Nagy francokat. Nem tudom te mit olvastál de ott minden előre meg volt tervezve. Ezért sem támadott a főkapitány.
Itt viszont ahogy írtad is meglepetés szerű támadás volt. Ergo akkor minek is várna a támadással?
Meg ha annyira érzik egymás szellemi erejét akkor egy főkapitánytól elvárható hogy azonnal megérezze a hadnagya bankai-át ha annyira szerette bár én sosem láttam tőle egy szikrányi szeretet sem, sőt inkább bunkósságot és lenézést mindenki felé.
Sosem volt egy kedves ember és sosem védett meg senkit. Mindig is azt hangoztatta hogy készek a katonái a harcra és a halálra is.
Nem mellesleg azért mert ő a főkapitány neki kéne először támadnia. Ez nem úgy van mint a középkorban hogy a királyt meg kell védei mert itt nem ő a KIRÁLY ő is csak egy paraszt, csak a legnagyobbik fajtából, ennyi. ^^'
Ja és igen majd elfelejtem.
Ehhez nem kell diploma se orvosi egyetemet letenni ugyanis ha megnézed szépen a képet igen jól látható hogy milyen szép lyukat vágtak Hime-chan mellehúsára. :O Arról nem beszélve hogy hiányzik egy jókora darab az oldalából is és a keze sincs meg.
Íme:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/499/14Azt hiszem ezen nincs mit ragozni!
Amúgy meg egy szóval se mondtam hogy nem jobb most a Bleach mint régen.
Mert oké hogy a mangában jó ha eltelt egy nap de ezalatt meghalt csomó shinigami köztük igen nagy kapitányok és hadnagyok is haldokolnak vagy már meghaltak.
Ja és nem mellesleg ne tessék összekeverni magatokkal meg a többiekkel akik siránkoznak jaj Bya-chama ne haljon meg ő a leghelyesebb a törpe Hóhányó mellett. Leszarom hogy ki pusztul el pont hogy bejön ez a sok halál meg a dark hangulat. Ha ilyen lett volna mindig akkor hatalmas siker lenne a manga még most is.
Ja és kedves adminok ha jól tudom a személyeskedés büntetést von maga után nemde bár? Köszöntem a közbenjárásukat előre is. 1. Hamarabb támadott a kelleténél, sz'al csúsztatott ütemtervvel dolgozott az öreg. Ott is közbe kellett avatkoznia Allon miatt, most is ha lehet úgy mondani, SS harci etikettjének ellentmondva kell beavatkoznia a Quincyk ellen. Csak most a támadást követően szinte azonnal kell.
2. Felmérte az erőviszonyokat, megivott egy presszó kávét?... Tippek ezer és egy lehet, a tényeket viszon Kubo tudja.
3. Szeretetet nem mutat ki? Ez engem nem zavar, nem is illik a szeretet egy olyan katona imageébe, mint amilyet Kubo faragott. Bunkóság meg lenézés? Emberileg tényleg közel van a Sotaicho a 0-hoz, de attól, hogy bárkit(beleértve magát is) feláldozhatónak tart , ha az a helyzet megkívánja nem bunkóság és nem is lenézés. Szerintem ez inkább érzéketlenség. Ami bunkóságnak tekinthető talán, az talán az volt, amikor elzavarta a harctérről Kyouraku hadnagyát. De mondjuk abban a helyzetben meg is értettem, már a reiatsu áramoltatásával kiütötte Nanaot. xD
4. Lásd 1-es és 3-as pont.
5. Szerintem az Ispánnak nem kellett a front élén harcolnia. Sotaicho pedig a Lelkek Királyának Ispánja. Hamár középkori példa lett feldobva.
6. Én még mindig nem látok lyukat a mellén.
De felvázolom mi történhetett. Kirge felpattant és elhatározta, hogy egy kb. 20cm sugarú lézerfunkciósszuperspécinyilat lő el Inoue irányába. Erre Sado megpróbált a nyíl elé ugorva felfogni a támadást, ami nem sikerült. Így a kb. 20cm sugarú lézerfunkciósszuperspécinyíl áthatolt Sado testén és eltalálta Inoue baloldalát. Melléhez pedig Nelielt szorítja. Én legalábbis így látom, ez persze rohadtul nem készpénz...
7. Lehet nem mondtad, de a fejezethez tartozó meglátásodban némi túlzással Sherlock találna csak nyomot arra, hogy ez a fejezet tetszett-e neked. A közembereknek , mint én ez nem jön le a sorokon át leírt fikázásból.
8. Nézetkülönbségünk alapja, hogy te majdnem egy napnak látod a támadást, én pedig maximum 1 órában. A kaotikus helyzet ami most uralkodik SS-ben, annak köszönhető, hogy a 3. osztagot
szinte percek alatt likvidálták. Még jóformán ki sem jött a fénynyalábból a Quincy és Kira már "végzetes" sérülést kapott. Az összes Quincy még le se spawnolt, de már 27 halálos áldozat volt. Az események pörögtek...
9. Ha meghal Byakuya, meghal. Ez van, de azért van annyira fontos szereplő az eseményeket tekintve, hogy egy flashbacket kapjon. Mellesleg ahelyett, hogy kijelentették volna a biztos halálát, még továbbra is életjelet ad róla Kubo.
Mellesleg, ha mindig ilyen lett volna a manga, akkor nem fért volna bele a Shounen műfajába és ezt a storyt eladni Seinen magazinoknak sokkal nehezebb dolog lett volna. Most is volt azért olyan képkocka, ami erősen ingázik a shounen és a seinen között. Mellesleg nem viccből ajánlottam a Hokuto no Kent, tényleg lefedi az említett igényeid.
10. Személyeskedés? Elég gyerekcipőben van ez ahhoz képest, ami a sport topicban szokott lenni, vagy a vita topicban. Ott van személyeskedés, itt csupán az írásod által kiváltott gondolatokat közöltem a lehető legszofisztikáltabb módon.
De igen, jöhet nyugodtan Hiei, mert már érik nekem a dá-dá... Mellesleg ironikus, hogy pont te bújsz adminok mögé, aki őket idiótázza le .