24 nov 16, 20:32:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 761 762 [763] 764 765 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754281 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11430 Dátum: 12 jún 02, 19:24:23 »

Kirát azért szerintem nem kell temetni. Hiyori konkrétan félbe lett vágva, míg Kira csak egy kissebb lyukat kapott. Így nem csak Orihime de még Unohana is biztosan tud vele mit kezdeni. Max csak egy keze lesz neki is mint az Öregnek!

Amíg Hiyori félbe lett vágva, vérvesztesége volt és a méhe vagy a belei, nem emlékszem pontosan, de csak azok sínylették meg a dolgot, ehhez meg jön az azonnali segítség, aminek köszönhetően nem volt további vérveszteség. Nézzük Kirát:
Nincs jobb karja, nincs mája, nincs tüdeje. Nem tud lélegezni és ott helyben elvérzik. Azonnali segítség nélkül, csak Hime tud segíteni rajta. Nevet Megjegyezném ez nem csak egy KIS LYUK. :'D
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11431 Dátum: 12 jún 02, 20:23:56 »

Kedvesen megkérdezem Kubo bá'-t hogy mi a jó büdös francnak kellett kinyírni Kirát?Elég szimpi karakter volt...helyette néhány kapitányt igazán lecsaphatott volna...Komamurát vagy Soifont például...Na de miért Kirááát? Sír Sír

Soifont? O.O na őt nem :DD Komamura koma mehet, Hitsugaya is, Rose is.

Kira meg úgyse hal meg, mert ő elvileg mutat bankait, szal tuti nem hal meg... sztem Nevet de ha meghalna, az sem érdekelne nagyon Nevet
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11432 Dátum: 12 jún 02, 21:56:06 »

Kira reiatsuja eltűnt...vagy mutat valami Ichigo-féle feltámadást, vagy csókolom...amúgy meg szerintem nem nagy valami, hogy megmurdelt...kidolgozatlan töltelékkarakter volt, sokkal inkább halált érdemelt, mint Toshirou. annyi volt a szerepe, hogy telibeszivatta a kapitánya, Renjiék évfolyamtársa, éa Hinamorihoz is elég közel áll, de semmi több. Béke poraira.
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11433 Dátum: 12 jún 02, 23:10:17 »

Nincs jobb karja, nincs mája, nincs tüdeje. Nem tud lélegezni és ott helyben elvérzik. Azonnali segítség nélkül, csak Hime tud segíteni rajta. Nevet Megjegyezném ez nem csak egy KIS LYUK. :'D
Igaz, Elismerem nem olyan kicsi a lik rajta, de istenem, láttunk már nagyobb feltámadást is ebben a mangában az hiszem! Itchigo is konkrétan már halott volt, mikor Orohime visszahozta, az akkori erejével. Grimmjow igaz élt, de neki is x nap után kapta vissza a kaját (legalábbis szerintem több is eltelt). Ha Orihime is fejlesztett az erején, az új visszaverő pajzs erősen erre hajaz, akkor szerintem ez a visszaállító képessége is erősödhetett. Ergo ha Kirából akár egy szövet darab is megmarad, akkor simán visszahozható még mindig, mint mikor Hachi magyarázta Orihimének a a saját erejét. Innentől kezdve már csak azt a karaktert fogom eltemetni, akinek meg volt a temetése, mint láttuk az 1 osztag egy tisztjének!
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #11434 Dátum: 12 jún 03, 07:48:34 »

Szerintem meghalt, de ez az én véleményem Nevet Thoushirot pedig ne tessék kinyiratni Szomorú Komamura, modjuk a 2.osztag hadnagya halhatnának meg, mert valljuk be ahoz képest, hogy Komamura kapitány nem olyan erős...
Am nagyon durva, hogy eddig nem halt meg senki a főbb szereplők, kapitányok, hadnagyok közül, mos meg elvileg kettő is, de egy biztos...
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11435 Dátum: 12 jún 03, 10:29:44 »

Ha valaki, akkor Hinamori túléli ezt az egészet. Őt valahogy nem lehet megölni  Pojén
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11436 Dátum: 12 jún 03, 14:38:54 »

Soi-fon és Komamura megfognak szerintem hallni, nagyon újat nem fognak tudni mutatni...
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11437 Dátum: 12 jún 03, 15:12:01 »

Soifonnak biztos van mert miután legyőzte Vegát, mondta Omeada-nak, hogy el ne merje árulni senkinek a többi titkát. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11438 Dátum: 12 jún 04, 13:14:51 »

háát nem tom Tilon...azt valszeg a bankai-ára értette...
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11439 Dátum: 12 jún 04, 15:41:14 »

De azt Omeada nem ismerte.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11440 Dátum: 12 jún 04, 15:58:37 »

Igen, én is úgy emlékszem. Ő is akkor látta először a kapitánya teljes erejét.
Soi Fon-nal kapcsolatban én arra tippelek, hogy a timeskip alatt változott valamelyest a bankai-ja. Talán kisebb lett és könnyebben kezelhetőbb.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 04, 16:52:51 írta TsunadeHime » Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11441 Dátum: 12 jún 04, 16:50:45 »

Szerintem van titka még mert letagad sok embert hogy ismerte de közbe igen. Pl Hacchi-t is letagadta.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11442 Dátum: 12 jún 05, 18:11:51 »

Hát baromi erős kis kezdés volt ez a quinci ivadékoktól. Kira szerintem csak akkor menekül meg ha Orihime közbelép. Egyébként szerintem sem lenne nagy veszteség. Egy háborúban alap, hogy mindkét fél veszít el embereket, katonákat, ahogy tetszik.
Ha a Bleach-be megint úgy lesz, hogy semmi veszteség nélkül a shinigamik jönnek ki győztesnek, akkor újra csalódni fogok... nem szeretnék! Az, hogy ki hal meg nem érdekel csak legyenek epic pillanatok mint pl. mikor Asuma meghalt a shippuuden-be, vagy Ace a One Piece-be. Simán ki lehet írni köz kedvelt szereplőt is a mangából, így legalább több fajta érzelmet vált ki az olvasóból.
Azért Soi Fongot birom Nyelvesít, Byakuyat, Kenpachit, Shinjit is. Na őket azért sajnálnám  Pontosan.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
naomi69
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11443 Dátum: 12 jún 06, 10:57:01 »

Ah, Byakuya de menő volt a végén xD
Naplózva

Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11444 Dátum: 12 jún 06, 11:45:24 »

http://www.mangareader.net/bleach/495

Itt az új manga.

Kíváncsi vagyok már néhány új Bankai-ra. Remélem Rose, Ukitake és Kyouraku is bevetik majd a sajátjukat.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 11:51:00 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 761 762 [763] 764 765 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins