24 nov 27, 22:38:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 796 797 [798] 799 800 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774989 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11955 Dátum: 12 júl 25, 20:14:40 »

Az sehol sem volt leírva, hogy a léleknek a halála után azonnal el kell tűnnie. A való életben is ha valaki meghal nem kezd a test azonnal oszlásnak indulni.

Amúgy Rukia tényleg lebecsülte az ellenfelét, ha még Shikai-t sem használt ellene. És sajna még mindig nem derűlt ki, hogy 1 "érme" képes-e több Bankait is ellopni mert a csillagharcos barátunk belelépet Renji arcába. >.<#
Viszont legalább az kiderűlt, hogy a kapitányoknak megmarad a Shikai ha ellopják a Bankai-jukat.

Amúgy Hiyorit Gin vágta ketté.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11956 Dátum: 12 júl 25, 20:37:29 »

Ezt viszont azzal cáfolnám meg ,hogy ulquiorra is rögtön eltűnt ,mi után Ichigo legyőzte őt és tudtommal ő is lélekenergiából áll ,bár ki tudja vele mi si történt.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11957 Dátum: 12 júl 25, 20:38:36 »

Igen bocs köszi a korrekciót! Amúgy a kensei és társai idejében nem Aizen volt a felelős az eltűnésekért, illetve nem akkor nyomta a kísérleteit a hollowifikációval vagy mi a szöszel? Jobban mondva a shinigami-hollow ötvözéssel. Mert akkor a lélek nem feltétlen tűnt el, csak átalakult. Ott megint más helyzet állhatott elő Mosolyog
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11958 Dátum: 12 júl 25, 21:13:29 »

Ááá, de bonyolult. >.< xD
Tilon Viszont most tényleg azt mondták, hogy megmarad a shikai. De akkor mi lett Toushiro zanpakutoujával? :O http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/497/4 Vagy nem érzi, de attól még ott van? xD Vagy mi? >.<
Nem csak, hogy nem derül ki, de még következtetni se lehet, hogy most As Nodt akarta-e elnyelni azt is, vagy pedig a másik talizmán-izéjét használták volna...
Rukia meg egész egyszerűen ostoba volt és meggondolatlan. Ha egy quincy el tudta intézni a nii-samaját, akkor aki ellene van őt meg pláne el tudja tenni láb alól. A helyében én is biztos odarohannék sírni-ríni, de erre nem ez volt a megfelelő pillanat.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11959 Dátum: 12 júl 25, 21:35:40 »

akym17: Ez tényleg ellentmondásos. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, mikor majd azok a kapitányok harcolnak.

Ezt viszont azzal cáfolnám meg ,hogy ulquiorra is rögtön eltűnt ,mi után Ichigo legyőzte őt és tudtommal ő is lélekenergiából áll ,bár ki tudja vele mi si történt.
A a rész nekem úgy jött le, hogy Ulquiorra még élt, mikor a teste elporladt. Ő mondta, hogy elérte a regeneráló képessége határait. Én úgy gondolom, hogy Ichigo Ceroja legyőzte a regenerációját, szóval nem azért tűnt el mert felszívódott a Reatsuja, hanem nem tudott regenerálódni a bekapott Ceróbúl. Úgymond késleltette a bukását.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/502/17
Azért itt kaptak egy kicsi nyomást Kenpachi Reatsujából. Mi lesz majd szemkötő nélkül ? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 21:41:22 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #11960 Dátum: 12 júl 25, 21:55:02 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/502/14

Erről a képről csak nekem jutott eszembe, hogy As Nodt és a Luchador Stern Ritter kapcsolata hasonló, mint Ulquiorra és Yammy kapcsolata volt? A ész okítja az izomagyút.  Nevet

Tényleg a Luchador Stern Ritter lehet "S" lesz, mint Strength vagyis Erő.  Gondolkozik

Ezt a jó kis képet meg Deviantarton láttam, 3-t hozzá se kell már adni ikszdé

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=stern+ritter#/d52tzb4

Utóirat: Kennynél nincsen nagyobb király.  Nevet  Kúl
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11961 Dátum: 12 júl 25, 22:18:30 »

Kenpachi király,és nem is fog meghalni Nevet sérülés nélkül levágott 2 sternrittert,nehogy már megpurcanjon Nevet még azt is jobban elképzelem hogy visszavonul a főboss,hagyja h a másik szórakoztassa,addig meg ő lelép.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11962 Dátum: 12 júl 25, 22:42:07 »

Szerintem azon a képen csak kettő tag látható. pechük volt, hogy éppen arrafelé cserkésztek amerre Kenpachi kódorgott. A kép különben nagyon jó ahogy Kenpachi kardja átszúrva áll a fickóban. Másrészt ahogy gondolom ez az útja vége Kenpachinak is. Nem feltétlenül kell véglegesen meghalniuk persze Inoue netán Unohana miatt, hiszen mint korábban mondta a Fullbringer edzés alatt, már a halál sem akadály számára. Így valószínűleg vissza is hoznak néhányukat valamilyen módon. Másrészt az kiderült, hogy nem csak egy bankait képesek ellopni azzal a koronggal. Renjiét is leakarta nyúlni a quincy csak éppen kiütötték Renjit.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11963 Dátum: 12 júl 25, 22:59:53 »

nem feltétlen szerintem maximum lecserélni tudja a bankait ,azt kétlem ,hogy egyszerre tudna akár kettőt is használni.
Renji bankaiát szerintem a másik nagydarab fickó akarta elrabolni.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11964 Dátum: 12 júl 25, 23:06:31 »

Amúgy gyerekek, honnan szedtétek, hogy csak egy olyan cucc lehet egy steinernél? Nevet Az övet körbepakolja aztán csókolom...
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #11965 Dátum: 12 júl 25, 23:59:25 »

Akárhányszor nézem végig, vhogy nem tom felfogni, hogy Byakuya meghalt... kb az egyik legnépszerűbb karakter ien simán kilépne a sorozatbol? Nah de végre megjött Kenpachi akiről köztudott volt h a legnagyobb esélye lesz ellenük Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11966 Dátum: 12 júl 26, 00:20:42 »

Nem így volt. Éppen az álarcos szidja le a nagydarabot, hogy megakarta szerezni az ő bankaiát is mikor az kiütötte Renjit. Mire a nagydarab azt mondta, hogy ő úgy tudta, hogy csak a kapitányok tudnak bankait használni. A maszkos azt válaszolta, hogy el kellene olvasnia a legutolsó őfelsége által kiadott tájékoztatót. Röviden többet is el tudnak lopni. Az már egy másik kérdés, hogy hogyan tudnák majd használni akár külön-külön vagy akár egyszerre is őket.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11967 Dátum: 12 júl 26, 13:45:59 »

hát eléggé meg rázó byakuya halála. De mondjuk mivel mással lehetne fokozni a rémületet és a halált, mint az egyik leg erősebb és legkedveltebb kapitány halálával? Másik meg kapitányokat nem nyugdíjazzák, valamikor renjinek stbnek is kell kapitánynak lenni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11968 Dátum: 12 júl 26, 14:24:06 »

Szerintem akinek már nincs meg az ereje annak annyi lesz.... Egy biztos Rukia Renji nem fog meghalni semmi képen sem.
És azok sem akiknek még nem láttuk Bankait még.

Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11969 Dátum: 12 júl 26, 14:29:12 »

A a rész nekem úgy jött le, hogy Ulquiorra még élt, mikor a teste elporladt. Ő mondta, hogy elérte a regeneráló képessége határait.

A belső szervei haltak el. Ezt érti határ alatt.

Byakuya halála ismételten csak feltételes módban van. Egy ilyen szereplő halála hosszabb monológot és visszaemlékezést jelentene. Másrészt ott van SS ütőkártyája, a Király. Ő rendelkezik minden felett, így bárkit feltámaszthat. Ha a szükség úgy hozza, felrúgja a szabályokat és visszahozza azt aki értékes SS védelmének szempontjából.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 796 797 [798] 799 800 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins