24 nov 04, 22:48:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740649 alkalommal)
0 Felhasználó és 223 vendég van a témában
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12555 Dátum: 12 okt 01, 17:49:20 »

Ja megérezte a legnagyobb reiatsut elindult útközbe levágott 3 " csillagharcost " aztán kénézte a főgórét, hát nem kispályás. Még meg kéne tudni hogy akkor most mi van Bach-al ő volt-e vagy sem de aztán mehetünk vissza HM-be csak ne hagyjanak kérdést, hogy nem mutatják meg Bach ravasz cselét amivel elkerülte hogy ne őt kapja telibe a Zanka no Tachi North  Ördögi.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
fineri-kun
Újonc
*

« Válasz #12556 Dátum: 12 okt 01, 19:42:08 »

Ja megérezte a legnagyobb reiatsut elindult útközbe levágott 3 " csillagharcost " aztán kénézte a főgórét, hát nem kispályás. Még meg kéne tudni hogy akkor most mi van Bach-al ő volt-e vagy sem de aztán mehetünk vissza HM-be csak ne hagyjanak kérdést, hogy nem mutatják meg Bach ravasz cselét amivel elkerülte hogy ne őt kapja telibe a Zanka no Tachi North  Ördögi.

Számomra az a legvalószínűbb, hogy a Bach meletti ember képessége a totális lemásolás. Vagy valami aizen féle illuzió.
Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12557 Dátum: 12 okt 01, 20:38:14 »

Üdv!

Szerintem Yama-bá nagyon kemény volt! Kúl Tudtam ,hogy erős,de hogy ilyen bankaija is legyen erról még csak nem is álmodtam volna. Jól lezúzta azt a Quincyt.

Amúgy szerintem akit Yama lezúzott az Yuha valamiféle testvére lehetett ,bár ezt én se gondolom komolyan. De valami Stren Ritter lehetett ,lehetséges ,hogy az "A" volt az aki elvileg a legerősebb Stern Ritter ...Bár ezt nem tudom biztosan.

De egyébként szerintem Ichigo bankaiját nem csak azért nem lehet ellopni ,mert most sajította el..Valami más oka is lesz szerintem...
Yama bankaiját meg azért nem lehet ellopni ,mert ha előveszik azt a "szerkezetet",akkor a pusztán a 15 millió fok miatt szénné ég.
Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12558 Dátum: 12 okt 01, 22:03:46 »

Maradjunk annyiban, hogy amiatt a hőfok miatt már akkor el kellett volna égni mindenkinek és mindennek amikor megidézte. Mosolyog
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12559 Dátum: 12 okt 01, 23:15:56 »

Miért van olyan érzésem hog most szerdán se fog kiderülni hogy HM-ba ki áll a kard másik végén? Én ezt a Jama bankais harcot se tudtam annyira élvezni, mint amennyire élvezhettem volna, mert végig az a rohadt kard járt a fejembe, és hétről hétre azt vártam, és nem jött... Már július 10.-e óta huzza az agyam, közel 3 hónapja, 84 napja... Már 10.-én megvesztem a kíváncsiságtól, és minden héten ezt vártam. De hiába. És nemlehet kitalálni, mert annyira megbízhatatlanul rajzol Kubo, és minden 2. karakternek ilyen a kardja... ( Ennyit arról hogy Kubo figyel az apró rajz részletekre is. )
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12560 Dátum: 12 okt 02, 00:09:50 »

Még így sem szokta olyan sokáig húzni az ilyen dolgokat mint Kishimoto Tobival. Amúgy szerintem valamelyik mostani fejezetben megtudjuk Yama esetleges bukása közben vagy mindjárt utána. Valahogy meg kell menteni SS-t. Márpedig erre Ichigo a legesélyesebb Yama mellett. Tehát pont akkor kell megérkeznie amikor Yama csatájának vége. Valahogy úgy mint Yama érkezésével Kenpachi is megmenekülhetett. Én két esetleg három részen belül várom ennek megtörténtét.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #12561 Dátum: 12 okt 02, 11:58:31 »

http://www.mangareader.net/bleach/510
egy kicsit másképpen de végül az lett amit megjósoltunk Hümm-hümm viszont ez így Kenpachi érdemeiből von le... Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 11:59:08 írta -Dante- » Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #12562 Dátum: 12 okt 02, 12:31:44 »

Hát igen, ez nagyjából tényleg úgy jött össze, ahogy már felvázoltuk itt. Engem egyedül az Aizenes dolog lepett meg. Igazából "tudtam", hogy a bukása után még lesz neki valamilyen szerepe, de hogy ilyen hamar elkezdik emlegetni, azt nem. Hát, én úgy gondolom, hogy búcsút inthetünk Yamának. Szomorú Örültem volna, ha életben marad, de hát... ezt már a bankaiának megmutatása óta sejteni lehetett. (mondjuk igaz, még nem halt meg, bár ez a "the elder fall" sokat elárul) Na és akkor a halála előtt hirtelen megjelenik Ichigo, és mindent megold! xD (remélem nem így lesz!!!)
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #12563 Dátum: 12 okt 02, 12:43:59 »

Nocsak, Bachnak Aizenre fáj a foga? Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. Nos, lassan szerintem visszatérünk HM-be.

A fejezet jó volt összességében, mostanában szerintem nincs ok panaszra.  Mosolyog
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #12564 Dátum: 12 okt 02, 13:12:23 »

Csak Aizent ne! T.T Könyörgöm...muszáj megint őt látnom? >.<#

Yamabát pedg várhatóan lealázták, nem mintha nem számítottam volna rá, de azért 1 suhintás remélem kevés lesz hozzá..
A héten eléggé meglepődtem, Kubo magához képest most nem csak rajzolt, de írt is..
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12565 Dátum: 12 okt 02, 13:26:40 »

Semmi meglepő nem történt. Ezt már valahogy régen várható volt, hogy Yamának valószínűleg veszíteni kell Bach ellen, hiszen másként nemigen folytatódhatna a történet. Valószínűsítem, hogy a következő egy-két fejezetben helyszínváltás következik.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12566 Dátum: 12 okt 02, 14:04:13 »

Ebben a fejezetben nem történt semmilyen úgymond hatalmas meglepődöttség, de mégis...valami eszméletlenül jól volt megírva és rajzolva, nagyon pörgött az egész, már az jó volt, hogy nem az egész Y képességének magyarázásáról szólt, az, hogy már Bach is megjelent az mát igen jó volt, az, hogy már el is magyarázta a bankai lopást az már nagyon jó,,,(tényleg a legegyszerűbb lett, csak annyit lophatnak el amennyit kezelni is tudnak,,,) de az, hogy még Jama bankaiát is nullperc alatt lopták na az már kemény, az, hogy már Aizen is benne volt az volt talán az egyetlen lepődés kicsit negatívan, hogy nem fogadta el, bár így továbbra sem rombolta le a tekintélyét, és hát a végső Jamába suhintás,,,,,a eszméletlenebb az lett volna, ha kicsit spórol Kubo a lapokkal, vagy vesz ki a Narutobol 2-t, és még a kardos is benne lett volna....jó jó az már igen merész húzás lenne, így is minden elismerésem, hogy ennyi mindent beletett és bevállalta, hogy nem húzza ezt el még 3-4 fejezetig...(mert valljuk be ellehetett volna).

Szerk: reményeim szerint Yamát szépen kettévágta Bach, és azzal is fog kezdődni a kövi fejezet és végződik a kardos alak kilétével.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 14:15:34 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12567 Dátum: 12 okt 02, 14:44:14 »

Vicces hogy lusták voltak Aizent megrajzolni újra... így inkább kivágták azt a régi képet és berakták ide... még a szövegbuborék is ott maradt... üresen... amúgy nagyon jó rész volt, semmi extra semmi meglepő, de jó.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12568 Dátum: 12 okt 02, 14:50:59 »

Hát gratulálok Kubonak. A mangája még a shounen jump színvonalát se éri el. Kubo nem tud írni. Az a baj, hogy nem tud előre gondolni két lépést. Ne haragudj de a főparancsnok aki tudja, hogy megfigyelték és tisztában van az ellenség képességével minden bizonnyal bankait fog használni, hogy elvehessék tőle:D Nevetséges.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12569 Dátum: 12 okt 02, 15:07:24 »

Hát gratulálok Kubonak. A mangája még a shounen jump színvonalát se éri el. Kubo nem tud írni. Az a baj, hogy nem tud előre gondolni két lépést. Ne haragudj de a főparancsnok aki tudja, hogy megfigyelték és tisztában van az ellenség képességével minden bizonnyal bankait fog használni, hogy elvehessék tőle:D Nevetséges.

Nos, pont az előző fejezetben magyarázta el TÉVESEN Yama a saját megállapításai alapján, hogy nem tudják ellopni a bankaiát, mert szerinte a bankai határa a kulcs az ellopáshoz, ezért is csak épp, hogy egy pillanatra használta a fő erejét - eszerint az elmélet szerint pl Byakuya bankaiát nem tudnák ellopni addig amíg a szárnyas alakba nem ment volna át - DE jött most az igazi Bach és Yama a még a saját rossz megállapítása alapján előkapta a bankait, hogy kb ugyanúgy ölje meg Bachot mint Yourselfet, de Bach cáfolta az egészet azzal, hogy mindenki csak annyit lophat el, amennyit kezelni is tud, semmi más az egész.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins