24 nov 05, 11:50:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 795 796 [797] 798 799 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743532 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Bodoba
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11940 Dátum: 12 júl 25, 16:41:13 »

Na ez komoly, fogalmam sincs hogyan lehet 5 évig elhúzni ezt az arcot.....! Nem tudom valahogy a manga mostani ritmusával nekem nagyon nem az jön le hogy még évekig fog húzódni.
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11941 Dátum: 12 júl 25, 16:52:27 »

Kenpachi hozta a formáját Nevet Hulkpachi xD
A szerintem is 3 kvinsi lehet,a nagy darab alatt kilóg a haja annak a gyerekképűnek.
Byakuya..hát nem őt képzelte el halott jó szereplőnek.Bármely más kapitányt, Kenpachi-n meg főkapitányon kívül  Ördögi
Bár Jama halálán is nézem volna(fogok ?  Gondolkozik ) egy nagyot de nem lepődtem volna meg annyira.
Kenpachi sokat erősödhetett ha 3 ilyen csillagharcosból hullócsullagokat csinált xD
Sztem Ken-chan nem zúzza be annyira Mr.FőBoss-t mert nem hiszem h olyan erőben lenne h letudná győzni(ha már egyszer főboss akkor csak Ichigo  smirksweat ).
Kicsit meg lesz csapva és látván a veszteségeit(legyőznek még 2-3 kvinsit) visszavonul.
Am azt én sem tudom h  hogyan lehetne 4 évig elhúzni ezt az arcot   >.<#

Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11942 Dátum: 12 júl 25, 16:57:03 »

Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy csak SS-ben meg a quincyk főhadiszállásán játszódnak az események. Ha nem fogy ki az ötletekből és a kreativitásból, simán meg lehet szerintem oldani..
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11943 Dátum: 12 júl 25, 17:14:59 »

Végülis lehet csűrni csavarni a dolgokat ,de hogy egy arc 4 éven keresztül ,valóban egy háború hosszú ideig tart ,de ha ennyi ideig akarja húzni akkro vagy valami jó ötlete van vagy vontatott lesz az egész vagy 2 év szabadságra megy.majd meglátjuk.
byakuya halálát még mindig nem tudtam feldolgozni ,Kubo tényleg aprítani fogja a népet ,ah egy közkedvelt karaktert ilyen simán és hamar megölet.

kenpachi meg hatalmas ,volt már valaha ekkora belépő valakitől is?!Szerintem még más mangákban sem...

« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 17:18:02 írta titius » Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #11944 Dátum: 12 júl 25, 18:04:15 »

Am. ez alapján tényleg 3 kvuinsit nyársalt fel Kenpachi! ikszdé Nevet
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11945 Dátum: 12 júl 25, 18:10:05 »

Jaaaj, emberek... hát hány embert temettünk mi itt már el? >.<# Hullanak az SS levelek mindig, csak aztán jön Unohana, meg Orihime, legyintenek egyet a varázspálcával, és a következő pillanatban megint úgy ugrálnak a népek, mint a ma született bárányok. Én csak akkor hiszem el, hogy Byakuya meghalt ha már őt is temetik effektíve, vagy a madarak lakomáznak a húsából.

Kenpachi szegény viszont biztos be lesz darálva, pedig egy ilyen ütős belépő után, szégyen lesz ha elbukik.
Naplózva
rukisaku
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11946 Dátum: 12 júl 25, 18:33:49 »

Jajj Szegény Nyii-sama O.O Kubo eléggé gonosz lett x"D wáááá de tényl mit harcolnak ezek 5 évig O.O"
Amm Orihime is megsérült ha jól megnézitek szal őt is össze kell rakni hogy tudjon csodát tenni ·· Ha én Quincy lennék a 4.osztagot szedném szét 1. ^o^ véletlen se lehessen gyógyítani  >.<# de Orihime ha Grimmjow karját is megcsinte akk Byakuya is össze lesz rakva ^^
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11947 Dátum: 12 júl 25, 18:52:25 »

istenem...már egyszer elírtam Grimmjow karja teljesen más.Ott még maga a "DNS" a karakter életben volt.Viszotn ha Byakuya meghal a teste SS részévé válik a lélekenergiájával együtt ,teljesen eltünik és mondjátok már meg nekem ,hogy fogja őt orihime a semmiből vissza hozni ,tudtommal ilyen még nem volt.Arról nem beszélve ,hogy Kubo halált ígért,drámai hatást kétlem ,hogy bárkit is vissza hozna majd ,az elvenen a halál értékéből is ez nem a DB.

kenpachi meg nem tuti ,hogy elbukik valaki már írta feljebb ,hogy ha Kubo az arcot 4 évig akarja húzni akkor nem msot fog elhullani mindenki ,ez még nem a végjáték!
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11948 Dátum: 12 júl 25, 19:30:13 »

De amíg egy kis részecske is marad az illető testéből, addig vissza tudja hozni elméletileg az életbe. Ha egy shinigami meghal, akkor a teste nem tűnik el egyből, elég csak megnézni az első osztag hadnagyának temetését. Bár belegondolva a lelket azt nehezebb lenne visszahozni, az tényleg volt-nincs... :S
De ettől függetlenül a Kira és Byakuya fanoknak had maradjon meg ez némi reménysugárnak. Nevet
Am. azon kívül, hogy le akarják igázni a shinigamikat, lehet, hogy most más cél is vezérli a quincyket, így LEHET, hogy egyik pillanatról a másikra visszavonulót fognak fújni, még mielőtt Kenpachi bemelegedne... Az a támadás a tudományos labor ellen eléggé gyanús... hm... Gondolkozik
Naplózva

rukisaku
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11949 Dátum: 12 júl 25, 19:41:34 »

Hát és merem ajánlani hogy fújjanak visszavonulót O.o hát ezek kinyírnak mindenkit O.O Ken-Chan meg cska üsse szét az arcukat ... Amm amikor Rukia meghalt akk nem vált részecskévé még a Kaien es harcnál szóval nem értem Kubo-t ezzel az eltűnikkel >.< hátha ott marad a falba préselve de majd kiderül Régen asztem Grimm kardja de már nem érdekel a kardos de biztos valaki hihetetlen és erős emberé ha Urahara meglepődött de ezt tudjuk már xP Nah de jöjjön már az új rész mert Kiwi vok Ken-chan harcára xP
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11950 Dátum: 12 júl 25, 19:42:55 »

Am. azon kívül, hogy le akarják igázni a shinigamikat, lehet, hogy most más cél is vezérli a quincyket, így LEHET, hogy egyik pillanatról a másikra visszavonulót fognak fújni, még mielőtt Kenpachi bemelegedne... Az a támadás a tudományos labor ellen eléggé gyanús... hm... Gondolkozik
Ha nincs ki, illetve mivel gyűjtse az információkat, illetve továbbítsa azt a többi színtérre, az már egy jófajta előnynek betudható. Illetve a shinigami temetés, amit az els osztag hadnagya kapott, feltehetően egy rituálé, amivel lehetővé teszik a lélek visszakerülését a körforgásba. Mint a hollow lelke is mikor szétvágják a maszkját egy shinigami karddal. Rukia kivégzése valószínűleg ezt a körforgást megszakítaná, mikor a bárddal végezték volna ki, de ez már más tészta. De ha jól rémlik akkor nemfeltétlen kell Orihime, hiszen Unohana is csodát tett hyjorival, akit Aizen kettészelt egészében.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11951 Dátum: 12 júl 25, 19:43:02 »

Akkor ez emg egy baki lesz szerintem ,mivel még korábban említették is ,hogy a Shinigamik ruhája is eltűnik a halálukkor és eggyé válik a lelkek világával.Egy jelenetre emlékszem is ezzel kapcsolatban mikor Kensei észre veszi az eltűnt shinigamik ruháját tán ott is megjegyzi ezt.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11952 Dátum: 12 júl 25, 19:49:55 »

Ez a rituálé csak feltételezés a részemről, te tessék készpénznek venni Titius!
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11953 Dátum: 12 júl 25, 20:05:03 »

Akár csak az én hozzászólásomat. Hát ez egyre gubancosabb, és egyre több a kérdőjel és az ellentmondás.
Idézet
még korábban említették is, hogy a Shinigamik ruhája is eltűnik a halálukkor és eggyé válik a lelkek világával. Egy jelenetre emlékszem is ezzel kapcsolatban mikor Kensei észre veszi az eltűnt shinigamik ruháját tán ott is megjegyzi ezt.
A bakit úgy érted, hogy azt mondták eltűnik a shinigami egyenruha, de aztán mégis azt találták meg a haláluk után, vagy hogy kell ezt most érteni? >.< Bocsi, általában könnyen felfogok mindent, de ez most itt nem tiszta.Pirul
Az viszont szinte biztos, hogy a halál utáni történések körül van valahol valami baki. Mondjuk amíg pontosan nem látunk egy biztos halálesetet, és hogy utána mi is történik, addig nem lehetünk 100%-osak semmiben.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11954 Dátum: 12 júl 25, 20:09:33 »

A bakit nem arra értem ,mert ott Aizen kísérletezése miatt tűntek el.
A bakit arra értem ,hogy elvileg elkéne tűnni a ruhának is és az egész szereplőnek ,viszont akkor az első osztag hadnagyának ,hogy lehetett ott a teste? Bár lehet hogy tényleg a rituálé miatt valami illúzió.megvan kavarva az egész az a baj :/ Szerintem még maga Kubo sem tudja ,hogy van pontosan ez a körforgás téma ,amit sajnálok mert örülnék egy jobban össze rakott világnak.

Viszont remélem ,aki meghal az az is marad ,nem szeretem ha a halál semmisé válik ,leszámítva az edo tenseit az más.

(bocsi néha én fogalamzok rosszul.Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 795 796 [797] 798 799 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins