24 nov 16, 20:18:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 819 820 [821] 822 823 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754170 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12300 Dátum: 12 szep 05, 17:03:42 »

é is ezen agyaltam, h miért ilyen egyszerű neki a zp-je, de rávilágítottatok arra, hogy ez el lett mondva az Aizenes harcnál.  1 magasabb szinten már eggyé válik a zp-jével a shinigami, Yama-bá is ilyen szinten kell hogy legyen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12301 Dátum: 12 szep 05, 17:08:30 »

Lehet, hogy Yama már éppen olyan szinten uralja a bankaiát, hogy nemigazán fél az ellopás lehetőségétől. Másrészt olyan erős is lehet, hogy ha mégis ellopják akkor azt képtelenség másnak uralnia. Így nemigazán félti. A többi kapitánytól pedig éppen azért lehet ellopni mert még mindig nem uralják rendesen.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12302 Dátum: 12 szep 05, 17:32:06 »

Túl magas szint ez a quincy medalion-nak.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12303 Dátum: 12 szep 05, 17:38:49 »

De azt nem értem , Juha Bach nem nézni ki annyira öregnek, tehát ő elég fiatalon kűzdhetett meg Yama-bával. ( Yamáról volt kép ebben a fejezetben, h hogyan is nézett ki) És arra is választ kaptunk, h Choujiro-s vissza emlékezés 1000 évvel korábra nyúlt vissza, mivel Yamának meg már volt az X sebhelye.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12304 Dátum: 12 szep 05, 18:00:42 »

De azt nem értem , Juha Bach nem nézni ki annyira öregnek, tehát ő elég fiatalon kűzdhetett meg Yama-bával. ( Yamáról volt kép ebben a fejezetben, h hogyan is nézett ki) És arra is választ kaptunk, h Choujiro-s vissza emlékezés 1000 évvel korábra nyúlt vissza, mivel Yamának meg már volt az X sebhelye.

Quincy bőrfiatalító kenőcs, ránc felvarrás Nevet Vagy belesűrítette a lélekenergiát a bőrébe azért néz ki fiatalosnak Nevet

Látjátok? túl fiatalnak kellet még lennie Bach-nak 1000 éve amikor nemtudta megölni Jama, de olyan fiatalon meg ugyan hogytudta volna legyőzni? Ebbe az egészbe marhajól beleilleszkedik az elméletem miszerint esetleg Jama fia. Vagy ha ez túlzás, akor szerintem az volt hogy még kölyök volt (és nemáll rokonságba a kapitánnyal), és megesett rajta Jamabá szíve és végül nemölte meg, de az tiztos hogy nem harcoltak 1000 éve.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12305 Dátum: 12 szep 05, 23:18:45 »

A többi wizard akik nemlettek kapitányok, az arc elején az emberek világában voltak. Mi van ha az egyiken felül kerekedett a lidérc, és hazaugrott HM-ba ahol megérezte a Quincy harcát és odasietett hogy ketté nyesse mókából, és csak azért nem vágta le Urahara arcát is, mert még küzd a wizard a lidérc ellen? Így érthető lenne Urahara arckifejezése és a feltehetőleg halálisten szabvány kard is. Csak sokat kéne magyarázkodni hogy hogyan és miért kerekedett felül.

Lehet akár az Aizen elleni harc miatt is, hogy a belső lidérc a sok harctól jobban erősödött mint a shinigami, és túlerőbekerült. Mert egyenlőre ez a wizard halálisten/lidérc keverék úgy van beállítva mint ami marha jó. Ennyi erővel akkor minden halálistennek wizardá kéne vállnia mert úgy sokkal erősebbek lehetnek. Ebből a wizardosdiból szerintem mindenképp kikéne hozni azt hogy rövid távon jó, de hosszab távon képtelenek a shinigami erőn éldegélő lidérc ént kordában tartani, és elszabadulhatnak, mint ahogy Ichigoval történt. És ez az egész "két faj keverék" rossz, és elkerülendő technika.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12306 Dátum: 12 szep 06, 13:58:48 »

Nem túl valószínű, hogy elveszítik az önkontrólt a Vaizardok. Pont azért, amit te is írtál, hogy láttuk őket Karakurában és csak Mashiroról nem kaptunk infót, hogy mi van vele. Szóval még jól voltak, mielőtt Ichigo elment. És ha mégis felülkerekedett volna a hollow, amit már kb 100 éve tart az uralma alatt, ott van a többi Waizard és megérzik, hogy valami nem stimmel a társukkal.

Azért nem olyan egyszerű a Vaizardá válás. Urahara nélkül valószínűleg Shinjiék és Ichigo Hollowá alakult volna. Shinjiék esetében a Hógyoku tehet róla, ami most Aizenben van. Ichigo meg majdnem kétszer meghalt, mialatt vissza szerezte az erejét. Meg ugye a Shinigamik feladata az, hogy elpusztítsák a Hollowokat és nem az, hoy közéjük álljanak. (Star Wars 3 powa  Nevet) Shinjiéket is meg akarták ölni 100 évig. Most is csak azért lehettek újra kapitányok mert segítettek Aizen ellen.

Szofron: Már így is van egy figyelmeztetésed a dupla hsz-ek miatt, szóval inkább szerkeszd át a kommenteidet, a helyet, hogy még egyet írsz.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12307 Dátum: 12 szep 06, 17:42:43 »

Közel sem olyan egyszerű egyszerre shinigaminak és hollownak lenni. Először is még a kapitányio szintű egyéneknek is szüksége volt a hogyokura, Ichigonak is meg kellett vele küzdenie, hogy ne uralja el őt az teljesen.
De az is rémlik, hogy a legtöbb lélek és a gyengébb shinigamik lelke nem is bírta ki ezt a folyamatot, és egyszerűen eltűnt.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12308 Dátum: 12 szep 06, 20:20:12 »

Nekem nem jött be a fejezet. Ami örömöt adott az csak az hogy legalább rose-t mindenképp legyőzték. Yamabá bankaiára kíváncsi vagyok de inkább nem várok sokat mert úgy is el fogják lopni. Ha nem is akkor is halálhoz közel kell álljon az öreg. Had süllyedjen lejjebb SS. Ha úgyis ők nyernek a végén akkor legalább most kapjanak annyit mint amennyit adnának.
Én azért nem lennék biztos benne hogy meghalt e mind a 3. Tudni akartam volna hogy az akit nem láttam még harcolni mire képes. Na meg aki rose ellen ment. Nem haltak meg ők szerintem. Enyhe égetés.
Kyouraku nyomathatna egy bankai-t. Hisz állítom ismeri a kardját és a kard képessége a használóra is hat. Mond egy színt és a quincy meg csak '' huh? '' bumm egy vágás.

Sternritterek: 11 fényoszlopba gondolom beleértették az egyikbe bachot és a segédjét is. Így 10 fényoszlop van ami 20 ember. Abból 6 semlegesítve van. 16-an maradtak a sternritterek. Ami azt jelenti hogy emiatt nem vonulnának vissza.

Shinigamik: 13 kapitány és 13 hadnagy. Ebből 3 kapitány és 3 hadnagy kiütve. Okuk még nincs pánikolni.

Amit várok a visszavonulásukig: Komamura, toshiro és soifon essen ki a játszmából. Marad kensei, hirako, kyouraku, ukitake és unohana. Az ő képességeik érdekelnek már nagyon.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12309 Dátum: 12 szep 07, 15:22:15 »

Szevasztok. Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az a 3 Sternritter ugyanúgy hamuvá égett, mint Driscoll Berc " The Overkill " aki ráadásul két betűt is birtokolt. Egyébként is Yamabá mért kímélte volna meg az életüket,hogy csak súlyosan égeti meg őket? Egyszerűen suhintott egyet és mind a 3-an hamuvá váltak ---> Erre utal a beszélgetés is, ahogy Yuha Bach mondja: - ostobák mire Yamabá: - semmit se változtál, ahogyan a felfogásod se ahogyan lenézed az embereidet.  ( A következő csak egy feltételezés : Ha Bach egy shinigami akkor az előbbi mondattal szerintem arra lehet következtetni hogy 1000 éve Yuha Bach kapitány lehetett és ugyanígy lenézte az emberit mint most.)
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12310 Dátum: 12 szep 07, 16:22:36 »

Igaza van Zarakinak az a 3 Sternritter biztos meghalt. Elégtek mint a gyufaszálak az erdőtűzben Ördögi
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #12311 Dátum: 12 szep 07, 16:30:41 »

Zaraki Kenpachi: Overkil 2 betüt is birtokolt? Tudtommal csak az '' O ''-t birtokolta. smirksweat

Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12312 Dátum: 12 szep 07, 19:19:18 »

Hello. Igazad van Kentonsama én néztem, olvastam félre a  "A felség nekem adta az  O-t" kifejezést, mert nagybetűvel volt írva az (O-T), és ez vezetett oda hogy helytelenül írtam azt, hogy 2 betűt birtokolt  Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Victory1995
Gennin
*

« Válasz #12313 Dátum: 12 szep 09, 21:19:28 »

Az animében a 167.-ik rész az hányadik fejezet a mangában?
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12314 Dátum: 12 szep 09, 22:24:05 »

Ichigo vs Grimmjow végsö harcot a 279-286ig tartó fejezetek tartalmazzák(ha rész előzményét is nézzük) akkor ez a (166)-167rész Gondolkozik
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/279/3
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/286/3
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 22:24:51 írta K ichigo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 819 820 [821] 822 823 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins