Az elotte irt hsz-emben irtam, hogy mindenki bankaiozik, aki TUD!
majd kiderul, hogy kenpachi mit hozott ki magabol.
És itt egy link, ahol meg lehet nézni, egész nagy, és éles minőségben a legújabb interjú képeit.
http://www.myqile.com/comics/bleach/spvol3.htmlNos elvileg Mayuri kísérleteivel fog indulni az új arc, és elég fontos szerepe lesz most Mayurinak. Olyat is olvastam, hogy netán meghal(?) Na ezt nem akarom. Meg olyan is volt, hogy lehet, hogy a két test, amit talált Szayelnél, azok Quincyk. És olyat is írtak a bleachasylumon, hogy lehet, hogy a Quincyk bosszút állnak.
Ja és Ukitake még mindig beteg, Rukia meg ugye hadnagy lett. Kenpachi története is előtérbe kerül. Kiranak és Yumichikanak van bankaija(?). Hát ezt írták
Hitsugaya bankaija tökéletes. és a karja végén lévő lánc megváltozott.
Most olvastam a bleachfanon az előző interjút, és megakadt a szemem ezen a mondaton: "Az új helyszín nem Karakura, de még csak nem is Soul Society lesz. Egy hely, ami "valami alatt" található és "váratlanul közel". Elképzeléseim szerint egy hely, egy "jégből készült palotával". Színezve szép fehér lenne, kékkel és ezüsttel."
Az jutott eszembe, mi van, ha ez Urahara vagy Isshin háza alatt található? Lehet, hogy hülyeség, de nekem egyből ez ugrott be a "valami alatt" és "váratlanul közel" szavak olvasása után.