24 nov 05, 11:42:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 735 736 [737] 738 739 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743510 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
spero
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11040 Dátum: 12 márc 05, 17:29:45 »

Sabaku:
Csak hogy az amcsi szerepel a nyilvánosság előtt, míg nem hínném, hogy Yama benne van a tévében. A Quincyk emberek, a földön élnek. Lehet, hogy hallottak róla a shinigamiktól, de attól nem tudhatják, hogy hogy néz ki.

Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11041 Dátum: 12 márc 05, 17:43:54 »

Szerintem elég kevés hosszú szakállú kopasz öregember van, aki az 1.osztag kapitányi köpenyt hordja. Nevet Főleg az 1.osztag barakkjában.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11042 Dátum: 12 márc 07, 16:47:17 »

Jó volt most Manga:) Uj ellenség jó lesz, bárhol felbukkanhat:D
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11043 Dátum: 12 márc 07, 18:19:24 »

Álag volt, nem jó, de nem is vertem a fejemet a falba mint a múltkorinál.

Én már az álarcos pasiknál néztem Yamabánál,, hogy 'ezeknek meg miért ilyen fekete az árnyékuk?', és hogy bejött, hogy azzal is operálnak valamit(Shikamaru, Moria és Shunsui után szabadon)? xD Az a fószer a végén úgy néz ki, mint egy 8 hete borotva-megvonásos Zangnetsu. Akinek meg levágta a karját (déja vu..) arra azt hittem, hogy a former helyettes shinigami xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11044 Dátum: 12 márc 07, 18:21:44 »

A manga vége pozotív, van 1 olyan hát Boss-nak tűnő ellenségünk, akiben látok gonoszságot, ami jó. Yama-bá dumáján figyeltem fel , h a mozgásuk nem kapcsolódik vmihez/ nem jut eszembe  aneve) , meg hogy ők tudnak bankai-t használni , de kardjuk sincsen... Ohh My God nem lehet, h az eredeti szöveg arra utal, h képesek a bankai-t megtörni. na de viszonylag tényleg jó fejezet volt, ez az árnyékos dolog tetszik, meg az h le lett vágva a csávó keze, úgyis nagy volt az arca:)
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11045 Dátum: 12 márc 07, 18:43:57 »

Ez baró rész volt. A maszkos csávó olyan mintha kereszteztük volna Ginjou-t, Kokuto-val. A főboss nem nagyon sajnálja az embereit. Vagy pótolhatóak, vagy rohadt gyorsan regenerálódnak, hogy így kaszabolja őket. Mondjuk kicsit érdekes, hogy háborút indít a békért, és nem szereti a harcot, de hát kit érdekel. De legalább Jama leszedte szegény Saskibét, az tetszett. Amúgy csak csak én vettem észre, hogy eltűnt az írisze? Kezdődjék a háború! Ban-kai!
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11046 Dátum: 12 márc 07, 18:54:40 »

Még mindig nem tudjuk hogy kik is az ellenségek... sajna Kubo megint átállt az időhúzásra, igazán leszokhatna róla...
legalább annyi bizonyos hogy képesek a bankaira, így vmilyen formában hasonlítanak a shinigamikra, ezt erősíti meg Hiyori észrevétele is.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #11047 Dátum: 12 márc 07, 19:58:44 »

Szerintem ez egész jó fejezet volt. Csak a vége volt nekem csalódás, mert nem így képzeltem el a főgonoszt.  Nevet ikszdé
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11048 Dátum: 12 márc 07, 20:02:08 »

Sasakibe nem azt mondta, hogy bankaiuk van, hanem éppen azt, hogy megtudják semmisíteni azokat a bankaiokat. Hibás az angol fordítás. Azt mondjuk nem tudom, hogy Sasakibe erre hogyan jött rá, hacsak ő maga már nem rendelkezik vele. Viszont ezek szerint ő már elérte ezt a szintet ha ezt megtudta állapítani. Nézett is nagyot Yama és ez a két információ nagyon fontos dolog lehet az ellenük való harcban. Kicsit ez a veszekedéses jelenet a végén valamint a főnök reakciója arra enged hasonlítani ahogy az espadák veszekedtek egymás között.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 20:26:25 írta rini67 » Naplózva
Landmine
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11049 Dátum: 12 márc 07, 20:22:45 »

Igaz japánul nem tudok de az összes angol fordításnál amit néztem ott Sasakibe azt mondja,hogy bankait tudnak használni és nem azt,hogy el tudják venni.(Bár ettől függetlenül el tudják venni hiszen Ivan is ezt próbálta Ichigoval).
Vagy az angol fordítók cseszték el? :O
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 20:26:04 írta Landmine » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11050 Dátum: 12 márc 07, 20:51:12 »

Nos Sasakibe ezt mondja: They can...bankai...!! Nos ebből hiányzik az állítmány, és a mondat vége is:

1-es variáció: They can use bankai. -> ez arra utalna, hogy Sasakibe szerint képesek bankait használni.
2-es variáció: They can negate the effect of the bankai. -> ez pedig arra utalna, ha így lenne, hogy képesek hatástalanítani a bankai erejét.
(ezek természetesen nem hangoztak el így sehol, csak azt akarom érzékeltetni, hogy azt a hiányos mondatot, így is ki lehet egészíteni, és ily módon más lenne az értelmük)
Nos véleményem szerint mindkét változat elképzelhető, és kiválthatta azt a megdöbbenést Yamából.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 20:53:02 írta Domynyk » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11051 Dátum: 12 márc 07, 20:55:40 »

És mi van akkor, ha azért képesek bankait használni, mert elszívják azt a használójától? És ez által tesznek szert az erejére?
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11052 Dátum: 12 márc 07, 20:57:17 »

Szerintem ezzel az lenne a baj, hogy eddig nem sok emberről tudunk, aki bankaira képes SS-ben, de ki tudja, lehet, hogy azóta szinte mindenki megtanulta vmilyen szinten.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11053 Dátum: 12 márc 07, 20:59:12 »

Hát igen Mosolyog De ki tudja már hány éve készülnek erre a csatára Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11054 Dátum: 12 márc 07, 21:08:36 »

Én azt gondolom, hogy Sasakibe azt akarja mondani Yamának, hogy ők képesek ........(eltörölni?) a bankait. Ezt valószínűleg azért tudja mert megpróbálta megállítani őket és használta a saját bankaiát. Az nemigazán lepné meg Yamát, hogy mások is tudnak bankait használni, az viszont igen, hogy valakik képesek lehetnek annak eltörlésére. Így az ő harci erejük is jelentősen lecsökken, ha nincs bankai képesség. Ha pedig idegen bankai indulna be Yamánál, arra összefutott volna fél SS ennyi idő alatt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 735 736 [737] 738 739 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins