24 nov 05, 05:57:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742446 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Szofron
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12375 Dátum: 12 szep 12, 20:53:38 »

Iván sajnos halott.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/485/16

Itt ölték meg, és az a "Ne" kiáltás tőle van. ( Kár érte )

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/486/15

Ott fekszik a hullája a földön a felső képen, és mondják hogy használta a medált.

Az vicces lenne ha Grimmjow is egy ilyen Quincy arrancarként térne vissza és Ichigoékra vadászna :DDD
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12376 Dátum: 12 szep 12, 21:10:14 »

Szerintem mind1 h kihány éves, az a biztos hogy a unohana és a 2 jóbarát a legidősebbek. Az tetszik, h látszik, hogy Yama mennyit fejlődött Ördögi Kövi részben láthatjuk északot , délt , majd Bach ellenválaszát. De már az is szép teljesítmény, hogy még ígyis folyamatosan kitud térni Yama elől  Mosolyog Ja és remélem, h a gyenge shinigamik nem érzik az ő lélek-energiájukat, ezzel jelezve, h ők 1 magasabb szinten állnak!
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12377 Dátum: 12 szep 12, 21:13:33 »

Szerintem elég komolytalan dolog lenne Kubótól ha az a lány lenne a lélekkirály. Én úgy képzelem a kapitányok korát sorrendben hogy:
1. Yamamoto
2. Unohana (megyőztetek)
3. Kyouraku és Ukitake
4. Kenpachi (bár nem rég óta kapitány, de sokkal többnek néz ki mint a többiek, mondjuk ki tudja mennyit barangolt a rungokai-ban (akár lehetne a 2. helyen is)
5. Youruchi, Urahara
6. Aizen, Mayuri
7. Tousen, Komomura, Soi Fon
8. Byakuya
9. Gin
10. Toshiro
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #12378 Dátum: 12 szep 12, 22:20:40 »

Iván sajnos halott.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/485/16

Itt ölték meg, és az a "Ne" kiáltás tőle van. ( Kár érte )

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/486/15

Ott fekszik a hullája a földön a felső képen, és mondják hogy használta a medált.

Az vicces lenne ha Grimmjow is egy ilyen Quincy arrancarként térne vissza és Ichigoékra vadászna :DDD
Erre már nem is emlékeztem köszi. Azért tényleg érdekel mért vannak benne ezek az újoncok legalább csináljanak valamit.
Naplózva
Daseine
Újonc
*

« Válasz #12379 Dátum: 12 szep 12, 22:34:21 »

Furcsa, mert nekem úgy dereng, hogy csak Kyoraku és Ukitake volt Yama tanítványa.
A vaizardokat meg illik nem kifelejteni a sorból! Mosolyog
Amúgy Gin a visszaemlékező részben úgy lett beharangozva, hogy ismét egy csodadiák aki még gyorsabban járta ki az akadémiát, mint Byakuya. Vagy legalább olyan gyorsan.
Majuri és Urahara közel egy idős. Yourichi korát pedig homály fedi hiszen az, hogy őt nem említik az első kapitányok közé nem jelent semmit, hiszen Byakuya papáját sem, márpedig az igen csak böszme idős volt. Ebből pedig azt vonom le, hogy az ilyen előkelő család sarjai más úton válnak kapitánnyá. Vagy csak később csatlakoztak az őrosztaghoz. stb
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12380 Dátum: 12 szep 13, 00:40:16 »

Azt viszont senki se felejtse el amit a mangában is elmondtak. Ez pedig erősen befolyásolja náluk az öregedést, ezáltal a kinézetüket is. Minél nagyobb valaki szellemi energiája annál lassabban öregszik. Ez pedig így felboríthatja az általunk megálmodott a sorrendet is. Másrészt ha konkrétan a korára megyünk valakinek akkor szinte mindenkinél fent áll, hogy nemtudjuk mennyi ideig lödörgött a nagyvilágban mielött bekerült az akadémiára. Például láttuk Gint szinte gyerekként és láttuk már Aizen oldalán a Pendulumos részeknél mikor megmentették Kiráékat. Márpedig ez a történet 110 évvel ezelőtt játszódik. Ekkor még Soi Fong még csak kezdő testőr volt Yoruichi oldalán. Körülbelül annyi idős lehetett mint Byakuya mivel öt is láttuk Yoruichi kergetőzésében.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12381 Dátum: 12 szep 13, 06:45:13 »

Azért azt azt se felejtsük el, hogy nem mindenki születik SS-ben. A lelkek akik átkerültek nem mind gyerekek. Ezért nem hiszem, hogy Kenpachi, olyan idős lenne. Szerintem ő már eleve felnőtként érkezet SS-be, olyn 30-40-es éveiben halhatot meg a földön. Ezért tartom őt, olyan 150-nek.
Soifon meg már a 2-odik osztagban volt Yoruichivel, amikor Byakuya csak a vágásokat gyakorolta a Kuchiki birtokon.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12382 Dátum: 12 szep 13, 12:15:07 »

Ez igaz viszont ehhez tudni kellene, hogy melyik időszakban lett kapitány Kenpachi. Kenpachi minden bizonnyal már a 110 évvel ezelőtti időszakban is kapitány volt illetve akörül kerülhetett pozícióba. Shinji és Love beszédéből ez egyértelműen kiderül. Sokakról nem tudjuk, hogy hány évesek voltak mikor kapitányokká váltak viszont néhányukról tudjuk, hogy körülbelül mikor lehettek kapitányok. Yamamoto után minden bizonnyal Byakuya nagyapja Ginrey és Hikifuney volt a legidősebb kapitány. Hikifuney az aki a 0. osztagba került át. Ginreyt nem tudom hová tenni mert őt még láttuk Byakuyával és Yuruichivel a 110 évvel ezelőtti jelenetnél. Unohana, Kyouraku és Ukitake nagyjából ismert. Valószínűleg közel egy időben lettek kapitányok. Szerintem Yuruichi kapitánnyá válása is valahova ide datálódhat illetve valamivel utánuk. Itt van egy nagy üres tér közöttük mert itt lehettek a mostani Vaizardok a kapitányok. Tehát Shinjiék. Elérkeztünk  a 110 évvel ezelőtti Pendullum részekhez. Ennek környékén lehet kapitány Urahara, kicsivel később Aizen, Gin és Mayuri. Shinjiék eltűnésével további helyek ürültek meg és ide kerülhettek be Tousen és Komamura is ide valahova ide, erre az időszakra datálódhat Soi Fong és Byakuya kapitánnyá válása is. Utolsóként maradt Toshiro a kapitánnyá válásban.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 12:34:48 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12383 Dátum: 12 szep 13, 14:14:11 »

110 éve még nem Zaraki volt a 11.idik osztag kapitánya, hanem az előző Kenpachi, Kiganjó. Őt ölte meg párbajban Ken-chan egyetlen csapással, és így lett ő a kapitány.
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100802211021/bleach/en/images/thumb/7/79/Turn_back_the_pendulum_-_officers_color.jpg/1000px-Turn_back_the_pendulum_-_officers_color.jpg
Az a nagydarab hústorony volt ő.
Szóval csak annyi biztos, hogy Shinjiék bukása előtt, még ő volt Zaraki helyén.
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12384 Dátum: 12 szep 13, 14:47:30 »

Rukia már megjegyezte, hogy ő kb 10X annyit élt mint Ichigo. És még mindig gyereknek néz ki. Byakuya bőven benne van a 300-ban, ha nem többen. Mikor "1000 évezetett" Ichigo-nak, sokak szerint az arrogancia beszélt belőle, de sztem pont hogy nem. Yamának van a legerősebb reiatsu-ja, és még így is ennyire megöregedett. 3000+.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12385 Dátum: 12 szep 13, 14:59:43 »

Ez tévedés. Már Zaraki volt a kapitány. A Pendulum mangában éppen azon veszekedik Shinji Love-val, hogy az a lusta dög Kenpachi már megint nem jött el a gyűlésre. Én is éppen azért olvastam vissza mert nem emlékeztem, hogy most melyik Kenpachiról van szó mert mindkettő szóba került. Zaraki előtti kapitány vagy magáról Zarakiról. Mint kiderült, Zarakiról van szó. Sőt itt azt is megtudhatjuk, hogy Rose 102 évvel ezelőtt lett kapitány. A 36-os kötet 315-ös (-108) fejezetében elolvashatod.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 15:25:25 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12386 Dátum: 12 szep 13, 16:26:24 »

Nem nem, ők a 10-edik Kenpachiról veszekednek, vagyis Kiganjóról. Zaraki a 11-edik Kenpachi. Mosolyog
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12387 Dátum: 12 szep 13, 16:48:21 »

Igen Tilon-nak igaza van.
legutolsó képen: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/315_01/12
Zaraki a 11. Kenpachi, ők pedig a 10. -ről beszélnek.
Szerintem rini67 az zavarhatott meg, hogy a
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/315_01/13 oldalon az 1. és 2. képen úgy beszélnek, mintha az előtte lévő Kenpachi jobb lett volna mint aki most betölti. A 9. Kenpachi-ról beszéltek hiszen a 10. is úgy lett kapitány, hogy megölte az előzőt.
Legalábbis én így látom a helyzetet.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12388 Dátum: 12 szep 13, 17:15:17 »

Szerintem pont, hogy nem. Még mondják is, hogy ez az előző Kenpachi hibája, mivel "hagyta" magát megöletni. Így lett az előző 10. Kenpachi utódja a mostani Zaraki a 11. Kenpachi. Szerintem pont, hogy Zarakiról beszélnek mivel ő az aki ilyen hányaveti módon áll az ilyen dolgokhoz. Sőt, még az is szerintem ezt erősíti, hogy néhányan hivatkoznak arra, hogy mostanában több új kapitány is került beosztásra.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 17:17:54 írta rini67 » Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12389 Dátum: 12 szep 13, 17:26:43 »

A bleach wikin rákerestem erre  a kenpachi Kiganjo-ra .Tudom hogy abban az oldalban nem lehet 100%ig megbízni ,de ott azt írják ,hogy akiről Shinji beszél az ő ,vagyis a 10.kenpachi ,Kiganjo ,egyébként elég érdekes külseje van.

Már csak azt nem értem ,hogy lehetett ilyen gyengén kapitány ,amikor Zaraki egy vágással elintézte.Az oké ,hogy bivaly erős meg minden ,de azért ez túlzás.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 17:28:52 írta titius » Naplózva
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins