24 nov 04, 22:37:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 756 757 [758] 759 760 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740408 alkalommal)
0 Felhasználó és 112 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11355 Dátum: 12 máj 23, 18:22:13 »

Nyílván majd kúrószaki lessz meginnt a kulcs, és elnyeri az erőket mint ganjou tőle. Tiszta hegylakó feeling lesz.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11356 Dátum: 12 máj 23, 18:25:04 »

Ezért nem szabad betépve mangázni. Az bíz isten, hogy a kreatív csapat sem volt józan.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11357 Dátum: 12 máj 23, 19:22:27 »

Pedig már kezdtem örülni ,hogy talán feléled hamvaiból a bleach ,erre jön egy ilyen rész:D
Kubo tönkre teszi már az egészet ,rég abba kellett volna hagyni sajnos:S
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #11358 Dátum: 12 máj 23, 20:49:25 »

És az emberek most kezdenek rájönni arra, hogy a Bleachben nincs minden rendben? Uraim, egy nácihadsereg rohamozza meg a Shinigamikat. Ez már egyszerűen nevetséges. Aizennel le kellett volna zárni, kész. Természetesen Ichigo biztos, hogy a végén kap egy 10x-es Super Saiyan bankai dama-t, amivel egy pöccintéssel elintézi az egész sereget. Ez az elvárt :p
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11359 Dátum: 12 máj 23, 20:59:24 »

Viszont már azért az epikus pillanatért megéri olvasni! Nevet
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11360 Dátum: 12 máj 23, 21:27:46 »

Ez majd Animében lesz jó:D Bleach mindig is abban volt jó)
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #11361 Dátum: 12 máj 23, 21:31:21 »

Nekem az utolsó Aizen-Gin-es harcok mangában jöttek be jobban,az animátoroknak nem sikerült úgy átt adni mint ahogy én elkébzeltem Nevet De persze ott volt a toppon emígy is.De kiváncsi vagyok mien hango fog akkor ez a Quincis valami kiadni majd az animében,mert hogy nem emberit az tuti-a tippem a hollow hang lessz Nevet
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #11362 Dátum: 12 máj 23, 22:11:28 »

Érdekesek az emberek...  Gondolkozik
Ahogy megfigyeltem, nem csak itt, hanem ahol írnak a heti fejezetről véleményeket, mind angolok mind magyarok egyaránt, azok akiknek tetszett eddig a fejezetig most ezt a fejezetet fikázzák, akiknek viszont nem tetszett eddig a 493. fejezetig a történések, azoknak meg tetszik ez a fejezet, a nagy átlagba, de persze vannak kivételek.
Ez most csak így megjegyeztem hogy milyen érdekes az a közönség akik a Bleach mangát olvassák...  Mosolyog

Na de szerintem jó fejezett volt, az meg hogy hogy néz ki most ez a celluloid szökevény Quincy nem érdekel, mert igen is jó az ábrázolása (!), vagyis Kubo most tényleg "gonosz-rossz-csúnya" ellenségnek akarja mutatni az ellenséget, és nem egy cool menőcsávónak mint ahogy az eddigi ellenségek voltak megcsinálva, mert azért az Espadak egy része igen csak ütésen nézet ki (4, 6, 3, 2, 1), de ott látszott hogy ezeknek van valami mögöttes tartalom (csak is kizárólag szerintem volt így!), pl Haribelt visszahozta a történetbe és persze az első 3 espada között volt akikre alapból nagyobb hangsúlyt fektetett mint egy kis átlag levágandó hollowra, Grimmjow-nál szintén ugyan ez a helyzet hogy jól kinéző karaktert akart mert vissza hozza őt is a történetbe elvileg, Ulquiorra fontos volt mert ugye ő volt Ichigo nagy ellensége az espadak közt, szóval nem kell azért háborogni hogy hogy néz ki Kirge, tény randa, de hát egy ellenség legyen ilyen ha nincs nagyobb szerepe, és csak minimális erődemonstrálásra van benne a történetbe (és emlékezünk vissza az első Arrancarok akiket láttunk a történetbe, azok se voltak nagy eresztések karakter dizájnilag: http://images.wikia.com/bleach/en/images/e/eb/FiveArrancarAnimeEp116.jpg), mert az biztos hogy Kirge azért van itt hogy valami fogalmunk legyen ezekről a Quincy-kről hogy mi erejük van ésatöbbi-ésatöbbi!
Szerintem majd a nagyobb ellenségek pl tippem szerint a Steinritter-ek már jobban ki lesznek dolgozva kinézetileg!

Am. meg egy elcseszett kinézettű karakter miatt leszarozni egy fejezetet... hát...  Izé José...
Mert azért igen csak volt benne történés, alap az hogy láttuk ennek a képességét, aztán harc is volt, igaz csak egyoldalú aprítás, meg hát a Quincy sereg megmutatkozott a shinigamiknak, legalábbis az uralkodó.
Mindegy, ez igenis jó fejezet volt, nem világ megváltó, egynek elment, lehetett volna jobb is, de történtek benne dolgok, és ezért volt jó, meg amúgy is, ez Shounen-fight, ami nem fogja megváltani a világot sose, aki nem szereti ezt a műfajt minden hibájával együtt az inkább ne olvassa mert csak csalódni fog, és ez nem a Bleach-re vonatkozik, hanem maga a Shounen-fight műfajra, és az azon belül található összes műre, ennyi.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11363 Dátum: 12 máj 24, 14:40:03 »

Nekem az nem tetszett, h az urolkodó tört be SS-be, azt hittem h majd a támadást a csillaglovagok kezdik...
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11364 Dátum: 12 máj 24, 17:14:33 »

Ez a fejezet pedig jobb volt mint az előző, ami szimpla időhúzásnak számított...nem 1 nagy eresztés, de azért egy közepes fejezetnek elment.
Újabb infót kaptunk a quincikről, akik tehát az ellenfél erejét is megszerezhetik, nem pedig csak a a környezetben található egyéb reishi-t...így azért kicsit nehéz lesz harcolni velük.
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #11365 Dátum: 12 máj 24, 17:44:20 »

hát nekem az nem jött be hogy nagyon ki számítható lessz a jövőbeli cselekmény.Mivel a Quincik ilyen erővel bírnak(a reishit magukba tudják szívni,amiből a sinigamik és hollowok vannak) akkor nem lenne eséje senkinek ellenük aki nem ember.De mivel tudjuk hogy az esélytelen hogy úgy végződjön a manga hogy a Quincik mindent és mindenkit ki írtottak,Ichigo lessz megint csak az aki megmenti az el cseszett helyzetet-és ez teljesen Aizen vs Soul society ahol Ichi mentette meg a mindenséget. Tehát kicsit uncsi :/ És igen,remélem hogy tévedek Mosolyog
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11366 Dátum: 12 máj 24, 19:34:59 »

De most egyébként, te kire vársz? Ha nem a főszereplő menti meg a helyzetet akkor ki? 83 éves szomszéd Piri néni beugrik egy BANKAI-jal és megmenti a helyzetet?  Nevet
Nem. Igazából mindenki tudja, hogy a főszereplő menti meg majd a dolgokat, de ez mindenhol így van. Minden ehhez hasonló mangában/animében. Itt igazából az a kérdés, hogy ezt hogyan fogja kivitelezni az adott hős. Mosolyog
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11367 Dátum: 12 máj 24, 19:48:06 »

Az még nem is lenne baj ha Ichigo ment meg mindenkit, de legalább ne egyedül tegye ezt. Legyen kulcsfontosságú szerepe a végső ütközetben, de ne legyen egyedül. Legalább a kapitányok és néhány hadnagy legyen mellette. Az lenne a legjobb ha a végén nem lenne egy olyan 'íze' az egésznek, hogy Ichigo nélkül minden elpusztult volna.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11368 Dátum: 12 máj 24, 20:13:32 »

Gondolom az Aizen-es dolog miatt van így kiakadva mindenki, amit egyáltalán nem értek. Isshin apja nélkül eleve nem szerzi meg Ichigo azt az erőt, Urahara nélkül meg az egész harc elveszett volna. Elpusztult volna úgy ahogy van teljes Soul Society. Ichigo nélkül Kisuke se tudott volna mit tenni, ez tény, de fordítva is igaz. Teljesen korrekt megoldás volt, szerintem tökéletes elintézése Aizennek.

A fejezetről annyit, hogy ez kifejezetten nekem se tetszett, de végre talán kezdünk Ivan (vagy mi a rák a neve) halálához érni. Ezt az egy szerencsétlent leszámítva viszont egész jó a manga, az ellene lévő harc se lenne rossz ha nem húzódna el ennyire, és az Arrancarok ITT itt is maradtak volna. De ennyi belefér talán, ha már egyszer Harribel talpnyalói kis szerep kijár nekik.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11369 Dátum: 12 máj 24, 21:42:22 »

Miért Ivanozza mindenki, amikor Ivan már rég meghalt ? ikszdé Ennek az ipsének a neve Kirge Opie. Bár az Ivan tényleg jobb név.^^

Szerintem nem volt olyan rossz a fejezet. Kirge elég ronda lett, de így se volt az a modell alkat. Kubo most tényleg megcsinálta a MedveDisznóEmbert. ikszdé Ezt a lélekrészecske elnyelős dolgot már Ishida is demonstrálta SS-ben. Most legalább bebizonyosodott, hogy a Bleach karakterek gyengéje a Reshielszívás. Chadékra azért hatott, mert emberként nem mehettek HM-be ezért Urahara kis gépe átkonvertálta őket lélektestbe. Nevet
Az durva jelenet, amikor Orihimének az arcáról elkezd leválni a bőr. Szadista egy képesség. Sun-Sung vedlési trükkje se semmi. Apacci még, akkor életben van, ha kimentették és valószínűleg most már nem is fognak meghalni, hogy Ichigo Bankai-t nyomat.
A Boss jelenik meg először a csatatéren ? Szerintem hamar belefut Yamabába és nosztalgiáznak majd egy kicsit.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 756 757 [758] 759 760 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins