Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11955 Dátum: 12 júl 25, 20:14:40 » |
|
Az sehol sem volt leírva, hogy a léleknek a halála után azonnal el kell tűnnie. A való életben is ha valaki meghal nem kezd a test azonnal oszlásnak indulni. Amúgy Rukia tényleg lebecsülte az ellenfelét, ha még Shikai-t sem használt ellene. És sajna még mindig nem derűlt ki, hogy 1 "érme" képes-e több Bankait is ellopni mert a csillagharcos barátunk belelépet Renji arcába. Viszont legalább az kiderűlt, hogy a kapitányoknak megmarad a Shikai ha ellopják a Bankai-jukat. Amúgy Hiyorit Gin vágta ketté.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11956 Dátum: 12 júl 25, 20:37:29 » |
|
Ezt viszont azzal cáfolnám meg ,hogy ulquiorra is rögtön eltűnt ,mi után Ichigo legyőzte őt és tudtommal ő is lélekenergiából áll ,bár ki tudja vele mi si történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11957 Dátum: 12 júl 25, 20:38:36 » |
|
Igen bocs köszi a korrekciót! Amúgy a kensei és társai idejében nem Aizen volt a felelős az eltűnésekért, illetve nem akkor nyomta a kísérleteit a hollowifikációval vagy mi a szöszel? Jobban mondva a shinigami-hollow ötvözéssel. Mert akkor a lélek nem feltétlen tűnt el, csak átalakult. Ott megint más helyzet állhatott elő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11958 Dátum: 12 júl 25, 21:13:29 » |
|
Ááá, de bonyolult. >.< xD Tilon Viszont most tényleg azt mondták, hogy megmarad a shikai. De akkor mi lett Toushiro zanpakutoujával? :O http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/497/4 Vagy nem érzi, de attól még ott van? xD Vagy mi? >.< Nem csak, hogy nem derül ki, de még következtetni se lehet, hogy most As Nodt akarta-e elnyelni azt is, vagy pedig a másik talizmán-izéjét használták volna... Rukia meg egész egyszerűen ostoba volt és meggondolatlan. Ha egy quincy el tudta intézni a nii-samaját, akkor aki ellene van őt meg pláne el tudja tenni láb alól. A helyében én is biztos odarohannék sírni-ríni, de erre nem ez volt a megfelelő pillanat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11959 Dátum: 12 júl 25, 21:35:40 » |
|
akym17: Ez tényleg ellentmondásos. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, mikor majd azok a kapitányok harcolnak. Ezt viszont azzal cáfolnám meg ,hogy ulquiorra is rögtön eltűnt ,mi után Ichigo legyőzte őt és tudtommal ő is lélekenergiából áll ,bár ki tudja vele mi si történt.
A a rész nekem úgy jött le, hogy Ulquiorra még élt, mikor a teste elporladt. Ő mondta, hogy elérte a regeneráló képessége határait. Én úgy gondolom, hogy Ichigo Ceroja legyőzte a regenerációját, szóval nem azért tűnt el mert felszívódott a Reatsuja, hanem nem tudott regenerálódni a bekapott Ceróbúl. Úgymond késleltette a bukását. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/502/17Azért itt kaptak egy kicsi nyomást Kenpachi Reatsujából. Mi lesz majd szemkötő nélkül ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 21:41:22 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #11960 Dátum: 12 júl 25, 21:55:02 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/502/14Erről a képről csak nekem jutott eszembe, hogy As Nodt és a Luchador Stern Ritter kapcsolata hasonló, mint Ulquiorra és Yammy kapcsolata volt? A ész okítja az izomagyút. Tényleg a Luchador Stern Ritter lehet "S" lesz, mint Strength vagyis Erő. Ezt a jó kis képet meg Deviantarton láttam, 3-t hozzá se kell már adni http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=stern+ritter#/d52tzb4Utóirat: Kennynél nincsen nagyobb király.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11961 Dátum: 12 júl 25, 22:18:30 » |
|
Kenpachi király,és nem is fog meghalni sérülés nélkül levágott 2 sternrittert,nehogy már megpurcanjon még azt is jobban elképzelem hogy visszavonul a főboss,hagyja h a másik szórakoztassa,addig meg ő lelép.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11962 Dátum: 12 júl 25, 22:42:07 » |
|
Szerintem azon a képen csak kettő tag látható. pechük volt, hogy éppen arrafelé cserkésztek amerre Kenpachi kódorgott. A kép különben nagyon jó ahogy Kenpachi kardja átszúrva áll a fickóban. Másrészt ahogy gondolom ez az útja vége Kenpachinak is. Nem feltétlenül kell véglegesen meghalniuk persze Inoue netán Unohana miatt, hiszen mint korábban mondta a Fullbringer edzés alatt, már a halál sem akadály számára. Így valószínűleg vissza is hoznak néhányukat valamilyen módon. Másrészt az kiderült, hogy nem csak egy bankait képesek ellopni azzal a koronggal. Renjiét is leakarta nyúlni a quincy csak éppen kiütötték Renjit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11963 Dátum: 12 júl 25, 22:59:53 » |
|
nem feltétlen szerintem maximum lecserélni tudja a bankait ,azt kétlem ,hogy egyszerre tudna akár kettőt is használni. Renji bankaiát szerintem a másik nagydarab fickó akarta elrabolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11964 Dátum: 12 júl 25, 23:06:31 » |
|
Amúgy gyerekek, honnan szedtétek, hogy csak egy olyan cucc lehet egy steinernél? Az övet körbepakolja aztán csókolom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11965 Dátum: 12 júl 25, 23:59:25 » |
|
Akárhányszor nézem végig, vhogy nem tom felfogni, hogy Byakuya meghalt... kb az egyik legnépszerűbb karakter ien simán kilépne a sorozatbol? Nah de végre megjött Kenpachi akiről köztudott volt h a legnagyobb esélye lesz ellenük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11966 Dátum: 12 júl 26, 00:20:42 » |
|
Nem így volt. Éppen az álarcos szidja le a nagydarabot, hogy megakarta szerezni az ő bankaiát is mikor az kiütötte Renjit. Mire a nagydarab azt mondta, hogy ő úgy tudta, hogy csak a kapitányok tudnak bankait használni. A maszkos azt válaszolta, hogy el kellene olvasnia a legutolsó őfelsége által kiadott tájékoztatót. Röviden többet is el tudnak lopni. Az már egy másik kérdés, hogy hogyan tudnák majd használni akár külön-külön vagy akár egyszerre is őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #11967 Dátum: 12 júl 26, 13:45:59 » |
|
hát eléggé meg rázó byakuya halála. De mondjuk mivel mással lehetne fokozni a rémületet és a halált, mint az egyik leg erősebb és legkedveltebb kapitány halálával? Másik meg kapitányokat nem nyugdíjazzák, valamikor renjinek stbnek is kell kapitánynak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11968 Dátum: 12 júl 26, 14:24:06 » |
|
Szerintem akinek már nincs meg az ereje annak annyi lesz.... Egy biztos Rukia Renji nem fog meghalni semmi képen sem. És azok sem akiknek még nem láttuk Bankait még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11969 Dátum: 12 júl 26, 14:29:12 » |
|
A a rész nekem úgy jött le, hogy Ulquiorra még élt, mikor a teste elporladt. Ő mondta, hogy elérte a regeneráló képessége határait. A belső szervei haltak el. Ezt érti határ alatt. Byakuya halála ismételten csak feltételes módban van. Egy ilyen szereplő halála hosszabb monológot és visszaemlékezést jelentene. Másrészt ott van SS ütőkártyája, a Király. Ő rendelkezik minden felett, így bárkit feltámaszthat. Ha a szükség úgy hozza, felrúgja a szabályokat és visszahozza azt aki értékes SS védelmének szempontjából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|