De az hülyeség, hogy csak úgy képes lenne az alakon kívül és a lélekenergia mintán kívül, csak úgy a semmiből akkora óriási energiát előállítani mint ami Bach-nak van, és ha sikerült volna neki, akkor Jama nem tudta volna megölni, és most ő lenne Bach helyett az uralkodó. Az igazi Bach védte ki és ütötte ki Zarakit, és akkor lehetett a csere, ez logikus is lenne, és Zarakin hírnevén sem esne csorba, hogy egy gyenge közkatona ütötte ki k.o.-ra egy csapással, akinek a testvérét meg előtt egy szúrással végezte ki ( két testvér ereje között alig ha lehetne ekkora gigászi erő különbség ) . Bach kiüti, majd elmegy, és Royd volt az aki felemelte Zarakit és mondta hogy milyen gyenge, hogy az uralkodó csak így kifektette, és most itt lóg kábultan, hisz Rloyd csak egy katona volt Zaraki meg egy nemkívánatos személy, és most csodálkozott rá hogy ettől tartott ennyire, aki most itt lók a kezei közt gyengén. Bach aligha ámuldozna ilyeneken, ha csak így lazán képes levágni Jamát.
Gondoljatok csak bele, anno Aizen csak a kapitányokkal akart végezni, és velük is csak azért mert az a feladatuk hogy megakadályozzák Aizen terveit hogy ő lehessen a lélek király. És ezt egy tisztes csata keretein belül rendezte.
Ezek a Quincy-k viszont vérbosszút akarnak, kiakarják irtani az összes halálistent úgy ahogy 200 éve őket irtották ki. És ezt bármi áron, a tisztesség sem számít nekik, hisz ezek a bankai lopások igen csak tisztességtelen dolgok. Ezek a Quincy-k szerintem még egy halál isten csecsemőt sem akarnak életben hagyni, nemhogy egy Aizent, aki lázadhat ellenük. Bach ugyan tett egy próbát hogy Aizent maga mellé állítsa, hisz ő is a kapitányokat kiakarta nyírni, és lázad az egész SS-ellen. De persze Aizen többre van magával, minthogy sem beálljon csicskásnak egy Quincy seregbe Bach alatt. Bach ezért kinyírta mert Aizen is rajta volt a nem kívánatos személy listán feltehetőleg. De 1000% hogyha maguk mellé is állították volna Aizent, csak egy eszközként kezelték volna, akár csak Ivan-t az arrancart, aki miután nem tudta el lopni Ichigo bankaiját, egyből ki is nyírta Bach. Aizent is a halálistenek kiirtása után kinyírta volna, és valami olyasmit mondott volna hogy: "Te vagy az utolsó alapkő a békében, veled az utolsó halálisten is meghalt, most már béke van, és mi vagyunk az úr." Teljesen logikátlan és klisés lenne Aizent életben hagynia Bach-nak. Nincs rá logikus oka. És ez szerencsére nem a Naruto, hogy logikátlan legyen a történet, és csak fan bojos dolgok történnek.
Mert Aizen csak úgy szabadon engedése Bach által igen csak fan bojos és logikátlan lenne. És az sem lehetséges hogy túlélte a robbanást, mert a hougyoku már nem fogadja el mesterének, azok a szíjak meg biztos olyanok mint Zaraki szemkötője, és egyfolytában a minimumon tartják a lélekenergiáját. Másrészt egy olyan ellen, aki csak így lazán ellopja a szuper erős Jama bankait és egy suhintással levágja, az ellen semmi esélye egy megkötözött legyengült Aizennek. Szerintem még ez volt talán a legjobb megoldás Aizen halálának, így is már sokat szerepelt, a teljes eddigi Bleach róla szólt. Egy ilyen kiszabadulós visszatérős marhaság, borzasztó klisés lett volna, és elcsépelt. Kubo meg nem utazik klisékben. Ne értsetek félre, én is nagyon imádom Aizent, szerintem ő minden idők legnagyobb "gonosza" de már leszolgált, és én így elégedett vagyok vele és a halálával is.
----------
Viccesnek tartom hogy szinte egy fórumon, még az angolokon, és youtube review videók alatti kommentekben sem hajlandó elhinni senki hogy meghalt Aizen, pedig ez 100%. Mindenki tagad és csak legyint hogy ugyan... "Ő halhatatlan" meg "Ichigo vs Bach + Aizen csata! Alig várom!" és hogy " AIZEN RETURNS OHHH F**K " meg "Ichigo Vs Aizen round 2? Lets do it"
már, már szánalmasan röhejes ezeket olvasni. Nem akarják elfogadni a valóságot, vagy csak nem tudnak olvasni?
Jama mögött egy gigászi robbanás, a teljes első osztag szállása eltűnik.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/510/4Aztán Bach kérdi Jamától hogy na mi van vajon az első osztag épülete alatt? Igen Aizen a börtönébe!
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/510/9Majd mondja hogy találkozott vele, és átakarta állítani, de Aizen elutasította. Ezek után kinyírta, mivel halálisten, és így fenyegetés lehet a Quincyk számára. Boooom, a robbanást nézve, inkább eltörölte a létezését, molekuláira robbant Aizen.
R.I.P