24 nov 05, 06:00:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 806 807 [808] 809 810 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742531 alkalommal)
0 Felhasználó és 124 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12105 Dátum: 12 aug 15, 19:09:57 »

Hát elég rossz helyzetbe hozta magát azzal, hogy a valszeg legerősebb quincy-nek ment neki, de én inkább egy alaposabb verést jóslok (legalábbis remélem, kár lenne érte).
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12106 Dátum: 12 aug 15, 19:34:34 »

Nézzük a jó oldalát, ha Kenpachi meghal, akkor Yachiru átmegy Ragebe és nyomat egy Shikait és kiderül, hogy ő erősebb, mint Ken-chan. Nevet Amúgy ő az egyetlen, aki 503 fejezet alatt még soha nem sérült meg.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12107 Dátum: 12 aug 15, 20:38:35 »

Hát az valami kegyetlen lenne..Nevet
Amúgy tényleg, valszeg ő most is ott van Ken-chan hátán, mikor Zaraki bajban lesz, előjön mint ahogyan hollow Ichigo szokott, és rendbe teszi az ellent  Ördögi
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12108 Dátum: 12 aug 15, 20:47:26 »

Szerintem Yachiru is erős lehet nagyon, nem hiába Ken alkapitánya Nevet Akkor is hordozhatná magával, ha civil lenne.
Vagy Yachirunak lesz baja, és Kenpachi meg át Rage lvl. 90000000000-be.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Morause
Vendég
« Válasz #12109 Dátum: 12 aug 15, 22:35:55 »

Ez annak idején is így ment, mikor Ichigo és kis bandája betört Soul Society-be és akkor mikor a Kenpachi elleni csata a végéhez közeledett. Jött vmi kis semmi shinigami Yachiru meg dűhösen szólt és az energiáját használva elhajtotta mint a legyet, tehát csak ragadt vmi kis agresszió a kis kenchanról.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 22:36:28 írta Morause » Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12110 Dátum: 12 aug 16, 00:29:07 »

Most nézem a mangastream-en a kiadott Bleach mangát, és a mangareader-esből kimaradt ez az oldal:
http://mangastream.com/read/bleach/89852746/17
Gondoltam szólok, meg ahogy olvasgattam angolul, a fordítása is jobb a mangastream-esnek, jobban kijönnek a dolgok, pl: mikor Kenpachi megtámadja Őfelségét. Nevet
Nem tudom, hogy újrafordítjátok-e a mangastream-es verzió alapján, meg erre a szkennre cserélitek-e a mostanit, ha mégis jó munkát, és előre köszönjük! Mosolyog
Mangához: kíváncsi leszek Kenpachi mit alkot a Quincyk vezérével, de győzelmet én se jósolok neki. Remélem a következő fejezetben meg már láthatjuk lassan a titokzatos kardos ürgét, én Grimmjow-ra szavazok. Jó most a Bleach manga nagyon! Nevet
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12111 Dátum: 12 aug 16, 08:03:50 »

Szóval azzal a nagy kereszt alakú lándzsával ölte meg Sasakibét  Pojén, érdekes, Yamamoto félkézzel arrébb rakta a támadást  ikszdé, szóval valóban pipa lehet és full erős is  Pontosan.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Morause
Vendég
« Válasz #12112 Dátum: 12 aug 16, 10:29:16 »

Így már érthető mért az volt az 1. helyszín ahol a kapitány megjelent... egyszerűen csak brutális bosszút akar azon állni aki kivégezte a hadnagyát. Így kicsit érdekesebb, kíváncsi vagyok mennyire lehet brutális Yama bá ha dühösen harcol.
Naplózva
kutymusz
Újonc
*

« Válasz #12113 Dátum: 12 aug 16, 11:16:28 »

amugy akkor most lesz a heten manga vagy nem?mert mindenki mast ir meg mondd
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12114 Dátum: 12 aug 16, 11:19:32 »

Nem lesz,a MS is azért várt a fordítással,mert ami megjelent,az az eheti fejezet.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #12115 Dátum: 12 aug 17, 21:09:33 »

Azon gondolkodtam, hogy Kubo szerintem nem tudott Sternritter Q-nak értelmes képességet adni illetve érdekes Q betűs szót, ezért lett Question és mivel nem tudtuk meg a képességét, vagyis "Kérdéses" a képessége, ezért úgy érzem ez egy kis Kubo-féle burkolt trollkodás.  Nevet  Mondjuk elismerésem, hogy legalább megrajzolta a 3 levágott Sternrittert és a képességük is el lett monda, leszámítva Q-t. Nevet  Vajon Y csak az ellenfele alakját tudja felvenni a nevéből itélve, vagy akárkiét, amikor éppen kedve tartja. Elég könnyű dolga lehetett volna, ha Buckbeardként(Quincy Boss) végigsétál Soul Societyn. Persze ez csak akkor érvényes ha az erejét és feltudja venni.  smirksweat

A magyar fordításból kimaradt Sternritter R és a neve, Stern Ritter Q meg rossz helyen van. Sternritter Y-t én Önmagadra fordítanám, ami lehet fura lenne úgy, hogy "Az önmagad", de angolul sem értelmes az , hogy The Yourself. Az önző az selfish. Elnézést, ha rossz helyre írtam.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 21:22:30 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Morause
Vendég
« Válasz #12116 Dátum: 12 aug 19, 11:01:52 »

Gondolkoztam kicsit, bár ez nem változtat semmin. De úgy vélem hogy fullbring szál fontos része kapcsolódik ehhez is. Mármint ugyebár a fullbringerek célja az volt hogy megszerezzék Ichigo erejét.
De Rukia mondta hogy képtelenség elvenni tőle az erejét mert mélyen benne van: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/460/13
Gondolom pont ezért sem tudják a bankai-t ellopni tőle a quincy-k.
Mellékesen megjegyezve, mi a jó franc lehet Ishidával? Ő rá vagyok igazán kíváncsi hogy pontosan hogyan reagál ezekre.
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12117 Dátum: 12 aug 19, 11:28:48 »

lehet hogy Ishida küldte azt a sok segfejet  Ördögi
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12118 Dátum: 12 aug 19, 12:49:53 »

Az biztos, hogy fontos a fullbrig száll, hiszen ezzel voltak képesek gyorsan felébreszteni Ichigo szellemi erejének egy részét, viszont szerintem Rukia nem így gondolt erre a szövegre. Inkább úgy gondolt rá, hogy teljesen elvenni az erejét és itt a teljesen van a hangsúly. Röviden arra utalok, hogy most is hiába vették volna el tőle az a kevéske erőt, az úgyis újra felébredt volna csak lassan és ezért jóval később. Hasonlóan mint ahogy az apjának tért vissza az ereje miután lenullázta magát 20 évvel ezelőtt. Én a magam részéről úgy gondolom, hogy pont ez a Fullbring képzés tette számára lehetővé, hogy képtelenek ellopni a bankaiát. Nem tartom kizártnak, hogy a hozzá kötődőse megváltozott az edzés alatt, egyszóval nem ugyan úgy kapcsolódik hozzá mint a shinigamiknál a hasonlóságok mellett sem. A Quincyk pedig amikor kifejlesztették ezt a lopó technikát akkor a shinigamik kapcsolatát vették figyelembe a Zampakutoikhoz. Így viszont, hogy megváltozott Ichigo kapcsolata Zangetsuval a fullbring edzés következményeként, a lopás kevésbé vagy egyáltalán nem hat Ichigo Zangetsugájára. Azért írom a kevésbét, mert amikor Iván megpróbálta lenyúlni akkor látható volt, hogy az megpróbált leválni Ichigoról de aztán visszatért alap állapotába. Így arra következtettem, hogy hasonló mint a shinigamiké de már nem teljesen olyan. Ennek okát viszont csak a fullbring edzésben tudom elképzelni vagy pedig sokkal nagyobb hatalom/erő kellett volna az ellopásához.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12119 Dátum: 12 aug 19, 13:16:20 »

Nem tudták lenyúlni mert nem shinigami. SS hiszi róla. Mintahogy Ginjou is sokat tudott Ichigo-ról és talán azt is tudta, hogy miféle szerzet, és ezt az erőt próbálta elvenni tőle. Ahogy Aizen is mondta, a létezése csoda.

Isshin és Ichigo. Engetsu és Zangetsu. Az elöbbi is elveszítette az erejét régebben, kérdés, hogy ki ellen, vagy miért.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 13:20:30 írta SSS » Naplózva
Oldalak: 1 ... 806 807 [808] 809 810 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins