24 nov 05, 06:01:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 817 818 [819] 820 821 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742538 alkalommal)
0 Felhasználó és 129 vendég van a témában
Zangetsu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12270 Dátum: 12 szep 02, 08:55:41 »

Kemény harc elé néznek az biztos Jama és Yuha. Szerintem most kettő irányba mehet el a manga.

1. Mivel Kubo 3-4 évesre tervezi ezt az Arc-ot lehet hogy most jön egy többrészes visszaemlékezés mi történt 1000 éve. (kb. olyan szintű mint amikor visszaemlékeztek hogy lettek a kapitányok,hadnagyok wizardok)

2. Visszatérnek HM-be és kiderül ki fogja a kardot Uraharára (Grimmjow vagy Gin szerintem de közel sem biztos lehet, hogy egy új karakter). Meg Ichigo talán kiszabadul a börtönből.

Mi a véleményetek melyik esélyesebb?

Én az 1.-re tippelnék te Kubonál nem lehet tudni.
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12271 Dátum: 12 szep 02, 10:09:30 »

Kemény harc elé néznek az biztos Jama és Yuha. Szerintem most kettő irányba mehet el a manga.

1. Mivel Kubo 3-4 évesre tervezi ezt az Arc-ot lehet hogy most jön egy többrészes visszaemlékezés mi történt 1000 éve. (kb. olyan szintű mint amikor visszaemlékeztek hogy lettek a kapitányok,hadnagyok wizardok)

2. Visszatérnek HM-be és kiderül ki fogja a kardot Uraharára (Grimmjow vagy Gin szerintem de közel sem biztos lehet, hogy egy új karakter). Meg Ichigo talán kiszabadul a börtönből.

Mi a véleményetek melyik esélyesebb?

Én az 1.-re tippelnék te Kubonál nem lehet tudni.

2. Már igazán mutathatná hogy ki az az alak. A visszaemlékezés szerintem inkább a harcok végefelé kéne hogy legyen, és utána jama harca ami zárná az ss ostromot.

Egyébként szerintem az 5 nem kívánatos semélyből az egyik maga a lélek király, nélküle szétesik a rend, elég fontos lenne kiiktatniuk.

Ichigo, Jamabá, Lélek király, Zaraki, Ishida apja (mert ő jóval túltesz a fián)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12272 Dátum: 12 szep 02, 10:23:07 »

Szerintem általában ilyenkor nem feltétlenül csinál Kubo visszaemlékezést, másrészt amikor ilyet tett akkor aránylag röviden le is zárta. Ilyen volt például Starrk, Harribel és Gin esete is. Egy-két mangánál nem szokott többet ilyenre szentelni de még ez sem mindig igaz. Egyedüli kivételt az "Idő Ingája" részek hoztak de ott nagyon is szükséges volt rá, hogy megértsük az előzményeket. Én még körülbelül úgy 10-12 részt várok ebből a teljes harcból és ebbe mindenki beletartozik Yamma harcától Ichigo megérkezéséig. Kivéve ha megjelenne a 0. osztag. (most még kétlem) Akkor néhánnyal több, aminek a végén visszavonulnak a Quincyk. Ezután viszont tervem sincs, hogy melyik vagy inkább milyen irányt fog választani. Az biztos, hogy meg kell keresni a Quincyk búvóhelyét, fel kell készülni az ellenük való csatára. Valahol be kell illesztenie Unohana és Isshin történetét is valamilyen formába amelyeknek legalább olyan méretűnek kellene lenni mint az "Idő Ingája" részek. Így talán elérheti a 3 éves olyan 120 körüli manga számot.
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #12273 Dátum: 12 szep 05, 09:07:35 »

nini mit találtam... Spoilert kerestem és erre bukkantam http://www.mangapanda.com/bleach/506

Öreg Bankai, nem vén Bankai
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 09:16:31 írta xXKiraXx » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12274 Dátum: 12 szep 05, 09:18:41 »

Sztem a Bach csávó is shingami, de ez most nem lényeges, hanem Úrsiten mi lesz itt:DDD Yama-bá bankai-t nyomatott, te szent szar:D Itt a világ vége Ördögi Rose harcát megnéztem volna, erre kiderült hogy a csávó legyőzte azt Yama-bának neki ment... meg ass Nodt...azt hittem majd Renji bosszút áll rajta =/
Naplózva
Nitroglicerin
Chuunin
*

« Válasz #12275 Dátum: 12 szep 05, 09:27:45 »

Szerintem egy csöppet felelőtlenség Yama részéről egyből bankait nyomatni, hisz semmi bizonyíték nincs rá hogy az övét nem tudják ellopni...Vagy lehet, hogy tud valamit amit mi nem.  Kúl
Elég jó kis rész volt. Mosolyog
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12276 Dátum: 12 szep 05, 09:38:18 »

Yama-Jii-nek nincs meg a bal karja? Lemaradtam valamiről? Egyébként nagyon brutál fejezet volt. Yama bá kicsit elengedte magát és 3 sternritter egyből fűbe harapott. Bár nagyon vártam Yama bá bankaiját, de én is felelőtlenségnek érzem. Igaz, ő elvileg magával a tűz istenével rendelkezik. Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre is.

Múlthéten rosszul láttam, sajnos Kenpachi már szemfedő nélkül lógott Bach kezében, de ami még rosszabb, ebben a fejezetben jelet sem adott magáról.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 09:38:50 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12277 Dátum: 12 szep 05, 09:43:41 »

Yama-jii-nek elment az esze vagy mi van?  ikszdé Habár az is lehet, hogy egyetlen mozdulattal akar véget vetni mindennek  ikszdé Alig várom már a következő részt, nagyon kíváncsi vagyok a teljes erejére  Mosolyog Csak nehogy úgy járjon, mint Zaraki.
( pedig úgy fog, hiszen SS elesik majd és Ichigo ment meg mindenkit  smirksweat )
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12278 Dátum: 12 szep 05, 10:18:35 »

Na itt végetért a lelkek világának történelme, Yamabá most fogja porig rombolni az egészet... Nevet
Kemény, hogy 1 suhintással 3 quincyt is legyőzött..... és sajnos úgy néz ki Rose-t is legyőzték, pedig érdekelt volna mi lesz vele.....és az ellenfele képességét is jó lett volna tudni. Bach amúgy igencsak erős, kis karcolással kibírta azt a suhintást amibe 3 Steinritter azonnal szörnyethalt! Nevet

Mindenesetre kicsit felelőtlenség a bankai, ha Kubo eljátsza, hogy most azonnal lefogják pecsételni és nem látunk belőle semmit, én dühkitörést kapok... Nevet Viszont ha a Bach megszerzi... elképesztő erőre tesz szert. Mellékesen úgy néz ki, eredetileg ő is halálisten, érdekel mi a kardja képessége.

Yamabá karja, amúgy régóta nincs meg, Aizen ellen feláldozta, egy csapda elkészítéséhez, pont mielőtt Ichigonak sikerült Aizent megvágnia.

Ichigo amúgy maradjon nyugodtan még a börtönben, mert itt neki nem sok beleszólása van, még mindig ég és föld a különbség közte és a főkapitány között.

Bach segédjét, valaki lefoglalhatná, ha Kenpachi várt volna egy kicsit, ő szerintem méltó ellenfél lett volna neki.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 10:23:08 írta Sobbi » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12279 Dátum: 12 szep 05, 10:19:57 »

Yama-Jii-nek nincs meg a bal karja? Lemaradtam valamiről?
Még az Aizen elleni harcok során, mikor 1v1-ben tolták, akkor Jama tolt valami mágiát, aminek kritériuma egy testrész áldozat, ebbe vesztette el a karját. Ez volt az!

Az új részről, apokalipszis, armageddon, nukleáris háború, és még 1-2 dolog fog most következni, csak ott a bibi, hogy kuo szerintem nem hiába mutatta meg a pecsétet az öreg bankai használata előtt. Viszont lehet, hogy az Öreg bankaia valami hasonló erővel bír, mint Ichigoé? Elég érdekes, hogy minden láng visza ment a karda, hiszem az utolsó képen már a teljes nevet mondja, azt pedig már átalakulás után szokták mondani. Érdekes fejezetnek nézünk elébe, nagyon remélem nem lesz elbaszva! Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12280 Dátum: 12 szep 05, 10:53:12 »

Azért ezt a részt elrontani már nemigen lehet. Csak akkor következhet ez be ha Ichigot is ide, erre a helyszínre hozná. Az itt teljesen mindegy, hogy melyikük győz vagy veszít. Csak meg kell rajzolni a harcot valamelyik győzelmével, netán mindkettejük kifekvésével. Úgy leamortizálják egymást és most már a Quincyk is elég komoly veszteségeket szenvedtek, hogy ezután az összecsapás után vissza kell vonulniuk. Szerintem pont a harc után hozza vissza Ichigot Kubo. Másrészt az öreg is tudja, hogy ellopják a bankait, tehát lehet, hogy ez a használat valamilyen szinten részéről hátsószándékot is takar.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12281 Dátum: 12 szep 05, 11:05:41 »

Lehet azért használta a bankait öreg, ha már Rini így felhozta, hogy direkt lopják, esetlegesen, nem kizárt, hogy bankai ereje, akkora, amelyet a vezér nem lesz képes irányítani. Vagy pedig az Öreg sem tiszta fialású shinigami, akár csak Ichigo xD
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12282 Dátum: 12 szep 05, 11:29:23 »

Zanka no Tachi.

A megmaradt/hátramaradt láng kardja. Hmm... Szerintem valami olyasmit tudhat, hogy akit megérint az azonnal hamuvá porlad vagy valami hasonló barátságos cuccot.

Abszolút ötletes dolognak tartom, hogy nem valami olyasmi lett az öreg Bankai-ja, hogy még nagyobb és erősebb lángot tol, hanem valami ilyen kis sercegő, füstölgő kardocska lett belőle. Ezt nem vártam volna.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 11:31:04 írta Exkirion » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12283 Dátum: 12 szep 05, 11:45:38 »

Meglepett hogy ien hamar bevetette a Bankait,tényleg nagyon jó lett a kinézete,és nem elnagyolt Mosolyog
 Na ez biztos epic harc lesz-lehet,most már tényleg felforr egész soul society:thumbsup:
Igy tovább yama bá és mindent bele,legyen egy jó hosszu izgalmas harc

az a 3 quincy meg tényleg benézte Nevet
Amugy megtaláltam bankai képét kiszínezve,szerintem nagyon jó lett.

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 05, 11:49:19 írta K ichigo » Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12284 Dátum: 12 szep 05, 11:49:01 »

Szerintem nemhalt meg As Nodt, csak úgy hátra küldte a 3 jómadarat hogy pár napig kómában fognak heverni, és jópár erős égési sérülést is kaphattak. Gondoljunk csak bele, Byakuya gyilkosa, egyetlen képkockával nemfogja elintézni a halálát Kubo, se a punk gyerekét, a másik viszont meghalhat, ha mutatnak egy szénné égett tetemet, az nekem elég lenne, de a másik kettő tuti még él!

15. képen fent az a kard része akar lenni? Mert erősen úgy néz ki mint egy Jamabának speciálisan gyártott bankai elszívó medál ami képes megbírkózni egy ekkora erővel. De lehet hogy a kard része a medál? Bankai elszívó kard?

De az a kard szerintem nembizonyítja hogy halálisten lenne az uralkodó.

Ááá basza meg figyeljétek meg hogy elfogja szívni a bankaiját és nemfogunk belőle látni semmit. ááááá

vagy lehet hogy jön a bankai és pár másodpercig küzdeni fog ellene az uralkodó de végül elszívja, és jamának befellegzett, és így látnánk is félib, meg el is lenne szívva.

Nagyon nem úgy néz ki a helyzet mintha ezek ketten nagyon akarnának beszélgetni és elmélkedni a múltró, de így meg semmit nem fogunk megtudni ezer évvel ezelöttről....

A bankaijának a neve (felületes fordításban): "A megmaradó láng hosszú kardja" És az összes láng kihunyt elötte.
Lemerem fogadni hogy valami nagy és brutálisan erős izzó lángoló kardá fog alakulni a zanpakutója és olyasmiszerü lesz mint ichigo bankaija. Hisz ha sima kard csapás nem volt elég hogy levágja a karját, akkor logikus lenne hogy valami izom kard a bankaija, főleg hogy az uralkodó is elővette a kardját. És ezzel a kardal fogja szarrá kaszabolni a quincyket. És majd láthatunk egy hosszú kardozós epik csatát jama és Sebastian Bach között  : P----[csöpögő nyál]------ kivéve haa elszívja a medállal............
Naplózva
Oldalak: 1 ... 817 818 [819] 820 821 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins