24 nov 05, 05:57:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 702 703 [704] 705 706 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742448 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10545 Dátum: 12 jan 11, 17:16:26 »

Én ennek örülök h a Vaizardok lettek a kapitányok, mivel Shinji az egyik favorit. Várom az új történet szálat...rem. Isshin múltjával fog foglalkozni Ördögi  Amúgy ebbe az arcban 2 dolog tetszett, 1 amikor Ichigo shinigamivá vált, akkor vártam 1 nagyon nagy durranást, meg ez a rész..mert várom a magyarázatot itt a kapitányi elhelyezkedésekről stb..
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 17:40:22 írta RoB » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10546 Dátum: 12 jan 11, 17:39:26 »

Erre csak azt tudom mondani, hogy két éve az One Piece 5 hetes kihagyást csinált augusztusban amikor beindult a 2 éves time skip. Mosolyog

Az a jelenet nagyon tetszett amikor Ichigo odaköszönt Renjinek, az meg vissza majd elmentek egymás mellett, majd Renji kicsit később kapcsolt. Mellesleg nagyon jól nézett ki Soi Fon, nagyon kawai az a kép róla. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 17:54:33 írta rini67 » Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10547 Dátum: 12 jan 11, 18:39:24 »

örülök hogy vaizardok is kapitányok lettek de szerintem is a 3 hét az sok
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10548 Dátum: 12 jan 11, 18:57:43 »

Soi fon  nagyon jól néz ki ezzel az új hajjával. Jó pont Kubonak. Kensei végre visszatért és jobban van, mint valaha ez is jó hír. De, hogy most sem tudtuk meg, hogy Soinak meg-e van a jobb karja mert direkt oda rakja a szövegbuborékot nagyon aljas. >.<#  Bár biztos meg van neki csak húzza az idegeinket.^^ Meg, "ha Yoruichi nincs veled nem érsz számomra semmit."  Na meg, amikor meglepődött. Nagyon bírom őt. Nevet

A Renjis részen nekem is tetszett, szakadtam.  xD Riruka meg remélem, hogy egyszer majd visszatér. Kubo elrakta talonba "még egyszer jól jöhet" gondolattal.
Kíváncsi vagyok, hogy a hadnagyok maradtak-e a régiek vagy az új-régi kapitányok beújítottak párat pl Kensei Mashirót.

Hát a 3 hét hosszú lesz, de annál jobb lesz, amikor újra megjelenik. kacsint
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10549 Dátum: 12 jan 11, 20:08:09 »

Hmm ez az egész arc olyan kellemesen semmit mondó volt nagyon nem bánom, hogy vége. Viszont, hogy némi pozitívumot is felhozzak kifejezetten tetszett, hogy Ginjo rávilágított eperkének, hogy SS valójában egy istenverte patkány falva és talán több ott a féreg mint ami ellen eddig harcolt. Nos, ahogy meg a végét elnéztem, talán ostoba Ichigo is kicsit másképp tekint rájuk az meg különösen szimpatikus volt, hogy a vén idiótának kiemelte direkte a shinigami helyettest. A vaizardok ss-ben? Azt hittem végre eltűntek a retekbe, de tévedtem és sajnos itt osztják az észt. Soi Fon meg idegesítő mint mindig a rohadt Yoruichi mániájával, így ezzel a hozzászólásommal le is tudnám az egész arcot.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 20:08:56 írta Train » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10550 Dátum: 12 jan 11, 20:10:47 »

Soi fon  nagyon jól néz ki ezzel az új hajjával. Jó pont Kubonak. Kensei végre visszatért és jobban van, mint valaha ez is jó hír. De, hogy most sem tudtuk meg, hogy Soinak meg-e van a jobb karja mert direkt oda rakja a szövegbuborékot nagyon aljas. >.<#  Bár biztos meg van neki csak húzza az idegeinket.^^ Meg, "ha Yoruichi nincs veled nem érsz számomra semmit."  Na meg, amikor meglepődött. Nagyon bírom őt. Nevet

Barátom, megelőztél Nevet én is ezeket akartam írni ^^ Annyira jó, hogy marad Soi és nem váltottak le senkit Mosolyog ja és Kurotsuchi is megmaradt, bár sztem azért nem volt ott a gyűlésen, mert az új fejfedőjét igazgatja. Sztem tutira lesz másik "feje" Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #10551 Dátum: 12 jan 11, 20:13:42 »

Kubo nagy varázsa, hogy sosem tesz pontot valaminek a végére, ami az irracionális helyzetek mellett a másik dolog amit utálok. Amit ki akarok fejteni az az,hogy megint hátrahagyott egy csomó kérdést, amihez sok logikátlanság párosul.

Meghalt-e Tsukishima vagy nem? Számomra a napfelkeltés kép nem tette egyértelművé.
Miért küldte el Rirukát semmi indokkal, olyan helyre amit valószínűleg sosem látott? Elvégre az Xcution tagja volt évekig, máshol meg nemigen járhatott. Remélem késöbb visszahozza.
Kensei és Shinji kapitány. Ez remek. De továbbra sincs magyarázat arra hol a rákba volt Kensei miután összecsapott Wonderweissel? Kubo lusta belemenni a részletekbe.
Azt várom,hogy jön Hiyori akit félbevágott Gin de túlélte. Gin meg egy vágástól meghal. (A jóktól senki nem hal meg, vicc  Ördögi)
Rose is ott áll őt meg Kubo nem is mutatja be. A rajongók majd kitalálják ki az.  Pontosan
Grimmjow státuszáról azért nem mond semmit mert azt hiszi ha majd hirtelen megjelenik mekkora fordulat lesz, egy olyan amit senki sem várt. Márpedig én várom  Nevet
Tetszett a Welcome és Goodbye to our Xcution közti ellentét.  Kúl
Végezetül ki nem állhatom, ha a kapitányok beszólnak Ichinek ha nem teszi hozzá a nevükhöz,hogy kapitány vagy csak barátilag leszólítja őket. Soifon szégyelld magad, vagy lehet,hogy egy kézzel? nehéz tapsolni?  Nevet

Mindenesetre várom a 3 múlva esedékes fejezetet. Remélem Kubo picit végignézi hibáit is javít picit a minőségen.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10552 Dátum: 12 jan 11, 20:16:48 »

Minden kapitánynak kijár a tisztelet, és még idősebbek is mint ichigo szóval jogosan szól érte Soifon.  Nevet

Amúgy az a göndör hajú kapitány az sztem is Rose, mert ha megnézitek neki volt olyan fodros inge.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10553 Dátum: 12 jan 11, 20:22:22 »

Nos erről nekem is hasonló a véleményem mint Bastiannak Ichigo nem a szívem csücske, de rohadt zavaró tud lenni, hogy ugassunk be eperkének minden találkozáskor, vagy flegmázzunk mert az király pl (Soi Fon). Igaz Ichigo rémesen retardált és sokszor iszonyat idegesítő az elferdült igazságérzetével, hogy a plafonra tudnék futni, de akárhogy nézem a tetves SS és a sok sz*r ami benne van igen sokat köszönhet ennek az idiótának akkor, hogy is van ez?
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10554 Dátum: 12 jan 11, 20:23:43 »

Az is tény, hogy rengeteget köszönhetnek neki, de...na Nevet nem kell kiakadni, Soifon sosem kedvelte Ichigot.

Ha Hirako, Rose és kensei is visszatért, akkor Loveval mi lesz?
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 20:47:34 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10555 Dátum: 12 jan 11, 21:36:59 »

Hogyha Yoruichi nincs Uraharával az emberek világában és, akkor nem is Soifont és önmagát edzi a SS-ben, akkor felmerül a kérdés, hogy hol van ? Lehet, hogy macska alakban járja a világot ? Hümm-hümm
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10556 Dátum: 12 jan 11, 22:37:29 »

Ichigo meg egy bunkó fasz azért mert megmented vki életét még tisztelned kell erről ennyit. Mellesleg Shinigamik adták neki vissza az erejét 1:1

Nah ja, viszont hogy ha már megmentetted valaki seggét, akkor legalább elvárna az ember valamiféle tiszteletet .
Soi Fong meg adta a szokásos "senki vagy a szememben" dumát, pedig Ichigo nélkül nem csak ő de a szeretett Yoruichi is halott lenne... Ichigo meg nem tette a neve mögé hogy kapitány, hűű de nagy ügy  smirksweat
Mellesleg nem zavart SoiFong viselkedése, de ha valakire kéne mondani hogy kissé bunkó volt, inkább rá mondanám.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 22:41:17 írta mateee-kun » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10557 Dátum: 12 jan 11, 22:41:51 »

Azert Kensei is oltotta Ichigot.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #10558 Dátum: 12 jan 11, 23:40:05 »

Szerintem jó fejezet volt, különösen örültem hogy betöltötték az üres kapitányi posztokat azok akik, de nem érek egyeseket Rose-al kapcsolatosan hogy nem ismerik/ték fel, mert nekem elsőre leeset hogy az biza ott Rose! Mosolyog
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #10559 Dátum: 12 jan 12, 09:50:59 »

Mi is volt még? Ja igen Grimmjowról szakadjunk már le Nevet Sajnos megmurdert ez egyértelmű. Gin is jó volt csak jól álcázta ergo jó is halt már meg még ha nem is sok.

Grimjowról Kubo nyilatkozta, hogy még él, és később még fontos szerepe lesz, bár jobban szerettem volna, ha ott tényleg pont került volna a dolog végére, hiszen pont Grimjow beszélt előtte az ösztönről, meg arról, hogy csak egyikőjük tér haza. Viszont gondolom, hogy sok rajongónak nem tetszett volna, ha Grimjowt végleg kiírják a történetből. Bár általános érvényű, hogy akinek nem látjuk a holttestét, az még életben lehet. Bleachben pedig Orihime miatt még akkor is élhet, ha egyszer már a holttestét is láttuk (pl. Ichigo). Éppen ezért még akár Gin is életben lehet, sőt, egy ideig komolyan féltem attól, hogy a Tousenből maradt vértócsából is Orihime valahogy összekaparja, és feltámasztja. Ráadásul a volt Espada tagok közül is vannak, akik túlél(het)ték. Halibel és a fraccionjai biztosan élnek, de Starkot sem láttuk lélekrészecskékre bomlani (a hollowoknál ez a halál biztos jele), így akár még ő is visszaköszönhet.
Amúgy Kurotsuchi nekem gyanús. A timeskip előtti részben sem volt a helyén, valahol csatangolt, meg most is. Tán csak nem visszajáró vendég lett HM-be, arrancarokat, és egyéb hollowokat tanulmányozni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 702 703 [704] 705 706 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins