Bodoba
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11940 Dátum: 12 júl 25, 16:41:13 » |
|
Na ez komoly, fogalmam sincs hogyan lehet 5 évig elhúzni ezt az arcot.....! Nem tudom valahogy a manga mostani ritmusával nekem nagyon nem az jön le hogy még évekig fog húzódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11941 Dátum: 12 júl 25, 16:52:27 » |
|
Kenpachi hozta a formáját Hulkpachi xD A szerintem is 3 kvinsi lehet,a nagy darab alatt kilóg a haja annak a gyerekképűnek. Byakuya..hát nem őt képzelte el halott jó szereplőnek.Bármely más kapitányt, Kenpachi-n meg főkapitányon kívül Bár Jama halálán is nézem volna(fogok ? ) egy nagyot de nem lepődtem volna meg annyira. Kenpachi sokat erősödhetett ha 3 ilyen csillagharcosból hullócsullagokat csinált xD Sztem Ken-chan nem zúzza be annyira Mr.FőBoss-t mert nem hiszem h olyan erőben lenne h letudná győzni(ha már egyszer főboss akkor csak Ichigo ). Kicsit meg lesz csapva és látván a veszteségeit(legyőznek még 2-3 kvinsit) visszavonul. Am azt én sem tudom h hogyan lehetne 4 évig elhúzni ezt az arcot
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11942 Dátum: 12 júl 25, 16:57:03 » |
|
Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy csak SS-ben meg a quincyk főhadiszállásán játszódnak az események. Ha nem fogy ki az ötletekből és a kreativitásból, simán meg lehet szerintem oldani..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11943 Dátum: 12 júl 25, 17:14:59 » |
|
Végülis lehet csűrni csavarni a dolgokat ,de hogy egy arc 4 éven keresztül ,valóban egy háború hosszú ideig tart ,de ha ennyi ideig akarja húzni akkro vagy valami jó ötlete van vagy vontatott lesz az egész vagy 2 év szabadságra megy.majd meglátjuk. byakuya halálát még mindig nem tudtam feldolgozni ,Kubo tényleg aprítani fogja a népet ,ah egy közkedvelt karaktert ilyen simán és hamar megölet.
kenpachi meg hatalmas ,volt már valaha ekkora belépő valakitől is?!Szerintem még más mangákban sem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 17:18:02 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11944 Dátum: 12 júl 25, 18:04:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11945 Dátum: 12 júl 25, 18:10:05 » |
|
Jaaaj, emberek... hát hány embert temettünk mi itt már el? Hullanak az SS levelek mindig, csak aztán jön Unohana, meg Orihime, legyintenek egyet a varázspálcával, és a következő pillanatban megint úgy ugrálnak a népek, mint a ma született bárányok. Én csak akkor hiszem el, hogy Byakuya meghalt ha már őt is temetik effektíve, vagy a madarak lakomáznak a húsából. Kenpachi szegény viszont biztos be lesz darálva, pedig egy ilyen ütős belépő után, szégyen lesz ha elbukik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11946 Dátum: 12 júl 25, 18:33:49 » |
|
Jajj Szegény Nyii-sama O.O Kubo eléggé gonosz lett x"D wáááá de tényl mit harcolnak ezek 5 évig O.O" Amm Orihime is megsérült ha jól megnézitek szal őt is össze kell rakni hogy tudjon csodát tenni ·· Ha én Quincy lennék a 4.osztagot szedném szét 1. ^o^ véletlen se lehessen gyógyítani de Orihime ha Grimmjow karját is megcsinte akk Byakuya is össze lesz rakva ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11947 Dátum: 12 júl 25, 18:52:25 » |
|
istenem...már egyszer elírtam Grimmjow karja teljesen más.Ott még maga a "DNS" a karakter életben volt.Viszotn ha Byakuya meghal a teste SS részévé válik a lélekenergiájával együtt ,teljesen eltünik és mondjátok már meg nekem ,hogy fogja őt orihime a semmiből vissza hozni ,tudtommal ilyen még nem volt.Arról nem beszélve ,hogy Kubo halált ígért,drámai hatást kétlem ,hogy bárkit is vissza hozna majd ,az elvenen a halál értékéből is ez nem a DB.
kenpachi meg nem tuti ,hogy elbukik valaki már írta feljebb ,hogy ha Kubo az arcot 4 évig akarja húzni akkor nem msot fog elhullani mindenki ,ez még nem a végjáték!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11948 Dátum: 12 júl 25, 19:30:13 » |
|
De amíg egy kis részecske is marad az illető testéből, addig vissza tudja hozni elméletileg az életbe. Ha egy shinigami meghal, akkor a teste nem tűnik el egyből, elég csak megnézni az első osztag hadnagyának temetését. Bár belegondolva a lelket azt nehezebb lenne visszahozni, az tényleg volt-nincs... :S De ettől függetlenül a Kira és Byakuya fanoknak had maradjon meg ez némi reménysugárnak. Am. azon kívül, hogy le akarják igázni a shinigamikat, lehet, hogy most más cél is vezérli a quincyket, így LEHET, hogy egyik pillanatról a másikra visszavonulót fognak fújni, még mielőtt Kenpachi bemelegedne... Az a támadás a tudományos labor ellen eléggé gyanús... hm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11949 Dátum: 12 júl 25, 19:41:34 » |
|
Hát és merem ajánlani hogy fújjanak visszavonulót O.o hát ezek kinyírnak mindenkit O.O Ken-Chan meg cska üsse szét az arcukat ... Amm amikor Rukia meghalt akk nem vált részecskévé még a Kaien es harcnál szóval nem értem Kubo-t ezzel az eltűnikkel >.< hátha ott marad a falba préselve de majd kiderül Régen asztem Grimm kardja de már nem érdekel a kardos de biztos valaki hihetetlen és erős emberé ha Urahara meglepődött de ezt tudjuk már xP Nah de jöjjön már az új rész mert Kiwi vok Ken-chan harcára xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11950 Dátum: 12 júl 25, 19:42:55 » |
|
Am. azon kívül, hogy le akarják igázni a shinigamikat, lehet, hogy most más cél is vezérli a quincyket, így LEHET, hogy egyik pillanatról a másikra visszavonulót fognak fújni, még mielőtt Kenpachi bemelegedne... Az a támadás a tudományos labor ellen eléggé gyanús... hm... Ha nincs ki, illetve mivel gyűjtse az információkat, illetve továbbítsa azt a többi színtérre, az már egy jófajta előnynek betudható. Illetve a shinigami temetés, amit az els osztag hadnagya kapott, feltehetően egy rituálé, amivel lehetővé teszik a lélek visszakerülését a körforgásba. Mint a hollow lelke is mikor szétvágják a maszkját egy shinigami karddal. Rukia kivégzése valószínűleg ezt a körforgást megszakítaná, mikor a bárddal végezték volna ki, de ez már más tészta. De ha jól rémlik akkor nemfeltétlen kell Orihime, hiszen Unohana is csodát tett hyjorival, akit Aizen kettészelt egészében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11951 Dátum: 12 júl 25, 19:43:02 » |
|
Akkor ez emg egy baki lesz szerintem ,mivel még korábban említették is ,hogy a Shinigamik ruhája is eltűnik a halálukkor és eggyé válik a lelkek világával.Egy jelenetre emlékszem is ezzel kapcsolatban mikor Kensei észre veszi az eltűnt shinigamik ruháját tán ott is megjegyzi ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11952 Dátum: 12 júl 25, 19:49:55 » |
|
Ez a rituálé csak feltételezés a részemről, te tessék készpénznek venni Titius!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11953 Dátum: 12 júl 25, 20:05:03 » |
|
Akár csak az én hozzászólásomat. Hát ez egyre gubancosabb, és egyre több a kérdőjel és az ellentmondás. még korábban említették is, hogy a Shinigamik ruhája is eltűnik a halálukkor és eggyé válik a lelkek világával. Egy jelenetre emlékszem is ezzel kapcsolatban mikor Kensei észre veszi az eltűnt shinigamik ruháját tán ott is megjegyzi ezt. A bakit úgy érted, hogy azt mondták eltűnik a shinigami egyenruha, de aztán mégis azt találták meg a haláluk után, vagy hogy kell ezt most érteni? >.< Bocsi, általában könnyen felfogok mindent, de ez most itt nem tiszta. Az viszont szinte biztos, hogy a halál utáni történések körül van valahol valami baki. Mondjuk amíg pontosan nem látunk egy biztos halálesetet, és hogy utána mi is történik, addig nem lehetünk 100%-osak semmiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11954 Dátum: 12 júl 25, 20:09:33 » |
|
A bakit nem arra értem ,mert ott Aizen kísérletezése miatt tűntek el. A bakit arra értem ,hogy elvileg elkéne tűnni a ruhának is és az egész szereplőnek ,viszont akkor az első osztag hadnagyának ,hogy lehetett ott a teste? Bár lehet hogy tényleg a rituálé miatt valami illúzió.megvan kavarva az egész az a baj Szerintem még maga Kubo sem tudja ,hogy van pontosan ez a körforgás téma ,amit sajnálok mert örülnék egy jobban össze rakott világnak. Viszont remélem ,aki meghal az az is marad ,nem szeretem ha a halál semmisé válik ,leszámítva az edo tenseit az más. (bocsi néha én fogalamzok rosszul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|