24 nov 04, 22:32:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 818 819 [820] 821 822 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740320 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12285 Dátum: 12 szep 05, 11:54:45 »

Nem feltétlenül kell elszivnia a bankaiját az sokkal jobban bizonyitaná az erejét másoknak és magának ha teljes erejében győzi le az "öreget" és okoz sokkot,yama bá igaz epic szintre lépett de már 1000éve se tudta megölni szal igy van esélye ellene.
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12286 Dátum: 12 szep 05, 11:55:04 »

Zanka no Tachi.

A megmaradt/hátramaradt láng kardja. Hmm... Szerintem valami olyasmit tudhat, hogy akit megérint az azonnal hamuvá porlad vagy valami hasonló barátságos cuccot.

Abszolút ötletes dolognak tartom, hogy nem valami olyasmi lett az öreg Bankai-ja, hogy még nagyobb és erősebb lángot tol, hanem valami ilyen kis sercegő, füstölgő kardocska lett belőle. Ezt nem vártam volna.

Jaaaaa hogy az utolsó képen az a kis kard már maga a bankai? Én azt hittem hogy kihunytak a lángok, a kardján is, és most mondja a nevet, és a következő részbe mutatták volna hogy átváltozik a bankaivá.

Akkor eltaláltam hogy mien lesz a bankaija, egy kis ichigo szerü izzó kard, csak méretbe nagyobbat gondoltam volna Nevet
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12287 Dátum: 12 szep 05, 12:13:33 »

Az új kötet borítónak ÍGY kellet volna kinéznie ( A Bleach cím mondjuk lehetne kék vagy bármi más színü, mert ez a rózsaszín Kirge fölött eléggé buzis beütést ad a képnek Nevet )

http://gran-jefe.deviantart.com/art/Bleach-Cover-55-Kirge-Opie-324929125

Az a teljesen vörös, nem túl nyerő.
Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12288 Dátum: 12 szep 05, 12:57:42 »

Mondtátok hogy Bach lehet halálisten.(Nem kizár, de ha halálisten az eléggé rosszul jönne ki egy halálisten vezeti a Quincyket?)Ez a én feltevésem: Szerintem Yuha Bach apja quincy volt az anyja meg halálisten és ő félig quincy félig halálisten lett ez megmagyarázná miért van zanpakutouja(ha ez egyáltalán zanpakutou de lehet, hogy csak egy bankait
pecsételő erős különleges quincy kard.)

Ishida szerintem sokkal erősebb mint aminek mutatta magát vagy amit látunk tőle. Nagyon várom a belépőjét! Nevet
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12289 Dátum: 12 szep 05, 13:32:16 »

Zanka no Tachi.

A megmaradt/hátramaradt láng kardja. Hmm... Szerintem valami olyasmit tudhat, hogy akit megérint az azonnal hamuvá porlad vagy valami hasonló barátságos cuccot.

Abszolút ötletes dolognak tartom, hogy nem valami olyasmi lett az öreg Bankai-ja, hogy még nagyobb és erősebb lángot tol, hanem valami ilyen kis sercegő, füstölgő kardocska lett belőle. Ezt nem vártam volna.

Yama bá előrántotta a fénykardját! Nevet

Engem az egész story kezd erre emlékeztetni, és lassan a fénykardok is a helyükön lesznek! (lehet a végén az apa - fia kapcsolat is bejön ) Nevet
http://www.youtube.com/watch?v=C-DeI3ohVbY&feature=related
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 13:39:43 írta Sobbi » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12290 Dátum: 12 szep 05, 14:39:00 »

Attól, hogy Bachnak van karja az nem jelenti azt, hogy rendelkezne Shinigami erővel.
Bambiettának is van kardja: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/505/13
Meg Opiének is volt: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/490/10
Na meg a Zanpakutóknak nincs ilyen csini Quincykeresztes végük. Nevet

A fejezetről: Én arra gondoltam, hogy ha visszavonulnak a Quincyk, akkor az összes erős is megy, szóval azok biztos nem fognak veszíteni: Toshiro ellenfele, As Nodt, Bambietta meg a szőkeségre gondoltam, erre As Nodt nem felgyújtja magát. ikszdé Lehet, hogy még él, de biztos súlyosan megsérült. Yamamoto könnyedén megvágta, Juha karját, nem úgy mint Kenpachi. Az öreg Bankaija, nagyon visszafogott és pont, ezért olyan ijesztő. Remélem, hogy nem lopják le tőle, mert hiába lenne Bach számára, hősies dolog, hogy, akkor győzi le Yamát, mikor az mindenét beleadja, mert azért SS legerősebb Bankaiját csak meg kéne szerezni. Gondolkozik

Most ha Yamabáék elmennének máshova harcolni, akkor kiváló alkalom lenne Yachiru erejének a bemutatására. Például, a szőkeség azt gondolná, hogy csak meg kéne ölni Kenpachit, hogy ne okozzon több gondot, de jönne Yachiru és megvédené tőle Ken-chant.^^
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 14:51:23 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12291 Dátum: 12 szep 05, 14:44:53 »

Yachirura én is kíváncsi vagyok. Remélem Kubo nem feledkezik meg róla  Mosolyog
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12292 Dátum: 12 szep 05, 14:57:57 »

Yachirura én is kíváncsi vagyok. Remélem Kubo nem feledkezik meg róla  Mosolyog

Lehet még bankait is tud Nevet az azért poén lenne.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #12293 Dátum: 12 szep 05, 15:18:23 »

Na ez most egy említésre méltó fejezet volt.

Yama bá rendesen írtja a quincy-ket. Nagyon bírom az öreget, baromi erős. Mikor a végén aktiválta a bankai-t már lapoztam volna tovább és csalódottan néztem, hogy vége a fejezetnek. Remélem nem lopják el az ő bankai-át is, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen erős.
Naplózva
Dzsee
Újonc
*

« Válasz #12294 Dátum: 12 szep 05, 15:41:18 »

Ennyi az öreg bankai-ja? Eszerint Byakuya még nem látta Mosolyog  (Ami nem is csoda, 100 éve még gyerek volt)

http://www.mangareader.net/94-617-5/bleach/chapter-163.html
http://www.manga-access.com/manga/B/Bleach/chapter/163/6

Igaz. hogy itt másként van fordítva, de az angol fordítások szerint a méret miatt van felakadva Byaku szeme Mosolyog  (Még az animében is)

Egyébként, hello mindenki, örülök h regisztráltam Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12295 Dátum: 12 szep 05, 16:18:17 »

Inkább az a meglepő, hogy Yama bankaia nem hasonlít a Byakuya által felvázoltakhoz képes. Nem egy nagy darab valami, mint az eddig látott bankaiok. Inkább hasonlít Ichigo jellegű bankaira mint a többiekéhez. Lett belőle egy normál kard jellegű valami.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12296 Dátum: 12 szep 05, 16:21:18 »

Eddig a shikai is az volt nem? bár első shikainál haltalmas területet égetett fel..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12297 Dátum: 12 szep 05, 16:26:20 »

Tetszett ez a fejezet is, de nem nagyon értem, hogy miért is hívta elő a bankai-át, ha a quincy-k képesek ellopni. Ha több információja erről lenne az öregnek, elmondta volna a többi shinigaminak hogy ne használják azt...
A bankai-a pedig tényleg olyasmi lehet mint Ichigo-nak, összesűríti minden erejét 1 zanpaktou-ba.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 06, 09:41:50 írta rougon » Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12298 Dátum: 12 szep 05, 16:36:07 »

Tartom, hogy eddig egy élő sinigami nem látta a bankaiját...

Aizen elmagyarázta, hogy evolúcióban az ilyen típusú kardok a legjobbak, vagyis a legerősebbek, semmi felesleges csicsás baromság, ha belegondoltok Yama mit tudott shikaial ? Sok tüzet vinni, Ichi mit tud shikaial ? Sok getsugát lőni, bankai meg a legminimálisabb alakba belegyömöszölt legbrutálisabb erő ilyen formában, ott van pl Renjinek az ormótlan undorító bankaia, mégis mennyivel egyszerűbb lenne mint azt az erőt amit az irányítással dob el egy egyszerű kis kardba összegyűjteni és kész, szerintetek Ginnek miért volt olyan pici kardja ? Pont ezért, és csak akkor engedte ki amikor kellett, same as Aizen.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12299 Dátum: 12 szep 05, 16:41:41 »

MIndem más körülmények között ugrálnék örömömben, hogy Yama-jii bánkájozik, de ilyen helyzetben... wtf? Az ellopássla mi lesz? Nehogy már a bossnak (akinek a nevéről amúgy egy arab kecskepászorra asszociálok, de ez most mindegy) ne legyen olyan ketyeréje....
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 818 819 [820] 821 822 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins