24 nov 05, 16:21:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 739 740 [741] 742 743 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743792 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11100 Dátum: 12 márc 23, 23:21:00 »

Kifejezetten tetszett a mostani fejezet is, apró szépséghiba hogy még mindig semmi infó hogy ki(k) is ő(k)...egyébként 10/10-es rész volt
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11101 Dátum: 12 márc 25, 19:55:26 »

Azért azt elmondták, hogy kik ők, és egy korábbi fejezet cím visszavezet 1000 évvel is. A kérdés inkább a mik ők és mi közük az 1000 évvel ezelőtt történtekhez. Mi a kapcsolat köztük és SS kötött? Nálam ez a rész felemás volt. Voltak jó és rossz, semmitmondó részei. Jó, hogy képbe kerültek Nellék. Rossz, hogy igazán még semmi konkrétat nem tudunk róla, mi is történt valójában. A következő részben többet várok ettől.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11102 Dátum: 12 márc 26, 20:44:20 »

halibe:pipa
Nel:pipa
Halál:pipa
Ichgo aláz egy ellent:VÉGRE!!PIPA
Már csak grimmjow-ra várok és hogy azt mondja:KUROOSAKI JÖTTEM A VISSZAVÁGÓMÉRT!!! ikszdé
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #11103 Dátum: 12 márc 27, 05:16:54 »

Már bocs, ha kőtekszem, de Harribel neve egy ideje hivatalosan is R betűvel van az unmasked book óta ^^
Egyébként Grimmjow (aki Kubo szerint eredetileg Grimmjaw - jaw=állkapocs, utalva a maszkjára, de ezt megváltoztatták) szóval az lenne a legnagyobb bakihogy mindenki várja a tápos grimmjow-t és.lehet neki is meg harribelnek is maradandóak a sérűléseik él az egyetlen használható(?) espada Neilel. Egyébként Harribel fracciónjai is élnek.
Naplózva

Gino
Chuunin
*

« Válasz #11104 Dátum: 12 márc 27, 19:28:51 »

Olvasgattam a heti anime rész hozzászólásait, és Das Omen írt egy igen érdekes, és szerintem jó ötletet, szóval bátorkodom bemásolni hogy mit is írt:
"Kon nem szeretelt a Fullbring arcban de elméletileg a mostaniban majd lesz, amúgy nem bánnám ha nem lenne kicsit olyan mint pl a Varázsfelhő a DBben, hogy elején még tökjó, hogy van meg minden de később már a sorozat kinövi, én maximum nagyon kevés szerepet szánnék neki hogy legyen értelme és ne laposodjon el vagy adjanak már neki egy normális gigait aztán a végén kiderül hogy ők is tudnak majd lélekölőkardot meg miegymást használni mint módosított lelkek"

Én szerintem ez az ötlet hogy Kon is kapjon valami komolyabb szerepet pl harcoljon is, szerintem nagyon jó ötlet, mert Kubo ha akarná megtudná csinálni igen kreatívan és jól hogy valami egyéb haszna is legyen, hisz amikor először feltűnt Ichigo testébe, akkor ott végig ugrálta az egész várost, meg őt alapból mint mesterséges lelkeket, azért hozták létre hogy harcoljanak, de ugye nem úgy sült el a dolog ahogy akarták a shinigamik, de most hogy már más álláspontjuk van mivel ichigo megváltoztatta a látás módjukat így simán lehetne tovább fejleszteni a mesterséges lelkeket, és szerintem most hogy elvileg háború lesz, simán legyárthatnának egy pár 1000ret, hogy legyenek a történetbe olyanok akik beáldozhatok, és nagyobb haderejük legyen a shinigamiknak, a többi osztag jelentéktelen katonái mellet.
És így pl Mayuri meg Urahara kísérletezéseinek köszönhetően Kon is kapna egyéb harci erőt, vagy netalán ő lenne az első kísérleti alany, hogy fel lehet e erősíteni a mesterséges lelkeket, és igen, és így bele kezdenének a "tömeg gyártásnak". Nevet
És természetesen, végre kapna ennek köszönhetően egy emberi karaktert!
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 19:30:25 írta Gino » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11105 Dátum: 12 márc 27, 19:35:29 »

Bele lehet venni de azért a tömeggyártás tényét én luxusnak tartom. Ő úgy jó ahogy van. Így egyedi. Tömeggyártás után meg csak egy lenne a sok közül. Lehet neki adni más, erősebb képességet de csak ennyi. Én inkább Ichigo húgát Karint rántanám be valahogyan a történetbe. Sok minden kilehetne hozni a szituációból.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11106 Dátum: 12 márc 27, 19:39:16 »

Tömeggyártás xD Nem véletlenül tiltották be. Azért, mert embertelen dolog volt. Bár az is, h utána halálra ítélték őket. De attól, h ichigo megváltoztatta az álláspontjukat, lehet, h már nem ölnék meg őket, de a "gyártásuk" akkor is embertelen, szóval ez nem túl valószínű.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11107 Dátum: 12 márc 27, 20:02:05 »

Ez attól függ, hogy hogyan gondolsz rájuk. Ha egyszerű termékkén akkor nincs semmi probléma a tömegtermeléssel. A gondot az jelenti,, hogy érzésekkel is ellátták őket. Így nagyon hamar kötödéseket alakíthatnak ki másokkal és függeni fognak egymástól. Ha ezt kiszednék belőlük akkor olyanok lennének mint a robotok, tehát egy termék amely képes harci feladatok ellátására. Erre nagyon jó példa a Stand Alone Complex sorozat (Számomra a legjobb sorozat amit valaha is láttam a mai napig, pedig nem mai darab). Ott is így jártak a robotok. Túlságosan emberiekké váltak gép létükre. Viszont éppen ezért képesék voltak azt tenni a végén amit tettek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 20:03:52 írta rini67 » Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #11108 Dátum: 12 márc 27, 20:56:14 »

Én inkább Ichigo húgát Karint rántanám be valahogyan a történetbe. Sok minden kilehetne hozni a szituációból.

Ez is egy nagyon jó ötlet, és én még mellé csapnám Tatsuki-t is, hisz neki is van reiatsuja, és nem is annyira elenyésző mértékben mint a többiekben, szóval okosan meglehetne ezt csinálni!
De viszont Karin-nak csakis shinigami erőt adnék, hisz ha egy gyereknek megvan, akkor a többinek ugyan attól az apától és anyától, mér ne lehetne lehetséges, hogy neki is van belső szunnyadó shinigami ere, és szerintem erre Kubo ki is fog térni részletesebben, hisz amikor a 3 hetes interjúi voltak, ott megemlítette hogy ezt a tiszta vérű dolgot is kifogja részletezni hogy hogy is van ez, és nem hiszem hogy Ichigo familiája pont nem tartozna bele! Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11109 Dátum: 12 márc 27, 21:10:10 »

Azért a tiszta vér nem azt jelenti mint ami itt megjelent. Akkor lenne tiszta vérű ha az apja, Isshin és az anyja is shinigami lenne. Viszont jelenleg úgy tudjuk, hogy Ichigo anyja csak egy sima ember. Így a tiszta vér már nem teljesen tiszta. Ezt a félreszólást talán majd még kidolgozza, de igazából nem zavar mert így is elfogadható a dolog.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11110 Dátum: 12 márc 28, 05:28:24 »

Karin járkált is uraharához elképzelhető hogy lesz szerepe, viszont nem tudom elképzelni hogy harcoljon, lévén ha felis ébred a shinigami ereje, nem hiszem h lesz anyi ideje edzeni mint ihcigonak és ezáltal meg ez a vanderreich nem hiszem h kesztyűs kézzel bánna vele, magyaral hamar durva halált halna.
ja de remélem urahara és ishin meg yoruichi rendesen bennne lesznek a harcok rájuk vagyok leg inkább kiváncsi.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 05:29:01 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11111 Dátum: 12 márc 28, 07:25:43 »

Karin shinigami ereje már régen felébredt mint ahogy a húgáé is. A shinigami erő semmi más mint szellemi erő. Ezzel pedig már régóta rendelkezik. A kérdés inkább az, hogy milyen erős is az a szellemi erő ami neki rendelkezésre áll. A húgánál meglehetősen gyenge hiszen eddig nem látta a szellemeket. Karin viszont tökéletesen látta őket. Másrészt nem feltétlenül kell zanpakutouval rendelkeznie, hiszen SS-ben is voltak olyan személyek akik a szellemi erejüket a kidoura gyúrták.
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11112 Dátum: 12 márc 28, 12:23:31 »

Itt lenne íme az eheti angol rész
http://www.mangareader.net/bleach/486
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #11113 Dátum: 12 márc 28, 12:25:18 »

Zseniális.. most hallottunk először Sasakibe bankaijáról az egész történet során, rögtön el is kezd az ember fantáziálni, hogy mégis milyen lehetett, hogy senki előtt sem használta, és erre soha nem is fogjuk látni, mivel meghalt. Aljas húzás Kubo, aljas..
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11114 Dátum: 12 márc 28, 12:44:32 »

Áááá az utolsó oldal mindetn elárul. A qunshi-arrancar-bankaielnyelő nácik masíroznak huenco mundoban Nevet Ilyen nevetséges oldalt se láttam még a bleachben....
Naplózva

Oldalak: 1 ... 739 740 [741] 742 743 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins