Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11850 Dátum: 12 júl 18, 19:04:04 » |
|
Na pont az történt, amire vártam. Teljes a káosz és a tanácstalanság SS-ben. Rohadó Rukia irtó vicces volt . Remélem Byakuya elhullik különösebben nem hiányozna nagyon örültem mikor megláttam kiülni a félelmet az arcára. Eperke is magatehetetlen és kétségbe van esve ezt szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatosz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11851 Dátum: 12 júl 18, 19:07:41 » |
|
Ez a fejezett fényévekkel meghaladta az előző színvonalát. Az előző fejezethez kapcsolódva írtam egy kis tipp gyűjteményt hogy melyik betű mit jelenthet. Az F hez a második tippem, úgy ahogy talált. Kíváncsi leszek, melyik jön még be. Az elején Ichigo fojtatja az összeomlását. Remélem ezúttal nem lesz olyan komoly depi mint az Aizenes részek alatt. Ura harával pedig megszakadt a kapcsolat. Akkor vagy leárnyékolták (Nem valószínű) vagy összetört a mobilja. Ez esetben viszont előfordulhat, hogy Urahara feje is összetört. Byakuyaék próbálnak rájönni As Nodt képességére Eddig látszólag nem sok sikerrel. És pont ilyenkor kezd kismonológba, amiben utalások vannak az ereje mibenlétére. Hát igen tipikus shounen húzás. A félelem hiánya egyenlő az életösztön hiányával. Ideje megtanítani az életképtelen sinigamiknak hogy mi a félelem. Hajrá As Nodt hulljon a férgese. Mindenesetre megtudtuk miért haltak meg, azonnal akiket leszúrt. Idegösszeomlást kaptak, mert nem szoktak hozzá az ijesztő dolgokhoz Viszont ez a képesség eléggé kellemetlen Ichigo számára. Icsigo legyőzésének titka hogy meg kell törni az elhatározását. Ez pedig egy tökéletes mód ehhez. A Kép a rothadó Rukiárol nagyon nagy lett. Végre megvan az első kapitányi szintű halott. Csak így tovább. Még tizenkettő és megvan a teljes gyűjtemény. Aztán már csak Orihime fejét kellene lekapni, hogy az illető halott is maradjon, mivel amíg a lány szabadon mászkál nem biztos, hogy a hulla a föld alatt marad. És ennek tetejében úgy néz ki, hogy képesek használni az ellopott bankai. Akkor lehet, látjuk Sasakibe bankai-át is valamint mondták, hogy komamura bankai a változott. Így nyugodtan feldobhatja, a talpát róka koma láthatjuk utólag valaki veszélyesebb ellen bevetve. A kérdés csak annyi hogy vajon az eredeti tulajdonos halála után képesek e használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11852 Dátum: 12 júl 18, 19:11:14 » |
|
am ez eleve elvolt rendelve, hogy akiknek a bankai-at elszívták, azok kifognak kapni. Így most a 3 kövi taicho vereségét fogjuk látni. Ha Byakuyával ezt megmerte csinálni, akkor Urahara sincs biztonságban, főleg h megszakadt vele a vonal, nagyon érdekel h ki lehet az a fazon... As Nodt betűéről a Fear tippem bejött :DD Bár az ien képességeket utálom.. akik manipulálnak vkit vagy felerősítenek benne érzelmeket... ezeket a harc stílusokat annyira nem díjazom. Örülök Byakuya bukásának, most Renjin sor. Ja 1 vmit nem értek, most a saját bankaival győzték őt le?? Mert azért rem nem tudják használni, mert ezeket az erő lopásokat is szánalmasnak tartom( lopják el az nem zavar, csak ne tudják használni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11853 Dátum: 12 júl 18, 20:17:47 » |
|
Nem tudom ,hogy vagytok vele ,de számomra kezd beindulni végre a Bleach ,remélem msot Kubo is kap végre kis pozitív hozzá szólásokat ,viszont nem fog elszállni. Végre kicsit izgulunk is ,hogy ki is lehet az a személy Urahara előtt és vele is mi történhetett.Nem beszélve arról ,hogy Byakuya is élete legnagyobb slamasztikájába keveredett hajrá Kubo én szurkolok neked!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11854 Dátum: 12 júl 18, 20:23:14 » |
|
Nagyon jó rész volt. Igaz, hogy a kard tulajdonosa titok maradt, de ezzel a fejezettel szerintem sikerült kárpótolni mindenkit Azért remélem hogy Byakuya valahogy csak túléli... Ichigo-t azért annyira nem féltem, Zangetsu egyszer már kioktatta a félelemről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #11855 Dátum: 12 júl 18, 20:25:27 » |
|
Láttuk valahol hogy tudják használni a bankait? Nekik az pont elég nagy előny, hogy nincs az enemynek ütőkártyája, mert behúzták. Nehogy már használni is tudják, elég nagy hülyeség lenne Kubo részéről ez a húzás. Egyébként szerintem jól megoldotta, hogy elvette a figyelmet Urahara arcánál lévő kardról egy fejezetben. Még talán azt is megoldja hogy 1-2 fejezetig még ne tudjuk ki az. Amúgy meghalt szerencsétlen Quincy barátunk. Eperke mért nem szabadult még ki a börtönből? Uraharát lehet kicsit megszúrkálták, hiszen a T-Mobile szétkapcsolt... *szerk.: és tényleg tudják használni, elnézést. akkor nem szóltam. de ez elég nagy táp nekik, és szemét dolognak tartom. pont elég lett volna, ha csak ellopják a bankait...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 20:53:57 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11856 Dátum: 12 júl 18, 20:30:27 » |
|
Hát az utolsó két oldal alapján tudják használni az ellopott bankait ,ugyan is azok ott senbonzakura szirmai ,Rukia még fel is figyel rájuk,aztán a félelem faszi(aki eléggé tápos lett) azzal vágja le Byakuyát.
Nem azért mondom ,de ha valóban tudják használni ,akkor itt SS igen nagy khmm -ban lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #11857 Dátum: 12 júl 18, 21:02:21 » |
|
De ez a kép nagyon nagy... Lefordultam az ágyról. Már ezért a képért megérte nekifogni a mangának Most akkor velem van a baj, hogy viccesnek találtam? Ma már többször is megnéztem de még mindig szakadok rajta A fejezetről: Kishi trollkodik vagy mi? Arra számítottam megtudjuk ki is Kisuke ellenfele. Erre láttunk egy idegroncs Ichigo-t, egy megalázott Byakuya-t és egy rothadó Rukia-t. Amúgy nem volt rossz, tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11858 Dátum: 12 júl 18, 21:14:15 » |
|
Érdekes fejezet volt, annyi szent. Eperturmix idegi pályákon köröz, nem sajnálom, kijárt neki 1 kis lelki terror, fizikailag úgyse nagyon lehet gyötörni... Byakuya azért remélem nem hal meg, valahogy kár lenne érte. És igaza van, Renji minden, csak nem intelligens... Elég durvák, hogy tudják használni az elcsórt bankait... azért ez így eléggé bajos lesz. TsunadeHime: nekem olyan zombimaszk előtt, és után érzést hozott a kép. De na, Byakuya szívéhez a kislány áll a legközelebb, vicces is lett volna ha Renjit vagy valaki mást raknak be Zombieland lakói közé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11859 Dátum: 12 júl 18, 22:42:39 » |
|
Amúgy az utolsó kép iszonyat jóra sikeredett, most a Bleach manga veri a Narutot az tuti:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11860 Dátum: 12 júl 18, 23:53:04 » |
|
Ha Byakuya életben marad (bírom,de remélem,hogy nem), akkor el tudok képzelni egy olyan szituációt, hogy megjelenik Kenpachi, kedvesen leszardarabozza,erre összeszedi magát, és együtt lezúzzák Fear-chant.
Szerintem Renjinek is lesz még jókora szerepe, elvégre az a célja, hogy túlszárnyalja a Captain Flowert.
És nem mellesleg, a jelenlegi állás szerint a náciknál van Soifon ágyúja, Toshirou jégkásagyártó-gépe Komamura böszme óriása és nem mellesleg Kuchiki sok kisbicskája is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11861 Dátum: 12 júl 19, 00:09:15 » |
|
Pedig nyugodt lehetsz, hogy Byakuya megússza. Éppen erről szólt a rész Renjivel kapcsolatban. Keresse a gyenge pontját és amikor megtalálta akkor használja ki. Renji éppen eleget gyakorolt Byakuyával, hogy tudja mire képes a kardja és ha ezt akarja használni F, akkor ezt megállíthatja Renji. Így időben közbeléphet és kimentheti a kapitányát. Mondjuk nekem ez a képesség inkább valami illúziónak tűnik mint valósnak, bár a végeredmény ugyan az lehet.
Másrészt azon nagyon meglepődtem, hogy sokaknak egész eddig sírt a szájuk, hogy nincs halott a fontos szereplők között és most meg mindenki siránkozik Byakuya miatt vagy korábban Kira "halálakor". Most akkor igazodjon ki az ember, hogy valójában mit is akartok. Amúgy szerintem egyik sem fog elpatkolni. Ez a manga és nagyon sok nem erről szól, más példát próbál az írója megmutatni és nem az halált állandóan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11862 Dátum: 12 júl 19, 00:39:08 » |
|
Én tudom, mit akarok a halálukat. Nagyon feldobódtam a mai fejezet után. Nekem bárki bármit mondhat, de az egész SS olyan, mint a romlott káposzta. Szóval teljes mértékben megérdemlik a pusztulást és hanyatlást. Eddig ez az arc nagyon elnyerte a tetszésemet. No meg a mostani ellenség idáig szimpatikus, úgyhogy most kíváncsian várom a folytatást. Láttam Byakuya arcán a félelmet először, de nekem ez még nem elég. Szeretném, hogy jobban kitelesedjen a szenvedésük, reményvesztettnek, magatehetetlennek akarom látni őket, hogy mentálisan teljesen felőrlődjenek. Bízom benne, hogy egyenlőre sem eperke sem Urahara nem tud semmi tenni az ügyük érdekében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 19, 00:44:19 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11863 Dátum: 12 júl 19, 12:01:14 » |
|
Lehet, hogy olyan viszont a halálukkal nem biztos, hogy a kívánt hatást érnénk el. Sőt van egy olyan érzésem, hogy az elején inkább még jobban felkeményednének a biztonságukat féltve. Egyszóval szerintem nem feltétlenül a jó irányba változnának. Viszont az eddig ismert szereplöket ismerve jó esély lenne látni azt, hogy ők hogyan tudnak alkalmazkodni, elfogadni, megváltozni az események hatására. Ez legalább olyan fontos látnivaló lenne mint látni az eddig alapjában fontos szereplők halálát. Szerintem sejthető, hogy Kubo melyiket választja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|