rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #12105 Dátum: 12 aug 15, 19:09:57 » |
|
Hát elég rossz helyzetbe hozta magát azzal, hogy a valszeg legerősebb quincy-nek ment neki, de én inkább egy alaposabb verést jóslok (legalábbis remélem, kár lenne érte).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12106 Dátum: 12 aug 15, 19:34:34 » |
|
Nézzük a jó oldalát, ha Kenpachi meghal, akkor Yachiru átmegy Ragebe és nyomat egy Shikait és kiderül, hogy ő erősebb, mint Ken-chan. Amúgy ő az egyetlen, aki 503 fejezet alatt még soha nem sérült meg.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #12107 Dátum: 12 aug 15, 20:38:35 » |
|
Hát az valami kegyetlen lenne.. Amúgy tényleg, valszeg ő most is ott van Ken-chan hátán, mikor Zaraki bajban lesz, előjön mint ahogyan hollow Ichigo szokott, és rendbe teszi az ellent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12108 Dátum: 12 aug 15, 20:47:26 » |
|
Szerintem Yachiru is erős lehet nagyon, nem hiába Ken alkapitánya Akkor is hordozhatná magával, ha civil lenne. Vagy Yachirunak lesz baja, és Kenpachi meg át Rage lvl. 90000000000-be.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12109 Dátum: 12 aug 15, 22:35:55 » |
|
Ez annak idején is így ment, mikor Ichigo és kis bandája betört Soul Society-be és akkor mikor a Kenpachi elleni csata a végéhez közeledett. Jött vmi kis semmi shinigami Yachiru meg dűhösen szólt és az energiáját használva elhajtotta mint a legyet, tehát csak ragadt vmi kis agresszió a kis kenchanról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 22:36:28 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12110 Dátum: 12 aug 16, 00:29:07 » |
|
Most nézem a mangastream-en a kiadott Bleach mangát, és a mangareader-esből kimaradt ez az oldal: http://mangastream.com/read/bleach/89852746/17Gondoltam szólok, meg ahogy olvasgattam angolul, a fordítása is jobb a mangastream-esnek, jobban kijönnek a dolgok, pl: mikor Kenpachi megtámadja Őfelségét. Nem tudom, hogy újrafordítjátok-e a mangastream-es verzió alapján, meg erre a szkennre cserélitek-e a mostanit, ha mégis jó munkát, és előre köszönjük! Mangához: kíváncsi leszek Kenpachi mit alkot a Quincyk vezérével, de győzelmet én se jósolok neki. Remélem a következő fejezetben meg már láthatjuk lassan a titokzatos kardos ürgét, én Grimmjow-ra szavazok. Jó most a Bleach manga nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12111 Dátum: 12 aug 16, 08:03:50 » |
|
Szóval azzal a nagy kereszt alakú lándzsával ölte meg Sasakibét , érdekes, Yamamoto félkézzel arrébb rakta a támadást , szóval valóban pipa lehet és full erős is .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12112 Dátum: 12 aug 16, 10:29:16 » |
|
Így már érthető mért az volt az 1. helyszín ahol a kapitány megjelent... egyszerűen csak brutális bosszút akar azon állni aki kivégezte a hadnagyát. Így kicsit érdekesebb, kíváncsi vagyok mennyire lehet brutális Yama bá ha dühösen harcol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kutymusz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12113 Dátum: 12 aug 16, 11:16:28 » |
|
amugy akkor most lesz a heten manga vagy nem?mert mindenki mast ir meg mondd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12114 Dátum: 12 aug 16, 11:19:32 » |
|
Nem lesz,a MS is azért várt a fordítással,mert ami megjelent,az az eheti fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12115 Dátum: 12 aug 17, 21:09:33 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy Kubo szerintem nem tudott Sternritter Q-nak értelmes képességet adni illetve érdekes Q betűs szót, ezért lett Question és mivel nem tudtuk meg a képességét, vagyis "Kérdéses" a képessége, ezért úgy érzem ez egy kis Kubo-féle burkolt trollkodás. Mondjuk elismerésem, hogy legalább megrajzolta a 3 levágott Sternrittert és a képességük is el lett monda, leszámítva Q-t. Vajon Y csak az ellenfele alakját tudja felvenni a nevéből itélve, vagy akárkiét, amikor éppen kedve tartja. Elég könnyű dolga lehetett volna, ha Buckbeardként(Quincy Boss) végigsétál Soul Societyn. Persze ez csak akkor érvényes ha az erejét és feltudja venni. A magyar fordításból kimaradt Sternritter R és a neve, Stern Ritter Q meg rossz helyen van. Sternritter Y-t én Önmagadra fordítanám, ami lehet fura lenne úgy, hogy "Az önmagad", de angolul sem értelmes az , hogy The Yourself. Az önző az selfish. Elnézést, ha rossz helyre írtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 21:22:30 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12116 Dátum: 12 aug 19, 11:01:52 » |
|
Gondolkoztam kicsit, bár ez nem változtat semmin. De úgy vélem hogy fullbring szál fontos része kapcsolódik ehhez is. Mármint ugyebár a fullbringerek célja az volt hogy megszerezzék Ichigo erejét. De Rukia mondta hogy képtelenség elvenni tőle az erejét mert mélyen benne van: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/460/13Gondolom pont ezért sem tudják a bankai-t ellopni tőle a quincy-k. Mellékesen megjegyezve, mi a jó franc lehet Ishidával? Ő rá vagyok igazán kíváncsi hogy pontosan hogyan reagál ezekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #12117 Dátum: 12 aug 19, 11:28:48 » |
|
lehet hogy Ishida küldte azt a sok segfejet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12118 Dátum: 12 aug 19, 12:49:53 » |
|
Az biztos, hogy fontos a fullbrig száll, hiszen ezzel voltak képesek gyorsan felébreszteni Ichigo szellemi erejének egy részét, viszont szerintem Rukia nem így gondolt erre a szövegre. Inkább úgy gondolt rá, hogy teljesen elvenni az erejét és itt a teljesen van a hangsúly. Röviden arra utalok, hogy most is hiába vették volna el tőle az a kevéske erőt, az úgyis újra felébredt volna csak lassan és ezért jóval később. Hasonlóan mint ahogy az apjának tért vissza az ereje miután lenullázta magát 20 évvel ezelőtt. Én a magam részéről úgy gondolom, hogy pont ez a Fullbring képzés tette számára lehetővé, hogy képtelenek ellopni a bankaiát. Nem tartom kizártnak, hogy a hozzá kötődőse megváltozott az edzés alatt, egyszóval nem ugyan úgy kapcsolódik hozzá mint a shinigamiknál a hasonlóságok mellett sem. A Quincyk pedig amikor kifejlesztették ezt a lopó technikát akkor a shinigamik kapcsolatát vették figyelembe a Zampakutoikhoz. Így viszont, hogy megváltozott Ichigo kapcsolata Zangetsuval a fullbring edzés következményeként, a lopás kevésbé vagy egyáltalán nem hat Ichigo Zangetsugájára. Azért írom a kevésbét, mert amikor Iván megpróbálta lenyúlni akkor látható volt, hogy az megpróbált leválni Ichigoról de aztán visszatért alap állapotába. Így arra következtettem, hogy hasonló mint a shinigamiké de már nem teljesen olyan. Ennek okát viszont csak a fullbring edzésben tudom elképzelni vagy pedig sokkal nagyobb hatalom/erő kellett volna az ellopásához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12119 Dátum: 12 aug 19, 13:16:20 » |
|
Nem tudták lenyúlni mert nem shinigami. SS hiszi róla. Mintahogy Ginjou is sokat tudott Ichigo-ról és talán azt is tudta, hogy miféle szerzet, és ezt az erőt próbálta elvenni tőle. Ahogy Aizen is mondta, a létezése csoda.
Isshin és Ichigo. Engetsu és Zangetsu. Az elöbbi is elveszítette az erejét régebben, kérdés, hogy ki ellen, vagy miért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 13:20:30 írta SSS »
|
Naplózva
|
|
|
|
|