24 nov 16, 21:34:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 763 764 [765] 766 767 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754519 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
SSS
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11460 Dátum: 12 jún 06, 19:32:26 »

Mivel mindenre közveszélyes ami csak létezik ebben a világban, ezért lehet hogy lekötözték és bezárták valahova. El akarnak kerülni egy szociopata Kenpachi vs mindenki aki él és mozog mérkőzést.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #11461 Dátum: 12 jún 06, 19:56:35 »

A maszkos Sternritternek még nem tudjuk a nemét ikszdé Elég kétértelmű a dolog: a haj és a szem alapján csaj, mégis a maszk alapján inkább faszinak gondolom. Meglássuk mi lesz.

Én is megnéznék pár Bankait, csak sajnos Sasakibe információi alapján senki nem fogja megkockáztatni, hogy ellopják a Bankaiát.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11462 Dátum: 12 jún 06, 20:44:20 »

Kyouraku és Ukitake már shikaiban vannak. Valamit éreznek:DDD
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11463 Dátum: 12 jún 06, 21:48:20 »

Nekem ez a rész sima csatapárok leosztása. Nem gondolom, hogy a többi kapitány elveszett volna. Egyszerre ennyi fért a mangába. Másrészt lehetnek olyan kapitányok is akik keresik az ellenfél búvóhelyét. A betűkre én nem erősorrendként tippelek hanem csapatbeosztásokra. Hasonlóan SS szervezetéhez. Ott is csak az első osztag kapitánya a legerősebb de a többiek már keveredettek erő szempontjából. Tulajdonképpen minden szakasz valamiben erősebb mint a többi szakasz. Mayurit és Unohanát nem keresem mert nekik fontos szerepük lesz a történetben.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11464 Dátum: 12 jún 07, 14:47:39 »

"Mivel mindenre közveszélyes ami csak létezik ebben a világban, ezért lehet hogy lekötözték és bezárták valahova. El akarnak kerülni egy szociopata Kenpachi vs mindenki aki él és mozog mérkőzést."

Én viszont nagyon is kíváncsi lennék rá  Ördögi

"Kyouraku és Ukitake már shikaiban vannak. Valamit éreznek:DDD "
Ez nekem is feltűnt... ennyit ér a rutinjuk Mosolyog

"A maszkos Sternritternek még nem tudjuk a nemét  Elég kétértelmű a dolog: a haj és a szem alapján csaj, mégis a maszk alapján inkább faszinak gondolom. Meglássuk mi lesz."
Remélem Kubo nem kezd el csajnak kinéző pasikat rajzolni, mint amilyen Haku a naruto-ban... Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 14:49:18 írta rougon » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11465 Dátum: 12 jún 07, 15:26:00 »

A maszkos nekem egyértelműen csaj. Most attól h tüskés a maszkja, attól lehet csaj:DD
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11466 Dátum: 12 jún 07, 18:07:00 »

Kenpachi? Szerintem eltévedt Nevet Mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz ha befut, már ha befut Nevet
Az biztos, hogy Kenpachi darálni fog Nevet amit a Fullbringes csókával tett, azért 2-3 Quincy-t biztos ledarál majd, na Kenpachi belépőjére leszek majd még kíváncsi, biztos epic lesz Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11467 Dátum: 12 jún 07, 18:43:09 »

Kempachi hatalmas arc  Ördögi , de szerintem is eltévedt s mostanra sík idek h csak ő maradt ki a buliból.
Még azt is kinézem belőle h egy csapásra lecsapja az első Quincy-t, s az egyedül harcoló hadnagynak parancsba adja ha nem keres neki másik ellenfelet őt vágja le vagy valami ilyesmi Nevet Bár azzal az álattal szerintem egy ideig el fog szórakozni.

Vajon nincs -e valami különleges abban helyben h azt védeni kell?

Kapitányok rögtöni megérkezése szerintem egy nagyobb durranást sejtet. Valamilyen módon szerintem vissza fogják verni a támadást vagy valamiért visszavonuló lessz.
Itt vagy a 0. osztagra voksolnék vagy Ichigo legyalulja az ellenfelét s azért valamiért Nyelvesít visszavonulnának
Bár így belegondolva a 0. osztrag a valószínűbb  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 18:44:24 írta Fr33man » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11468 Dátum: 12 jún 07, 19:54:50 »

Ichi most Bankaiban úgy leveri Opie-t, mint Dordonit, aztán egy kis group heal Orihimétől, majd mennek a Tres Bestiával kiszabadítani Haribelt. Nevet Ott majd megtudják, hogy SS szarban van, Harribel összeszedi Grimmjowt meg pár Arrancárt, míg Team Ichigo bemegy SS-be összeszedni Rukiát és Renjit, hogy meglegyen a csapat. Kúl Na ez az elkövetkezendő pár fejezetre a forgatókönyvem. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Painrokudo
Újonc
*

« Válasz #11469 Dátum: 12 jún 07, 22:04:08 »

Csak nekem tűnik furcsának, hogy Ichigo még sosem használta a fullbringet és a maszkot egyszerre? Valami azt súgja, hogy a következő részek során szüksége lesz rá, ezek a jómadarak kicsit erősnek tűnnek, és az a kapitány akivel most harcol, nem véletlenül begyűjtő. No meg jól mutathat a fullbring formában az a maszk Nevet A végső getsuga óta nem is láttuk vaizard formában, vagy én emlékszem rosszul?
Kenpachiról pedig annyit, hogy ne legyünk mi biztosak abban, hogy nem lehet zanpakto-ja. Nevet Gyakran szoktunk látni meglepetéseket, és a kapitányt még csak 1x láttunk Hueco mundo-ban "teljes erőbedobással" harcolni, és nem hiszem, hogy az lenne a legerősebb támadása, hogy 2 kézzel harcol! Mosolyog
Emellett pedig furcsa, hogy szerintem néhány kapitánynak még nem láttuk a teljes erejét, hiszen az a vaizard fiú Aizen ellen nem sokat tudott megmutatni az erejéből, de ott van a gyógyító osztag kapitánya Unohana is, vagy Ukitake bankai-a is ismeretlen és még nem is esett szó a volt kapitányokról, kezdve Uraharával, akiről annyit tudunk, hogy nem most kezdte az ipart, és persze ott van még Isshin, és ne feledkezünk meg Joruichiről se, s Kioraku kapitány bankaiát sem ismerjük. De a főkapitány se mutatott még sokat, pedig biztos tanult egy két trükköt a 10.000 év alatt. S néhány hadnagy képességei is rejtettek, akiknek még shikai-át sem ismerjük, s akár bankai-uk is lehet. Ezek közül is legjobban Kuszadzsisi Jacsiru, Kenpachi hadnagyára lennék kíváncsi, mert lehet, hogy cukinak ábrázolják, de megnézném harc közben.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 22:35:52 írta Painrokudo » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11470 Dátum: 12 jún 07, 23:02:36 »

1, Üdv, Painrokudo! Mosolyog
2, Döntsd el légyszi, hogy a magyaros átírást vagy a hepburnt használod. Baromi nehéz így váltogatni.
3, Hivatalosan Zangetsu és Shirosaki (nevezzük így az egyszerűség kedvéért) összeolvadt, ezért az lenne logikus, hogy egy ereje van, amit jelenleg is használ. Az mondjuk tisztázatlan, hogy így lesz-e - Kubót ismerve nem.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11471 Dátum: 12 jún 08, 09:26:27 »

Kenpachinak van Zanpakutoja, mint minden Shinigaminak, csak ő nem tudja a nevét. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11472 Dátum: 12 jún 08, 09:53:12 »

Tilon te látnok vagy  ikszdé .
Áá Kenpachi ,ha ilyen brutalitással halnak a szereplők , sajnálom az ő ellenfelét majd .  Ördögi
Jó lenne ha visszaugranánk köv fejezetben ichigora látni akarom hogy a  quincy miért is tartott a bankaitól .
Én kifejezetten örülnék ha most Kubo felrugná az ésszerűséget és lenne Ichigonak maszkja, de akkor kötelező lenne egy új maszk. ( szarvakat pliiiiz  ikszdé )

szerk : a "most"-ot írtam, de közel jövő-re gondoltam  Nevet 
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 11:34:30 írta Banzai » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11473 Dátum: 12 jún 08, 11:00:38 »

Azért az elég problémás lenne ha Ichigonak ennek a fickónak a leveréséhez szükséges lenne bármiféle maszk vagy bármilyen plusz erő. Akkor mi lesz a még erősebb ellenfelek ellen? A kapitányok nem igazán használhatnak bankait ellenük, így nem is igazán tudják a teljes erejüket bevetni. Jelenleg egyedül Ichigoról tudjuk, hogy képes megtartani a bankaiát, hacsak Mayuriék nem találtak ki valamit a leolvasztás ellen. Márpedig ezek a quincyk csak azoktól félnek. Éppen ezért alkották meg ezt a leolvasztásos képességet.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11474 Dátum: 12 jún 08, 12:27:00 »

Lehet h csak a Vaizárdokra nem hat ez az egész, mert van bennük hollow erő is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 763 764 [765] 766 767 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins