pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #11895 Dátum: 12 júl 25, 10:27:31 » |
|
Ketten vannak rajt nem? Ez egy vadállat Byakuyát én is sajnálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11896 Dátum: 12 júl 25, 10:32:23 » |
|
Zaraki belépője hatásos , felnyársalt disznóval a hátán Most ő a legbadassebb Meg érted, végre jó volt látni, hogy valakit nem tudnak kiiktatni/megölni, mert már kezdett az idegeimre menni, hogy már ilyen sok halott van SS-ben. pumpa28: ja ja, ketten hát (mondjuk jó, hogy felhívtad a figyelmemet rá, mert én nem vettem észre a másikat, de most már igen ).
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #11897 Dátum: 12 júl 25, 10:37:29 » |
|
Hát... őszintén szólva nehezen hiszem, hogy Byakuya meghalt. Zaraki meg tényleg király belépőt produkált
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11898 Dátum: 12 júl 25, 10:37:44 » |
|
És megérkezett a főnök, de elvárásaimnak ellentmondva nem is egy steinerkristóffal a hátán ! Ez az én Kenpachim! Most már csak Orihime lehet itt a megmentő, Rukia a földön, Renji szintén, Baykuya halott, több másik ismertebb karakter szintén. Volt már olyan manga ahol a "jó" oldal ekkora picsázást kapott volna?? Kíváncsivá tett Kubo ebből, hogy fogja talpra állítani SS-t. Ahol már minden remény szerte foszlott, ott még mindig van egy Ken-chan, hogy kihúzza a népet a szarból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11899 Dátum: 12 júl 25, 10:46:41 » |
|
Byakuyáért kár, de van hogy a jó oldalon is halnak meg. Am sztem még csak haldoklik. Nem biztos, hogy az a fickó jól mondta... Kenpachi like a boss Ellene sokat nem érnek ezek... Gondolom most majd bekeményít, és két kézzel is fog harcolni. A poén, hogy még a szemkötőt sem vette le eddig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11900 Dátum: 12 júl 25, 10:50:09 » |
|
Kenpachi nagyon adta az ívet. Sebesülés nélkül kinyírt kettő akkora állatot. Gondolom először a szőkeséggel fog harcolni, mert az nem engedné, hogy a Boss-ra kezet emeljen. És most itt lesz az alkalom, hogy Yachiru is harcolhasson. Pl Kenpachi mégis a Főnöknek megy neki és a Szőke hátba akarja támadni, és itt jönne be Yachiru, hogy a támadását megállítva, hogy hagyja Ken-chant harcolni. Nekem is bejött a számításom és Renjit a Csillagharcos ütötte ki. Byakuyát meg úgyis fel gyógyítja Orihime, főleg Rukia miatt. Csak Kenpachi ne haljon meg. Mert pont megtalálta a két legerősebb ellenfelet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11901 Dátum: 12 júl 25, 10:53:15 » |
|
A 12-es oldal alján Byakuya úgy néz ki mint Ulquiorra ... Nagy fejezet volt, pörgős izgalmas A 13 oldal alján meg ott van, hogy Forgive Me szóval meghalt ..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 10:54:27 írta RoronoaZoro »
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11902 Dátum: 12 júl 25, 11:04:35 » |
|
Ne temessük még Byakuya-t. Igaz, hogy egy kissé elkenődött ( pontosabban felkenődött a falra) de Orihime és Unohana azért vannak, hogy megoldják az ilyen helyzeteket. Zaraki pedig nagyon menő volt. De valószínűleg ő is hasonlóan végzi mint Byakuya. Sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11903 Dátum: 12 júl 25, 11:12:12 » |
|
Kenpachi az ász. A belépő nagyon ott volt. Byakuya meghalt de sebaj mert majd jön orihime és....hagyjuk. Mindenki ismeri már a szitut. Kenpachi jó hogy belefutott a főnökükbe mert legalább látunk egy csatát tőle is majd. Az összes sternritter bújjon el magának. -.-'' Kenpachi-ra nem készítette fel őket a híres főnök? Maximum ő fel tudja venni vele a harcot mert ki hirdette hogy 5 személy van aki ellen nem szívesen harcolnak. Eddig már tudjuk hogy ichigo, yamamoto és kenpachi az. Nem mintha mondva lett volna de szerintem ezek láttán: http://www.mangareader.net/bleach/502/16Igenis veszélyes ellenfél. Remélem következő részben már megtudjuk végre ki az aki urahara előtt állt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11904 Dátum: 12 júl 25, 11:15:28 » |
|
Nagyon-nagyon jó volt ez a fejezet szerintem, sejtettem, hogy Byakuya meg fog halni, Kenpachi belépője nagyon epic volt a két szerencsétlennel a hátán. De Kubo még mindig nem mutatta, hogy ki támadta meg Kisuke-t. -.-' Mindegy, összességében szerintem remek fejezet volt, következő fejezetben zúzás lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11905 Dátum: 12 júl 25, 11:17:18 » |
|
Kövezzetek meg de jelenleg a Blics manga sokkal érdekesebb és izgalmasabb , mint a Naruto Aminek nagyon örülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11906 Dátum: 12 júl 25, 11:28:32 » |
|
Jah főleg az eheti... teljesen egyetértek. Lehet, nem tudtunk meg semmit Uraharáról, de azért jó volt Meg Renji is, azért csak tiszteli Byakuyát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11907 Dátum: 12 júl 25, 11:41:12 » |
|
Hát meg kell hagyni Kubo jó pár éve nem lepett meg ennyire. Kenpachi belépője egyértelmű volt. Szal ezen nincs mit csodálkozni. Ellenben tetszik, hogy hullik a nép. Itt végre jöhet a 0. osztag belépője. Remélem nem olyanra sikerül majd mint a VaizardokéxD Ilyen nyomorult szerencsétlenkedésre:D Viszont, ha a fürer egy vágással lecsapja Ken-chant Kubot agyon verem. Nem akarok több Aizent.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11908 Dátum: 12 júl 25, 11:42:40 » |
|
Figyeljétek meg, most visszatér a cselekmény HM-ba, és amire újra SS-t látjuk Kenpachi a földön fog feküdni a Boss előtt. Áhh ezt nem csinálná meg Kubo, azért nem ilyen kegyetlen velünk.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11909 Dátum: 12 júl 25, 12:13:57 » |
|
Bya-kun meghalt xD Orihime-chan majd visszatápolja... Yaaaay, Kenpachi :DDD