24 nov 05, 06:00:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 715 716 [717] 718 719 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742525 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10740 Dátum: 12 feb 05, 19:12:17 »

Lesz-lesz Mosolyog már várja sztem mindenki. Elvileg asszem 22 oldalas lesz, szóval ha nem rakja tele Kubo felesleges dolgokkal, akkor jó fejezetnek nézünk elébe Mosolyog
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #10741 Dátum: 12 feb 05, 19:49:19 »

Biztos azért lesz 22 oldalas, hogy legyen hely a felesleges dolgoknak, mert állt. az utolsó 1 oldalon szokott a lényeges és jó dolog lenni, és akkor szokott vége lenni, nah most az utolsó 2 oldalon lesz lényeges és jó dolgok!  ikszdé  Kiröhög
Kubo nagy troll e téren, és meg kell hagyni jól is csinálja!  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 06, 01:48:28 írta Gino » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10742 Dátum: 12 feb 05, 19:53:51 »

Ez szinte minden mangában így történik. A fontos pillanatokat hagyják a végére és csak a következőben folytatják. Ott viszont hamar letudják, hogy a végére megint ugyan ezt eljátszhassák. ikszdé
Naplózva
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #10743 Dátum: 12 feb 05, 22:37:32 »

Isida: ezt a témát én már megprobáltam áthelyezni a megfelelő topikba mikor felmerült. ott (http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=5880.300) illetve ebben a topicban már leirtam mindent amit akartam beleértve az általad firtatott részt is. Olvass vissza légyszíves mert nem szándékozom ujra leírni! Pláne hogy már igy is szét Off-oltük azt a helyet.
Az érveid felett pedig nem siklottam át mert azt nem is írtál, csupán váleményt.

Idézet
Ha úgy találom, hogy igazam van, akkor annak hangot adok. Persze az esetek 0,01%-ában szoktam tévedni amit el is ismerek. Mosolyog
Tisztában vagy te azzal hogy milyen arány párral dobálozol, mert ez azt jelenti hogy Tízezer alkalomból csak egyszer tévedsz. Ha ezt komolyan gondolod az már önmagában egy vicc!
Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #10744 Dátum: 12 feb 05, 22:46:10 »

Egyébként jöhetne már az e heti interjú magyarul.

Egyébként nem kéne duplapostolni meg követelőzni kacsint

A BleachFan csapat nagy része jelenleg inaktív különböző okok miatt.
Jövő héten újra beindul minden, jön az aktuális manga az új, utolsó történetszállal, Bleach Pendulum, interjú és még sok más.
Naplózva

Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10745 Dátum: 12 feb 05, 23:53:10 »

Remélem végre megjelennek a Vasto Lord-ok. Az is lehet, hogy valamelyik arrancar eléri azt a szintet.
Naplózva
Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #10746 Dátum: 12 feb 06, 10:01:44 »

Én úgy tudtam, hogy valamelyik arrancarok vasto lord-ból lettek pl. Ulquiorra.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #10747 Dátum: 12 feb 06, 10:56:35 »

Igazából nem lett kimondva az, hogy valamelyik Espada Vasto Lord lett volna, ahogy a sem, hogy ne lett volna közöttük Vasto Lord. Így gyakorlatilag csak tippelgetni lehet. Az alapján, amit tudunk a Vasto Lordokról (hogy elég emberi méretűek és alakúak) azonban következtetni lehet. A véleményem szerint Stark Vasto Lord volt (hiszen a "kardjának" feloldása után is egy emberre hasonlított, ráadásul ő saját magától vált arrancarrá (Aizen már úgy talált rá)) Barragan a talán Vasto Lord kategória nálam, hiszen egy emberi csontvázzá válik. Halibel res-je viszont egy cápára hajaz, Ulqiorra denevér, Nnoitra sáska, Grimjow párduc, Zomari nem tudom (egy rózsaszín fokhagymára emlékeztet, habár az nem állat), Apollo főnix, Aaraneiro kimondva is Gilian volt, és Yammi (szintén kérdés, de elég sok lába van feloldás után). És Aizen is azt mondta, hogy 10 Vasto Lord arrancarral egész SS-t el tudná pusztítani. 10 Stark erejű emberre még igaz is lenne a leírás (hiszen 2 Vaizard kapitányt simán levert, és kyorakuval szemben is jól helytállt.)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10748 Dátum: 12 feb 06, 21:44:00 »

Szerintem Harribel Resurrección-ja hasonlít a legjobban egy emberre Starkon kívül. Hisz neki, akkor csak a hátán van valami bigyusz (díszítő elem, vagy épp az úszást segíti?). Mert a "kardja nincsen a kezéhez rögzítve. Bármikor ki tudná belőle húzni a karját.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #10749 Dátum: 12 feb 07, 13:30:32 »

Ulqiorrára azért gondoltam, mert neki mutatták a hollow formáját és elég ember formájú volt asszem valami szárny féleség volt csak rajta, ráadásul amikor magyarázták a menos fajtákat ott a vasto lord-nál Ulquiorra hollow formájához elég hasonló alakot mutattak.

Itt van is egy kép:
http://my.deviantart.com/messages/#/d4ogiqt
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 13:32:25 írta Neptunusz » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #10750 Dátum: 12 feb 07, 13:38:00 »

Az első négy espada Vasto Lord volt, ez szinte biztos. ( ők a nem is szabadott használják a kiengedett formájukat Las Noches-en belül) Az 5-8-ig Adjukas-okból alakulhattak át. Ha jól emlékszem, akkor Aaroniero volt az egyedüli, aki Gillian-ból alakult át. Yammi? Nehéz besorolni, talán egy Adjukas lehetett, legalább is a ressurection-ja nem egy Vasto Lord szintű hollowra utal.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 13:39:24 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10751 Dátum: 12 feb 07, 15:08:49 »

Ezt nem állíthatod biztosra. Szerintem semmi bizonyítékunk nincs rá mint ahogy az ellenkezőjére sem. Sőt, gondolom nem is lesznek többé így megnevezve. Amikor az első esetben elhangzanak akkor Toshiro tesz róluk említést és a háttérben Ulquiorrát jelenítik meg. Ő is csak annyit említett meg, hogy a Vasto Lordok erősebbek mint a kapitányok és ha Aizen 10 ilyet maga mellé tud állítani akkor alighanem meszeltek SS-nek. Viszont ő is csak találgathatott a Vasto Lordok igazi erejéről, ez bizonyos esetekben be is jött, míg más esetekben nem. Az ok pedig, hogy a Vasto Lordok között is kellett lenni erősebbeknek és gyengébbeknek is. Ez így természetes, mint ahogy a kapitányok között is így van. Éppen ezért én azt gondolom, hogy az Espada tagjai azonosak a Vasto Lord fogalommal csak Aizen átigazolása után felvették ezt a nevet. A 10 legerősebb arrancar már nem Vasto Lord megnevezést használta hanem Espadakét tűnt fel előttünk de azért még azok akik. A második esetben akkor tesznek róluk említést amikor Nelliel és Nnoitorra elmegy Vasto Lordokat keresni. Ha belegondolunk abba, hogy ha tényleg ők egy másik szintet képviselnének erőben akkor Nellielék találtak volna valakit vagy ott helyben meghaltak volna mikor találkoznak. De mehetünk még tovább is. Ha léteztek volna ilyen erős hollowok, ők engedték volna, hogy Aizen csicskásai legyenek és egy shinigami uralkodjon felettük? Kétlem. Ezért gondolom azt, hogy ugyan azokról van szó espadaként illetve privaron espadaként akiket régen úgy hívtak, hogy Vasto Lord.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #10752 Dátum: 12 feb 07, 15:37:09 »

Háát ez a találgatás hogy ki volt ki nem, én sem tudom biztosra, de szerintem az 1-4-ig biztosan, de ez is csak tipp!

Az viszont, amit kubo írt az utcsó interjúba hogy, olyan ellenségeknek kell jönniük akik SS-t is romba döntik, mivel az összes- vagy legalábbis a legtöbb aki képes rá, használni fogja a bankait, mert most kubo ennyire komoly ellenfeleket tervez, és az hogy  először nincsenek sokan, de folyamatosan növekszik a számuk, lehetséges hogy a Vasto Lord-ok lesznek, és logikusan azok HM-ből jönnek, így okosan megoldható az is hogy hogyan térnek vissza Grimm. és Nel! Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10753 Dátum: 12 feb 07, 15:40:58 »

Barragan is pont ezt gondolta, aztán mégis csatlakozott Hueco Mundo királya Aizenhez. Amikor Nel és Nnoitra Vasto Lorde-kat kerestek, az nem azt jelenti, hogy harcolniuk kellet is volna vele. Például Stark meg pont társakra vágyott és örömmel csatlakozott a csapathoz. Ha Starrk nem Vasto Lorde akkor mégis ki ? Viszont azt nem hinném, hogy az Espada minden tagja VL lenne. Főleg úgy, hogy Aaroniero elmondta, hogy ő az egyetlen Gilian szintű az Espadaban. Szóval a maradék vagy Adjuchas vagy Vasto Lorde. A legelfogadottabb az, hogy 1-4-ig vannak a Vasto Lorde-ok.

Ezzel csak az a baj, hogy Nel és Grimmjow, úgy tűnnek fel, mint Ichigo barátai, szóval nem valószínű, hogy a Gotei 13 ellen harcolnak majd. + Alig van pár darab Vasto Lorde az egész HM-ben elvileg. Most meg már valószínűleg Harribel az egyetlen, ha Nel és Grimmjow nem fejlődtek tovább. A lényeg, hogy nem ők lesznek az ellenfelek. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10754 Dátum: 12 feb 07, 15:52:59 »

A Vasto Lord megnevezést szerintem az erejük miatt kapták. Így viszont akár egy brutálisan erős Gilian is lehet Vasto Lord, akár Arinero is. Legfeljebb nem olyan erős mint Starrk vagy Barragan. Viszont ha belegondolsz a képességébe akkor rájöhetünk, hogy nagyon hamar meg is előzhette volna őket mindenestől Gilian létére. Elnyelt volna néhány komolyabb erejű arrancart ami egy kicsit megdobta volna az erejét. Mint ahogy írtam közöttük is volt gyengébb és erősebb, mint általában minden hol ez megtalálható. Mellesleg a Vasto Lordok is voltak valamikor gilianok, adjuchasok. Tehát mindegyikük innét származik, hiszen amikor elkezdték akkor mindegyikük gilianként kezdi. Épp az a meglepetés, hogy Aerinero ennyi gilian elnyelése után sem változott adjuchasá, hanem megmaradt giliannak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 715 716 [717] 718 719 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins