24 nov 16, 20:41:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 820 821 [822] 823 824 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754360 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12315 Dátum: 12 szep 10, 15:12:50 »

Üdv mindenkinek! Arra szeretnék visszatérni, hogy hol van a mangában, vagy hova van leírva, hogy 20 sternritter + a főboss és az alboss jött át az SS-be. 10 reiatsu torony felvillanásából miből következtetek hogy egynél 2 sternritter tartózkodik. Amúgy szerintem 26 sternritter van ha mindenki birtokol 1 betűt. (ez csak feltételezés)
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12316 Dátum: 12 szep 10, 15:47:05 »

A számukat nem lehet tudni viszont lehet következtetni. Amúgy 16 tornyot érzékeltek. Ahol pedig eddig láttuk a tornyokat, ott eddig mindig kettesével voltak jelen a quincyk. Viszont például Kenpachi három tagot gyűjtött be. Kérdés, hogy egy toronynál vagy csak úgy út közben vette őket magához. Én valószínűsítem, hogy minimum 2 tag jelent meg egy toronynál. Viszont ez nem azt jelenti, hogy mindegyikük feltétlenül Stern Ritternek kell lenniük.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12317 Dátum: 12 szep 10, 16:21:50 »

Értem. Én abból indultam ki hogy az angol abc 26 betűből áll ha jól tudom és minden betűnek van egy sternritter gazdája, de ez nem biztos. A lényeg, hogy szerintem biztos maradt pár erősebb HM-is hogy kiiktassák Ichigot aki még a harc elején ott tartózkodott. Későbbiekben pedig Uraharával és a titokzatos kard tulajdonosával kell majd megküzdeniük.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12318 Dátum: 12 szep 10, 16:29:11 »

HM-ben már valószínűleg már nincsen több Sternritter. Bach direkt azért támadott, mert Ichigo HM-be ment. Bach hívta a Sternrittert támadni, míg Ichigo Kirgével harcol. Gondolom az összes Sternritter ment, mert a bázisukat nem kell védeni HM-et meg már leigázták.  A lényeg, hogy beáldozták Kirgét, hogy ott tartsák Ichigót, hogy ne tudjon segíteni és hála Kirge börtönének ez sikerült is.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12319 Dátum: 12 szep 10, 16:56:07 »

Szóval ha az összes sternritter az SS-ben van akkor Uraharának (bárki legyen az a kardos alak) sietnie kéne vissza, hogy Ichigónak aki a börtönbe ragadt valahogy segítsen. Amúgy Tessai-t nem fosztották meg az erejétől ugye? Ő még valahogy átkerülhetne SS-be és hakodu-val elbánhanna pár sternritterrel, hogy fogyatkozzanak a fritzek  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 13:03:42 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12320 Dátum: 12 szep 10, 16:59:47 »

Hát Tessai valóban át tud menni, HM-be, meg SS-be segíteni. Egész Karakurában ő most az egyetlen, aki el tud menni HM-be. Talán majd toboroz, valami mentőcsapatot az ott lévő Vaizardokból.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12321 Dátum: 12 szep 10, 17:20:46 »

Nem lenne rossz ha elkezdene toborozni. Átmenne a még ottmaradt Vaizardokkal pl. összeállnának ketten: Tessai Tsukabishi és Ushouda Hachigen mint két kidou nagymester mindenkit elzárnának vagy lerendeznének, míg nem rendeződik a helyzet az SS-ben, bár amíg Yuha Bach ott van addig ez nem igen lesz így.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 17:50:21 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12322 Dátum: 12 szep 10, 17:40:12 »

Nem tudom ki, hogyan van vele de én egyre jobban kezdek csalódni ezekben a quincykben....jó jó, most 2 kapitány off reményeim szerint Byakward halott is, de most tényleg amit Zaraki mond...ha most a Vaizardok + a kidou mesterek összefognának, akkor tényleg nulla quincy haderő, ráadásnak, amit Kubo lenyilatkozott, hogy még az arrancarok is a halálistenekkel lesznek SŐT még a királyi magyar gárda is besegít nekik...na azért már kérem szépen álljunk le, nehogy már a 2. legjobb arcot így lezavarják, Keni kinyírt hármat, remélhetőleg a gyengébbekből, most Yama 3 erőset égetett el, bár azt kétlem, hogy ők halottak, legalább As Nodt ne haljon meg könyörgök, túl beteg ereje van, hogy így haljon meg, nade visszatérve, jóég,,,most Bach aki amúgy is túl sokszor vág elég affenehogyteittvagy fejet bedarálja Yamát mert ha nem tudja na az elég nagy érvágás lenne, főleg mert azért vegyünk számításba, hogy az Espadak milyen erősek voltak és a legtöbb kapitány még csak Bankait sem használt, legalábbis az erősek, Ukitaket konkrétan nem is láttuk még harcolni ! (nem nézek fillereket, ott lehet, hogy már volt) De ő nem is érdekel, aki viszont jóval de igencsak jóval inkább az Yachiru...nem hiszem el, hogy ő csak egy troll karakter, ha valamikor most kellene beugrania és bevetni magát -Bach foglalt így- a szőke csillagharcos ellen, de végülis nekem teljesen mindegy csak lássuk már harcolni, és Bach erői meg csináljanak valamit mert ez így kezd egy kicsit nevetséges lenni.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 17:44:17 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12323 Dátum: 12 szep 10, 17:57:09 »

Mondjuk Yachiru-ra már én is nagyon kíváncsi lennék, ő se szűkölködik reiatsuban. Azt meg még mindig nem tudom elképzelni hogy Kubo, milyen furfangokkal vagy visszaemlékezéssel akarja elnyújtani ezt az arc-t 4 évesre ha már most benne vagyunk a harcokban.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12324 Dátum: 12 szep 10, 20:10:15 »

Amúgy nem az oszlopokat mondták hogy 16 db van belőle, hanem 16 idegen reitatsut érzékeltek , ami azt mutatja, h 16-an jöttek SS-be. Yamának most buknia kell, hogy a story feszültsége meg maradjon, ez a 3 Sternrittert levágok dolog nekem sem tetszett, mert mindegyiknek megnéztem volna a külön kis harcát. =/ De lehet azért lett ezígy csinálva, hogy csináljon már vmi nagy veszteséget az ellennek , hamár meghal.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12325 Dátum: 12 szep 10, 21:36:36 »

Ez pont nem igaz. 16 nagy sűrűségű reatsut érzékeltek de mindegyik azonos volt. Megegyezett a valamilyen mintával ami a quincyk mintája. Ebből nem lehet megmondani, hogy hányan érkeztek mert a minták azonosak voltak. Egyszóval nem a saját erejükből érkeztek hanem valaki vagy valami juttatta SS-be őket ami egy mintát mutat. És mint látható a reatsujuk között különbség van hiszen Yama is Bachoz igyekezett. Röviden mindegyiküknek más a reatsuja.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12326 Dátum: 12 szep 11, 09:49:47 »

Itt az új rész:http://www.mangareader.net/bleach/507/2

Ahogy az várható volt az öregnek elég komoly bankaia van ,nem hiába ő a főkapitány.Akik azt mondták ,hogy a akrd egyik képessége az lesz ,hogy bármit eléget amihez hozzá ér ,igazuk volt.

Ha van nyugat és kelet ,akkor lehetséges az észak dél is ,szóval még fogunk látni pár dolgot.
Apropó szegény Hitsugaya most gondban lesz.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12327 Dátum: 12 szep 11, 11:34:41 »

Azt hiszem kilőve az apa fia elmélet, és az is hogy nem volt harc 1000 éve, mert még bankait is használt Jama annó.
Naplózva
Nitroglicerin
Chuunin
*

« Válasz #12328 Dátum: 12 szep 11, 12:13:28 »

Jó kis fejezet volt, ahogy várható volt a főtájcsó elég szépen kifejlesztette a bankait. (volt is rá ideje  Kúl)
Ha jól értettem a 'kelet' amikor mindent átvág, a 'nyugat' meg mikor nem tudják őt megvágni? Segítsetek..  Gondolkozik
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12329 Dátum: 12 szep 11, 12:45:28 »

Nitroglicerin: Igen így van.

Átlagos fejezetnek mondható de csak amiatt mert láthattam hogy hitsugaya bajban van és remélem meg is hal. Hümm-hümm
Yama bankai-ja nagyon erős így. Most már kezdek kételkedni abban hogy legyőzik de legalább kiüthetnék a csatából.
Ha birtokolnák ezt a bankait akkor csak maguknak ártanak.

Viszont ez: http://www.mangareader.net/bleach/507/21 ikszdé ikszdé ikszdé
Ez meg még inkább: http://www.mangareader.net/bleach/507/22 ikszdé ikszdé ikszdé ikszdé ikszdé

Bocs a sok ikszdé-ért.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 820 821 [822] 823 824 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins