Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12180 Dátum: 12 aug 25, 17:51:05 » |
|
Ha jól emlékszem Sasakibe azért nem lett kapitány mert valami olyasmit mondott, hogy amíg Yamamoto a főkapitány, addig ő a hadnagya lesz. Yoruichi meg bárhol felbukkanhat. Lehet, hogy macskaalakban utazza körbe a világot.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12181 Dátum: 12 aug 25, 19:29:23 » |
|
Igen, valami ilyesmit mondott Sasakibe. Valahogy úgy fogalmazott, hogy ő nem akar kapitány lenni hanem amíg lehet addig Yamát akarja szolgálni. Mondjuk itt a részben nem szolgálatról emlékezett vissza Yama hanem mint a jobbkezéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12182 Dátum: 12 aug 27, 00:11:08 » |
|
Amúgy Kenpachi is hihetetlen nagy troll karakter. Ugye miután Ichigo helybenhagyta, a kardjához próbált beszélni. Bountos arc-ban azthiszem nem is szerepelt. Sőt, még a fillerekben sem. Gyakorlatilag alig láttuk, de azóta mintha VALAMI OKNÁL FOGVA méginkább megjött a kedve és azóta is próbált kicsikarni egy újabb mérkőzést Ichigo ellen (és nagy buzgón keresi azóta is a méltó ellenfelet. Nnoitra volt, aki ellen eddig a legtöbb erejét vetette be Ichigo mellett ugyebár) Magyarul. Látok rá egy lepkefingnyi esélyt, hogy megbeszélte a nézeteltéréseket a kardjával. Ennek nagyban ellentmondhat, hogy Aizen leverésével vége lett volna a mangának, de talán hogy így alakult, méltó magasságokba emelhetné a karaktert. (Kyouraku mellett a kedvencem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12183 Dátum: 12 aug 27, 00:48:42 » |
|
Most Daishi hszét nézve azon gondolkodtam ,hogy ha az Aizenes részeknél vége lett volna eredetileg a történetnek ,akkor néhány karakterre ki sem tért volna Kubo?! Gondolok itt Kyouraku bankaiára mondjuk ,vagy épp unohanára akiről semmit nem tudunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12184 Dátum: 12 aug 27, 01:01:05 » |
|
Unohana bankaijáról egyszer már volt egy diskurzus, s akkor annyiban maradt, hogy talán az a gyógyító rája az. Ez volt a végső megállapítás, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12185 Dátum: 12 aug 27, 01:02:38 » |
|
én nem a fórumon való találgatásokra gondolok ,hanem a hivatalosan mangában megjelenő információkra.Szerintem egyébként az nem a bankai .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12186 Dátum: 12 aug 27, 01:05:59 » |
|
Nem értelek. Ha eredetileg a 60. anime rész körül vége lett volna a történetnek (mint ahogy tervezve volt eredetileg) akkor megtudtad volna, hogy mi a többi kapitánynak a bankaia? Egyszerűen minden kérdésre nem lehet válaszolni, más dolgok meg nem annyira fontosak, hogy befolyásolják a történetet. Így lehet, hogy választ sem kapunk ezekre a kérdésekre. Más kérdésekre meg talán válaszolt csak mi nem értettük meg, vagy nem akarjuk elfogadni a válaszát. Ilyen volt szerintem az Espada és a VL téma. Engem inkább az zavarna, ha olyan dolgokat nem dolgoz ki amelyeket az interjúiban emlegetett. Ilyen volt az Isshin szál és említette Unohana történetét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12187 Dátum: 12 aug 27, 01:59:32 » |
|
Nem is várom el ,hogy mindent bemutasson ,de például Unohana történetét vagy éppenséggel Isshint ,aki egy "fontos" szereplő a történetben ,mármint csak ichigo apja ,illene bemutatni a történetét.
Ezen felül ,ha Aizen után beakarta fejezni ,akkor a fake karakura részeknél simán bemutathatta volna kyouraku illetve Ukitake bankaiját.Nem rossz indulatból ,de szerintem nem talált megfelelő képességet nekik ,mondjuk ezt pofátlanság egy ilyen mangakáról állítnai ,főleg most mikor beindult a story.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12188 Dátum: 12 aug 27, 07:28:13 » |
|
Unohana bankaijáról egyszer már volt egy diskurzus, s akkor annyiban maradt, hogy talán az a gyógyító rája az. Ez volt a végső megállapítás, ha jól emlékszem.
Az csupán a Shikai, linkeltem mangaoldalt is bizonyítéknak. Ebben egyeztünk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12189 Dátum: 12 aug 27, 15:02:09 » |
|
Sasakibe a bankai ellenére pont azért nem lett kapitány, amiért Ikkaku sem vállalta el. Ő Zaraki oldalán akar meghalni, Sasakibe pedig kiderült, hogy a főkapitány jobbkezeként képzelte el az egész életét. Valószínűleg büszkeségből nem használta a bankaiát (mint Ikkaku, de Yumichika sem használja a normális shikai-át szintén büszkeségből, pedig Yumichika arathatna a shikai-ával szerintem a Quincy-k ellen) Ami még érdekes, hogy eddig egyetlen Kidou sem került elő még a Quincy-k ellen, pedig Byakuya megpróbálhatott volna egy 70+-os Kidout, sőt azt sem próbálta meg, hogy a 81-enek.s Bakodou, a Danku vajon útját állja-e a Quincy képességek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12190 Dátum: 12 aug 27, 15:53:14 » |
|
Hát abból a 3 harcból ítélve ami eddig lezajlott Yamának nem volt rá szüksége, Byakuya megrémült így nem volt az eszébe, hogy most pont egy Kidout kellene használnia, Urahara meg használt egyet de az a látszat ellenére nem fektette ki Opiét. Lehet, hogy azért nem használnak kidou-t mert Ishida is képes volt elnyelni Cirucci energia alapú fegyverét a Seele Schneiderrel. Szerintem a Kidoukra is hasonló hatással lehet. Biztos ezeknek a Quincyknek is van raktáron egy, kettő. De mivel valószínűleg még soha nem láttak olyat a Shinigamik, ezért még nem tudhatják, hogy mivel állnak szemben.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #12191 Dátum: 12 aug 27, 18:38:22 » |
|
Most nézegetem újra a fejezeteket és összehasonlítottam a mostani kenpachit az előzővel. Nagyon sokat erősödött. Alapul véve a Nnoitra elleni 2 kezes szemfedő nélküli kendo csapását és a mostani csapásának az erejét a fő gonosz ellen. Képes volt 1 kézzel és szemfedővel elérni majdnem azt az erőt vagy el is érte mint amit kibocsájtott Nnoitra ellen 2 kézzel és szemfedő nélkül. WOW! Milyen lehet szemfedő nélkül és 2 kézzel? Biztos a 3-4x-ese
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12192 Dátum: 12 aug 27, 22:46:19 » |
|
és ezt mi alapján állapítottad meg? Mert valahol akkor itt a bleachben nem lehet normálisan megállapítani az erőszinteket... Bár azt nem tagadom valóban erősödött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12194 Dátum: 12 aug 28, 10:03:09 » |
|
"Mert valahol akkor itt a bleachben nem lehet normálisan megállapítani az erőszinteket... Bár azt nem tagadom valóban erősödött."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|