Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11535 Dátum: 12 jún 13, 18:22:14 » |
|
Azt bírnám, ha túszul ejtenék/bántanák Yachirut, de Ken-chan ahelyett, hogy megadná magát, átmenne SSJ5-be
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11536 Dátum: 12 jún 13, 19:15:10 » |
|
Itt kenpachi lesz a kulcsfigura aki kiment leaprít 1-2 Stern rittert. Szerintem nem tudják hogy kenpachi nem tud használni bankai-t. De bírnám az arcukat ha belépne ken bácsi . Ez a rész megörjítöen jó volt. Ne feledkezzünk meg Hirako shinji shikai képességéröl sem mert az is életveszélyes. Aizent is megzavarta vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 19:19:01 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #11537 Dátum: 12 jún 13, 19:33:02 » |
|
jaja. A tapasztaltabb és idősebb kapitányok fognak itt aratni szerintem Kyouraku shikai-ja is eléggé sokrétű és veszélyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11538 Dátum: 12 jún 13, 20:09:46 » |
|
Várom már a 0. osztagot nagyon . Vajon milyen erősek lehetnek? Igaz is. Kyouraku shikai-ját nem nagyon ismerik sokan hisz ukitake is mondta hogy '' ne ezen a helyen mutasd be '' és persze hogy titkolja mivel lehet ellen védekezni de ha nem tudják akkor vesztes lesz az ellenfeléből ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11539 Dátum: 12 jún 13, 21:11:49 » |
|
Lássuk shikai szinten kik az életveszélyesek: Kenpachi- alapmű Kyoraku- önmagára is életveszélyes a shikai nem hogy egy gyengébb ellenfélre (bele sem merek gondolni mi lehet a bankai erőnövelése ehhez képest) Ukitake- míg nem fizikai közelharcos ellen kell küzdenie nincs vész Meg az Öreg Jama így utolsó sorban. A többieknél most az a kérdés, hogy csak a bankai lett lekapcsolva, vagy a teljes kard? Mert ha shikai még megy talán, akkor Soi fon mutathat még pár mocskos trükköt. De ha nem akkor csak a kidou van hátra, ott viszont byakuya lesz a nagy aprító.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11540 Dátum: 12 jún 13, 21:22:24 » |
|
Egy kérdés. Ichigo-tól miért nem tudták akkoriban ellopni a bankai-át?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11541 Dátum: 12 jún 13, 21:53:53 » |
|
Még ott van Yoruichi is az esélyes aprítók sorában, csak őt elnyelte a föld. Pontosan 90 fejezet óta nem is láttuk.
Ichigo-nak vagy a Hollow ereje segített, vagy a Fullbringje, vagy épp mindkettő.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11542 Dátum: 12 jún 13, 22:03:58 » |
|
Első tippre ez a cucc amire be vannak állva a lovagok, sima tiszta shinigami erőre vannak beállva. Ichigonak meg (shinigami-hollow)+most már a fullbring. Ez zavarhatott közbe. Ahogy harribel meg ki volt láncolva, a cucca kinézete alapján, eg már a kiengedett formában van, vagyis a hollow erők nem okoznak gondot olyan téren, hogy ki kellljen nekik iktatni! itt a kép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11543 Dátum: 12 jún 13, 22:24:35 » |
|
Ichigonál szinte biztos a fullbring dominál ebben az esetben. Annyira hozzákötődött a fullbring edzés során a bankai, hogy nem lehet különválasztani, ellopni tőle. A korai képeken Ivan ellen látható volt, hogy megpróbált leválni róla de aztán visszavette magát az eredeti állapotba. Másrészt szerintem azért néhány kapitánynál nem olyan létfontosságú a bankai a túléléshez. A kidouktól meg azért jobb ha tartanak ezek is. Ha Aizen félt a 90. szint feletti varázslatoktól akkor ezeknek is illik félni. Persze amelyik kapitány jól tudja ezeket alkalmazni az komoly eséllyel indul. Nem csak Kenpachi veszélyes azért mert a volt vaizardok szintén nagyon erősek lehetnek bankai nélkül is, de ott van Soi Fong más típusú képzettsége a villámmal. Másrészt nem tudjuk, hogy egyszerre egy quincy hány bankait képes "ellopni"? Ha közben összefut egy másik bankai használóval és csak egyet képes, akkor bajban lehet. Hozzáteszem, hogy szerintem Kira sem halt meg és csak most fogja elérni a bankait halálközeli állapotban. Hozzá kell tenni azt is, hogy a kapitányok nem annyira benézték hanem inkább szándékosan nyomatták a bankai használatát. Inkább az lepte meg Byakuyát is, hogy nem elfojtásról van szó hanem úgymond ellopták tőle. Viszont ettől független fel voltak készülve annak elveszítésére és így esetleg információt szerezhettek annak módjáról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 22:58:28 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11544 Dátum: 12 jún 14, 06:37:10 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/484/8Ha jó a fordítás, akkor ellopják és használják, mert BANKAIT HASZNÁLNAK. Ez mekkora cumi lesz, ezt de besz*pták. Bayakuya ereje már eleve életveszély, a többi lopott meg gyenge (komamura bankai-ja nem valami nagy durranás, Toshiro-é se a topp, mert fejletlen még, Soi fong nem a bankai híres.). De akkor is, négy igen erős Qwinchi 4 Bankai-jal veszélyes lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11545 Dátum: 12 jún 14, 08:04:27 » |
|
ÖÖÖÖ Asszem az a rész már többször vitatva volt, hogy esetleg nem-e történt az angoloknál egy félrefordítás. Igazából míg nem használják addig nem tudjuk biztosra. Egy dologra viszont merek tippelni, mivel ilyen kis cuccba lett berakva a bankai, vagy "lövés" formában tudnák csak használni, hiszen nem maguk mellé állították át a kardokat, mint anno volt a fillerben. Vagy pedig ilyen fullbringer módban előrántják abból a cuccból a bankait akkor jön a facepalm. (komamura bankai-ja nem valami nagy durranás, Toshiro-é se a topp, mert fejletlen még, Soi fong nem a bankai híres.)
Toshiro bankai-a pont, hogy ki lett fejlesztve most már normálisra, még pedig a time jump alatt. Ezt még az interjúk alatt lett elmondva. Komamura meg a szemüveges ürge (nem jut eszembe a neve :S) biztosan tudnak valamit majd eggyütt alkotni, Soi Fong meg bankai nélkül is életképes, viszont az jobban érdekelne, hogy a shikai megmaradt vagy az is ment a levesbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11546 Dátum: 12 jún 14, 08:28:23 » |
|
Hát igen, a fordítás, és a lövés sem lenne rossz ötlet, de én a másik lehetőségedet tartom valószínűnek. Ayon vagy ki is milyen szépen átment a csávóba (a hueco mundos harc), és erőt adott neki.
Ki lett fejlesztve? Ez érdekelne, mert én még nem olvastam ezt az interjút, be tudnád linkelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11547 Dátum: 12 jún 14, 08:56:49 » |
|
Most megfogtál, de megpróbálom előbányászni őket a net-ről, ne tudom mikor lesz meg, türelmedet kérem! Szerk: Őrölet de meg van Tessék a kért kép! Angol fordítás. De tudok már magyart is linkelni, ha nehézségekbe ütköznél (szerintem nem fog kelleni )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 09:27:09 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11548 Dátum: 12 jún 14, 10:12:13 » |
|
Kösz, nagy részét értem (bár nem tudom hogy, nem nagyon tudok már angolul, de ment). Hát igen, nem tudom milyen erős lehet, de még tuti van hova fejlődnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11549 Dátum: 12 jún 14, 11:43:45 » |
|
Az azért kérdéses, hogy akik ellopják azok tudják e kezelni is azt az erőt. Nem az erő nagyságára gondolok hanem arra, hogy a kard lelke az eredeti tulajdonos hozza létre, így azzal valamilyen kapcsolatban áll. Tehát valószínűsítem, hogy nem a használata a lényeg hanem az, hogy a tulajdonosa ne használhassa. Viszont most sem értem, miért lenne cumi? Pontosabban az csak nem tartom olyan nagynak. Mindegyikük tudta, hogy ez valamilyen formában bekövetkezhet velük. Így tisztában voltak a következményekkel is. Ráadásul így információhoz is juthattak illetve a kutató részleg is érzékelhette a dolgokat. Ez alapján már lehet rájuk készülni és megtenni, kifejleszteni az ellenintézkedéseket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 11:50:32 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|