24 nov 24, 03:42:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 711 712 [713] 714 715 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766407 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Gino
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10680 Dátum: 12 feb 02, 13:27:56 »

Noh megjött az utolsó Omake is angolra fordított oldalakkal! Nevet

Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10681 Dátum: 12 feb 02, 17:46:29 »

De így, hogy mindenki, aki tud Bankait használni fogja a legelső interjúban értelmét veszti az, hogy Unohana és Kyouraku Bankait fog használni. Úgy értem, hogy minek lettek csak ők ketten kiemelve az első interjúban, mint Bankai használók ? Nem látom sok értelmét.

Szóval Kenpachi kardja tényleg állandó Shikaiban van. Ezzel csak az a baj, hogy nem tudja a nevét, és még csak nem is tér el az alakja egy hagyományos kardétól. A névvel az a bajom, hogy Ichigo karja se volt az elején állandó Shikaiban, amíg nem ismerte Zangetsu nevét. És amint megtutdta már is állandó Shikaiba lépett.

Ejnye Kubo még csak nem is rajzoltad le Yachirut harcban. Elseggel
A Quincyket meg nem tartom olyan erősnek, hogy komol ellenfelek legyenek SS-nek. Talán Ryuken tudna alkotni valamit Szerintem majd csak valami mellék szálat kapnak, ha tényleg jönnek.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10682 Dátum: 12 feb 02, 18:45:27 »

Én nem olvastam sehol az interjúban, hogy mindenki bankaiozna. Össze is hoztam egy hosszabb összefoglalót, hogy Kuboék miről beszéltek, mi változott meg és mi várható. Azoknak elsősorban akik nem tudnak angolul.

Összefoglalva a 3 interjút Kuboval a lényeg nagyjából a következő.

A történet az utolsó ívbe fordult amelyet Kubo körülbelül 5 évesre tervezett. Természetesen ez lehet több és kevesebb is. Hosszú idő az az 5 év. Kitudja?

A helyszín. - Nem Karakura és nem SS de nem is HM. Annyit mondott, hogy alattuk és nagyon közel. Ha Karakura alatt történik akkor ez esetleg magyarázatot adhat arra, hogy miért ilyen sok a városban a magas szellemi erőt használók aránya. A helyszín neve Ice Palace. Ha színesben kellene megrajzolni akkor fehér és ezüst szint használna.

A történet bevezetését Mayuri két felfedezése hozza elénk amelyeket HM-ban tett.

1. osztag - nem változott semmi. Yama a kapitány de csak egy keze maradt. Nem akarta meggyógyítani. A hadnagya sem változott.

2. osztag - Kapitány maradt Soi Fong. Helyrehozták a kezét és rövidebb a haja. A hadnagy is maradt a kis "köpcös és ostoba".

3. osztag - Otorobasi Roujuro a kapitány  (vaizard) a hadnagya Kira maradt aki elérte a bankait. Nagyon jól kijönnek egymással.

4. osztag - Kapitány Unohana Retsu és a helyettese is a régi. Fontos szerepe lesz az új történetszálban és megmutatja a valódi szellemi erejét és a bankaiát is. Harcba fog lépni.

5. osztag - Hirako a kapitány és a hadnagya Hinamori. Relatíve jól kijönnek egymással. Shinji haja rövidebb.

6. osztag - Kuchiki Byakuya a kapitány. Megváltozott a fejdísze és a haorija is. Hadnagy maradt Abarai Renji. Nála is van külső változás valami törölközőben, karpántba de a legfontosabb, hogy a bankaia is megváltozott.

7. osztag - Komamura Sajin a kapitány. Külső változás jelent meg nála azzal, hogy több gyűrűs páncélzatot kapott a régiek mellé. A vállán,karján, gallérján és lábán is látható lesz, röviden a védelme erősödött meg. A hadnagyról nincs hír.

8. osztag - Kyouraku Shunsui keveset változott de az biztos, hogy megmutatja a bankaiát. Hadnagyról nincs hír, gondolom maradt a régi de ez még kérdéses.

9. osztag - Muguruma Kensei a kapitány. (vaizard) A hadnagy maradt Hisagi Suhei. Ők a felelősek SS kommunikációjáért.

10. osztag - Hitsugaya Toshiro a kapitány. Külső változások a rövidebb haj és sál használata, divatosabb viselet. A legfontosabb, hogy ő lesz a kulcs a történetben. Tökéletesre fejlesztette a bankaiát a 17 hónap alatt. Megváltozott a karjából kilógó lánc is. A hadnagy valószínűleg Rangiku maradt.

11. osztag - Zaraki Kenpachi a kapitány. Nincs csengője a hajában és lecserélte a szemkötőjét is. megváltozott a hajviselete. Kubo még nem tudja, hogy adjon e számára bankait de a kardja most is shikaiban van. Yachiru és Ikkaku változott. Yachirut nem tervezi harcban bevetni. Ikkaku pedig valamilyen páncélzatot kap bankaiban a jobb oldalára. Valószínű, hogy Yumichika is belép a bankait használók sorába de még nem gondolta ki, hogy milyen legyen.

12. osztag - Mayuri a kapitány. Az ő test és lélek kutatása indítja be a történetet. Nagyon megváltozik a kinézete, kicsit hasonlít egy indián shaman fejdíszére. A hadnagyról nem tudni.

13. osztag - Ukitake a kapitány. Továbbra is beteg de Kubo azt mondta, hogy rendben lesz. Lehet, hogy meggyógyul? Rukia a hadnagy. A két 3. tiszt Kiyone és Sentaro állandóan támogatja. Kubo gondolkodik azon, hogy néhány fejezetben majd megrajzolja Kaien és Rukia kapcsolatát valamilyen flasback formában mivel már erről többször is rajzolt.

Ui. Az espadak közül nagyon valószínű, hogy felbukkanhat Nelliel  és Grimjoww esetleg Hallibel is. Ők túlélték az SS háborút. A felbukkanásuk Ichigo mellett várható.

Sajnos még vannak kérdések Ichigo születésével, a maradék vaizardokkal, Isshinnel és Ryuuken kapcsolatával sőt Isshin származásával is. Sőt valamilyen Kapcsolat lehet Kaien és Ichigo között is.

Röviden összefoglalva talán ez a lényeg az elhangzott 3 interjúból.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 20:01:06 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10683 Dátum: 12 feb 02, 19:36:41 »

A legfontosabbat kihagytad. Valószínűleg vissza tér Nel és Grimmjow Ichigo oldalán. Nevet Meg talán Harribel. Feltűnik a Soul King Király és a Zero Squad.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10684 Dátum: 12 feb 02, 19:54:34 »

Mondjuk elég viccesnek tartanám, hogy Yumichika használ bankait, de pl Hisagi vagy Mastumoto nem... Egy Haineko bankait megnéznék, kíváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 19:55:08 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10685 Dátum: 12 feb 02, 19:58:05 »

Igaz! Az arrancarokat kifelejtettem de szerintem nem ők a legfontosabbak. Már akinek.  Utólag majd hozzábiggyesztem.

A Lélekirályról viszont nemigen volt szó és a 0. osztagról sem. Persze valahol illene felbukkanniuk ha már a történet vége felé leszünk. Őket éppen ezért nem is írtam. Szerintem még így is nagyon képlékeny a dolog és ahogy Kubo halad benne előre, még sok minden változhat hiszen ezek tervek.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 20:02:23 írta rini67 » Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10686 Dátum: 12 feb 02, 20:24:08 »

sztem hülyeség lenne kenpachinak bankait adni...
még a kardja nevét sem tudja, akkor hogy tudna bankait?
azt kubo mondta h shikaiban van a kardja?
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10687 Dátum: 12 feb 02, 20:29:32 »

Igen, mondta, de sztem ebben lehet vmi hogy ez shikai, hiszen ha jobban megnézzük, elég hosszú egy kard és rengeteg sérülés van a pengéjén. Lehet, hogy ez a különlegesség a shikaijának. Bár, hogy nem tudja a nevét, az kínos. lehet, hogy ennek is lesz vmilyen története, amivel meg lesz magyarázva.

De én Kiranak és Yumichikának adtam volna legkevésbé bankait. Hát Yumichikát alapból sztem mindenki legyőzné, mert eléggé ügyel arra, hogy ne lássák meg a kardja igazi képességét, és anélkül csak vagdalkozik.  És nem hiszem, hogy a bankaija ne pont a reiatsu elszíváshoz kapcsolódna. Legalábbis sztem tuti kidou alapú bankai kéne a reiatsu elszívós shikaihoz.

Kira pedig... a régi taichok elmondása szerint legalább 10 évre van szükség egy bankaihoz. Ő meg 17 hónap alatt megszerzi? lehet, hogy már több éve gyakorol, de sztem ez akkor is kevés idő ahhoz, hogy tökéletes legyen.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10688 Dátum: 12 feb 02, 20:31:53 »

csakúgy mellékesen: ichi mennyi idő alatt szerezte meg ? ikszdé
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10689 Dátum: 12 feb 02, 20:33:32 »

3 nap alatt, de Kira nem ichigo, és sztem nem mindenki az Urahara-féle módszert alkalmazza.
Kira egy mezei shinigami, neki sztem nincs semmilyen spéci képessége. Kidouban elég jó, de a bankaihoz nem tartom erősnek.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 20:34:20 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10690 Dátum: 12 feb 02, 20:49:41 »

Nem mondott ellen magának Kubo a Kira és Yumichika bankaial. Akkor tette volna ezt ha azt mondja, hogy tökéletesen elsajátította. Ichigo sem tudta a 3 nap alatt tökéletesen elsajátítani. Byakuya ellen majdnem bele is döglött ha nem jön Shirosaki. Akkor lett tökéletes miután végigszenvedte a Dangai történetet. Ott pedig tudjuk, hogy az idővel történt manipulálás. A lényeg, hogy Yumichika is hasonló szinten lehetett mint Ikakku, így most ő is elérte azt a szintet ahol megjelenhetett a bankai. Másodsorban ez még nem jelenti azt, hogy tökéletesen tudná kezelni. Kira hasonló szituációban lehet. Megvan a bankai de az még messze nem tökéletes mint ahogy még Renjié sem, még ha meg is változott.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10691 Dátum: 12 feb 02, 20:57:36 »

Vki megemlítette Mayuri halálát, én igazából adnám... ugysem tudna újat mutatni, és esetlegesen, Urahara elis foglalhatná régi posztját. Azt hittem, h a lélek király magsabb szinten lesz..nem pedig a föld alatt..na mind1:DD ( ha ez a story  lesz egyáltalán) Ja és kiváncsi vagyok, h a többi Vaizarddal mégis mi lett..arról is szólhatott volna pár szót Kubo.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 20:58:57 írta RoB » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10692 Dátum: 12 feb 02, 21:06:56 »

En emlitettem, de nem akarom, hogy meghaljon, es ertelmet sem latnam, hiszen , ha vele kezdodik a sztori, es mellesleg Kubo egyik kedvenc karija, es ha ez az uccso arc, minek kene hogy vmelyik taicho meghaljon.

Furcsa, hogy az interjuk nem emlitettek szinte semmit Urahararol. Pedig en kivancsi vagyok az o bankaijara is elegge.
( azert nincs ekezet, mert mobilrol irok, elnezest ha gond, szoljatok, ha vmi nem tiszta, fogalmazok akkor mashogy)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 21:10:52 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10693 Dátum: 12 feb 02, 21:18:24 »

Én sem látnám sok értelmét a halálnak főleg azután, hogy Inoue kijelentette azt, hogy már az sem akadály számára. Tehát ebből a kijelentésből kikövetkeztethető, hogy annyira megerősödött, hogy vissza tudja hozni a halottat is az életbe. Így nemigen van jelentősége a halálnak, ami azért egy kicsit nekem zavaró tényező. Persze akkor ha nem semmisítenek meg teljesen vagy épp nincs ott ahol az eset történik.

Akikről nem beszéltek azoknak lehet, hogy nem lesz sok jelentőségük a történetben, esetleg ők lesznek a meglepetések. Az biztos, hogy azért szerepelni fognak és néhány dolgot megtudunk róluk.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 21:20:49 írta rini67 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10694 Dátum: 12 feb 02, 21:27:24 »

Masreszt pont Mayuri az a karakter,  akit alig lehet leutni. Tulelte, hogy leharapta Baura a fel testet, Ishida lyukat lott bele, es ott van neki a regeneralodo szerum, ami minden sebet gyogyit es meg folyadekka is tud valni, ami teljes serthetetlenseget ad neki.
Igaz, hogy en vetettem fel Mayuri halalat, de sztem teljesen alaptalan.
Bar lehet, hogy Ryuken bosszut akar allni a papa miatt es emiatt veszelybe kerulhet Mayuri.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 711 712 [713] 714 715 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins