Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #12645 Dátum: 12 okt 07, 17:41:25 » |
|
Leírom századszor is az animék/mangák #1 szabályát, ami vitán felül áll minden anime/manga néző/olvasó között:
Senki nem halott addig, míg le nem vágták a fejét, de sokszor még az sem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #12646 Dátum: 12 okt 07, 18:14:22 » |
|
Ezzel teljes mértékben egyetértek, de mondjuk néha tényleg nem elég a fejlevágás. (R.I.P. Kisame )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 19:02:35 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #12647 Dátum: 12 okt 07, 18:19:50 » |
|
Egyébként kizárt, hogy meghaljon MOST az öreg. Majd később. (És kenpachi, előző HSZ-t nem idézünk )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12648 Dátum: 12 okt 07, 19:00:47 » |
|
Hamarosan kiderül. SS nem bukhat el mert akkor föld is tönkre megy nem? Vége a körforgásnak. Szóval eleve kizárt hogy a fehér lovagok nyerjenek. Szerintem az lesz hogy Yama használja a végső önrobbanást és igy elmenekülnek a németek. Csak most nem keze megy el hanem minden....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12649 Dátum: 12 okt 08, 02:58:16 » |
|
Yamamoto nem fog vegso robbantast csinalni mivel akkor egesz SS elpusztulna. Ki tudja milyen hatassal lenne az a lelkek kiralyara es az elok vilagara nezve. Holnap utan vagy szerdn ugyis kiderul mi lett a sorsa, hacsak vissza nem terunk HMben mert az a szal is meg jol elvan hanyagolva egy ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12650 Dátum: 12 okt 08, 07:17:24 » |
|
Yama vagy most hal majd meg a heti frissben, vagy segítségére siet majd néhány kapitány. (Személyszerint egy Hirakot megnéznék, és lenne pikantériája is annak, ha ő akarná megmenteni a múltban történtek miatt, de a másik nagy esélyes az Unohana.) Sokan arra tippelnek, hogy felbukkan Ukitake és Kyouraku, de szerintem ők csak a halott Yamara érhetnek oda. Ott meg az öreg Kyouraku átcsaphat Berserkerbe , láthattuk FK-ban, hogy Wonderre is észnélkül rátámadt... Szerintem érdekes fejezetek várnak azokra akiket érdekel a manga!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12651 Dátum: 12 okt 08, 12:08:40 » |
|
Akkor csak én leszek az egyik aki úgy gondolja, hogy egyik kapitány sem fog a segítségére sietni? Az ok amiért ezt gondolom, hogy túlságosan is bíznak Yama harci erejében. Elképzelni sem tudják, hogy Yama veszíthet. Márpedig én is azt hiszem, hogy Yama még nem veszített és képes lesz meghátrálásra késztetni Bach őfelségét. Ne felejtsük el, hogy a hatalmas szellemi ereje révén képes ő is bevédeni magát még a bankaia nélkül is. Ugyan úgy mint Kenpachi és Ichigo a szellemi erejét felhasználva csökkenti a támadás erejét. Másrészt azért Yamának még ott van a sebessége és taijutsu képessége még ha félkézzel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12652 Dátum: 12 okt 08, 12:31:37 » |
|
Valamit csak tudhat Yachiru, hiszen sohasem láttam, hogy letaglózta volna 1-1 mások által bitang erősnek vélt lélekenergia forrás. Yama sem engedné, hogy valaki viccet csináljon a hadnagyi rangból. Bár lehet, erre nincsen rálátása és csak a kapitányok dolga. Mindenesetre én várok valami meghökkentőt tőle Bach lehet csak rárobbantotta Aizenre az épületet. Kötve hiszem, hogy megölte volna. A tanulmányozásról. Arról lehet csak szó szerintem, hogy a lehető legmegfelelőbb sternritter bitorolja el az adott bankait. Magyarul. Baromi nagy pazarlás lenne mondjuk Bachtól, ha Renji erejét venné el, ha csak 1 bankait birtokolhat a medálban. Próbálják az erőforrásaikat a legjobban kihasználni. Majd kiderül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 12:33:11 írta Daishi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12653 Dátum: 12 okt 08, 12:36:15 » |
|
Rini67Igen még a pusztakézzel is kemény az öreg, egy kézzel még képes Ikkotsu-ra(Egy csont). Szerintem a manga most tér vissza HM-be,és addig izgulhatunk mi lesz Yama-val meg a többi kapitánnyal
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12654 Dátum: 12 okt 08, 14:57:05 » |
|
Daishi akkor reménykedjünk, hogy 400 manga rész után végre kiderül valami Yachiru képességeiből, szerintem most is ott csimpaszkodik Kenpachi hátán csak még nem bújt elő, vagy lehet hogy egészen máshol van. Mekorra EPIC lenne már ha akit mindenkikomolytalan kislánynak néz, megjelenne és nyomna egy kiforratlan BANKAI-t amit nem tudnának ellopni (lehet, hogy nagy hülyeséget írtam) úgy mint Ichigo-ét. Ezáltal megmentve Yama apót már ha egyátalán meg kell menteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12655 Dátum: 12 okt 08, 15:06:58 » |
|
Én Yachirutól már egy Shikainak is örülnék. Biztos erős, ha csak azt nézzük, hogy gnd nélkül kibírja Kenpachi, Nnoitra Reatsuját, simán felugrtál Ken-channal a hátán a magas épületekre, na meg, hogy piszok gyors. És persze olyan megformált Reatsut mutatott, amitől a 2.osztagos hírvivő maga alá csinált. Yoruichinek is illene mutatnia minimum egy Shikait és Nelnek a Resurrecciónja teljes erejét. Yama meg még nem adja be ennyitől a kulcsot. Aizen is gyomron döfte és csak meg se érezte. Az már más kérdés, hogy mihez fog kezdeni a Bankaija ereje ellen. Én személy szerint Mayuritól várom most a megmentő szerepét. Már elég régen elindult valahova és ő tud a legtöbbet a Quincykről.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12656 Dátum: 12 okt 08, 15:15:03 » |
|
Ennyire már ne istenítsétek Yamát, oké, hogy ő a főkapitány és egy agyatlan arrancart szétvert kézzel, de most a legerősebb főellenség van ellene aki nem mellesleg birtokolja a bankaiát, nem tudom ezek után, hogyan tartaná már magát Yama, Bachnak elég lenne csak felemelni az ujját és Yama halott lenne. Bleach még mindig nem egy lecsúszott sablon shonen
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12657 Dátum: 12 okt 08, 19:14:13 » |
|
Hiába már a remény, Yama apó sorsa akkor megpecsételődőtt, mikor az Aizen arc végén Ukitake azt mondta, hogy Yama nélkül egész Ss szarban lenne, és most Kubo szerint pusztulni is fog, így neki nagy valószínűséggel meszeltek... Persze megmenthetnék még, de az nagyobb szégyen lenne neki mint a halál. Láttuk a Bankai-át, alig ha van több a karakterben, inkább menjen isten hírével, lesz még elég erős ember a történetben, biztos vagyok benne(bár azért sajnálni fogom kicsit). Aizen feltételezett halála meg egyszerűen abszurd, leküldték a csávót egy végső getsugával, aztán szinte semmi baja nem lett, amögött meg még sztem Yama bankaia is elbújhat. Szóval egy robbanásból alig ha lehet meggyilkolni, ráadásul tuti lesz még valami komolyabb szerepe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12658 Dátum: 12 okt 08, 19:59:27 » |
|
Hát ha Yamát szétkapják, tuti oda lesz majd a harci lelkesedés, és csak pislognak a kapitányok, hogy most mi legyen. Fussanak, vagy menjenek ők is hősi halált halni, esetleg sikítsanak Ichigoért... Uraharát eltudnám képzelni mint új főkapitány... Amúgy honnan szeditek, hogy egy medálba, csak egy bankait lehet elzárni? Mondjuk valószínű, de akkor csak előkap egy másik medált, és kész. Mert nem hiszem, hogy abból is csak egyet tarthatnának maguknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12659 Dátum: 12 okt 08, 20:06:14 » |
|
Fed: A hozzászólásod Yama-s részével nem értek egyet, meg Yama Zanka no Tachi North-a szerintem egy kicsivel, de veri Ichigo végső Getsuga Tenshou-ját. Gondolj bele legyintett egyett és kitörlődött az a része Royd-nak a testéből. Az Aizen helyzetben viszont egyetértek nam lehet csak így kinyírni a LEGBADESSEBB főgonoszt. Daishi Én mondjuk nem tudnék más embert elképzelni Yama helyén, de abban igazad lehet hogy több medálja lehet egy Quincy-nek Tilon egy shikai-al én is kiegyeznék csak lássuk harcolni, amúgy én valahogy Yoda mester harcstílusát néznék ki Yachiruból öszze-vissza ugrálna nagyon gyorsan és közben támadná az ellenfelet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|