Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11370 Dátum: 12 máj 24, 23:20:40 » |
|
Az egyetlen ember, akit érdekel is amit olvas... :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11371 Dátum: 12 máj 30, 11:56:37 » |
|
Azért ivánozom, mert orosz feje van, a neve meg nem érdekel xD Itt az új fejezet: http://www.mangareader.net/bleach/494Végre történik valami de semmi meglepő.... ja, és: Karasu?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #11372 Dátum: 12 máj 30, 12:00:46 » |
|
Most akkor mi van? Kira úgy járt, mint a Madara klón? http://www.mangareader.net/bleach/494/12Az előzőhöz képest jó volt, legalább láthattuk az ellenségeket is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 12:18:35 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11373 Dátum: 12 máj 30, 12:15:13 » |
|
nekem most nagyon meg tetszett,az első sorban azért,mert ezek a karakterek szépek,nem olyan ocsmány mind az aki mostanság Ichigóval harcol.És másrészt ez az erő külömbség is nagyon tetszik,kiváncsi vagyok Kubo mit fgog ebből ki hozni,ha Kirát így le szedték akkor ez nagyon állat lessz. De eléggé be durvult az anime,ez már lassan 18+
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11374 Dátum: 12 máj 30, 12:16:12 » |
|
Végre, Kubo most jól belecsapott a lecsóba ezzel a fejezettel, ez kifejezetten tetszett. Remélem végre SS oldalon is hullani fognak a szereplők, mert eddig a sorozat alatt nem sok SS-es Shinigami halt meg. Kira is remélem meghalt, marhaság lenne, ha Orihime vagy valaki most felhealelné. Lényeg a lényeg, ez a fejezet szerintem az előzőhez képest sokkal jobb volt.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11375 Dátum: 12 máj 30, 12:26:43 » |
|
Yama pedig elindult a kulcsért és ebből mindenki tudja mi is fog történni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #11376 Dátum: 12 máj 30, 12:30:16 » |
|
Szegény Kira, Kubo meg még azt mondta lehet kap Bankait most meg azt kapta, amit Matsumoto Ayontól A sternritter dizájnok nagyon ismerősek -Karasu(angol fórumon ez valakinek Unohana és Kakuzu ötvözése ) (17.oldal bal) - Ikkaku punk hajjal, remélem kék színű lesz (16.oldal jobb) - Riruka kapitány sapkával(17.oldal közép) - Kenpachi Kiganjo(16.oldal közép) - Tensa Zangetsu(18.oldal felül)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 12:38:19 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #11377 Dátum: 12 máj 30, 13:51:23 » |
|
Mien kulcsért indult el?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11378 Dátum: 12 máj 30, 14:03:58 » |
|
Nagyon jó rész volt!! Kirát sajnáltam, de hát ezvan, itt most mindenki megfog halni!!:DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #11379 Dátum: 12 máj 30, 14:22:22 » |
|
Kubo beígértte hogy soul society nagy sz.ba lesz, végül is ezt kapjuk.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11380 Dátum: 12 máj 30, 14:28:14 » |
|
Abba van, viszont mint tudjuk végül a jók győznek. Ennek tudatában nem is olyan izgalmas az egész. Itt csak egyetlen dolog miatt kell aggódnunk: kik fognak meghalni? Netán valaki a kedvenceink közül? Ez teszi igazán jóvá a mostani részeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11381 Dátum: 12 máj 30, 16:41:47 » |
|
Ez a rész nagyon tetszett . Kira is megkapta és akármilyen szemét is vagyok de nem sajnáltam. 7 csillag lovag és ilyen könnyedén leverték majdnem az egész 3. osztagot. Szerintem 2 kapitány is kell majd egy csillag lovag ellen. Yamamoto elintézhet 1-et simán. De ez mind csak tipp. Milyen kulcs is ez amiért elment yamamoto? Netán nem az ami Aizennek is kellet? :O.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11382 Dátum: 12 máj 30, 16:50:25 » |
|
Nem egyértelmű? Toalett kulcs kellett az öregnek, mert baszart. ^^" Csak sajnos/nem sajnos, nem mehet ki a kulccsal 0. osztag wcjére, mert addigra ss romokban lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11383 Dátum: 12 máj 30, 16:56:02 » |
|
Ishida: Nem értek a mondandódból semmit... . Milyen 0. osztag? Nem tudom miről maradtam le de nem figyeltem annyira a részletekre ^^''.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11384 Dátum: 12 máj 30, 16:58:34 » |
|
úgy emlékszem, hogy a 0. osztag védi a Lelkek Királyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|