heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11655 Dátum: 12 jún 28, 17:49:26 » |
|
titius, ha szemből nézed, akkor látsz az arcéle alatt pár fekete sávot, főleg bal oldalt, a felső tisztán kivehető, az a fullbring nyoma és nem árnyék. Szóval így sincs baki, csak figyelni kellene, meg persze nem elfelejteni, hogy minél kisebb egy panel, annál kevésbé látszódnak a részletek, de azért még látszódnak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11657 Dátum: 12 jún 28, 18:12:56 » |
|
pontosan az egész mellkas rész nem stimmel ,nem a nyakáról van szó.Erre jól letámadtál mindenkit .De valóban figyelni kellene. De meglehet érten ia bakit ,valóban Kubo azt rajzolta évekig már rááll a keze.
Tilon nem jót néztek:D a nyakán valóban ott van látom ,csak ahogy mateee-kun linkelte a mellkas rész nem stimmel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 28, 18:23:24 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11658 Dátum: 12 jún 28, 18:15:43 » |
|
Nagyíts rá ott van az a nyakán, legalábbis baloldalt látszik egy kicsit. Amúgy ha Kirge nem halt meg, akkor veszélyes bárkit is otthagyni mellette.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11659 Dátum: 12 jún 28, 18:18:46 » |
|
pontosan az egész mellkas rész nem stimmel ,nem a nyakáról van szó.Erre jól letámadtál mindenkit .De valóban figyelni kellene. De meglehet érten ia bakit ,valóban Kubo azt rajzolta évekig már rááll a keze.
Értem már mire gondoltatok gome gome
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11660 Dátum: 12 jún 28, 18:29:53 » |
|
Ja hogy az X a melléről, hát az tényleg nincs ott. Talán eltakarja az egyenruhája.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11661 Dátum: 12 jún 28, 18:42:44 » |
|
Én itt sem látom, ez is baki lenne? Amúgy én azóta nem is nagyon láttam rajta amióta vége van a fullbring arcnak. Nem lehet, hogy ez azért van, mert most a jelvénye sincs nála? Ha már így külön kiemelték. Amióta a quincy ellen küzd látszódott egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11662 Dátum: 12 jún 28, 18:54:42 » |
|
Na utána olvastam egy kicsit és csak ebben a fejezetben hordja ezt a ruhát tehát ez baki Mikor először találkozott a quincy-vel Karakuraban ott is minden rendben volt erő elszívás után is. És itt HM-ban is mikor rátámadt először minden oké volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11663 Dátum: 12 jún 28, 19:35:08 » |
|
Na utána olvastam egy kicsit és csak ebben a fejezetben hordja ezt a ruhát tehát ez baki Mikor először találkozott a quincy-vel Karakuraban ott is minden rendben volt erő elszívás után is. És itt HM-ban is mikor rátámadt először minden oké volt. Lehet, hogy fázott és felvette az újra a régi ruháját:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11664 Dátum: 12 jún 29, 10:15:37 » |
|
Urahara megint mindent tud.( lehet Yoruichi által) Nagyon tetszett, ez a mondata: " Akkor visszatérek az első kérdésemre, hogy vagytok odaát?" Ez tetszett a legjobban ebbe a fejezetbe. Am meg egyértelmű, h most a kapitányok jönnek, Ichi belépője olyan lesz, mint Aizen ellen, kb 50 fejezet részig utazott a gargantában:DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 29, 10:17:56 írta RoB »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #11665 Dátum: 12 jún 29, 12:17:34 » |
|
Nem hiszem, szerintem most hamarabb odaér. Ha nem is a következő, de az az utáni fejezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #11666 Dátum: 12 jún 29, 22:50:08 » |
|
RoB, legyen igazad. Hmm, kifejezetten érdekelne, mit művel Yoruichi... Jól eltűnt.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11667 Dátum: 12 jún 30, 09:37:02 » |
|
Még az is lehet, hogy a Quincyk kapták el és ott raboskodik Harribel mellett. 406-ban szerepelt utoljára aztán mindjárt már 500 lesz. Bár Kon még nála is régebben kapott szerepet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #11668 Dátum: 12 jún 30, 09:49:17 » |
|
Lehet, hogy az Uralkodó amúgy Kon, csak talált egy menő testet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horyx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11669 Dátum: 12 júl 01, 12:05:09 » |
|
nekem az utóbbi fejezetek nagyon beindították a fantáziám nagyon kíváncsi vagyok hogy ha már most egymásnak feszülnek mi lesz 3-4 év múlva? meg a szokásos kérdések, hogy most komolyan hova a fenébe kószált el Kon azt se tudom mikor tűnt fel utoljára. és Zangetsu meg a quincik királya/vezére csak nekem tűnnek nagyon hasonlónak? bírnám ha Ichigo egyik őse lenne kicsit odavágna a történetbe! vagy ha kiderülne hogy igazából shinigami de a legjobban mégiscsak az érdekel hogy Kenpachi barátom legalább egy shikait elő tud e már varázsolni?
|
|
|
Naplózva
|
Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
|
|
|
|