24 nov 16, 20:45:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754387 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12345 Dátum: 12 szep 11, 20:17:04 »

Semmi sincs kizárva épp ezért jó,és tartja fenn az izgalmas lehetőségeket.
DE jó lenne már igy látni animeben Yama-bát. Mosolyog
 Szerk inkább linkre tettem hogy ne foglaljon el sok helyet
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma6s63czEm1qcrnx8o1_1280.png
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 20:18:34 írta K ichigo » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12346 Dátum: 12 szep 11, 20:31:38 »

Bach egyszer már túlélte Yamamoto Bankaiját, szóval òt sem kell félteni. Csak most merűlt fel bennem az, hogyha.most Bach győz, akkor ő lesz a legerősebb az egész sztoriban, egy Quincy.^^
Yamának, ha 4 irányt vesszük, akkor még van két támadása. De már ìgy is bemutatta az eddigi legerősebb védelmet és támadást (a hasadék nagyon hasonló a FGT-éhez). Aztán lehet, hogy még látunk olyat is, hogy észak-kelet. ikszdé

Unohanától tényleg meglepő, hogy még mindig csak az osztaga szállásán van és gyakorlatilag csak teázik, mintha nem lenne semmi dolga. Dw Kubo azt monxta, hogy keményen fog harcolni, szóval lehet, hogy csak a megfelelő ellenfélre vár, akit csak ő tud legyőzni. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12347 Dátum: 12 szep 11, 20:39:18 »

Ezer éve harcoltak az tuti viszotn nem biztos hogy Bach ellen ahsználta a bankait az öreg ,simán lehet hogy csak végig nézte.Unohana meg valóban elmehetne egy két emberhez nem hiszem el hogy snekin nem tudna segíteni.,
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12348 Dátum: 12 szep 11, 20:50:41 »

Úgy látom kubo azért mégsem merült ki ötletekből.Durva az öreg.. bach is meg van lepődve.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12349 Dátum: 12 szep 11, 21:19:32 »

Szerintem, vagy elő húzza a tarsolyából Bach a végső formályát, vagy kis idő múlva mikor már látja hogy nincs esélye Jama ellen, elővesz egy speciális medált, és elszívja a bankait, és így nyer.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12350 Dátum: 12 szep 11, 22:19:57 »

Igazából nem gondolom, hogy Bach-nak kellene győznie hiszen akkor letarolhatja teljesen SS-t illetve az ott tartózkodókat. Ez azért kicsit sok lenne. Másrészt Kubo amit irt a helyszín jellegéről az azt mutatja, hogy a fő cselekmény majd ott játszódik. Tehát Bach-nak is valahogy túl kell élnie, hogy legyen értelme a végének. Azért gondolom, hogy a végén mindenféleképpen vissza kell vonulnia Bachnak. Ki tudja, hogy Unohanát mire tartogatja. Azt mondta Kubo, hogy láthatjuk a bankaiát és a teljes erejét. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a harcmezőn fogjuk látni. Lehet, hogy ebben a formában például képes feltámasztani az elesetteket. Mondjuk szerintem ez hülyeség lenne Kubotól de ki tudja mire tartogatja? Én biztos szívesebben nézném a csata kellős közepében. Amúgy szerintem a róla készült nyugis képnek van valami jelentősége a későbbiekre tekintve.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12351 Dátum: 12 szep 12, 00:24:09 »

Jójó de azt ígérte Kubo ,hogy SS porig lesz rombolva és mivel Yamamot maga Soul Society ,ezért vesznie kéne ,már csak a dráma kedvéért is.
Akkor jöhetne az annyira várt 0.osztag már ah egyszer is jönni fognak.

Mekkora troll lenne Kubo ,ha a következő fejez címe az lenne ,hogy "fallen of the fire" és Yamamoto ugyan úgy járna mint Zaraki.

Egyébként nem értem ,hogy bach mér nem próbálta még ellopni a főkapitány bankaiját ,leeht ő is tudja ,hogy arra nicns esély? Leglaább is sejti...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12352 Dátum: 12 szep 12, 00:42:00 »

Én olyat nem olvastam a Kubo interjúban, hogy SS földig lesz rombolva pedig nemrég olvastam el újra az utolsó interjúit. Nem is tudom ki terjesztette el ezt az állítást. Azt nyilatkozta, hogy SS nagyon nagy bajban lesz. A 0. osztagot sem említette, hogy megjelenik. A kérdésre azt válaszolta, hogy majd meggondolja. Ez pedig nem azt jelenti, hogy biztosan be is veszi őket vagy nem most teszi ezt meg. Vagy igen, vagy nem. Több dolog is van ami szabad szájon forog az interjúk kapcsán és sokan készpénznek veszik, pedig sok mindent nem ígért. Aztán meg jól koppannak amikor azt várják amit vélni hallanak vagy hallottak valakitől. Ezen az oldalon is fent vannak linkelve valamelyik fórumba ezek az interjúk amelyek a Quincy sztorit előzik meg. Sokan csak felnagyítják ezeket az interjúban elhangzott dolgokat, sőt amit mond egy ilyen interjúban sem mindig kerül bele. Például azt is mondta, hogy Kira elérte a bankai szintet. Erre tessék. Az első pillanatban amikor láttuk már padlózott is. Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy véglegesen kiírta a történetből. Akár később valamilyen mondvacsinált okkal vissza is hozhatja. Ez könnyen megy a Bleachben.

Ezzel azt akarom mondani, hogy nem lehet mindent szó szerint venni egy ilyen interjúnál sem. Vagy megteszi vagy nem. A változtatás jogát Kubo fenntartja magának. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 01:02:33 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12353 Dátum: 12 szep 12, 05:50:58 »

Igen, Kubo nem mondta, hogy Kira Bankait kap, csak azt,  hogy neki a Shikai-ából kiindulva nagyon szemét Bankai lenne. ikszdé Aztán, sokan azt várták, hogy majd felkel és nyomat egy Bankait. Kubo valami, olyasmit mondott, hogy Yumichika jó választás lenne, ha Bankait akarna adni valakinek.
Viszont Unohanáról azt mondta, hogy kiengedet hajjal akarja megrajzolni, a harc alatt. De mivel ez az interjú Januárban volt, sok minden változhatott, azóta Kubo elméjében. Yachiruról is csak azt nyilatkozta, hogy még nem rajzolta őt le harcban. De ez csak múlt idő, szóval remèljük, hogy most majd megrajzolja. Mert a rajongók elvárják, hogy harcoljon és, hogy piszok erős legyen. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12354 Dátum: 12 szep 12, 06:02:41 »

Innen is látszik, hogy most a Bleach igazán magas szinten repdes, konkrétan senki nem tudja pontosan (ami egy mangánál a maximum kb 65%), hogy mi fog történni, simán van sansza, hogy itt most Bach veszít, akár meghalt, ugyanígy Yamával, és ez csodálatos, hogy igen persze tudjuk, hogy shonen is Ichigonak kell győznie meg minden, de most rengeteg variáció lépett fel, és így nagyon nem kiszámítható a manga, amit nagyon szeretek, és hihetetlen, hogy Kubo 2 fronton (talán többen is) is ugyanazt a drámai hatást képes éreztetni...hogy felbolydult mindenki Urahara képébe kardot nyomó valakin aztán, most kontrára itt van a Yama Bach harc, főleg hogy már Yama ellőtte a bankait, kevés ez a 17 oldal...minek van egyáltalán naruto? lehetne Kubonak egy csapata és akkor heti 34 kap

Unohana, hát én is lepődtem, de ő GYÓGYÍTANI és nem feltámasztani tud, de ha belegondoltok még régebben Mayuri mondta, hogy kiadta hogy egy kapitány se mozduljon amíg ki nem deríti a medálok működését vagy valami ilyesmi, lehet szimplán ezt követi Unohana, de ha nem is, abba gondoljunk bele, ha tényleg most Yama bankai, és ők úgy számolnak (mert hát mért ne úgy számolnának) hogy Yama fog győzni, de SS-t elég szépen megrongálja és akár a kapitányokba is komoly sérüléseket visz be, na akkor most pont, hogy a gyógyítónak nem szabad, hogy baja essen a fronton és majd a csaták után kell helyrepofoznia a megmaradtakat, legalábbis nekem ez tűnik sanszosnak.

Kira...? Hm,,,hát igen Kubo csak annyit mondott, hogy a bankaia túl genyó lenne, ami eléggé igaz mert oké hogy most dupláz(ott) súlyokkal, és mivan ha a Bankaia az alap 5xös erő/gyorsaság és speciális erő (a még mindig kevésnek mondható) 5xözés ? Igen, valóban túl szemét lenne, bár nekem nagyon tetszene,,,

Viszont akiknek várom a Bankaiát azoknak már nagyon várom és nagyon rég óta névszerint Yachiru és Hisagi (meg Unohana),,,Yachirut konkrétan nem láttuk még megsérülni sem, de hatalmas ereje van, eddig pont az első arcnál amikor Ichigoval találkoztak akkor volt pár utalás harc előttközbenután, Hisaginak meg egyszerűen batár jól néz ki már a shikaija is, és ő azért már tényleg érdemelne egy bankait -nem tudom itt mennyire tudná a medálos quincyk ellen használni), Unohana meg, hát tőle meg már csak jó lenne látni valamit, hogy mér 500 éve kapitány már,,,,
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12355 Dátum: 12 szep 12, 08:38:36 »

lehet pont ezért kapitány olyan rég óta ,mert sose megy ki harcolni ,mert egyszerűen nem tud és esélytelen ,hogy meghaljon:D
Egyébként ő régebb óta kapitány ,nem? Kyouraku és Ukitake voltak az első tanítványok és kapitányok is ,ha jól emlékszem Unohana még előttük volt és az több mint 500 év.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #12356 Dátum: 12 szep 12, 08:42:30 »

Yamamoto bankaia elég erőteljes, de ennyit azt hiszem el lehetett várni. Amúgy Yamamoto végső alakja, vagyis a teljes erejében pompázó bankaia engem erősen emlékeztet Ichigo végső getsuga tensho alakjára. Ott Ichigo maga vált getsugává, itt meg Yama vált a legperzselőbb tűzzé. Valószínű, hogy a kard képességének egyesülése a shinigamijával a legvégső alak. Viszont Ichigo a használata után elveszítette az erejét.
Nem tartok kizártnak egy olyan folytatást, ahol az öreg elveszíti az erejét, és Bach túléli vagy továbbáll. Az sem biztos, hogy a Quincy-k visszavonulnak. Lehet, hogy SS is egy alappillér nekik, hogy ellátogassanak a lélekkirályhoz (itt jöhetne a 0. osztag is akár), hiszen SS-ben nagyon fáj a foguk a bankai-okra és nagyon erőltetik a használatát (talán, hogy elsajátítsák, mit is tud). Így lehet, hogy SS-ben a bankai lopkodásával akarják megszerezni azt az erőt, ami a 0. osztag ellen szükségesnek vélnek.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12357 Dátum: 12 szep 12, 09:38:28 »

Ez nem olyan mint a végső getsuga tanshou hasonló ,viszont ott a kard eltűnik ,pontosabban egyesül a használóval ,ez Yamamotónál nem történt meg ,ez csak a kard egyik képessége.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12358 Dátum: 12 szep 12, 12:08:01 »

Azért volt már róla szó, hogy ez is egy lehetséges esemény. Mármint, hogy maga a shinigami és a kard egyé váljon. Igaz, csak valamelyik OVA-ban volt róla szó. Ha jól emlékszem akkor az "Elzárt kard őrjöngése" címen ment. Itt a shinigami, hogy erősebb legyen maga egyesült a kardjával. A probléma az volt, hogy később nem tudott különválni tőle. Másként ha belegondolunk, hogy miből születik meg a shinigamik lélekkardja akkor ez szerintem egyértelmű, hogy ez lehet mindegyikük erejének csúcsa, hiszen a kardjuk belőlük születik. Egyszóval kiegészíti a shinigami valamilyen hiányosságát és ha egyesülnek akkor teljessé válik az egész. Ráadásul láttuk azt ahogy Ichigoban Shirosaki és Zangetsu egyesült majd egyesültek a végén Ichigoval Végső Getshuga Tenshoként. Jelentősen megnövelte az erejét. Nem azt mondom, hogy most Yama ezt tette de nagyon hasonlít erre a formára. Lehet, hogy pont ezért nem fél attól, hogy ellopják a bankaiát mivel ez most ő maga. Ha pedig így mégis sikerülne ellopni akkor ellopják őt magát is. Érdekes lenne. Nevet
Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12359 Dátum: 12 szep 12, 13:22:58 »

DasOmen

Én is kíváncsian várom Hisagi Bankai-at(szerintem is van neki és elég brutálisan képzelem el Nevet)

titius

lehet pont ezért kapitány olyan rég óta ,mert sose megy ki harcolni ,mert egyszerűen nem tud és esélytelen ,hogy meghaljon:D
Egyébként ő régebb óta kapitány ,nem? Kyouraku és Ukitake voltak az első tanítványok és kapitányok is ,ha jól emlékszem Unohana még előttük volt és az több mint 500 év.

Nem. Kyouraku , Ukitake és Unohana egyidősek lehetnek . Szerintem egyszerre lettek kapitányok és ők hárman a legrégebbi kapitányok. Rajtuk kívűl csak Yama az idősebb és (Sasakibe volt még idősebb RIP.)náluk.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 13:32:47 írta Zangetsu » Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins