24 nov 05, 09:00:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 793 794 [795] 796 797 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743282 alkalommal)
0 Felhasználó és 86 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11910 Dátum: 12 júl 25, 12:23:22 »

Ja, most őt is kiírhatjuk a sztoriból mert feltörlik vele a padlót hacsak Yama meg nem érkezik időben. Márpedig nem fog ideérni.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11911 Dátum: 12 júl 25, 12:33:23 »

Azért nem kell leírni Kenpachit még. hiába a főellenséggel van szemben, azért a jó oldal főhősei közé tartozik ő is. Ráadásul itt Mayurin meg Kenpachin kívül mindenki meg van lőve... Kenpachinak meg már ha az alap képességei olyan erősek mint egy bankai, nem hiszem hogy félteni kéne. Tőle nincs mit ellopni.

Majd akkor kezdek aggódni, ha kétkezes kardforgatással sem megy semmire.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11912 Dátum: 12 júl 25, 12:37:33 »

Kenpachi!!:DDD Hát ez 1 állat:DD Byakuya meghallt, nem kell itt irogatni, h még lehet h nem, nézzetek már rá, szinte csak vér látszódik:D Am nagyon magabiztos feje van a Bossnak is szal nemtom mi lesz, lehet Ken-chan is le lesz vágva...:S Várom a következő fejezetet.Mosolyog
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11913 Dátum: 12 júl 25, 12:38:49 »

Kenpachit levágják, de nem baj, egy ilyen belépő után már Kenpachi SS legmenőbb shinigamija. Byakuya pedig már 99%-ban meghalt. De az 1% mellett tartok ki, mert itt MINDEN lehetséges. x'D
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11914 Dátum: 12 júl 25, 12:46:31 »

amúgy ha Kenpachi meghall ettől a kettőtől, az méltó lesz ő hozzá, hogy a legerősebbektől kapott ki.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11915 Dátum: 12 júl 25, 12:46:58 »

Már ezért a belépőért megérte folytatni a mangát. Forza Zaraki Kenpachi! bow 2 Sternritterrel a vállán  ikszdé Még a szemfedőt sem szedte le  Ördögi Elég bankai az neki, ha lekapja magáról azt a szart. Byakuya fűbe harapott. Egy kegyelemdöfést még megnéznék biztos ami biztos alapon.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Ashbringer
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11916 Dátum: 12 júl 25, 12:48:12 »

Szerintem is annyi Kenpachinak. Ez az egyetlen szituáció, amiben legyőzhetik, hiszen a főellenséggel fog küzdeni, akit vagy Yama, vagy Ichigo fog legyőzni. Persze nem halált értettem, hanem rettenetesen a földbe döngölik. Ha csak...
ha előhozná a shikai-t... Nevet
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11917 Dátum: 12 júl 25, 12:49:39 »

Hatalmas fejezet volt!Végül csak igaza lesz Kubonak és beindul a manga ,nagyon tetszett ez a rész.Érdekes ,hogy Byakuyat így levágatta egyből:D Egyébként ha végleg meghal és elporlad SS részévé válik ,kétlem hogy a semmiből Orihime vissza tudná hozni ,az nagyon abszurd lenne.kenpachi belépője hatalmas ,még nem ovlastam a fórumot észre se vettem ,hogy már két embert megölt ,viszont most rossz emberekbe botlot ,ha nem megy valaki a segítségére akkor..
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #11918 Dátum: 12 júl 25, 12:50:17 »

Sztem kenpachi durvább mint gondolnátok Nevet
Megnéztem jobban a képet és ránézésre nem 2 hanem 3quincy van a hátán Mosolyog
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11919 Dátum: 12 júl 25, 12:52:15 »

Szerintem az csak az egyiknek a keze  Gondolkozik
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11920 Dátum: 12 júl 25, 12:54:35 »

Lehet hogy 3 :DD a kövi részben kiderül, mikor ledobja őket:D
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11921 Dátum: 12 júl 25, 12:57:37 »

Akkor sokkal nagyobb kéznek kéne lennie, szerintem tényleg 3, és ha jól megnézitek Kenpachin egy darab sebet, de még karcolást sem látok, csak az ellenfelek vére folyik le! Itt valami nagy mészárlás lesz Tőle. Yamának csak a főbossal kell foglalkoznia, a többit elintézi ez az állat Nevet
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11922 Dátum: 12 júl 25, 13:00:34 »

*o* Nem győzök gyönyörködni ebben a fejezetben! Fantasztikus! Nevet Már arról is teljesen megfeledkeztem, hogy még mindig nem tudjuk, ki is emelt kardot Uraharára. Most viszont remélem nem fog arra visszatérni a cselekményszál...
Hát szerintem egyhamar nem fogják tudni levágni Kenpachit, bár hogy túléli-e? Az azért kétes. Ha azt nézzük, hogy Yamamoto főkapitány mennyivel erősebb a többi kapitánynál, akkor a quincyknél is nagy valószínűséggel ez a helyzet. Húzós lesz, de látványos. Legalább is REMÉLEM!
R.I.P Kuchiki Byakuya. Hatalmas Byakuya fan vagyok, de ha ezek után még képes lenne levegőt venni, akkor megemelem a kalapom! T-T T-T Én már magamban temetem. Byebög Mondjuk Rukia (persze csak ha túléli  Ördögi) biztos ott fog sírni Orihime (ha túléli Ördögi) vállán, hogy hozza vissza a kapitányt az életbe.
Amúgy egy dolgot nem tudok rendesen kivenni... http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/502/16 Kenpachi jobb.... hopp, most nézem, hogy nem csak én vettem észre. xD Akkor semmi. Nevet
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11923 Dátum: 12 júl 25, 13:03:24 »

Gondoljatok bele. Gyakorlatilag 1 sec alatt levágta őket, mert azért nem olyan sok ideje vannak SS-ben a quincyk, mégis megtalálta Kenpachi a főbosst  ikszdé ( ismeritek Kenpachi tájékozódási képességeit SS-ben  Nevet )
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #11924 Dátum: 12 júl 25, 13:08:06 »

egyszerüen aki az utjába állt levágta Nevet
Ment egyenesen mint egy tank mig itt nem kötött ki. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 793 794 [795] 796 797 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins