rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11880 Dátum: 12 júl 20, 18:05:13 » |
|
Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem Kenpachi hatalmas húzás lenne, ha ide jönne Byakuyahoz. Azért szerintem nem vagyok egyedül, aki szeretné látni, h Kenpachira mennyire lenne hatással a félelem. Kenpachiban nincs semmi félelemérzet Gondolj csak vissza a Tousen elleni harcra, ott már kiderült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #11881 Dátum: 12 júl 20, 18:33:13 » |
|
Azért az mekkora királyság lenne, ha ezúttal Kenpachi lenne SS megmentője
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11882 Dátum: 12 júl 20, 19:05:05 » |
|
Nem lesz, mert Kubo interjú alapján kikalkulálható, h SS elbukik és a harcok a Lelkek Királyának dimenziójában érnek véget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11883 Dátum: 12 júl 20, 19:10:29 » |
|
Igazából két lehetőség van, aminek az a következménye, hogy a csata nem SS-ben ér véget. Vagy elverik a shinigamikat, és vissza kell majd támadniuk. Vagy visszaüldözik őket a rejtekhelyükre. Még az is összejöhet végül is...bár...
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11884 Dátum: 12 júl 20, 19:38:15 » |
|
Szerintem nem fog elbukni SS. Már most meglehetősen sok információt szereztek be a quincykről Urahara révén. Ha időben eljut ez a tudás a shinigamikhoz akkor megállítják őket és visszaüldözik őket a búvóhelyükre. Márpedig volt már róla szó, hogy nyomon vannak a búvóhelyet illetően és a quincyk képességének megfejtésében is előre haladtak. Másrészt szerintem ichigo éppen időben fog kiszabadulni, hogy megállítsák őket. A helyszínt Kubo jellemezte és nem tűnik a lelkek királyságának a jellemzés alapján, bár ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11885 Dátum: 12 júl 20, 19:53:17 » |
|
Nagyon zsivány lenne, ha Kenpachi menne Byakuya megmentésére és szavaival alázná Byakuyát Így, hogy Uraharát most nem mutatták, tuti egy jó oldalon lévő karakter fog feltűnni. Mint már mondtam. Semmi bajom Grimmjowval, de akkor valahogy magyarázza már meg a fejlődését Kubo mester.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11886 Dátum: 12 júl 20, 20:03:59 » |
|
Hát én nem tudom. Azért uraharával valamiért megszakadt a kapcsolat. Igaz, hogy már sok az infójuk, de késő is fog eljutni az infó, meg már nagyon nagyok a veszteségek. Ez a 4 kapitány akinek most ellopták a bankaiát, ha nem is hal meg, de nekik már szerintem végük. Az ellentámadásban több fantáziát látok. Az vicces lenne, ha most ideérne kenpachi, viszont ezt a csatát én szívesebben hagynám renjinek, ha már itt van. Bár ez az ellenfél és a képessége jobban menne kenpachiihoz, szerintem kubo csak ezért a képért választotta byakuyát. Ichigo meg maradjon csak a börtönben, és késsen el szépen. Ráér egyet harcolni előtte grimmjowal vagy vmi. SS-t hagy gyilkolják le, mire meg ő odaér had nézzen csak egy nagyot, sztem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11887 Dátum: 12 júl 20, 20:34:05 » |
|
A helyszínt Kubo jellemezte és nem tűnik a lelkek királyságának a jellemzés alapján, bár ki tudja?
Én úgy értelmeztem az interjút, hogy egy teljesen új helyszínen fog a grande finale játszódni. Ez vagy a Quincy búvóhely, vagy Lelkek Királysága. Kicsit a fanboy szólt belőlem az előbb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11888 Dátum: 12 júl 22, 09:38:55 » |
|
Am az milyen már hogy egy arcot akar 4 évig húzni? Nah mindegy. Valaki meg tudja mondani, melyik fejezeteket nem dolgozta fel a TV tokyo? A másik csatorna nyilatkozta, hogy nem a 366tól folytatják, hanem 365től, mert kimaradt pár dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11889 Dátum: 12 júl 22, 11:16:57 » |
|
Ha jól emlékszem a Fullbringerek múltját, akarják normálisan bemutatni, mert az nagyon össze lett csapva. Elvileg a 471-es fejeztet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11890 Dátum: 12 júl 23, 09:13:31 » |
|
Hmm igen, valamivel tényleg részletesebb volt. Egyébként nem olvastam vissza végig, láttam páran kikre tippeltetek de érdekes, hogy HMben volt anno még egy erős halálisten, aki csak az animében volt, azonban elvileg mangában is lett volna, csak ki lett vágva. Kétlem hogy ő az, de nagyobb az esély, mint Aizenre szerintem Ashido Kanou ____________ Am mi van Urahara vállában? Mint vmi nyíl olyan... vagy egy lekötés... mert emiatt nem tud elugrani... meg ha visszamentek a 16. oldalra, a bal alsó képen ott van a háttérben az az illető.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 09:22:36 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11891 Dátum: 12 júl 23, 10:00:46 » |
|
Ashido anime filler szereplő! A kard pedig nem jelenti azt, hogy shinigamiról lenne szó. Ez Grimmjow kardja. Urahara kérdésre pedig a nyíl a megfejtés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11892 Dátum: 12 júl 23, 16:13:12 » |
|
Egyáltlaán nem biztos ,hogy grimmjow kardja ,erre nem leeht alapozni ,Kubo eléggé hasonlóan rajzolja a kardokat ,ennyi erővel Gin kardja is lehetne (persze ha elvileg a data book szerint nem lenne halott)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobyy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11893 Dátum: 12 júl 23, 17:39:18 » |
|
Am mi van Urahara vállában? Mint vmi nyíl olyan... vagy egy lekötés... mert emiatt nem tud elugrani... meg ha visszamentek a 16. oldalra, a bal alsó képen ott van a háttérben az az illető. [/quote]
Zer0 Azon a képen akik vannak az Urahara, a Quincy, Inoue és Sado de ha jól sejtem és a következő oldalon Urahara azt mondja ,,Ne! Várj!!!" de a 16.oldalon van egy kis fekete folt ami szerintem vki szanyidózik vagy villámlépésezik. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11894 Dátum: 12 júl 25, 10:17:53 » |
|
új rész : http://www.mangareader.net/bleach/502 RIP .... Kubo tényleg kinyíratta ? Zaraki belépője hatásos , felnyársalt disznóval a hátán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|