akarja bevetni.  Azt is láthattuk, hogy Yama azt mondta, hogy soha nem volt ilyen gyenge az ellene bevetett bankai. Tehát erősen függ attól is, hogy milyen erős az aki használja. Például valószínű, hogy Bach sem tudja olyan erővel használni mint Yama mert egyszerűen nem olyan erős.
Naplózva
badboy10
Újonc
*

« Válasz #12671 Dátum: 12 okt 09, 19:15:52 »

Ishida
Filler vagy sem, nem a történet a lényeg hanem a logika, azaz akinek nagyobb/erősebb a lélekenergiája az erősebb. Mondjuk ez így ebben a formában nem mindig igaz, de szerintem már érted a gondolatmenetemet.
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12672 Dátum: 12 okt 09, 20:08:46 »

Akkor már példálózzunk azzal amikor Aizen törölte le Soi Fon arcáról az elégedett mosolyt amikor az ki akarta nyírni Suzumebachi-val... Az a mangában volt, és így mindenki boldog.  Nevet

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/391/16

Amúgy azért sem hiszem, hogy teljes erőn tudnák használni a bankaiokat a quincik mivel nem kötik a kardokat a lelkükhöz, és a kardok a mesterükből is merítenek erőt, és fordítva. Egy teljesen más harcstílust, nyilván nem fognak soha ugyan olyan szinten űzni.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 20:14:51 írta Sidea » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12673 Dátum: 12 okt 09, 21:02:13 »

Azért ez nem fedi teljesen az igazságot mert a shikai és bankai erejét is meghatározza a szellemi erő nagysága. Hiába tudja alapban jobban használni bizonyos százalékkal a tulajdonos ha az aki elveszi tőle sokkal erősebb szellemi erő terén. Ezzel ki is küszöbölte ezt a erő különbözetet. Ráadásul minél többet használja annál jobban képes megtanulni és kihasználni annak előnyeit. Ezzel kiküszöbölheti, inkább csökkentheti ezt a hátrányt.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12674 Dátum: 12 okt 10, 07:39:37 »

Kijelenthetjük, hogy a Sotaichou meghalt. ^^ Elég nyílvánvaló volt, de most legalább tényszerűsítették. Mint egy féreg , úgy lett eltaposva. Remélem aki megérkezik, az Unohana lesz! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 843 844 [845] 846 847 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins