24 nov 05, 02:54:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 837 838 [839] 840 841 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740878 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Krulszeme
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12570 Dátum: 12 okt 02, 16:04:50 »

Ha Juha nem vak (biologiai értelemben) akkor nagyon megszívja Aizennel ha elakarja annak ban-kai-t szívni. Aizen nem ban-kai-t tolat az abszolút hipnozis nála szerintem a shi-kai szint Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #12571 Dátum: 12 okt 02, 16:22:42 »

Ez a rész sem volt annyira rossz, szerintem, akármit is mondanak mások. Még mindig jobb a Fullbringer arcnál Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #12572 Dátum: 12 okt 02, 16:27:00 »

Én nem vágom a hasonmásos dolog, meg az ikergyerekekről szóló story hogy kapcsolódik össze. Pedig pont az adná a logikai értelmét a fejezetnek. Meg a külseje miért változott meg/vissza (ízlés dolga melyik névutó kell:P) a végén.....
Ha vki érti elmagyarázhatná Nevet Előre is köszi:)
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12573 Dátum: 12 okt 02, 16:27:42 »

A full arc csak rosszul lett elkészítve.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12574 Dátum: 12 okt 02, 16:47:20 »

AIZEN HALOTT! Végül Bach végzett vele.

Legalább egy-két képkocka lehetett voln, amit látjuk ahogy mosolyogva visszautasítja Aizen, majd felrobban. Remélem majd az animébe kiegészítik.

R.I.P

Aizen Sousuke

Royd, nem hittem volna, annak ellenére hogy testvérek voltak, Zaraki lazán kinyírta Loyd-ot, Royd meg lazán kiütötte Zarakit? A képességük csak más alakfelvétel... Ja várjatok, amikor Zaraki támadott az még Bach volt, és utána volt csomó idő amíg egyedül voltak, és Jamase ért még oda, tehát nyílván akkor történt az hogy Bach Aizen-hez ment, és Royd meg felvette az alakját, és mire Jama odaért, már a hamis Bach várta. De miért nem érezte meg a lélekenergiáját hogy más???

Elég gonosz fejezet, meghalt Yamamoto és Aizen is, uhh. Bach elég szívtelen, csak úgy darálja a sajátjait is, és nincs kegyelem a szótárában. Rohadt erős. Már látom magam előtt animébe a manga fináléját, ahogy Ichigo valami újabb kinézetű végső formában van, Bach meg a Quincy végső formában, nagy fenséges szárnyakkal, és valami eszméletlen multi dimenziós lény csata, ami szinte veri a DBZ harcokat is. Nevet

A végén, na AZ már kard, nem az a kis szar amit először húzott elő Bach, azzal a kis gagyi szárnyacskákkal, az marha gagyi volt Nevet De ez az új már eléggé ütős Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 17:24:23 írta Szofron » Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12575 Dátum: 12 okt 02, 17:50:37 »

Szofron
Szerintem Aizen nemhalt meg, de nem kizárt, hogy megölte Bach.

Zaraki-t szerintem Royd intézte el. Mivel "The Yourself " volt a képessége így lemásolta Bach-ot ami azt jelenti hogy kinézetén kívül a lélekenergiája is ugyanaz lett, így érthető mér Yama hogy nem gyanakodott. Amikor már kimondta a Bankai-t tudtam hogy ellopja tőle Bach.

Én szerintem most lesz a visszaugrás HM-be és kiderül kié az Zanpakuto is Nevet

Ishidának és Ryukennek ideje lenne feltűnni mert régóta nem hallottunk felőlük. Kirge mondata is elég ködös,amikor azt mondja, hogy Ishida Szent Nyílának nem kéne gyengébbnek lennie az övénél.
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12576 Dátum: 12 okt 02, 18:44:57 »

Hát Bach szövege alapján nekem sem az jött le, hogy Aizen fűbe harapott, aztán ki tudja ugye. Remélem azért még él...

Ichigo nélkül olyan jó ez a manga emberek, a színvonal nő, de pár rész és újra a béka feneke alá kerülünk, hiszen Nyálkapitány visszatér a Hegyi beszédeivel.  Neeem Remélem nem lesz új ereje, már elcsépelt és rohadt unalmas lenne. Így is 500 millió alkalommal szerezte meg a kardja/lelke/orrszőre hatalmát, elég lesz ennyi. Ha a jelen állapotában nem tud nyerni, akkor haljon meg, aztán szevasz...  Pontosan
A kard meg úgyis Grimm-é lesz, tök idegen ember úgyse jön szóba, bár sose tudni.. de akkor meg magyarázni X részen át, ki a csoda az illető...  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 18:45:32 írta Aizen » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12577 Dátum: 12 okt 02, 19:00:38 »

Kiváncsi vagyok akkor most lehetséges azért nem tudják elszívni ichigo erejét mert senki se tudná írányítani , egyáltalán vagy technikai okok miatt  ? Ironikus de eperke hiánya frissítően hat , viszont mit fog ő előrántani ?,  mert valszeg ő fogja yama lopott bankai-át bezúzni.... baby come back...... baby come back.....shirosaki come back .
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12578 Dátum: 12 okt 02, 19:25:09 »

Nah végül csak Yama húzta a rövidebbet, bár annyira nem örültem neki hogy egyszerűen csak egy másolattal lett helyettesítve Bach, de amúgy nem volt rossz fejezet.

Viszont!
Bárkit visszahozhatnak csak Aizent nee ikszdé. Ha ő ott van nem tudom komolyan venni a mangát, az egyik leggagyibb és egyben az egyik "legviccesebb" karakter akit eddig láttam shounenben, amit az Arrancar arcban művelt az valami utánozhatatlan xDDDDD.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 19:29:20 írta mateee-kun » Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12579 Dátum: 12 okt 02, 19:30:47 »

De az hülyeség, hogy csak úgy képes lenne az alakon kívül és a lélekenergia mintán kívül, csak úgy a semmiből akkora óriási energiát előállítani mint ami Bach-nak van, és ha sikerült volna neki, akkor Jama nem tudta volna megölni, és most ő lenne Bach helyett az uralkodó. Az igazi Bach védte ki és ütötte ki Zarakit, és akkor lehetett a csere, ez logikus is lenne, és Zarakin hírnevén sem esne csorba, hogy egy gyenge közkatona ütötte ki k.o.-ra egy csapással, akinek a testvérét meg előtt egy szúrással végezte ki ( két testvér ereje között alig ha lehetne ekkora gigászi erő különbség ) . Bach kiüti, majd elmegy, és Royd volt az aki felemelte Zarakit és mondta hogy milyen gyenge, hogy az uralkodó csak így kifektette, és most itt lóg kábultan, hisz Rloyd csak egy katona volt Zaraki meg egy nemkívánatos személy, és most csodálkozott rá hogy ettől tartott ennyire, aki most itt lók a kezei közt gyengén. Bach aligha ámuldozna ilyeneken, ha csak így lazán képes levágni Jamát.

Gondoljatok csak bele, anno Aizen csak a kapitányokkal akart végezni, és velük is csak azért mert az a feladatuk hogy megakadályozzák Aizen terveit hogy ő lehessen a lélek király. És ezt egy tisztes csata keretein belül rendezte.

Ezek a Quincy-k viszont vérbosszút akarnak, kiakarják irtani az összes halálistent úgy ahogy 200 éve őket irtották ki. És ezt bármi áron, a tisztesség sem számít nekik, hisz ezek a bankai lopások igen csak tisztességtelen dolgok. Ezek a Quincy-k szerintem még egy halál isten csecsemőt sem akarnak életben hagyni, nemhogy egy Aizent, aki lázadhat ellenük. Bach ugyan tett egy próbát hogy Aizent maga mellé állítsa, hisz ő is a kapitányokat kiakarta nyírni, és lázad az egész SS-ellen. De persze Aizen többre van magával, minthogy sem beálljon csicskásnak egy Quincy seregbe Bach alatt. Bach ezért kinyírta mert Aizen is rajta volt a nem kívánatos személy listán feltehetőleg. De 1000% hogyha maguk mellé is állították volna Aizent, csak egy eszközként kezelték volna, akár csak Ivan-t az arrancart, aki miután nem tudta el lopni Ichigo bankaiját, egyből ki is nyírta Bach. Aizent is a halálistenek kiirtása után kinyírta volna, és valami olyasmit mondott volna hogy: "Te vagy az utolsó alapkő a békében, veled az utolsó halálisten is meghalt, most már béke van, és mi vagyunk az úr." Teljesen logikátlan és klisés lenne Aizent életben hagynia Bach-nak. Nincs rá logikus oka. És ez szerencsére nem a Naruto, hogy logikátlan legyen a történet, és csak fan bojos dolgok történnek. Nevet Mert Aizen csak úgy szabadon engedése Bach által igen csak fan bojos és logikátlan lenne. És az sem lehetséges hogy túlélte a robbanást, mert a hougyoku már nem fogadja el mesterének, azok a szíjak meg biztos olyanok mint Zaraki szemkötője, és egyfolytában a minimumon tartják a lélekenergiáját. Másrészt egy olyan ellen, aki csak így lazán ellopja a szuper erős Jama bankait és egy suhintással levágja, az ellen semmi esélye egy megkötözött legyengült Aizennek. Szerintem még ez volt talán a legjobb megoldás Aizen halálának, így is már sokat szerepelt, a teljes eddigi Bleach róla szólt. Egy ilyen kiszabadulós visszatérős marhaság, borzasztó klisés lett volna, és elcsépelt. Kubo meg nem utazik klisékben. Ne értsetek félre, én is nagyon imádom Aizent, szerintem ő minden idők legnagyobb "gonosza" de már leszolgált, és én így elégedett vagyok vele és a halálával is.
----------
Viccesnek tartom hogy szinte egy fórumon, még az angolokon, és youtube review videók alatti kommentekben sem hajlandó elhinni senki hogy meghalt Aizen, pedig ez 100%. Mindenki tagad és csak legyint hogy ugyan... "Ő halhatatlan" meg "Ichigo vs Bach + Aizen csata! Alig várom!" és hogy " AIZEN RETURNS OHHH F**K " meg "Ichigo Vs Aizen round 2? Lets do it" Nevet már, már szánalmasan röhejes ezeket olvasni. Nem akarják elfogadni a valóságot, vagy csak nem tudnak olvasni?

Jama mögött egy gigászi robbanás, a teljes első osztag szállása eltűnik.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/510/4

Aztán Bach kérdi Jamától hogy na mi van vajon az első osztag épülete alatt? Igen Aizen a börtönébe!
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/510/9

Majd mondja hogy találkozott vele, és átakarta állítani, de Aizen elutasította. Ezek után kinyírta, mivel halálisten, és így fenyegetés lehet a Quincyk számára. Boooom, a robbanást nézve, inkább eltörölte a létezését, molekuláira robbant Aizen.

R.I.P
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12580 Dátum: 12 okt 02, 19:35:14 »

Ez megint egy nevetséges lépés lenne Kubotól mikor a hogolyó életben tartja. Jön egy puruttya ember és elpusztítja azt amit eddig senki még megsebezni se  igen tudott. Yama azt mondta a bankaira, hogy azért nem tudják elszívni mert nem ismerik az erejének a határait. Viszont megmutatta ez ellen az Y selejt ellen Yama szóval a bankainak a határa többé nem volt ismeretlen. Valszeg ezért tudta elvenni Zangetsu utánzat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12581 Dátum: 12 okt 02, 19:48:03 »

Az erősen félre értelmezi Urahara szavait, aki azt vallja hogy Aizen most már örökre hallhatatlan a hougyoku miatt. Ichigo végső getsugája nem ölte meg, és regenerálódott, de ekkor történt hogy többé már nem fogadta el a hougyoku mesterének, és még jobban legyengült, és így már aktiválódhatott a kido, de ezek után egy sima kardal is levághatták volna, de erre már nem volt szükség mert "elzárták" ezek után már csak bíróság elé kellet vinni, az erejét meg minimumon tartani, és elítélhették kb 20 ezer évre, ezek után nem volt érdekük megölni, mert tehetetlen, és sokkal nagyobb szenvedést okozhatnak neki a börtönnel mint a halállal. Amíg a hougyoku Aizennel volt, közel halhatatlan volt, de miután nem fogadta el mesterének már újra gyenge és HALANDÓÓÓÓ Aizen. Azaz most lazán a pokolba tudta küldeni Bach, azzal a gigászi robbanással. De hogy a hougyoku most hol van?? Azt én sem tudom, lehet hogy leesett Aizen mellkasáról, és elzárta Urahara valami hiper szuper széfbe, vagy miután kiszedték a kidobol, akkor esett ki Aizenből, és most Uraharánál van újra. Mert miután nem fogadja el mesterének nem fog Aizen testében maradni, mert ez hülyeség lenne. Aizen most már egy senki lett, akit könnyű megölni, és nincs benne a hougyoku, de a zanpakutoja ezek szerint megmaradt, mert különben nem kellet volna Bach-nak a seregébe.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12582 Dátum: 12 okt 02, 19:52:08 »

Aizen eggyé vált a hogolyóval. Szóval nincs miről beszélni. Aizen azért veszített Ichigo ellen mert oylan ellenfélre vágyott aki ellen ezt megteheti. Ezért tagadta meg a hogolyó. Ezért veszített. Viszont ettől független nem tudott meghalni. Mert életben tartotta.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #12583 Dátum: 12 okt 02, 19:59:01 »

Szerintem meg Aizen ezt még tulélhette. Az a bigyó ami rajta volt az urahara kardjából származó bigyó (ami a fogjul ejtett saját erejét plusz valamennyit urahara erejéből  áll) volt de szerintem az nem szívja inkább lefojtja a reitsut (emlékeim szerint). Na már ha most ha igazam van akkor két eset is előfordulhat:
   -az eddig Aizenben felhalmozodott reitsu kijött (bombával hatástalanítani a bombát effektus/elv)
  - vagy az Aizent féken tartó bigyó energiája szabadult fel az őt ért külső erők miatt
Ha tévedtem akkor elnézéseteket kérem bow bow bow bow bow
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12584 Dátum: 12 okt 02, 20:01:46 »

Szerintem meg Aizen ezt még tulélhette. Az a bigyó ami rajta volt az urahara kardjából származó bigyó (ami a fogjul ejtett saját erejét plusz valamennyit urahara erejéből  áll) volt de szerintem az nem szívja inkább lefojtja a reitsut (emlékeim szerint). Na már ha most ha igazam van akkor két eset is előfordulhat:
   -az eddig Aizenben felhalmozodott reitsu kijött (bombával hatástalanítani a bombát effektus/elv)
  - vagy az Aizent féken tartó bigyó energiája szabadult fel az őt ért külső erők miatt
Ha tévedtem akkor elnézéseteket kérem bow bow bow bow bow

Ez nem lenne logikus, egy ilyen veszélyes fogolyban miért hagynák hogy felhalmozódjon az erő a kötés alatt? Sokkal elfogadhatóbb hogy Zaraki szemkötőjéhez hasonló, és a teljes testén keresztl elszívja minden erejét, így gyengén tartva őt. És így ellehetetlenítve a szökést.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 837 838 [839] 840 841 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins