Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12000 Dátum: 12 aug 01, 16:39:49 » |
|
Ez tett a legjobb a bleachnek így nem csak egy hétig lehetett rá fogni a bleachre, hogy elérte egy pillanatra a shounen jump színvonalát. Pedig alig vártam, hogy kiröhögjem a sok embert aki bizakodva várta a fejezetet:D Na mindegy majd legközelebb:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #12001 Dátum: 12 aug 01, 18:25:06 » |
|
Hát igen, Hitsugaya és Soi Fon... mint már valahol említettem, én azt remélem, hogy ha már egyszer a megfontolt és nyugodt Byakuyát le tudták győzni a quincyk, akkor ők ketten is patkoljanak el. Toshirou forrófejű és fiatal (=kevesebb tapasztalat), bár igaz, állítólag sokat edzett, de sztem ez egy ILYEN helyzetben nem garancia. Soi Fon pedig gyors, és hatásos még a shikaia is, de azt nem tudni, hogy a quincyk milyen mértékben használnak a blutot (?, nem vagyok benne biztos, hogy ez a védekezésük/pajzsuk neve :S), elvégre Soi Fonnak ahhoz, hogy megölje ellenfelét, meg kell szúrnia (vagy sértenie) őt. A quincyk pedig mindenkiről tudnak mindent, így aki vele kerül össze, az már a shikaiát is ismeri, így hatásosan tudhat ellene védekezni... Nektek erről mi a véleményetek? Lehet, hogy nagy hülyeséget írtam, de azért érdemes belegondolni... (Komamuráról nem is beszélve. Bár nekem a kiscsaj... hát... xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 18:27:02 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12002 Dátum: 12 aug 01, 18:47:51 » |
|
Kommamura- t felőlem az és akkor öli meg aki és ahol akarja Nem igazán csípem őt. Soi Fon és Tóshiró annak ellenére, hogy fiatalok kivételesen tehetségesek. Hitsugaya a valaha volt legfiatalabb kapitány, Soi Fon-t pedig Yoruichi tanította, aki azért szintén nem akárki. Úgyhogy tudnak még meglepetést okozni De én Kyouraku-ra vagyok a leginkább kíváncsi. Bár a bankai-t csak akkor mutatja meg ha Mayuri ( vagy valaki más) talál módot arra, hogy ne tudják tőlük ellopni a kardjaik erejét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 18:48:27 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12003 Dátum: 12 aug 01, 21:56:44 » |
|
Én azon gondolkodtam, hogy lehetséges, hogy nem tudják használni a shikai formát a kapitányok amíg az adott quincy nem alkalmazza annak bankaiát. Szerintem ezért nézett úgy Toshiro is mert teljesen eltűnt a bankaia. Viszont Byakuyánál olyankor mondta a quincy, hogy most tudja használni a shikait amikor ő használatba vette annak bankaiát. Legalábbis én így utólag ilyenre gondolok ezzel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12004 Dátum: 12 aug 01, 22:07:34 » |
|
Ez a bankai shikai ellen kicsit olyan mint az a zanpakutos filler volt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12005 Dátum: 12 aug 01, 23:17:15 » |
|
ja csak ott több esélyük volt,mert nem volt +ba quincy erejük Remélem kubo jövő hétre már meggyogyul mert nagyon érdekelne hogy fog alakulni. Mivel már elég idö eltelt már megmutathatná hm-ben kié a kard és mi történt,ha már ö is jol tud apritani megilleti a jo belépö mint kenpachit,+mert mindeki ken-chanra kiváncsi most vs uralkodo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12006 Dátum: 12 aug 02, 07:41:36 » |
|
Soi Fong nem tudom, hogy fogja megszúrni a blut használókat . 5 évig simán lehet írni ezt a hatalmas arcot is. Ha belegondoltok már volt ilyen ráadásul pont a bleachben. Hát nem az elejétől fogva minden Aizenről szolt? áámm, ja DE, és az hány évig is tartott??? . aztán volt egy kis átvezető fullbring és most megint 1 hosszú arc lezárja az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12007 Dátum: 12 aug 02, 10:22:41 » |
|
Bizony nem. Az eredeti Bleach nem Aizenről szólt az elejétől fogva hanem Ichigo shinigamivá válásáról és Rukia megmentéséről. Valahol itt vége is lett volna a történetnek alap esetben. Itt lépett be az Aizen vonal amely tovább vitte a történetet.
Az utolsó 3 évet számoltam meg és mindegyik évben 44 manga jött ki évente. Nem csak ebből a mangából hanem az OP és Naruto esetében is. Ha bele gondolunk a 4 év nem is sok hiszen az csak 176 manga fejezet amiből néhány már el is ment. Másrészt ha jól értelmeztem a híreket akkor a jövő héten sem lesz manga. Az egyik Kubo, a másik pedig az Odon ünnepe miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12008 Dátum: 12 aug 02, 13:26:37 » |
|
Végre egyszer nagyon várom nincs xDDD ez kész .. de 20.án jön ki az új rész Jump ba írták ügye >.< de addig kihalok O.O bleach adja az erőt ^^ Már milyen lenne a Quincy-k kiengednék Aizent x) Bár nem lenne sok értelme mert szentem őt is simán kinyírnák Vagy az erejét beleraknák abba a kő izébe amibe a lelkeket gyűjtik akk sokat haladnának vagy szövetkeznének vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12009 Dátum: 12 aug 02, 13:32:21 » |
|
Csak huszadikán? Uh Addig be kell érjük a Naruto-val. Még szerencse, hogy izgalmakban ott sincs hiány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12010 Dátum: 12 aug 02, 14:33:23 » |
|
Szerintem Kubo leadta a fejezetet és mikor meglátták, hogy Kenpachi az epic belépője után rögtön ketté lett vágva a Vandenreich boss által, szóltak neki, hogy Tite: Vegyél ki 1 hét fizetett betegszabadságot és gondold újra a dolgokat Augusztus 20-ig csak sikerül neki
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12011 Dátum: 12 aug 02, 14:57:21 » |
|
Miért 20án? Most ugye beteg Kubo ,jövőhéten ünnep van az még 1 fejezet ,de akkor már 14-15én kikéne jönnie a fejezetnek ,nem? Vagy ez az ünnep két hetes náluk? Így valóban elfog tartani 4 évig az arc .... Tsunade az a rossz hírem ,hogy az ünnep miatt jövőhéten szerintem Naruto manga se lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12012 Dátum: 12 aug 02, 17:43:24 » |
|
De hátha míg vergődik a betegségben valami jó dolgot talál ki Ken-chan szétcsap mindenkit neki ügye előny hogy nem függ a bankai-tól ő a szellemi erejére támaszkodik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 10:55:01 írta rukisaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12013 Dátum: 12 aug 02, 21:14:08 » |
|
Off: Szerintem szedd ki a képet, mert harapnak itt is , ha más csapat bármilyen munkáját linkelik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12014 Dátum: 12 aug 02, 22:45:34 » |
|
Ez a stream közlemény fordítása, ha jól látom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|